- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #53.601
Ben doktora gidip bunu içime tekrar sokun demeyi düşündüm. Oradayken daha iyi anlaşıyorduk.
Hanifecim ne kadar mama veriyorsun ve hangi mama? Ben de mama vermeyi deneyeceğim bakalım o zaman da böyle huzursuz mu olacak?
ne zaman düzelecek bu bebişler yaaa....ben emecekler uyuyacaklar altını da temiz tuttun mu tamamdır sanıyordum...ne günü gününe ne saati saatine uymuyor walla....benimki normal bebekler gibi banyodan sonra uyumazdı...ama dünkü banyosundan sonra 4 saat uyudu zorla kaldırıp emzirdim ama bu seferde gece uyumadımafoldumben
Canancım benim kız ilk haftalarda öyle saatlerce göğsüm de kalırdı ama benim sütüm yetmiyordu...makine almadım ne kadar çıkardı onunla bilmiyorum ama elle sağınca en fazla 60 ml çıkıyordu...inşallah düzelir yakında....
biz de beslenemediği için mama takviyesi yapıyoruz ama kızım göğsümü eskisi gibi almıyor iki çekip bırakıyor sonra sinrlenip ağlıyor...ben de emmeyi bırakacak diye çok korkuyorum...:çok üzgünüm:
hıhh:mymeka: mamaya dewam edersen bırakması an meselesidir zaten:mymeka: süt yetmediğine sen mi karar werdin dr.a gösterdinmi? we artırmak için dere otu mucizesini denedin mi? malt içeceğini? 60ml bnce elle sağmaya iyi bi miktar makinada 2 katı çıktığını düşünürsek
canım maalesef sütümün yetmeyen kısmı miktrı değil....çok sulu bir sütüm var ve beslenemiyo kızım...doktor kontorlünde kilo alamadığı için doktor önerisiyle başladık...hiç istemiyordum ama bir şekilde kilo alması lazım...yarı kilosunda doğanlar onu yetişti bizim kız 3900 doğdu ilk hafta 200 gr verdi en son 4050grdı 20 günlükken...
e hayatım sütün kalitesini artırmak için bişeyler yapsaydın.. sulu sütüde iyileştirebilirsin protein we süt ürünleri.. bnce bu konuyu araştır we anne sütünü iyileştirmeye bak
gaz sancısına hindistan cevizi çok ama çok iyi geliyor aman dikkaaaaaaaaaaaaat.bu hindistan degil hint(muskat)cevizi ve günde 2 defa serçe parmagınızın tırnagının yarısını geçmeyecek çünkü fazlası uyuşturucu etki yapıyor.
günde üç defa yarım tatlı kaşığı veriyorum canım.etkisi uykusuna yok ama gazına var gibi.nurse harvey i denedin mi yaz...? biz de anlattıklarının aynısını yaşadık 5 gün boyunca nurse harvey rahatlattı bizi biraz.en azından ağlayarak uyanmıyor acı çekmiyor yavrum...o da kekik suyu zaten...
canım üzme kendini sen stres yaptıkça daha kötü.sağ sütünü sürekli bişeycik olmaz artırmak içinde uğraş inşaallah enkısa zamanda emzireceksin kızçeni.ama böyle takarsan kafaya iyileşemezsin ebrucum sakin ol.er yada geç bitecek bu günlerde.selam yorgun bitap harap ama bi okadar da mutlu annişlererrrr...biraz moralim bozuk..dün dr umu biliosunuz ilaç durumuma karar vericekti okadar sevinçla aradım ki ilaçları bırakabilirsin diyecegi ümidiyle..ama.:gitme:.maalesef bi hafta daha kullan durumuna göre azaltıcam dedi..senağlamahayal kırıklıgına ugradım resmen..aslında ben iyiyim dedim ama galiba bu ilaçları bi anda bırakmak hiç iyi degilmiş aksine daha kötü etki yapıuomuş..azaltarak bırakıcaksın dedi..offf be tam bebegimin dogum zamanını buldu..kaldırıp atasım var bütün ilaçları ama eşim izin vermiyo önce sen iyi olucaksın bi şekilde bebegimiz mamayla da olsa büyüyecek onun önce senin saglıgına ihtiyacı var diyo..mecburen u haftada ilaca dewam..psikoljim cok zayıf kızlar ya dayanıksızım yorgunluga uykusuzluga bi de lohusalık hormonlar eklenince hoooop alt etti beni..ama bunuda yenicem ALLAH ın izniyle..şimdi HASRET in verdihgi tarifi deniorum incir havuc kaynatıorumö..en azından emzremesemde sütüm azalmasın ..kızlar sütüm cekilmmez geri gitmez dimi..bunada cok takıorum..yagmur um cokur cokur emdigi halde anne sütü veremiorummmmmmsenağlama
canancım sütün yeterliyse bence mama verme huzursuzluğu kokunu aramasından.mamaya alışırsa seni bırakır diye diyorum.Hanife, son soru, günde kaç kez mama veriyorsun? opuyorumnanaktan
selam canlar,melekleriniz ve sizler nasılsınız
size bir sorum olucak sizin bebeklerinizin de bazen emdiikten sıonra kusarken burnundan da geldiği oluyor mu
ve göbğinde kurumuş iltihap gibi bişi oluyor mu,sıvı yok kesinlikle minik minik bzen kuru sarımsı,kupkuru
selam canlar,melekleriniz ve sizler nasılsınız
size bir sorum olucak sizin bebeklerinizin de bazen emdiikten sıonra kusarken burnundan da geldiği oluyor mu
ve göbğinde kurumuş iltihap gibi bişi oluyor mu,sıvı yok kesinlikle minik minik bzen kuru sarımsı,kupkuru
canım merhaba öncelikle bebişlerimizi sağlıkla büyütelim .. benimde Oğlumun burnundan mamadan hemen sonra geliyor.. Normal sanırım..Göbeğindede sarı rekli kuru kuru kabuklar geliyor.. Oda kayınvalidemin dediğine göre geçiyormuş...Benim sorunum ise cildi kurudu kabuk kabuk.. Banyosunu Sabamed şampunla yapıyor.. Yağlıyorumda ona rağmen yetmiyor. acaba Şampuansızmı yıkacam birkaç gün...???
Üst komşum her gün tam bu saatelerde müziği çok yüksek açıyor ve her gün tadilatla uğraşıyor sanırım. Gece gündüz tak tak sesler geliyor. Tam da Yiğit'in uyuduğu saatler. Çıkıp söyleyeceğim ama işi varsa ne yapsın. Bir de sizin bebeğin sesi de bize geliyor diyebilirim. Zar zor uyuttum şimdi yine uyandı. Uyuttum, şimdilik ses yok...
canım merhaba öncelikle bebişlerimizi sağlıkla büyütelim .. benimde Oğlumun burnundan mamadan hemen sonra geliyor.. Normal sanırım..Göbeğindede sarı rekli kuru kuru kabuklar geliyor.. Oda kayınvalidemin dediğine göre geçiyormuş...Benim sorunum ise cildi kurudu kabuk kabuk.. Banyosunu Sabamed şampunla yapıyor.. Yağlıyorumda ona rağmen yetmiyor. acaba Şampuansızmı yıkacam birkaç gün...???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?