2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar Tracy Hoggun Bebek bakim sorunlarina mucize cozumler kitabini bir an once alin ve okuyun derim ben..Hayatiniz kolaylasacak benim bebegim bir aylik ve bu kitapta yazanlari uygulamam sayesinde mutlu mesut yasiyoruz cogunlukla..Ingilizce bilenler icin de wwwbabywhisperercom Deneyin bana dua edeceksiniz..Gaz icinde sab simplexx ve karnina masajj

sub sıblexsı beılıyorum canım kızımda kullanmıŞtım bır aylık oluncaya kadar bıŞey kullanmıyım dıyorum Şu tıckerı kabul etmedıle ya sınır oldum neyse gÖrÜŞÜrÜz kızlar

canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı bi evlat olsun inşallah

Benim kız yine uyanıyo galiba... Kuş uykulu bu çocuk ya.. Sizinkiler dalarak uyuyo mu?????

çok şükür benim oğluşum güzel uyuyo hatta dün gece 12 gibi bi uyudu 3 te uyandırmaya çalıştım uyanmadı ben de dalmışım o ara bi uyandım saat 6 olmuş :1shok: tabi kurt gibi acıkmış bizimki 6 saatte cokacimcoook

selam herkese bebeişi zorla 20 dk emzirdim uyuyup kalıyor sonrada ninniler söyledim konuştuk sesler çıkardı sütün ağzına gelmeemesi için 10 dk göğsümde tuttum sonra altını alayım dedi ağzına gelmiş bu arada biz 4-7 kiloluk beze geçtik oda az büyük geldi primanın bezi 3-6 kilo hem küçük geldi pişik yaptı çiş kaçırdı

Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler - Tracy Hogg

bence etkili bir kitap bakalım iki haftada ancak alışırmış bebek rutine anne babaların sabırlı olması gerekiyormuş en önemlisi

Tamam 8 saatede razıyım ama 16 saat ne ya
korkma herkesin aynı olmaz son 1 saati zor geçiyor ama ben unuttum bile herkes derdi inanmazdım bebeğini evinize alıp gelince sağlıklıca herşeyi unutursun

hasret bebeğin memede uyuyup kalmasını önle yoksa yeterince emmiyorlar 1 sat sonra tekrar uyanıyorlar emdikten sonra konuş onunla sonra 15 dk sonra kundakla 15 dk sonrada kendisi baka baka uyuyup kalıyor geceleride daha güzel kendi kendine uyuyor gündüz her memeden sonra yarım saat filan uyanık kalsın

canan öyle düşünme bende hep senin gibi düşünüyordum bir memede en az 20dk tutmak gerekiyormuş yağlı süt en son gelirmiş ilk 10 dk gelen süt susuzluk gideren uyku veren sütmüş oda 1 saate mideden emiliyor sanırım bende iyi emzirmezsem her saat başı uyanıyor ısrarla en az 20 dk emzir bi goğüs bolamadan diğerine geçme

mama verme çok altını kirletiyor sağüığta ver sütünü bebeğine yazık değilmi gdolu mamayla besleyeceksin süt varken
allah allah İstedİklerİ yerden alıyoruz onuda kabul etmİyolar ne İŞ anlamdım
kussep bebişin doğmuş hayıorlı olsun nasıl şimdi

handan gozün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

slm herkese. ya bı memede 20 dakka nasıl tutuyorsunuz benimki 10 yada en fazla 15 dakka duruyo oda durmadan emerek degıl tabı ıkıncıye gecemıyorum bıle. nasıl yapcam ya doyup mu bırakıyo acaba?

slm herkese. ya bı memede 20 dakka nasıl tutuyorsunuz benimki 10 yada en fazla 15 dakka duruyo oda durmadan emerek degıl tabı ıkıncıye gecemıyorum bıle. nasıl yapcam ya doyup mu bırakıyo acaba?

benimkide 5 dk sonra bırakıyor alt dudağını üste çıkarıyor ısrar edersem uyuyup kalıyor ben zorla 5 dk sonra veriyorum napayım yatırsam hemen ağlıyor yada yarım saat sonra uyanıyor ama geceleri pek ısrar edemiyorum bu kadar 5 dk atıyorum yatağına

jale genelde boyle uzunmu uyuyor nasıl başardın anlatsana

hmm bende vermeye calısıyorum ama almıyo bıraz zaman gecırıyorum sonra alıyo ama oda 2 dakka emmıyo bıle.

iyi dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar.ben şimdi biraz dinleneyim.daha sonra kızımın resmini koyarım teyzeleri bi görseniz çok tatlı maaşallah.öpüyorum hepinizi.fırsat bulunca girerim.görüşürüz.

canım yaa eğer düzenli olarak altını alıyorsan bol bol yapıyorsa hiç sorun yok :):) bizimkide az ama sık emiyor....

bize gelen giden yok valla teyzem ve sdayım geldi sadece annemi bile çağıra çağıra getiriyorum kızmla başbaşayız hep arayan herkes kırkından sonra geliriz diyorlar bakalım göreceğiz :):))

ay canan desene senİn oĞlan suratına etmİŞ benİmkİde her altını aÇtıĞımda mutlaka karŞıya bİr sİdİk salıyor valla bİr tÜrlÜ beceremedİm Şu oĞlan poposu aÇmayı.

valla bende aynen öyle hiç değilse seninki çiş yapıyor benimi her açtığımda kakasını üstüme doğru yapıyor

Benim kız yine uyanıyo galiba... Kuş uykulu bu çocuk ya.. Sizinkiler dalarak uyuyo mu?????

yok gaz sorunu çocuğu sık sık uyandırıyor

Başını dinliyosundur işte ne güzel...
Bizimkinin de var öyle altı açılınca süpriz yapma huyu.. Geçen gün babaannesinin üzerine yapmış saolsun.. :lepi: Bi de ishaldi yavrucuuummm!! delikafadulden

SAĞOL MUTLUCUM ALLAHA ŞÜKÜR GAYET ıYıYıZ GAZMAN GıBıYıZ ANLADIĞIM KADARIYLEN SıZDE ıYıSıNıZ.
yaaa ne 10 dkkası ne yirmi dakkası benimki saatlerce emmek istiyor 20 dakkayı geçtimi ben çekiyorum ağzından gazını çıkarıyorum diğerine geçiyoruz bazen bir saat oyalıyorum bazen oyalayamıyorum tekrar emmek istiyor kızımda aynıydı memede uyumadan dalmazdı ona emzik verdim ama oğlumu emziklede kandıramadım saatlerce emsin istiyo ama randımanlı emdimide güzel uyuyo.

sezeryanla doğum yapan annelere 2 sorum var.Birincisi ben banyo yaparken ameliyat yerime bantlar var ondan takıyorum sonra çıkarıp atıyorum siz neyapıyosunuz doktorunuz bişey dedimi nekadar süreyle bu bantlardan kullanıcaz ki.
ikincisi 26sında 2 gün kanamam oldu 30 zunda tekrar sanırım adet görüyorum kızmdada erken görmüştüm adet gören varmı.
canan mutlunu dediği doğru mama verme sütün var senin.100cc bebeğin karnını doyurur artar bile.ben 3 günlükken doktor yüzüne başladım emzirdikten sonra çok az kaşıkla verdim o bile her bezinde kaka yaptırıyodu iki gün verdim hemen kestim.bağırsakları sürekli çalışıyo çoçuk huzursuz oluyo doyduğunu bilmiyo hem emzir hem mama obez olur çoçuk valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…