- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #53.761
allah allh neymiş kız bu kaynananın derdi niye yazıklar olsun dediki sana kadın kudurmuş herhalde aynı apartımandamı oturuyosunuz kocan ne diyo bu duruma ay biyaşıma daha gidim bide bebeğine el koymaya kalktı ha ona yazıklar olsun esas annede aşk olsun valla ben anne olucam ezdirmezdim kızımı hadi kızım topla pılını pırtını doğru bize derdim seni yanlız bırakmışolucak şeymi ya
valla ben bişey yapmıyorum sanırım kendisi bana çekmiş ben de bebekliğimde hep uyurmuşum hiç yormazmışım annemi inşallah 40'ı çıkınca değişmez :Saruboceq:
OCD canım benim yaa çok üzüldüm kaynanaya bak şu lohusalık döneminde destek olacağına köstek oluyo madem öyle çek git evine de herkes başının çaresine baksın çok sinirlendim yazdıklarını okurken
tatlım sen bebeğini düşün sen bişey yemezsen o da aç kalacak stresinden o da etkilenir mutlaka Allah görüyo herşeyi sabret ne olursa olsun evini terketme boşver o konuşur konuşur susar hiç dikkate alma dediklerini Allah sabır versin yardımcın olsun
pess doğrusu oncacık çoçuğun nesini sevcekmiş aynı evde oturuyosun demek işin zor canım amaaan söylensin söylensin dursun sen al bebeğini ya yukarı çık ya aşağı in takıl kafana göre eşin senden yana olsa ağzını açamaz valla.annede bak zaten huzurunuz kaçmış bundan daha kötü huzur nasıl kaçar anlamadım annende konuşsa fazla ağzını açamazd olayda bukadar büyümezdi seni yanlız bulmuş açmış ağzını yummuş gözünücocugu sevdirmiyormsum,baktirmiyormusum,onu koye gondermeye calisiyormusum,kaciriyormusum cocugu ondan,doktora giderken neden ona sormyormusum,neden yikarken onuda cagirmamisim vs vs aklima su an gelenler.doktora giderken dedi iste yaziklar olsun diye neden diye sormadim , geldikden sonrada internet doktorculugu oynuyormusum onlara bisey sormuyormusum neden annemi cagirmisimda onu cagirmamisim yukari (anneme yaninda para varmi diye sormak icin cagirmistim cocugu doktora goturecegim icin o da taksi parasi para cekmemistim atm den firsatim olmamisti)anneme gostermisimde neden ona gostermemisim cocugun bacagindaki morluklari.doktor normal mongol morlugu gecer dedi tum bebeklerde olur dedi.
bu diyorki hayir yoktu (ben morarttim ya ).ayni apartman degil ayni ev canim dublex ev malesef.bende anneme bunu anlatamiyorum iste kadin hic sesini cikarmadi durdu dinledi.yuttu.neymis huzurumuz kacmasinmis.buyuk lafima tovbe benim cocuguma allah belani versin dese biri parcalarim ben.cok kirildim anneme cokkkkkkkk.
canım benim görümceminde aynı anlattığın gibi bir kayınvalidesi var.annesinin yanında neler söylüyo.kendi kızını ona kötülüyo.kayınvalidem yazık deli oluyo eve gelince sinir krizi geçiriyo ama onların yanında birşey demiyo savunamıyo kızını huzurları kaçmasın diye..annen de sizin için öyle davranıyordur...anladığım kadarıyla aynı evi paylaşıyorsunuz kayınvalidenle.hiç bir şekilde ayrı eve çıkma ihtimaliniz yok mu?
