2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cok kotu gunler geciriyorum dun evi terk etmeye çalıştım.ne kötü iğrenç şeyler yaşadım.annemde gitti gelmek istemiyor.mafoldumben en son pazar gunu sabah bıseyler yedım.bugun sadece 1 bardak su ıctım.uykusuzum basım agrıyor.cok fenayım

merhaba anneler nasılsınız ?
melekleriniz nasıl gaz,uyku,kusma,meme emme sorunları maalesef oluyor değil mi?
eee onlar artık tek başına besleniyorlar bizden aldıkları sütte gazda yapınca malum.
Dün aksam kızımı sabunlu suyla vücudunu güzelce temizledim malum göbeği düşmedi az kalmış ama ben yıkamıyorum geçen hastaneye gittiğimizde bir aylık bebeği devamlı yıkamışlar göbeği de düşmemiş ve enfeksiyon kapmış pansumana gelip duruyorlarmış bir kere yıkadım bende hastaneden geldikten sonra onun dışında hep sildim vücudunu.....
Benim kızımın bir huyu var alt değiştireceğim zaman altı açılınca başlıyor ağlamaya taa ki kapatılıncaya kadar sevmiyor bacılar alt değiştirmeyi ne yapıcam bilmiyorum alt değiştirme kabusunu.....
Heee gaz probleminide çözdüm düm artık 30 cc mamaya 1-2 damla kekik suyu damlattık hem alttan hem ağızdan gazını da çıkardı..Dün bütün gün kakasını yapmamıştı 30 cc mamaya 1 çay kaşığı zeytinyağı koydum çok güzel tuvaletini yaptı ...tavsiye ederim uzun süreli yapmıyorsa denemenizi isterim.....

Hilalimin yüzünde sizin dediğiniz gibi ufak ufak sivilceler çıktı şuan alnında var ufaktan ufaktan yanaklarında da var....Sizinkilerde de mevcut mu?

Bugün kayınvalide geldi yemek yapıyor şuan pazar günü gidecek ?Hiç olmasa mutfak işinden kurtuldum 1,5 -2 saatlik uyku zamanında yemek yapıyordum.....

SEYYAL nerelerdesin bebeğin nasıl YNUR dan haber yok uzun zamandır yok...

HND82 gözün aydın canım Allah bağışlasın bebeğini buarada doğumdan sonra ani hareketlerde bulunma daha sonrada bel ağrısı olma durumu var ve fazla da oturma uzan ....
EDEBİYATÇI;Benim kızda üstüme işemişti ama senin ki daha kötüymüş bee olsun ben kızımın çişinede razıyımm.....

HİJYENİM;Sen nasılsın gözünüz aydın Eymenin göbeği de düşmüş ....

LAVİNAEBRU:...cANIM TEKRARDAN DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.....

haydaa hayırdır canım sakin ol

canım ben sezeryanla oldum birinci sorun için doktorum bana bant vermedi sprey sıktılar uhu gibi bunlar suda zarar görmez dedi ve banyomu yaparkende bişey kullanmıyorum.....
2 sorun ise kanamam bazen çok oluyor bazen de hiç olmuyor geçen gün afadersiniz tuvaletteyken su gibi kanamam oldu zaten karnımın ağrımasından anlıyorum fazla kanamam oldu diye düşünüyorum ve öyle çıkıyor zamanda haftada bir böyle fazla kanama olurmuş

Canım ne yaşadığını tam olarak bilmiyorum ama bu dönemde herkes bebeğin sağlığını soruyor, oysa asıl önemli olan anne.. Anne iyi olacak ki bebek de iyi olsun..
Bebeğin sana muhtaç canım. Onun için bişeyler yemeye moralini yüksek tutmaya çalışmalısın.. Bırakma kendini olur mu..

Benim oğlum her bezinde kaka yapıyor. 2 saati geçirmiyorum değiştirmek için. Çok mu?

benim kızım da hemen hemen her emzirmeden sonra yapıyor bazen değiştiriyorum hemen temiz beze de yapıyor.50 lik bez bir hafta gitmiyo...

bu arada kızlar benim kız da yüksek müzik sesinde aspiratör sesinde süper uyuyor.deneyin....

katılıyorum sana frambuaz anne ne kadar iyi olursa bebekte bir okadar iyi oluyor canım.....

ocd her ne olduysa boşver arkadaşım bebeğine odaklan onun sana ihtiyacı var....

canan oda doğru canım benimkininde her bezi kakalı bez yetiştiremiyoruz valla.çırt çırt yapıyor.kabızlık sorununa özeliklede mama veren arkadaşlar arı zeytin yağ bir çay kaşığı bire bir.
teşekkür edrim pancu cevaplar için.
OCD NEOLDU CANIM YA EŞıNLEMı TARTIŞTIN?

