2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım doyuyordur doymaz mı huzursuzluğunu buna bağlamasın eşin. ozaman bizimki hep açsempatiksalakcinniişte bizim bıdıklar kucak istiyor koku istiyor ondan oluyor bunlar.Alp daha iyi gibi biraz yada ben alıştım.ağrıları devam ama.dedim ya benim oğlum kucak delisi oldu teyzesi kuala gibi yapışıyor banaakannehir.

yazgı cım inşqallah canım ..aslında hep ilaçsız atlattım bunları bu zamana kada..ama hayatımız bi anda degişti bu kadar yorucu olucagını tahmin etmiodum uykusuzluk falan..üst üste geldi..neyseki iyiyim biraz daha..tek istegim sütüm kesilmesin..

kesilmeyecek canım sen hiç bunu düşünme iyi düşün iyi olsun Allahın izniyle yine cokur cokur emecek yağmur bebek.:ecrin_bebek:

yine uyanıyor kasırgam kızlar gidiyorum:gitme:

kızlar ya meleğimin yüzü gözü hep dışarı werdi( kıpkırmızı oldu bebeğimin o melek suratı napıcam ben öpmektendir dedim kocişe yüklendim ama kafasındada war saçların altında görünüyo( neden oldu ki bişiyde yemiyorum öle alerji yapacak(

gece 2 kez uynaıyorum kızım uyanmadan önce,sağıyorum pompayla,70-80 anca çıkıyo.doktora sordum,dedim bizim kız 120 içiyo,olsun dedi doktor.bişi olmaz mı dedim,hani midesi büyür obez olur,yok yok dedi,şimdi beslenme uyuma zamanı bol bol içsin doyuncaya kadar dedi.120cc şöyle oluyo 60 sütümü sağdım verdim,60 da mama.

slm herkese. ya bi sorum olacaktı ben süt saklama posetlerinden falan almadım biraz once sagdım biraz onu normal buzdolabı posetinde saklayabilir miyiz acaba? bisey olurmuki?

evet her 30'a bir ölçek..yani 60'a 2 ölçek.emzirmeye devam et,15-20 dk tut her bi göğsünde.bırakma. sonrasında ver mamayı.2-3 saatte bir içmesi lazım.benim kız 3 saatte bir 100cc içiyo,bazen 80cc bazen 120cc..ama düzenli olarak 3 saatte bir.altını da değiştirip uykuya dalıyo.

slm herkese. ya bi sorum olacaktı ben süt saklama posetlerinden falan almadım biraz once sagdım biraz onu normal buzdolabı posetinde saklayabilir miyiz acaba? bisey olurmuki?

agzını baglaması zor olur.süt saklama poşetlerinin ağızları kilitli boydan boya.ve daha kalın bi plastik.

agzını baglaması zor olur.süt saklama poşetlerinin ağızları kilitli boydan boya.ve daha kalın bi plastik.

su an cıkıp ama sansım yok iki kat poset yapsam agzınıda sıkıca baglarım. ben sadece bozulmasından falan korkuyorum bozulmaz degıl mı hıc deneyen var mı?

slm canlarım nasılsınız herkes iyidir inşallah giremiyorum nete evde misafirlerimiz var zaten vaktimde olmuyor pek sizinle paylaşacak çok şeylerim var ama giremiyorum neyse haftaya ancak artık
doğum yapan arkadaşlarımın gözü aydın olsun bebeklerinizi güle güle büyütün inşallah
bekleyen arkadaşlarımda sağlıcakla kavuşsunlar inşallah bebeklerine
hepinizi çok özledim dediğim gibi anlatacağım akıl alacacağım bi sürü konum var şimdilik çok çok öpüyorum hepinizi kendinize ve meleklerinize iyi bakın haftaya hem resimlerimizi yüklerim hem doğum hikayemizi anlatırım görüşürüz canlarım
bu arada bende bebeğimde çok şükür iyiyiz opuyorumnanaktan

kızlar size genel bir uyarı yapyım çıkıcam içinde soya lesitini (emülgatör)olan mamalardan ve (yediğiniz abur cubur türü tatlı vs)yemeklerden uzak durun GDO var haberiniz olsun...İyi akşamlar dilerim...

Merhanba kızlar
Herkez iyi umaarım.
ben daha iyiyim.şişlikler iniyo. ama eller daha uyuşuk kanamamda daha var ağdet gibi ama sanırım o normal.
kızımda iyi. ah emse. sütüm az kızlar çoğalması için napim
3 tane süt çayı 1 rezene 1 kaşık rezene şurubu 2-3 bardak komposto içiyom. suda içiyom. ama süt yok? neolur yardım edin emzirmek çok istiyom. süt olmayınca kızımda memede durmuo. biraz emiyo. kalanında da 60 ml mama yapıyom. 3 saatte bir besliyom. perşembe kızımın tekrar kontrolu var. bakalım ne olacak.
beni cevaplayın.
yine geçmişe bakamadım bi ara bakıcam. valla hiç vakit yok. 2 annemde burda.şimdiden vakit bulamıyom ozaman napıcam bilmem hiç. offfffffffffff offfffffffffff kızımla bi başbaşa kalsakda brbirimize alışsak ya.
çok öptüm bi ara girerim yine. muck

ya bana cewap werin ulan((

mrb hasretcim ya korkma bişi olmaz benim oğluşumun da yüzünde ensesinde kızarıklar oldu sivilce gibi değişik ama önemli değilmiş ya sıcaktan olur yada sütün yaradığını gösterirmiş eski topraklar söyledi bana bende korktum ama endişelenme bayadır oğluşumda varr takma

bnm bebiş malum yaramazlıkta sınır tanımıyor dün gece 4 saat en fazla uyudum şimdi uyudu bende hemen yatıcam 1 saat 1 saattir kendime gelirim dükkana artık daha fazla çıkmaya başladım çok yoruluyorum.. sn nasılsın hatice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…