canım ben bu yaşıma geldim şunu bilir şunu söylerim karşındaki adama konuşmaz hakkını savunmaz alttan alırsan tepene çıkarlar hele bide ailen sana destek olmadımı seni yanlız bilir dahada ezmeye kalkarlar.ama arkn olursa bide hAKKINI SAVUNURSAN BAK NASIL KUZU OLUYOLAR KIZI MERDİVENLERDEN İTMEYE KALKMIŞ BUNA SESSİZ KALINIRMI BENİMDE KIZIM VAR VALLA NE DAMAT NE KAYNANA DİNLERİM KOPSUN İNCELDİĞİ YERDEN DERİMcanım benim görümceminde aynı anlattığın gibi bir kayınvalidesi var.annesinin yanında neler söylüyo.kendi kızını ona kötülüyo.kayınvalidem yazık deli oluyo eve gelince sinir krizi geçiriyo ama onların yanında birşey demiyo savunamıyo kızını huzurları kaçmasın diye..annen de sizin için öyle davranıyordur...anladığım kadarıyla aynı evi paylaşıyorsunuz kayınvalidenle.hiç bir şekilde ayrı eve çıkma ihtimaliniz yok mu?
merhaba arkadaşlar
26 mart cuma günü saat 16:55 te normal doğumla -3560 gr 50 cm- oğlumuza kavuştuk şükür
çok yorgun ve zor günler geçiriyorum
inş. Düzene girer
daha sonra detaylı anlatırım inş.
Fazla kalamıcam
öpüyorum hepinizi
ah şu kaynanalar benimkide göbeği düşünce kilotlu corap giydircekmiş minicik bebeğe 1 yaşına gelmeden giymeyecek dedim . ne kadar sessiz kalınırsa o kadar üstüne geliyolar insanın . sırf onun eline kalmasın die 10 senelik işimden ayrılacağımmmmmmm tüylerim diken diken oluyor oğlumu severken
bugün ilk defa oğlumla yalnızız vallahi yalnız kalmayı özlemişim diyebilirim
sabah oğluşumun göbeği düştü
az önce görümcem ve eşimin halası vardı yıkadılar sağ olsunlar şimdi uykuya verdi...
herkes geliyor gidiyor iyi güzel ama boyuna
sütün var mı sütün yetiyor mu
çocuk ıkk dese niye ağlıyor aç mı kalıyor gazını çıkarıyor musun gibi bissürü lafı duymaktan çok sıkıldım
lohusalık zormuş gerçekten herkesi dövesim var alsanaalsanasmile
cnm benimkide göbegi varken çok aglıyodu şimdi Allah şükür bitti dün düştü göbegimiz:))benim kız doğduğundan beri altını değiştirirken kıyafetinin çıktığını anlıyor kızım hemen aynen morarıyor kıpkırmızı oluyor yawrum hemen üstünü örtüyorum susuyor
su sizin verdiginiz destegi su ana kadar kimse vermedimafoldumben
iyi ki varsiniz.
kayinvalide ile birbirimize girdik.yine beni anneme sikayet ediyordu.sesimi cikarmadim dr a giderken yaziklar olsun sana dedi bisey demedim geldim yine aynisini soyleyince artik dayanamadim.annemin yaninda bana ettigi laflar vs son damlayi tasirdi.
ertesi gun kocam ozur dilememi istedi dilemedim kadin yine laf dedi allah belami versinmis kumasim belliymis bende dedim ben gidiyorum kocami aradim hoscakal dedim kapattim telefonu esyalari asagi indirdim ayakkabilarimi giydim montumu tam yukari oglumu almaya cikacagim kadin birden merdivenlere yonelip oglumu almaya calisti tirabzana elimi koydum engelledim bana diyorki torunuma bakacagim.su anda bakamazsin dedim.elimi yirtti montumdan cekip merdivenlerden dusurmeye calisti beni bide diyorki babanin evindenmi getirdin cocugu evet dedim goturemezmisim oglumukötükedihüso montu cikardimda anca kurtuldum kadindan.yukari ciktim oglum aglio.kapiyi kapattim emzirirken babasi geldi ,offf vs vs daha cok detaylari var pazartesinden beri boyle.annemde gelmiyor huzursuz oluyorms zaten hastaymis vs vs beni burada boyle birakti.ben annemi ariyorum o kapatio ablama aratio beni kendi arayacagi yerde.daha cok detay var da artik mecalim yok daha neler neler yani .
