2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok acı çekmişsin Allah yardımcın olsun çok üzüldüm ama sağlıcakla almışsın ya bebişini kucağına....herşey gececek yakında biraz sabır canım....

kızlar merhaba. bebeşlerinize yenidoğan işitme testi yaptırdınız mı?
ayrıca kaç saatte bir uyanıyorlar.
,
7.gününde işitme testi yaptırdım ben...
bizim uykumuz düzensiz gazımız olduğu için.gaz olursa sık sık uyanıyo.gaz olmazsa 2-3 saat aralıksız uyuyo acıkınca uyanıyo tekrar uyuyo

canım benim karnımda hiç sancı olmadı.belimden geldi benim ama sabah adet olacakmışım gibi hissettim kendimi.zaten adet sancımda da belim ağrır benim...

canım bugün görünmeyince doğuma gittin sandım.şimdi yarın son gün mü?normalde 42.haftaya kadar beklenebiliyor ama riskli olduğu için doktorunun önerisini göze almayı unutma olmazsa(doktorun sezaryan yanlısı ise)yarın başka bir doktora da görün...umarım hayırlısı olur canım senin için ve bebeğin için...

mrb annişler nasılsınız bebişler napıyo size bişi sorcaktım bebek arabası alan var mı hangsi kullanışlı acaba ya bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

cnm benim hiç sancı belime wurmadı suni sancı werildiğindede belimde bişi hissetmiodum karnımın alt trfaları kopuyodu amailk anlar dediğin gibi başlayıp geçiyodu
Canım saol verdiğin bilgiler için...bendeki ağrıları çözmeye yardımcı oluo bu tarz bilgiler...

Ayyy canım yaaa çoook geçmiş olsun saolasın tavsiyelerin için...
Çok üzüldüm şimdi okadar acı çekmene...Ben yarın yine gdicem doktora onun yönlendirmesine göre hareket edicem...Bakalım ne olucak...bende diretmeyi düşünüyodum biliyomusun???
sen çıktın mı canım hastaneden????
sütün gelmiş hemen çok şükür canım
Yarın değil aslında ben çarşamba günü 41+1 olucam...yarın kontrole gidicez eğer doktor iyi derse bebek için çarşambaya kadar beklerim sonrası içn yine doktor ile karar veririz...
Yok doktorum kesinlikle sezeryan yanlısı değil, zaten olsaydı bekletmezdi beni oda risk almazdı ona güveniyorum ne derse onu yapıcam artıkın..ztn kendisi şunu diyor şuan sezeryan yaparsam kaybedeceğim hiç bişi yok ama öbür türlü benim içinde büyük risk var ve bende şuan için o risk alınabilir diyorum dye kendine güvenio
bakacaz bakalım

kızlar nasılsınızz..bugün giremedim hiç..bi girip cıkıcam şimdi duş almam lazım..2lt liik gazoz almıştım daha önceden noolduysa kapagı acar acmaz fooooooooooooooooooşşşşşşşşakannehirohaoldumsmile..üstüm başım yapış yapış oldum beaa..bu arada ben siigaraya başladım bile maalesef stresten..emzrmeye başladıgım an kesicem inşallah..lmaz:

selam herkese gerci kimseler yok ama. bugun acayip canım sıkılıyor ya. evde yanlızım kızda uyuyor of offffffffff

mrb annişler nasılsınız bebişler napıyo size bişi sorcaktım bebek arabası alan var mı hangsi kullanışlı acaba ya bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

bnde alcam ama karar weremedim çift yönlü we oto koltuklu b model istiyorum kraftın qra bi MODEL ama kararsızım netten bakmaylada olmuyo görmek lazımCADIARZU

bu arada yarın 40ımız çıkıyorrrrrrhihoyyyt:teytey: eşime yarın bizi bi yere götür dediğimde yarın pazartesi tanırtımcılar gelecek şöle olacak böle olacak ( yine dükkan engel herşeyimizemafoldumben) bnde tamam o zamn bize karışma ben kızımla gideyim dedim, hiç oralı olmadı tabi

Taburcu çok geçmiş olsun arkadaşım, üzüldüm, inşallah bir an evvel toparlanırsın ve bebeğinle dilediğin gibi ilgilenebilirsin, bazen kendi inadımız yüzünden yanlış yapabiliyoruz, doktorlarada güvenmek gerekiyor, umarım herşey yoluna girer, sevgiler.

