2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cocugu sevdirmiyormsum,baktirmiyormusum,onu koye gondermeye calisiyormusum,kaciriyormusum cocugu ondan,doktora giderken neden ona sormyormusum,neden yikarken onuda cagirmamisim vs vs aklima su an gelenler.doktora giderken dedi iste yaziklar olsun diye neden diye sormadim , geldikden sonrada internet doktorculugu oynuyormusum onlara bisey sormuyormusum neden annemi cagirmisimda onu cagirmamisim yukari (anneme yaninda para varmi diye sormak icin cagirmistim cocugu doktora goturecegim icin o da taksi parasi para cekmemistim atm den firsatim olmamisti)anneme gostermisimde neden ona gostermemisim cocugun bacagindaki morluklari.doktor normal mongol morlugu gecer dedi tum bebeklerde olur dedi.
bu diyorki hayir yoktu (ben morarttim ya ).ayni apartman degil ayni ev canim dublex ev malesef.bende anneme bunu anlatamiyorum iste kadin hic sesini cikarmadi durdu dinledi.yuttu.neymis huzurumuz kacmasinmis.buyuk lafima tovbe benim cocuguma allah belani versin dese biri parcalarim ben.cok kirildim anneme cokkkkkkkk.

klava:
canim benim biz ayni evde yasiyoruz.bide bana diyorki basindan beri planin buyudu herkesi gondermek.

canım benim görümceminde aynı anlattığın gibi bir kayınvalidesi var.annesinin yanında neler söylüyo.kendi kızını ona kötülüyo.kayınvalidem yazık deli oluyo eve gelince sinir krizi geçiriyo ama onların yanında birşey demiyo savunamıyo kızını huzurları kaçmasın diye..annen de sizin için öyle davranıyordur...anladığım kadarıyla aynı evi paylaşıyorsunuz kayınvalidenle.hiç bir şekilde ayrı eve çıkma ihtimaliniz yok mu?

Öznur cum Allah kolaylık versin kaynanan gibi insanlarada akıl hiç kendileri lohusa olmadılar mı anlamıyorum kı bnm kaynanam ust katta oturuyor 40 ım cıkana kadar yanımda kalma planları yapıodu dogumdan once ama ben 1 gece kaldıktan sonra bahanelerle ıstemedım kı herkes kendı basınn caresıne bakar kımse kımseye guwenerek cocuk dogurmuyor kı her zaamn gelın suclu ama oturup anlatmaya kalksalar kaynanalarından neler atıyorlar sınır oluyorum klava:klava:

pess doğrusu oncacık çoçuğun nesini sevcekmiş aynı evde oturuyosun demek işin zor canım amaaan söylensin söylensin dursun sen al bebeğini ya yukarı çık ya aşağı in takıl kafana göre eşin senden yana olsa ağzını açamaz valla.annede bak zaten huzurunuz kaçmış bundan daha kötü huzur nasıl kaçar anlamadım annende konuşsa fazla ağzını açamazd olayda bukadar büyümezdi seni yanlız bulmuş açmış ağzını yummuş gözünü

esim dun annemi koye goturecegim dedi.var evleri zaten.bende 4 ay falan kaliyor ama her defasinda olay cikararak gidiyor.
anneannem olsaydi parcalardi onu ama iyikide bilmiyor cok fena olurdu.

OCD allah kolaylık versin kayınveliden çok yalnışyapıyor hoş yüzde 80böyle bebek oluncamı annelik taslıyorlar anlamadım şimdiye kadar nerdelerdi yaww...benimki de bugün geldi gelirgelmez komposto yaptı sütüme takktılarda biraz koyu olsun diye uğraşıyor bende yapsın boşver yemeklerde ondan ohhh bende kızıma vakit ayırıyorum...bozma moralini bebeğini ve kendini düşün

canım ben bu yaşıma geldim şunu bilir şunu söylerim karşındaki adama konuşmaz hakkını savunmaz alttan alırsan tepene çıkarlar hele bide ailen sana destek olmadımı seni yanlız bilir dahada ezmeye kalkarlar.ama arkn olursa bide hAKKINI SAVUNURSAN BAK NASIL KUZU OLUYOLAR KIZI MERDİVENLERDEN İTMEYE KALKMIŞ BUNA SESSİZ KALINIRMI BENİMDE KIZIM VAR VALLA NE DAMAT NE KAYNANA DİNLERİM KOPSUN İNCELDİĞİ YERDEN DERİM

OCD canım lohusa halinle nelerle uğraşıyorsun kayınvaliden komple yanlış bir insan belli ama yemek yememek olmaz sen önce bebeğini düşüneceksin sadece kendini değil bebeğini aç bırakmış olursun senin ruh halin ona yansıyacak oda huzursuz olacak bebeğin için düşünmemeye çalış.Allah yardımcın olsun canım.

ah şu kaynanalar benimkide göbeği düşünce kilotlu corap giydircekmiş minicik bebeğe 1 yaşına gelmeden giymeyecek dedim . ne kadar sessiz kalınırsa o kadar üstüne geliyolar insanın . sırf onun eline kalmasın die 10 senelik işimden ayrılacağımmmmmmm tüylerim diken diken oluyor oğlumu severken

Merhaba arkadaşlar
26 mart cuma günü saat 16:55 te normal doğumla -3560 gr 50 cm- oğlumuza kavuştuk şükür
Çok yorgun ve zor günler geçiriyorum
ınş. düzene girer
Daha sonra detaylı anlatırım inş.
Fazla kalamıcam
Öpüyorum hepinizi

gözğnaydın canım allah analı babalı büyütsün sanada geçmişolsun yorucu ama tatlı yorgunluk bunlar.