pancuben benimkide altının alınmasından nefret ediyor morarıncaya kadar ağlıyo hemen kaldırıyorum tık ses yok yatırıyorum basıyor feryadı ben topuk kanı olayına yordum altını alırken malum ayaklarını elliyoruz bence canın yancak sanıyor üç kere topuk kanı aldırdık garibimin ayaklarını morartmışlar sen olda ağlama.

benim kız doğduğundan beri altını değiştirirken kıyafetinin çıktığını anlıyor kızım hemen aynen morarıyor kıpkırmızı oluyor yawrum hemen üstünü örtüyorum susuyor

benimkinin suratındada sivilceler var biz süt tatlısı deriz göbeği cuma oldu çarşamba düştü ama pazartesi tam tekmil yıkadık göbeğinin iç kısmı tam kurumamıştı çünkü

haydaa hayırdır canım sakin ol

su sizin verdiginiz destegi su ana kadar kimse vermedimafoldumben
iyi ki varsiniz.
kayinvalide ile birbirimize girdik.yine beni anneme sikayet ediyordu.sesimi cikarmadim dr a giderken yaziklar olsun sana dedi bisey demedim geldim yine aynisini soyleyince artik dayanamadim.annemin yaninda bana ettigi laflar vs son damlayi tasirdi.
ertesi gun kocam ozur dilememi istedi dilemedim kadin yine laf dedi allah belami versinmis kumasim belliymis bende dedim ben gidiyorum kocami aradim hoscakal dedim kapattim telefonu esyalari asagi indirdim ayakkabilarimi giydim montumu tam yukari oglumu almaya cikacagim kadin birden merdivenlere yonelip oglumu almaya calisti tirabzana elimi koydum engelledim bana diyorki torunuma bakacagim.su anda bakamazsin dedim.elimi yirtti montumdan cekip merdivenlerden dusurmeye calisti beni bide diyorki babanin evindenmi getirdin cocugu evet dedim goturemezmisim oglumukötükedihüso montu cikardimda anca kurtuldum kadindan.yukari ciktim oglum aglio.kapiyi kapattim emzirirken babasi geldi ,offf vs vs daha cok detaylari var pazartesinden beri boyle.annemde gelmiyor huzursuz oluyorms zaten hastaymis vs vs beni burada boyle birakti.ben annemi ariyorum o kapatio ablama aratio beni kendi arayacagi yerde.daha cok detay var da artik mecalim yok daha neler neler yani .
kendisi anlatiyor kocama ben bisey demiyorum bide benim kime ne zararim var diyor ya deliriyorum .

çekiceğimiz var bu keratalardan valla benim bildiğim bebekler altı alınırken mutlu olur bakınır rahtlar bizimkiler basıyor feryadı.şuan uyandık altımızı doldurduk emişiyoruz

allah allh neymiş kız bu kaynananın derdi niye yazıklar olsun dediki sana kadın kudurmuş herhalde aynı apartımandamı oturuyosunuz kocan ne diyo bu duruma ay biyaşıma daha gidim bide bebeğine el koymaya kalktı ha ona yazıklar olsun esas annede aşk olsun valla ben anne olucam ezdirmezdim kızımı hadi kızım topla pılını pırtını doğru bize derdim seni yanlız bırakmışolucak şeymi ya

ocd valla işin zor bu kayınvalideyle...bu ne ya deli mi ne demek montundan çekiyo...evindenmi getirdin çocuğu diyo...olayı yumuşatacağı yerde körüklemiş...beni hasta ediyo böyle kayınvalideler.kendi oğlunun mutluluğunu istemeyenler ancak böyle yapar ...

jale genelde boyle uzunmu uyuyor nasıl başardın anlatsana

valla ben bişey yapmıyorum sanırım kendisi bana çekmiş ben de bebekliğimde hep uyurmuşum hiç yormazmışım annemi inşallah 40'ı çıkınca değişmez :Saruboceq:

OCD canım benim yaa çok üzüldüm kaynanaya bak şu lohusalık döneminde destek olacağına köstek oluyo madem öyle çek git evine de herkes başının çaresine baksın çok sinirlendim yazdıklarını okurken
tatlım sen bebeğini düşün sen bişey yemezsen o da aç kalacak stresinden o da etkilenir mutlaka Allah görüyo herşeyi sabret ne olursa olsun evini terketme boşver o konuşur konuşur susar hiç dikkate alma dediklerini Allah sabır versin yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…