2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar rezene yi bebeğinize de veriyor musunuz. miktarı ne kadar.
sütümüzün yetip yetmediği konusunda hep endişe ediyorum. acaba karnı doyuyor mu diye.
annelik zor ama bir o kadar da güzel değil mi?

merhaba kızlar bugün evde bebeğimle kaldım annem gitti 2 buçuk aydır sağolsun herşeyi yaptı hiç söylenmeden
bende dün aöf sınavına girdim girmek ama ne giriş bebeği emzirdim heşeyi aldım çıktım annemde sınav sonu gidecek hep sınavı bekledi sınav yerimi bulduk eşim bakmaya gitti okula bende tekrar bebeği emzirdim uyurken sonra bir geldi burası değil okul taşınmış hızla okulu bulduk arabyı parkederken diğer arabay tıkladık sonra ben sınava gideyim derken bir baktım giriş evrağım evde kalmış hemen koştım internetten çıkarttım sınava girdim sonra gençlik parkına gittik ordan terminale annemi bıraktık dönüşte lastik patlamış neyse yardım ettilerde değiştirildi bebeğimde iki gündür huzursuz karnı ağrıyor sanırım bende minosetin şurubunu veriyorum eşimde yarın ameliyat olacak sanırım 2 -3 gün bebeğimle yalnız kalacağız

kızlar kimdi haırlamıyorum biri yazmıştı pişik için sebamed miydi iyi gelen bebeğim pişik oldu (
seyyal ıslak pamukla silip kuruladık zeytinyağı sürdük biz geçti

bizimde yeni girdi içine göbeği,

normalde 1 saate uyanıyorsa yeterli emmediği için uyanırmış emerken uyuyup kalmasına izin verme emdikten sonra konuş bezini al sonrada esnemeye başlayınca kundakla bakına bakına uyusun kendisi

ben 4-7ye geçtim göbeği sıkmaya başlamıştı ve hep idrarı dışına çıkıyordu

lan bu arada ben galiba regl oluyorum:1shok:
annemde bana kırkbaşı olacaksın dedi bizde 44 günlüğüz ama hala yok gelmedi

sütümüzün yetip yetmediği konusunda hep endişe ediyorum. acaba karnı doyuyor mu diye.

doyuyordur doymasa uyuyamıyor ağlıyor emziğini itiyor bizimkisi

simenay çok geçmiş olsun düzelir üzülme sütün kesilmesin bebek iyi olsunda yeter

taburcu hayırlı olsun bebeğin bende normal doğum diye ısrar ettim benimde zor oldu ctesi doktoruma gittim çok güzel iyileşmişsin dedi merak etme herşey düzelecek ama ilk 20 gün zor geçiyor

[QUOTE=taburcu;12491378]Son derece sakin ol, sakın stres yapma. Herşey olacağına varır. Sana ilginç bir şey söyleyeyim, hemşirelerim muhteşemdi bana hep sakin olmamı, stresin doğum sancılarının başlamasını engellediğini söylüyorlardı, bense kendime engel olamıyordum.
Hastanede 2. günümüzde alman tv kanalında bir annenin normal doğumla ikiz bebeklerini dünyaya getirişini izledim. Öyle muhteşem geldi, öyle mutlu oldum ki izlerken sadece o zaman sancılarım 80'e ulaştı ama o da ilaç kesilir kesilmez bitti. Doğum sancısını başlatamadı. Hastaneden Cumartesi çıktım. Doktorum bende hastane fobisi olduğuna karar verdi, çarşambadan beri hastanedeydim zaten. Cuma öğlen doğurup cumartesi öğleden sonra çıktım. Sütüm geldi kızımda emmek konusunda muhteşemdi sadece yaralarım nedeniyle bir göğsümdeki süt dün kesildi, bugün çok az geliyor.

İyi dileklerin için sağol canım.

İnşallah bugün moralman daha iyiyim gecede biraz uyuyabildiğimden sanırımm :)[/QUOTE]
cnm geçmiş olsun gözün aydınolsun. benimde göğsüm yara olmuştu hastaneyi aradım oda gel sagalım yoksa süt geri gider yada damarları tıkar dediler gittim,acıyı çeke çeke sagdırdım ama açıldı göğsüm,ihmal etme cnm emzir sende..

ben dün aktarcıya sordum annne sütünü arttırıcı diye anason ile rezene verdi, hem gazınıda keser dedi bebegin ama ben içiyorum bebege vermiyorum sütümden alsın oda..
hasret hadi gazan mübarek ola sen şimdi ikinciye başlarsın :))

Bugün aşağısı pek kalabalık, selam kızlar... :)) kaydirigubbakcemile3

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)

edebiyatci222, kussebfilal, angelsky, mutlu03, naysecik, ozelif, serapsenem, mrl81, SnowWhiteQueen+, ege43

ben ağzımı bir daha açmayacağım CANAN kızım dün gece çok kötüydü kakasını yapmakta zorlandı hep ....Mama takviyesinde mamanın içine zeytinyağı koydum yawrum nasıl kıvrandı aksam 10 dan gece 2 ye kadar hep göğsümde emdi arada 30 cc mama yaptım çok zor bir durum du yaaa ağlaya ağlaya bir hal oldu....Neyse ki sabah çok rahatlamış oldu bugün sağlık ocağına gittik 2.ci kez topuktan kanıda alındı..
ŞİMDİ UYUYOR KIZIM walla iyi şeyleri söylememek lazımmış komşum öyle diyor nazar olurmuş...

canım çok ama çok geçmiş olsun sana canım ama ne olur bozma moralini sütün azaldı diye emzirmemezlik yapma ayrı bir oda da bebeğinle başbaşa kal ve sadece bebeğine odaklan başkasını düşünme emzirirken onunla konuş iyi geliyor bu terapi gibi bisey ben bile yapıyorum bazen başını okşuyorum ellerini ayaklarını okşuyorum ,şarkı söylüyorum beni dinliyor öyle....

bunu hiç yakıştıramadım sana stres bahane sigaradan medet ummak hele ki ....Ben bıraktım artık içmeyeceğim hamilelikten buyana bir iki defa istese de canım ama içmedim ...Emzirsen de emzirmesende bebeğin sigara kokusunu aldığı al tiksinir uzaklaşır senden ona göre emmek istemez

Geçmiş olsun canım, Hilal kızımıza da. Allah nazarlardan korussun, dedim sana dilini ısır diye. Neyse bununla geçsin sıkıntısı... opuyorumnanaktan

mutlu
tatlım inşallah eşinin ameliyatı çok güzel geçer de kalmaz hiçbişeyi
bu arada gece Zeyno babasını da beni de mahvetti,ilk kez bu denli huzursuzdu,sürekli bir ağlama ve hep meme de kalma isteği,ama üçten sonra uyud 5:^0 a kadar sonra emzirdim anneme devrettim biraz da süt sağdım verdim anneme ben de 11 e kadar uyudum anca geldim kendime,en uzun uykum bu olmuş oldu

kızlar bi girip cıkıcam ..:dance::teytey:dr um artık emzirmeme izin verdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii olaeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:teytey:......cccccccok mutluyum cccccccoooooooooooook .alkisalkisalkis:Saruboceq:.inşallah sütüm azalmaştr inşallah..:dance:

önceden emzirmiyormuydun canım...

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cnm inan çokkkk sevindim,azalmamaıştır sen iyi düşün iyi olsun cnm,valla şok sevidnim senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…