- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #53.661
mrb hasretcim ya korkma bişi olmaz benim oğluşumun da yüzünde ensesinde kızarıklar oldu sivilce gibi değişik ama önemli değilmiş ya sıcaktan olur yada sütün yaradığını gösterirmiş eski topraklar söyledi bana bende korktum ama endişelenme bayadır oğluşumda varr takma
ha bide kızar bebeğimin ilk defa kendi kendine uyuduğuu gördüm 1 aydan sonra o da şu uğultu cd si sayesinde açtım sesini we yatakta uyudu kendiliğinden allahım taş yağacakkaydirigubbakcemile2 çok mutluyumopuyorumnanaktan
kızlar ya meleğimin yüzü gözü hep dışarı werdi( kıpkırmızı oldu bebeğimin o melek suratı napıcam ben öpmektendir dedim kocişe yüklendim ama kafasındada war saçların altında görünüyo ( neden oldu ki bişiyde yemiyorum öle alerji yapacak (
beknur cnm çok takma kafana kötü bişey olsa zaten bebek durmaz içerde demekki yeri rahat sen hareketlerini takip et geç olsun güç olmasın,bende son hafta iyice bunalıma girmiştim telefonlar yüzünden kapat telefonu açma :))Allah yardımcın olsun..
Beknur, bir şey olduğunu zannetmiyorum canım, olsa mutlaka hissettirirdi. Sağlıkla gelsin de yavrun, varsın birkaç gün geç gelsin.
Canım yalnız değilsin. Aslında kızımın gecikeceği benim içime doğmuştu. Genetiktir belki, çünkü Ablam da geç doğurdu. Öncelikle stres yapma. Benim kayınvalidem de görümcem de hergün arayıp soruyorlardı ve doğum sancısı olur olmaz tepemde olmak istiyorlardı. Eşimle tüm samimiyetimle konuştum. Önce onu ikna ettim. Sonra herkese 2 Nisana kadar bekleyecekmişiz sonra bakacakmışız ne yapacağımıza diye yalan söyledim. Doktor 31 Martta gel dediği halde kimseye söylemedik. Şimdi herkes 2 Nisan'da gelecek diye biliyor. Eşimle ikimiz gideceğiz. Allah nasip ederse kızımız doğacak, kızımızla tanışıp koklaşacağız, ilk emzirme falan filan bunları yaşadıktan sonra ailelerimizi arayacağız. Küsenler kırılanlar olacak kayınvalidemle görümcem gibi... Benimde aklıma çok şey takılıyor. Kayınvalidem gece kalmaya kalkar, sormaz bile kalır. Buna nasıl engel olurum diye düşünüp duruyorum. Oğlum dinlensin ben kalayım der. Bu kadın işi erkekten refakatçi olmaz der. Ahhhh. Çıldırırım ben.
canım kilitli buzdolabı poşetleri kullan bundan sonra diğerleri ile aynı işi görüyorslm herkese. ya bi sorum olacaktı ben süt saklama posetlerinden falan almadım biraz once sagdım biraz onu normal buzdolabı posetinde saklayabilir miyiz acaba? bisey olurmuki?
ha bide kızar bebeğimin ilk defa kendi kendine uyuduğuu gördüm 1 aydan sonra o da şu uğultu cd si sayesinde açtım sesini we yatakta uyudu kendiliğinden allahım taş yağacakkaydirigubbakcemile2 çok mutluyumopuyorumnanaktan
Merhanba kızlar
Herkez iyi umaarım.
ben daha iyiyim.şişlikler iniyo. ama eller daha uyuşuk kanamamda daha var ağdet gibi ama sanırım o normal.
kızımda iyi. ah emse. sütüm az kızlar çoğalması için napim
3 tane süt çayı 1 rezene 1 kaşık rezene şurubu 2-3 bardak komposto içiyom. suda içiyom. ama süt yok? neolur yardım edin emzirmek çok istiyom. süt olmayınca kızımda memede durmuo. biraz emiyo. kalanında da 60 ml mama yapıyom. 3 saatte bir besliyom. perşembe kızımın tekrar kontrolu var. bakalım ne olacak.
beni cevaplayın.
yine geçmişe bakamadım bi ara bakıcam. valla hiç vakit yok. 2 annemde burda.şimdiden vakit bulamıyom ozaman napıcam bilmem hiç. offfffffffffff offfffffffffff kızımla bi başbaşa kalsakda brbirimize alışsak ya.
çok öptüm bi ara girerim yine. muck
canım kilitli buzdolabı poşetleri kullan bundan sonra diğerleri ile aynı işi görüyor
o uğultu cd sinin adı neymiş canım???
ne gibibilmiyorumkismile
Ben de buranın bekçisi gibi oldum, benden başka kimse yok. Allah kimseyi yalnız bırakmasın... :)
Günaydın kızlar... Size dün yaşadığım iğrenç ama bir o kadar da komik olayı anlatıp oğlumla uyumaya gideceğim.
Dün bebeğimin poposunu yıkadık, kuruladık, havalandırdık. Sonra ben altına krem sürecekken, ne gereği varsa, kafamı poposuna iyice yaklaştırmışım. Görmüyorum herhalde. Yavrumun o sırada bir aylık gazını birden çıkarası tuttu, tabi kakasıyla birlikte. Benim suratıma etti anlayacağınız. Bütün gece midem bulandı. İlginç ve iğrenç bir deneyim oldu... :)))
Hasret, bu dereotunun berbat bir tadı var, yalnız yememiştim hiç.
Bugün, bizim yaramazlık günümüz, bir gün usluyuz, bir gün yaramaz. KAhvaltımı yapıp evi toparladım şimdi uyanıp beni delirtmesini bekliyorum... :)))
Günaydın kızlar... Size dün yaşadığım iğrenç ama bir o kadar da komik olayı anlatıp oğlumla uyumaya gideceğim.
Dün bebeğimin poposunu yıkadık, kuruladık, havalandırdık. Sonra ben altına krem sürecekken, ne gereği varsa, kafamı poposuna iyice yaklaştırmışım. Görmüyorum herhalde. Yavrumun o sırada bir aylık gazını birden çıkarası tuttu, tabi kakasıyla birlikte. Benim suratıma etti anlayacağınız. Bütün gece midem bulandı. İlginç ve iğrenç bir deneyim oldu... :)))
hihoyyytcanımmmmmmmmmmopuyorumnanaktan..çooook tesekküe edrim.alkisalkisalkis.efeeeeeeeeettttttt bugün benim dogumgünüsüüüümmmm...yaş 28ohaoldumsmile...kızımla daha anlamlı bi dogumgünü olucak bugün..en büyük hediyem yüce ALLAH IM DAN..Laviniaebru, doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllar diliyorum...
hihoyyytcanımmmmmmmmmmopuyorumnanaktan..çooook tesekküe edrim.alkisalkisalkis.efeeeeeeeeettttttt bugün benim dogumgünüsüüüümmmm...yaş 28ohaoldumsmile...kızımla daha anlamlı bi dogumgünü olucak bugün..en büyük hediyem yüce ALLAH IM DAN..
Hasret, bu dereotunun berbat bir tadı var, yalnız yememiştim hiç.
Bugün, bizim yaramazlık günümüz, bir gün usluyuz, bir gün yaramaz. KAhvaltımı yapıp evi toparladım şimdi uyanıp beni delirtmesini bekliyorum... :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?