2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben doktora gidip bunu içime tekrar sokun demeyi düşündüm. Oradayken daha iyi anlaşıyorduk.

Hanifecim ne kadar mama veriyorsun ve hangi mama? Ben de mama vermeyi deneyeceğim bakalım o zaman da böyle huzursuz mu olacak?

canım şu an SMA veriyorum tek seferde 90ml her zaman tam bitirmiyor ama bazen tamamını bazen yarısını bazen sadece 30mlini içiyor...bazı bebekler doyunca bırakırmış emmeyi ama bazı bebekler midesini tam kapasite doldurmak istermiş...sanırım Nihan da midesinde kalanboşluğu dolduracak kadar mama içiyorkaydirigubbakcemile3
milupa almıştım ilk ama onu çok severek içmedi ve her defasında kustu...

hıhh:mymeka: mamaya dewam edersen bırakması an meselesidir zaten:mymeka: süt yetmediğine sen mi karar werdin dr.a gösterdinmi? we artırmak için dere otu mucizesini denedin mi? malt içeceğini? 60ml bnce elle sağmaya iyi bi miktar makinada 2 katı çıktığını düşünürsek

canım maalesef sütümün yetmeyen kısmı miktrı değil....çok sulu bir sütüm var ve beslenemiyo kızım...doktor kontorlünde kilo alamadığı için doktor önerisiyle başladık...hiç istemiyordum ama bir şekilde kilo alması lazım...yarı kilosunda doğanlar onu yetişti bizim kız 3900 doğdu ilk hafta 200 gr verdi en son 4050grdı 20 günlükken...

gaz sancısına hindistan cevizi çok ama çok iyi geliyor aman dikkaaaaaaaaaaaaat.bu hindistan degil hint(muskat)cevizi ve günde 2 defa serçe parmagınızın tırnagının yarısını geçmeyecek çünkü fazlası uyuşturucu etki yapıyor.

e hayatım sütün kalitesini artırmak için bişeyler yapsaydın.. sulu sütüde iyileştirebilirsin protein we süt ürünleri.. bnce bu konuyu araştır we anne sütünü iyileştirmeye bak

e hayatım sütün kalitesini artırmak için bişeyler yapsaydın.. sulu sütüde iyileştirebilirsin protein we süt ürünleri.. bnce bu konuyu araştır we anne sütünü iyileştirmeye bak

walla ne lazımsa yapıyorum ama doktor bunun daha çok genetik olduğunu söyledi..bazı anne 3lt süt üretir ama yetmez bazı anne yarım lt süt üretir ama çocuğu beslenir....belli olmaz dedi....inşallah kilo almaya başlar...miktarı arttı kalitesi de artar da mamayı keserim diye umud ediyorum...inşallah hayırlısı olur....

ben muskat kullanıyorum hasret bebeklerinde sancı problemi olan annelere tavsiye ederim bize çok yaradı en azından sakinleşiyor :) gaz sancısını ilaçta geçiriyo olabilir bilmiyorum dün sabah 5 gece 2 uyumadık gece 2 de zorla uyuttum sonra sabaha kadar rahattık uykuda mama verdim sabahı ettik şimdi biraz daha sakin bakalım bugün ne olucak

bizimkinin huysuzluğu gazdan değil hiç gazı yok oluncada üstten alttan çok rhat çıkarıyo çirkefliğinden yapıyo hergün aynı sabah 8,9a kadar uyumuyo işte 5te falan uyanıp

selam yorgun bitap harap ama bi okadar da mutlu annişlererrrr...biraz moralim bozuk..dün dr umu biliosunuz ilaç durumuma karar vericekti okadar sevinçla aradım ki ilaçları bırakabilirsin diyecegi ümidiyle..ama.:gitme:.maalesef bi hafta daha kullan durumuna göre azaltıcam dedi..senağlamahayal kırıklıgına ugradım resmen..aslında ben iyiyim dedim ama galiba bu ilaçları bi anda bırakmak hiç iyi degilmiş aksine daha kötü etki yapıuomuş..azaltarak bırakıcaksın dedi..offf be tam bebegimin dogum zamanını buldu..kaldırıp atasım var bütün ilaçları ama eşim izin vermiyo önce sen iyi olucaksın bi şekilde bebegimiz mamayla da olsa büyüyecek onun önce senin saglıgına ihtiyacı var diyo..mecburen u haftada ilaca dewam..psikoljim cok zayıf kızlar ya dayanıksızım yorgunluga uykusuzluga bi de lohusalık hormonlar eklenince hoooop alt etti beni..ama bunuda yenicem ALLAH ın izniyle..şimdi HASRET in verdihgi tarifi deniorum incir havuc kaynatıorumö..en azından emzremesemde sütüm azalmasın ..kızlar sütüm cekilmmez geri gitmez dimi..bunada cok takıorum..yagmur um cokur cokur emdigi halde anne sütü veremiorummmmmmsenağlama

