- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #53.681
çok güldüm ya bir o kadar da özendim sana.ben de nisan annesiyim.çok merak ediyorum bebeğimi.19 gün var daha.Allah kolaylık versin hepimize.
hahahaaa kaydirigubbakcemile3 geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın kaydirigubbakcemile3
Benim kızım da aynısını halasına yapmıstı... Cook gulmustum coook...delikafadulden
Ben de kaynanama mı açtırsam altını.
Haftasonu geliyorlarmış, dinlersiniz artık beni :)) aklinialirimsmile
40+2 olduk
31 mart oldu ama bizimkinde tık yok
yuvalandı iyice içime bu kız
artık nisan annesi olucam herhalde
ayy kızlar çok mutluyum emziriyorum atıyorum yatağına emziğide takıom ağzıan we 10 dak sonra bakıom uyumuşşşşşş:lepi:çok mutluyum allah razı olsun bu cdyi çıkaramndan kadının kızına bi hediye alcam:))))))))))))
mrb kızlar ben geldim.çok mutluyum.çok şükür kızım dün sabah 6.05 te dünyaya geldi.maaşallah kızım 4 kilo doğdu.doktor bile şaşırdı doğumdan önce ultrasonda 36000 gr dı çünkü.bende bugün çıktım hastaneden.epidural normal doğum yaptım.iyikide öyle yapmışım.çok rahatım şimdi.doğumhanede elbiselerimi kendim giydim doğumdan sonra.şimdide her işimi kendim rahatlıkla yapabiliyorum.
Gözünaydın canım. Normal doğum yapmış olmana da ayrıca sevindim.. Ne güzel herkese nasip olmuyo...
tesekkürler canlarrr...hepinisi cook sewiorummmmmmm..
ayy kızlar çok mutluyum emziriyorum atıyorum yatağına emziğide takıom ağzıan we 10 dak sonra bakıom uyumuşşşşşş:lepi:çok mutluyum allah razı olsun bu cdyi çıkaramndan kadının kızına bi hediye alcam:))))))))))))
mrb kızlar ben geldim.çok mutluyum.çok şükür kızım dün sabah 6.05 te dünyaya geldi.maaşallah kızım 4 kilo doğdu.doktor bile şaşırdı doğumdan önce ultrasonda 36000 gr dı çünkü.bende bugün çıktım hastaneden.epidural normal doğum yaptım.iyikide öyle yapmışım.çok rahatım şimdi.doğumhanede elbiselerimi kendim giydim doğumdan sonra.şimdide her işimi kendim rahatlıkla yapabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?