- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #53.721
canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı bi evlat olsun inşallahmrb kızlar ben geldim.çok mutluyum.çok şükür kızım dün sabah 6.05 te dünyaya geldi.maaşallah kızım 4 kilo doğdu.doktor bile şaşırdı doğumdan önce ultrasonda 36000 gr dı çünkü.bende bugün çıktım hastaneden.epidural normal doğum yaptım.iyikide öyle yapmışım.çok rahatım şimdi.doğumhanede elbiselerimi kendim giydim doğumdan sonra.şimdide her işimi kendim rahatlıkla yapabiliyorum.
Benim kız yine uyanıyo galiba... Kuş uykulu bu çocuk ya.. Sizinkiler dalarak uyuyo mu?????
İnşallah uslu olur brbişlerimiz canım
o kitabın adını yazarmısın
Kızlar bu arada benim sütüm geldi yaa ilk defa geldi dün akşam hemde koyu sarı baya gelmişşş..Sabah bi kalktım portakal suyu lekesi gibi atletimde bebişim gelmedi ama ilk ağız sütüm bile geliyooo yaaa((
korkma herkesin aynı olmaz son 1 saati zor geçiyor ama ben unuttum bile herkes derdi inanmazdım bebeğini evinize alıp gelince sağlıklıca herşeyi unutursunTamam 8 saatede razıyım ama 16 saat ne ya
hasret bebeğin memede uyuyup kalmasını önle yoksa yeterince emmiyorlar 1 sat sonra tekrar uyanıyorlar emdikten sonra konuş onunla sonra 15 dk sonra kundakla 15 dk sonrada kendisi baka baka uyuyup kalıyor geceleride daha güzel kendi kendine uyuyor gündüz her memeden sonra yarım saat filan uyanık kalsınbebbeğim 9dan beri ıuyanıktı yeni uyudu emzirirken inşallah sakin bi gece geçircez babamız çalışıyo bu gece yalnızız bnde yatıyorum bi cd hediye etti komşum bana onunda cerenden 10gün büyük bi kızı war cd de elektrik süpürgesimi fön makinasımı ne öle bi ses war taktım bugün we bi baktım ceroş uyumuş gece huysuzlaşırsa açacağım yinee laptopu açık bırakıcam heen açiim cdyi die herkes huzurlu geceler....
canan öyle düşünme bende hep senin gibi düşünüyordum bir memede en az 20dk tutmak gerekiyormuş yağlı süt en son gelirmiş ilk 10 dk gelen süt susuzluk gideren uyku veren sütmüş oda 1 saate mideden emiliyor sanırım bende iyi emzirmezsem her saat başı uyanıyor ısrarla en az 20 dk emzir bi goğüs bolamadan diğerine geçmeYa kızlar benim oğlum hep huzusuz. Memede susuyor, saatlerce emmek istiyor. Sütüm mü yetmiyor diye düşündüm, dün gece sağdım tek göğsümden 100 ccye yakın süt çıktı ve makineden daha iyi boşaltıyor göğsümü oğlum.
Memeden çekiyorum hemen ağlıyor. Emzikle mutlu ama bir süre sonra onunla da mızıklamaya başlıyor. Yalandan ağladığı da belli ama hep ağlamaya başladı. Sakin sakin oturamıyoruz hiç. Ne olaki bu oğlanın derdi? Bunun için doktora gitmeye gerek var mı sizce? Artık oğlumu uyurken ve emerken seviyorum. İki çift laf edemez olduk. Başlarda ne güzel sakindi, şebeklikler yapar bizi güldürürdü. Emzik yüzünden mi acaba? Offf bunaldım!!! Dün yine ağlama krizine girmişim. Ben bakamıyorum bu çocuğa yaa, anlamıyorum dilinden.(
mama verme çok altını kirletiyor sağüığta ver sütünü bebeğine yazık değilmi gdolu mamayla besleyeceksin süt varkenBen doktora gidip bunu içime tekrar sokun demeyi düşündüm. Oradayken daha iyi anlaşıyorduk.
Hanifecim ne kadar mama veriyorsun ve hangi mama? Ben de mama vermeyi deneyeceğim bakalım o zaman da böyle huzursuz mu olacak?
kussep bebişin doğmuş hayıorlı olsun nasıl şimdiallah allah İstedİklerİ yerden alıyoruz onuda kabul etmİyolar ne İŞ anlamdım
mrb kızlar ben geldim.çok mutluyum.çok şükür kızım dün sabah 6.05 te dünyaya geldi.maaşallah kızım 4 kilo doğdu.doktor bile şaşırdı doğumdan önce ultrasonda 36000 gr dı çünkü.bende bugün çıktım hastaneden.epidural normal doğum yaptım.iyikide öyle yapmışım.çok rahatım şimdi.doğumhanede elbiselerimi kendim giydim doğumdan sonra.şimdide her işimi kendim rahatlıkla yapabiliyorum.
slm herkese. ya bı memede 20 dakka nasıl tutuyorsunuz benimki 10 yada en fazla 15 dakka duruyo oda durmadan emerek degıl tabı ıkıncıye gecemıyorum bıle. nasıl yapcam ya doyup mu bırakıyo acaba?
benimkide 5 dk sonra bırakıyor alt dudağını üste çıkarıyor ısrar edersem uyuyup kalıyor ben zorla 5 dk sonra veriyorum napayım yatırsam hemen ağlıyor yada yarım saat sonra uyanıyor ama geceleri pek ısrar edemiyorum bu kadar 5 dk atıyorum yatağına
jale genelde boyle uzunmu uyuyor nasıl başardın anlatsana
slm herkese. ya bı memede 20 dakka nasıl tutuyorsunuz benimki 10 yada en fazla 15 dakka duruyo oda durmadan emerek degıl tabı ıkıncıye gecemıyorum bıle. nasıl yapcam ya doyup mu bırakıyo acaba?
Sen şanslıymışsın. Ben 40 günde 3defa 20 kişilik misafir ağırladım. Bi de oturdu mu kalkmak bilmeyenleri... mafoldumben Aksi gibi misafirin geleceği günün gecesinde kızım sabahlara kadar hiç durmadı.. Misafirin birinde uyuyakalmışım.. Allahtan annem vardı da onlar ağırlamışlar misafiri.. Bi uyandım ki saolndan sesler geliyo.. 15 kişi doluşmuş.. Bunlar nie erken geldi diyorum. Meğerse ben uyumuş kalmışım.. Gidip yanlarına oturamadım bile.. Kalabalıktan tansiyonum falan düştü.. Ne zaman bitecek bu dönem!? :bbo:
ay canan desene senİn oĞlan suratına etmİŞ benİmkİde her altını aÇtıĞımda mutlaka karŞıya bİr sİdİk salıyor valla bİr tÜrlÜ beceremedİm Şu oĞlan poposu aÇmayı.
Benim kız yine uyanıyo galiba... Kuş uykulu bu çocuk ya.. Sizinkiler dalarak uyuyo mu?????
canım yaa eğer düzenli olarak altını alıyorsan bol bol yapıyorsa hiç sorun yok :):) bizimkide az ama sık emiyor....
bize gelen giden yok valla teyzem ve sdayım geldi sadece annemi bile çağıra çağıra getiriyorum kızmla başbaşayız hep arayan herkes kırkından sonra geliriz diyorlar bakalım göreceğiz :):))
valla bende aynen öyle hiç değilse seninki çiş yapıyor benimi her açtığımda kakasını üstüme doğru yapıyor
yok gaz sorunu çocuğu sık sık uyandırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?