2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok güldüm ya bir o kadar da özendim sana.ben de nisan annesiyim.çok merak ediyorum bebeğimi.19 gün var daha.Allah kolaylık versin hepimize.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Sen yine de çok özenme, hoş değil... :)) mafoldumben
hahahaaa kaydirigubbakcemile3 geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın kaydirigubbakcemile3

Amin canım sağ ol, artık her şeye burnumu sokmuyorum, mesafeliyiz oğlumla... alsanaalsanasmile
Benim kızım da aynısını halasına yapmıstı... Cook gulmustum coook...delikafadulden

Ben de kaynanama mı açtırsam altını.

Haftasonu geliyorlarmış, dinlersiniz artık beni :)) aklinialirimsmile

Ben de kaynanama mı açtırsam altını.

Haftasonu geliyorlarmış, dinlersiniz artık beni :)) aklinialirimsmile

Allah yardımcın olsun sabır versin yazık sanaaa :a015:
40+2 olduk
31 mart oldu ama bizimkinde tık yok
yuvalandı iyice içime bu kız
artık nisan annesi olucam herhalde

off çok kötü bi duygu olsa gerek ama olsun yine de sağlıkla doğsun da inşallah tek geç gelsin

ayy kızlar çok mutluyum emziriyorum atıyorum yatağına emziğide takıom ağzıan we 10 dak sonra bakıom uyumuşşşşşş:lepi: çok mutluyum allah razı olsun bu cdyi çıkaramndan kadının kızına bi hediye alcam:))))))))))))

Şu cd'yi kopyalayıp bir siteye yüklesene indirelim biz de. Nasıl bir şey ki? Adı falan yok mu?

mrb kızlar ben geldim.çok mutluyum.çok şükür kızım dün sabah 6.05 te dünyaya geldi.maaşallah kızım 4 kilo doğdu.doktor bile şaşırdı doğumdan önce ultrasonda 36000 gr dı çünkü.bende bugün çıktım hastaneden.epidural normal doğum yaptım.iyikide öyle yapmışım.çok rahatım şimdi.doğumhanede elbiselerimi kendim giydim doğumdan sonra.şimdide her işimi kendim rahatlıkla yapabiliyorum.

Gözünaydın canım. Normal doğum yapmış olmana da ayrıca sevindim.. Ne güzel herkese nasip olmuyo...

tesekkürler canlarrr...hepinisi cook sewiorummmmmmm..

Canım doğum günün kutlu olsun sağlık ve huzurla güzel bir ömür diliyorum sana...

nasıl bir cd imiş bu merak ettim adı nedir ?

Gözün aydın cnm maşallah bebeğine ve sana

sende bize bir iyilik yap teyzesi kurtar bizi o cd den bizde istiyoruz nerden bulurmuşuz onu öğren bari veya kopyalayıp yolla bize :)

canım tbrk ediyorum ii günlerde mutlulukla sağlık ve huzurla büyütmeni nasip etsin rabbim

Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün yavrunu...

bugün ilk defa oğlumla yalnızız vallahi yalnız kalmayı özlemişim diyebilirim
sabah oğluşumun göbeği düştü
az önce görümcem ve eşimin halası vardı yıkadılar sağ olsunlar şimdi uykuya verdi...

herkes geliyor gidiyor iyi güzel ama boyuna
sütün var mı sütün yetiyor mu
çocuk ıkk dese niye ağlıyor aç mı kalıyor gazını çıkarıyor musun gibi bissürü lafı duymaktan çok sıkıldım

lohusalık zormuş gerçekten herkesi dövesim var
alsanaalsanasmile

HASRET kızım kendin rahata erdin bizide erdir söyleyip gitme.ne cd si bakalım o.kopyalayıp koysana siteye.yada adı sanı yok mu sor bir komşuna.nekadar yorgun anneye yardımın dokunacak bakboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…