canım kesinlikle katılıyorum asla sessiz kalmamak lazım yoksa olan bize oluyor

benim kayınvalidem çok iyidir Allah razı olsun kötü niyetle hiç bişey söylemez bana bundan eminim ama bazen bana uymayan düşünceleri oluyor mesela batıl inançlar konusunda; doğumdan bikaçgün önce dedi ki "sana al çaputu alayım al basmasın diye" anne dedim sakın bi daha bana öyle şeyler teklif etme çaput mu kurtaracak beni Allah'a sığınırım o korur beni
daha neler neler çocuğa g.tünü dönüp yatma, yüzüne sarı tülbent ört falan filan hepsini sadece 1 kez söyleyebildi dediğim gibi niyeti kötü değil ama tepkimi belli edince 2. kez söyleyemedi.

ah bu kaynanalar ben benimkini hiç takmam görümcelerde profosör benim kendi dallarınd eltim kaynanam sanırsın hepsi profosör neyse ben kaçar herkese iyi akşamLAR

cnm bebegin hayırlı olsun seninle aynı gün dogum yapmışız
bebek görmeye gelenler sanki nasihat vermeye geliyolar her gelen ayrı bir nasihat veriyo,
şu 40kını çıkarsak hayırlısıyla..

benim kız doğduğundan beri altını değiştirirken kıyafetinin çıktığını anlıyor kızım hemen aynen morarıyor kıpkırmızı oluyor yawrum hemen üstünü örtüyorum susuyor
cnm benimkide göbegi varken çok aglıyodu şimdi Allah şükür bitti dün düştü göbegimiz:))

cnm anlattıklarını birebir ben yaşıyorum, ama ben şuan susma aşamasındayım,
bir sesim çıksa aynı durumları bende yaşıyacam,birde benim kayınlaidem benim evde kaldıgı için sesini çıkaramıyo eşimden az destek alsa,beni kapıya bile koyar valla,
allah ıslah etsin cnm,çok zor anlıyorum seni ama biraz sabır sen şu an bebegine adapde ol ben akşama kadar odamdan çıkmıyorum anca misafir felan gelince çıkıyorum,sende durma yanında suratsız karının.. en azından sinirlerin bozulmaz yüzünü gördükce..

gözün aydın cnm allah analı babalı büyütsün..
handan ohh nihayet dogum yaptınız hadi gözünüz aydın
bir beknur ve taburcu kaldı onlarda hayırlısıyla yaparlar inşallah..

Başını dinliyosundur işte ne güzel...
Bizimkinin de var öyle altı açılınca süpriz yapma huyu.. Geçen gün babaannesinin üzerine yapmış saolsun.. :lepi: Bi de ishaldi yavrucuuummm!! delikafadulden

ohhhhhh sefası olsun pelinimin totsuna sağlık :):):):

merhaba anneler nasılsınız ?

SEYYAL nerelerdesin bebeğin nasıl YNUR dan haber yok uzun zamandır yok...

:

canım ben evde tekim ne bileyim ne yapsam yarım kalıyor sanki hala bi düzen oturtaamdım bide bebişin uyku düzeni yokya oda çok etkiliyor tabi.... bugün hep uyudu mesela o yüzden rahat girdim nete...

ya bişey soracağım şimdik ben sezeryan oldum tam 21 gün oldu bu haftasonu gidip ağda yaptırsam diye düşünüyorum yorumalrınız ne olur... dikişlere zarar verirrmiyim doğumdan önce artık hamileliğin son zamanı diye jilet yapmıştım ama beni çok rahatsız ediyor jilet e şimdide yapmak istemiyorum ağda acaba zarar veririmi lohusa iken almak kötü olurmu hele bide gidip başkasına açacağım tövbe tövbe )::):) ay napsam böylede çok rahatsız oluyorum..... 21 gün oldu kaldım ne yapacağımı bilemiyorum ....

kız takmayın o kadar şu kaynanalrı ben bizimkine tamam diyorum geçiyorum gelmedi almanyadan ama telefonda neler anlattı neler anlatamam bebeği tutamıyormuşuz bakamıyormuşuz yıkamasından giydirmesine birde gelseydi neler oalcaktı bilmem ama ben gene bir hafta nasılsa der susardım herhalde :)::):) ya çok iyi anlıyorum sizi çok zor gerçekten mevlam sabır versin hepinize bende şükür diyorum eşime kıyamıyorum ama uzakta olamlarınada bi yandan çok şükür demketen kendimi alamıyorum :):):)

Arkadaslar hasretin bahsettigi cdyle ayni isi goren bir sey kullaniyorum ben bebisimde ilk gunden beri her uykusunda aciyorum ve alisti artik onu acinca biliyo ki uyku saati.. ebebkten ya da internetten bulabilirsiniz.sleepsheep diye kuzu seklinde 4 farkli ses cikartiyo..Allah hepimize yardim etsinn kaynanalari da kocalari da sallamayin yaa hersey daha buyuk gozukuyo insanin gozunee bu donemde gececek diye kendinizi sakinlestirmeye calisin..ben oyle yapiyorum..

mrb annişler nasılsınız bebişler nasıl dün doktora götrüdüm oğluşumu herşe yolunda dedi doktoru bi şurup bide bi damla verdi gaz için 2. ayda bebekler normalden daha çok gazlı olurmuş aklınızda bulunsun kızlar bebişler gaz olunca memeye daha çok sarılıyolarya doktor dedikii o ara meme vermeyin bebekte o anlık reflü olurmuş midede yanma meydana gelirmiş daha çok ağlarmış o ara emzik ver dedi doktorumuz sizin bebişler nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…