kendisi anlatiyor kocama ben bisey demiyorum bide benim kime ne zararim var diyor ya deliriyorum .
cnm anlattıklarını birebir ben yaşıyorum, ama ben şuan susma aşamasındayım,cocugu sevdirmiyormsum,baktirmiyormusum,onu koye gondermeye calisiyormusum,kaciriyormusum cocugu ondan,doktora giderken neden ona sormyormusum,neden yikarken onuda cagirmamisim vs vs aklima su an gelenler.doktora giderken dedi iste yaziklar olsun diye neden diye sormadim , geldikden sonrada internet doktorculugu oynuyormusum onlara bisey sormuyormusum neden annemi cagirmisimda onu cagirmamisim yukari (anneme yaninda para varmi diye sormak icin cagirmistim cocugu doktora goturecegim icin o da taksi parasi para cekmemistim atm den firsatim olmamisti)anneme gostermisimde neden ona gostermemisim cocugun bacagindaki morluklari.doktor normal mongol morlugu gecer dedi tum bebeklerde olur dedi.
bu diyorki hayir yoktu (ben morarttim ya ).ayni apartman degil ayni ev canim dublex ev malesef.bende anneme bunu anlatamiyorum iste kadin hic sesini cikarmadi durdu dinledi.yuttu.neymis huzurumuz kacmasinmis.buyuk lafima tovbe benim cocuguma allah belani versin dese biri parcalarim ben.cok kirildim anneme cokkkkkkkk.
Merhaba arkadaşlar
26 mart cuma günü saat 16:55 te normal doğumla -3560 gr 50 cm- oğlumuza kavuştuk şükür
Çok yorgun ve zor günler geçiriyorum
İnş. düzene girer
Daha sonra detaylı anlatırım inş.
Fazla kalamıcam
Öpüyorum hepinizi
Başını dinliyosundur işte ne güzel...
Bizimkinin de var öyle altı açılınca süpriz yapma huyu.. Geçen gün babaannesinin üzerine yapmış saolsun.. :lepi: Bi de ishaldi yavrucuuummm!! delikafadulden
merhaba anneler nasılsınız ?
SEYYAL nerelerdesin bebeğin nasıl YNUR dan haber yok uzun zamandır yok...
:
kız takmayın o kadar şu kaynanalrı ben bizimkine tamam diyorum geçiyorum gelmedi almanyadan ama telefonda neler anlattı neler anlatamam bebeği tutamıyormuşuz bakamıyormuşuz yıkamasından giydirmesine birde gelseydi neler oalcaktı bilmem ama ben gene bir hafta nasılsa der susardım herhalde :)::):) ya çok iyi anlıyorum sizi çok zor gerçekten mevlam sabır versin hepinize bende şükür diyorum eşime kıyamıyorum ama uzakta olamlarınada bi yandan çok şükür demketen kendimi alamıyorum :):):)
cnm bebegin hayırlı olsun seninle aynı gün dogum yapmışız
bebek görmeye gelenler sanki nasihat vermeye geliyolar her gelen ayrı bir nasihat veriyo,
şu 40kını çıkarsak hayırlısıyla..
cnm benimkide göbegi varken çok aglıyodu şimdi Allah şükür bitti dün düştü göbegimiz:))
cnm anlattıklarını birebir ben yaşıyorum, ama ben şuan susma aşamasındayım,
bir sesim çıksa aynı durumları bende yaşıyacam,birde benim kayınlaidem benim evde kaldıgı için sesini çıkaramıyo eşimden az destek alsa,beni kapıya bile koyar valla,
allah ıslah etsin cnm,çok zor anlıyorum seni ama biraz sabır sen şu an bebegine adapde ol ben akşama kadar odamdan çıkmıyorum anca misafir felan gelince çıkıyorum,sende durma yanında suratsız karının.. en azından sinirlerin bozulmaz yüzünü gördükce..
gözün aydın cnm allah analı babalı büyütsün..
handan ohh nihayet dogum yaptınız hadi gözünüz aydın
bir beknur ve taburcu kaldı onlarda hayırlısıyla yaparlar inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?