eylül-ce
senin faceinde hiç bişey göremiyoz kızm herkese kapatmışsın kendini arkadaşların bile sana ne mesaj gönderebilio nede resimlerine bakabiliyo sadece kendine açık yapmışsın facei

nurse harvey i denedin mi yaz...? biz de anlattıklarının aynısını yaşadık 5 gün boyunca nurse harvey rahatlattı bizi biraz.en azından ağlayarak uyanmıyor acı çekmiyor yavrum...o da kekik suyu zaten...
günde üç defa yarım tatlı kaşığı veriyorum canım.etkisi uykusuna yok ama gazına var gibi.
canım üzme kendini sen stres yaptıkça daha kötü.sağ sütünü sürekli bişeycik olmaz artırmak içinde uğraş inşaallah enkısa zamanda emzireceksin kızçeni.ama böyle takarsan kafaya iyileşemezsin ebrucum sakin ol.er yada geç bitecek bu günlerde.
Hanife, son soru, günde kaç kez mama veriyorsun? opuyorumnanaktan
canancım sütün yeterliyse bence mama verme huzursuzluğu kokunu aramasından.mamaya alışırsa seni bırakır diye diyorum.

selam canlar,melekleriniz ve sizler nasılsınız
size bir sorum olucak sizin bebeklerinizin de bazen emdiikten sıonra kusarken burnundan da geldiği oluyor mu
ve göbğinde kurumuş iltihap gibi bişi oluyor mu,sıvı yok kesinlikle minik minik bzen kuru sarımsı,kupkuru

İki üç gündür burnundan geliyor. Birkaç kez oldu. Anladığım kadarıyla gazı iyi çıkmadığında ya da ıkındığında oluyor. Dnden beri benimki yatarken tıkanıyor, süt ağzına geliyor. Emdikten sonra 10-15 dk. kucağımda dik tutuyorum bn de. Bugün olmadı daha.

Yazgıcım, Alp nasıl oldu? Umarım daha sakindir. Mama vermeyi hiç istemiyorum ben de. Zaten beni emmeye başlayalı 5 gün oldu. Ama eşim, Yiğit'in huzursuzluğunu görünce sık sık doymuyor mu acaba demeye başladı, benim de moralim bozuluyor.

Üst komşum her gün tam bu saatelerde müziği çok yüksek açıyor ve her gün tadilatla uğraşıyor sanırım. Gece gündüz tak tak sesler geliyor. Tam da Yiğit'in uyuduğu saatler. Çıkıp söyleyeceğim ama işi varsa ne yapsın. Bir de sizin bebeğin sesi de bize geliyor diyebilirim. Zar zor uyuttum şimdi yine uyandı. Uyuttum, şimdilik ses yok...

canım merhaba öncelikle bebişlerimizi sağlıkla büyütelim .. benimde Oğlumun burnundan mamadan hemen sonra geliyor.. Normal sanırım..Göbeğindede sarı rekli kuru kuru kabuklar geliyor.. Oda kayınvalidemin dediğine göre geçiyormuş...Benim sorunum ise cildi kurudu kabuk kabuk.. Banyosunu Sabamed şampunla yapıyor.. Yağlıyorumda ona rağmen yetmiyor. acaba Şampuansızmı yıkacam birkaç gün...???

biz drumuzua bu durumu sormuştuk drumuzda gazından dolayı burnundan da gelebilir demişti ama üzülüyorum çocuğumun anasından emdiği süt burnundan geliyor diyekaydirigubbakcemile3neyse
göbekte normalmiş ama işte anne yüreği azıcıkta olsa
cildiin kuruluğu konusunda ise
biz de sebamedin ürünlerini kullanıyoruz
ben saçını şampuan ile yıkıyorum ama vücudunu tülbentler varya onları annem küçük küçük kesmiş mendil şeklinde yapmış
tülbente sebamedin sabununu iyice yediriyorum onunla lifliyorum ne tahriş ediyor ne de kurutuyor
banyodan sonra hemen sebamedin vücut losyonunu sürüyorum,bizim derimizde yani el ve ayaklarımızda ve kaşlarımızda ara ara oyulmalar oluyor genelde banyodan sonra ama çok az lakin kuruluk yok
istersen ara sıra bebeğin özellik ile gaz sancısı olduğu sıralarda halis zeytin yağı ile masaj yaparken sür vücuduna annesi,ama herşeyden önce bi dra danışın

canım keşke Yiğit'i sese alıştırsaydın o zaman belki daha az etkilenirdi,ben doğduğundan beri hep sese alıştırdım,telleri kısmıyoruz,sürkli oda da müzik dinliyoruz,normal şeklimizde konuşuyoruz aman uyuypr diye kapıları yavaş kapatın muhabbetine girmiyoruz,benim de anneme kalsa aman yavaş vs vs vs diyip olmazdı ama bırakmadım ben

selam kızlar bi kaç gündür siteye giremedim. benim kızında burnundan geliyo arada gazı çıkmadığında ve süt fazla geldiğinde olurmuş. cildi kuruyup o deriyi dökecek bolca yağla bebeği geçiyo. ben her bezini alacağım zaman yağlıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…