2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ha bide kızar bebeğimin ilk defa kendi kendine uyuduğuu gördüm 1 aydan sonra o da şu uğultu cd si sayesinde açtım sesini we yatakta uyudu kendiliğinden allahım taş yağacakkaydirigubbakcemile2 çok mutluyumopuyorumnanaktan

sütün yaradığınamı işaretmişsempatiksalakcinni haa iyi o zamnguclubacismileŞeniz

valla bizimkide yüksek ses müzikte ve aspiratör sesinde süper uyuyo hasretcim.

Canım benim oğlan da aynı. Ara ara geliyor. Odası sıcak olduğunda sanırım. Pamukla suyla sil. Şapkasını falan çıkarıyorum ben öyle olduğunda. ,Bizimki çok hassas yahu, açınca burnu akıyor, kapatınca kızarıyor, ne yapacağımı şaşırdım. Ensesindekinden korkmuştum ben de ama normalse sorun yok.

Sevmiyorum artık bu ınterneti. Şu kızarıklıklara bir bakayım dedim, kafayı yiyecektim. Neler neler yazmışlar. Daha da Google'a bir şey yazmam..

Beknur, bir şey olduğunu zannetmiyorum canım, olsa mutlaka hissettirirdi. Sağlıkla gelsin de yavrun, varsın birkaç gün geç gelsin.

ayyy arkadaşlarrr Allah sizden razı olsun ben de bugün oturdum ağladım heralde bende bi sorun var kafayı sıyırcam filan sandım..Geldim eşime anlattım durumu, oda pozitif yönden bakıp ne güzel işte inşanlar seni merak ediyolar diyor..İyi tamamda ben sorma şekillerinden meraklanma vurgusu değil gıcık bir ses tonu alıyorum...Zaten iyi de söylese kötüde söyleseler batıyor bana şuan...
Birde kayınvalidem bebeğimi bakmak istemiyor ya ondan beri sardım ona ne olsa sinirime dokunuyor...Hem bebeğimi bakmak istemiyor hemde çok meraklı gibi hergün merak ediyormuşta arıyormuş..Yarın doktor kontrolümüz var eltimle bana gelmek istiyolarmış doktordan sonra napıp edip atlatmam lazım istemiyorum yanımda kalmalarını..(benim şuan gündüz yanımda kimse yok telaş yapmışmış)

Taburcucum ayyynen anlattıklarında kendimi gördüm..BEnde eşime dedimki hiç kimseye haber verme dedim, beni doğuma alsınlar ozaman sölersin dedim... zaten onlar gelene kadar herşey olup bitmiş olurrr...benim kayınvalide de hemen sancım tutar tutmaz gelir..İstemiyorum yanımda olmasını o can acısı ile yanımda onu görmek dahada sinir eder beni..Dur bakalım yarın bizim doktor ne dicek eğer ki oda bana birgün verirse bende birkaçgün sonrasını söylerim ama dedim ya hergün arıyolar nasıl olupta gizleyip saklıycaz ki anlamadım ben...Keşke gece tutsada sancılarım sabah bu iş olup bitiverse kimse ile uğraşmak zorunda kalmasak

slm herkese. ya bi sorum olacaktı ben süt saklama posetlerinden falan almadım biraz once sagdım biraz onu normal buzdolabı posetinde saklayabilir miyiz acaba? bisey olurmuki?
canım kilitli buzdolabı poşetleri kullan bundan sonra diğerleri ile aynı işi görüyor

o uğultu cd sinin adı neymiş canım???

Canım süt için vitamalt iç...
Eczanede satılıyor...

canım kilitli buzdolabı poşetleri kullan bundan sonra diğerleri ile aynı işi görüyor

o uğultu cd sinin adı neymiş canım???

cnm adı yok komşum hediye etti senin kurtuluşun burda dedi içinde 1 saat süren fön mainasımı iş makinasımı desem bi gürültü war ama herneyse gerçkten işe yaradıbayanssulusmilekaydirigubbakcemile2

Günaydın kızlar... Size dün yaşadığım iğrenç ama bir o kadar da komik olayı anlatıp oğlumla uyumaya gideceğim.

Dün bebeğimin poposunu yıkadık, kuruladık, havalandırdık. Sonra ben altına krem sürecekken, ne gereği varsa, kafamı poposuna iyice yaklaştırmışım. Görmüyorum herhalde. Yavrumun o sırada bir aylık gazını birden çıkarası tuttu, tabi kakasıyla birlikte. Benim suratıma etti anlayacağınız. Bütün gece midem bulandı. ılginç ve iğrenç bir deneyim oldu... :)))

Hasret, bu dereotunun berbat bir tadı var, yalnız yememiştim hiç.

Bugün, bizim yaramazlık günümüz, bir gün usluyuz, bir gün yaramaz. KAhvaltımı yapıp evi toparladım şimdi uyanıp beni delirtmesini bekliyorum... :)))

çok güldüm ya bir o kadar da özendim sana.ben de nisan annesiyim.çok merka ediyorum bebeğimi.19 gün var daha.Allah kolaylık versin hepimize.

hahahaaa kaydirigubbakcemile3 geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın kaydirigubbakcemile3

Laviniaebru, doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllar diliyorum...

hihoyyytcanımmmmmmmmmmopuyorumnanaktan..çooook tesekküe edrim.alkisalkisalkis.efeeeeeeeeettttttt bugün benim dogumgünüsüüüümmmm...yaş 28ohaoldumsmile...kızımla daha anlamlı bi dogumgünü olucak bugün..en büyük hediyem yüce ALLAH IM DAN..

bi de burdan kutlayım minik kuzucuğunla eşinle ve tüm sevdiklerinle nice mutlu huzurlu yıllara inşallah doğum günün kutlu olsun

Benim kızım da aynısını halasına yapmıstı... Cook gulmustum coook...delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…