- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #53.641
canım doyuyordur doymaz mı huzursuzluğunu buna bağlamasın eşin. ozaman bizimki hep açsempatiksalakcinniişte bizim bıdıklar kucak istiyor koku istiyor ondan oluyor bunlar.Alp daha iyi gibi biraz yada ben alıştım.ağrıları devam ama.dedim ya benim oğlum kucak delisi oldu teyzesi kuala gibi yapışıyor banaakannehir.İki üç gündür burnundan geliyor. Birkaç kez oldu. Anladığım kadarıyla gazı iyi çıkmadığında ya da ıkındığında oluyor. Dnden beri benimki yatarken tıkanıyor, süt ağzına geliyor. Emdikten sonra 10-15 dk. kucağımda dik tutuyorum bn de. Bugün olmadı daha.
Yazgıcım, Alp nasıl oldu? Umarım daha sakindir. Mama vermeyi hiç istemiyorum ben de. Zaten beni emmeye başlayalı 5 gün oldu. Ama eşim, Yiğit'in huzursuzluğunu görünce sık sık doymuyor mu acaba demeye başladı, benim de moralim bozuluyor.
yazgı cım inşqallah canım ..aslında hep ilaçsız atlattım bunları bu zamana kada..ama hayatımız bi anda degişti bu kadar yorucu olucagını tahmin etmiodum uykusuzluk falan..üst üste geldi..neyseki iyiyim biraz daha..tek istegim sütüm kesilmesin..günde üç defa yarım tatlı kaşığı veriyorum canım.etkisi uykusuna yok ama gazına var gibi.
canım üzme kendini sen stres yaptıkça daha kötü.sağ sütünü sürekli bişeycik olmaz artırmak içinde uğraş inşaallah enkısa zamanda emzireceksin kızçeni.ama böyle takarsan kafaya iyileşemezsin ebrucum sakin ol.er yada geç bitecek bu günlerde.
canancım sütün yeterliyse bence mama verme huzursuzluğu kokunu aramasından.mamaya alışırsa seni bırakır diye diyorum.
yazgı cım inşqallah canım ..aslında hep ilaçsız atlattım bunları bu zamana kada..ama hayatımız bi anda degişti bu kadar yorucu olucagını tahmin etmiodum uykusuzluk falan..üst üste geldi..neyseki iyiyim biraz daha..tek istegim sütüm kesilmesin..
Merhaba arkadaşım ben de aynen senin gibiyim. Sütüm çok az geliyor. Kızım bugün tam 19 günlük oldu. Bazen mama ile desteklemek zorunda kalıyorum. Merak ettiğim bir konu var . Göğsündeki sütün miktarını nasıl anladın. Ve 120 cc çok değilmi bebeğe
Arkadaşlar oğlum Tibet kilo verdiği için doktoru Milupa mamaya başlattı.. Siziz mama kullamnış şekliniz nedir? Benim 60 cc içerisine 2 ölçek dedi.. bunu kaç defa yapıyorsunuz..? Ben vermek istemiyorum ama sütüm yetmiyor.. 200 gr vermiş yavrum. Ben süt arttıran kaysı hoşafı, süt arttıran çayı günde 3 defa içiyorum. Bebeğime 30 cc verdim şu ana kadar.. 12 günlüğüz...
slm herkese. ya bi sorum olacaktı ben süt saklama posetlerinden falan almadım biraz once sagdım biraz onu normal buzdolabı posetinde saklayabilir miyiz acaba? bisey olurmuki?
agzını baglaması zor olur.süt saklama poşetlerinin ağızları kilitli boydan boya.ve daha kalın bi plastik.
bozulmaz ya çift katlı.ağzını sıkıca kapatırsın bişi olmaz.
ya bana cewap werin ulan((
ya bana cewap werin ulan((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?