Selam Kızlar;
Bu yazdıklarım hepinize örnek olsun, biliyorsunuz, ben çok kafama takan her şeyi dert eden biriyim, kendimi strese soka soka erken doğum yaptım, yine bu sebeple sütüm azaldı, şimdi de hastalandım, üstelik bebeğimi emzirmem bile yasaklandı, ona dokunmam da yasak, her şeyin başı sağlık, lütfen kendimizi üzmeyelim ve yıpratmyalım, olan bize ve bebeğimize oluyor, bana zona teşhisi kondu, moralim bozuk ama kendimi toparlamam lazım bebeğim için, herkese sevgiler, güzel günler diliyorum.

Canım çok geçmiş olsun. Neden üzdün kendini bu kadar. Stresle alakalı bildiğim kadarıyla. Dikkat et, inşallah en kısa zamanda atlatırsın. Dualarım seninle...opuyorumnanaktan

Ben de eşime çok sinirliyim. Bu çocuk doymuyor diye diye deli etti beni. Git mama al gel dedim. 100 cc hazırladım verdim. Emzirmemin üzerinden 3 saat geçmişti. 10 dk sonra bu hala aranıyo, az geldi galiba dedi. Ben de sütü sağmak için hazırlanıyordum. Emzirsene braz dedi (o ara süt şakır şakır akıyor) Tamam dedim, senin dediğin olsun. O bollukta 5 dk.da bile çok emmiş olmalı. Ki oğlum doysa bile emmeye devam ediyor, ben çekiyorum memededn.

15-20 dk sonra oğlum kusmaya başladı. Gariptir ki bizimki burnundan kusuyor. Eşimin kucağında uyuyordu. Bembeyaz olmuş beni çağırıyor... Biraz kustu. Sonra gaz sancısı başladı. Gece rezene içirdim rahatladı. Bu kez de kaka yapmamaya başladı. 3 kez değiştirdim üçünde de yoktu. Bu sabah yapmaya başladı ama pütür pütür. Sindirememiş sanırım midesindekileri hala... Bir daha da sesi çıkmadı. Daha da işime karıştırmam onu.

Dün akşamüzeri ben biraz uyuyayım dedim. Yiğit de kıvranıyor. Bir ara sakinleşmiş. Koltuğa bırakıp gitmiş kardeşini aramış. O da bilgisayardaki sorun yüzünden 3 gündür sürekli çaldırıp duruyor. Diğer odada konuşuyor, oğlumun ağlama sesine uyandım. Bunu aldım gittim, eşim kkonuşurken de bağırdım yeter artık diye. Telefonu nasıl kapatacağını şaşırdı. Küsüm şimdi. Konuşmayacağım bir süre...

Son derece sakin ol, sakın stres yapma. Herşey olacağına varır. Sana ilginç bir şey söyleyeyim, hemşirelerim muhteşemdi bana hep sakin olmamı, stresin doğum sancılarının başlamasını engellediğini söylüyorlardı, bense kendime engel olamıyordum.
Hastanede 2. günümüzde alman tv kanalında bir annenin normal doğumla ikiz bebeklerini dünyaya getirişini izledim. Öyle muhteşem geldi, öyle mutlu oldum ki izlerken sadece o zaman sancılarım 80'e ulaştı ama o da ilaç kesilir kesilmez bitti. Doğum sancısını başlatamadı. Hastaneden Cumartesi çıktım. Doktorum bende hastane fobisi olduğuna karar verdi, çarşambadan beri hastanedeydim zaten. Cuma öğlen doğurup cumartesi öğleden sonra çıktım. Sütüm geldi kızımda emmek konusunda muhteşemdi sadece yaralarım nedeniyle bir göğsümdeki süt dün kesildi, bugün çok az geliyor.

İyi dileklerin için sağol canım.

canım çok acı çekmişsin Allah yardımcın olsun çok üzüldüm ama sağlıcakla almışsın ya bebişini kucağına....herşey gececek yakında biraz sabır canım....

İnşallah bugün moralman daha iyiyim gecede biraz uyuyabildiğimden sanırımm :)

:roflol: bu dökülen kola için....
canım sen emzirmiyorsun o yüzden sorun olmaz ama emzirmeye başlayınca sakın içme...dayanmak çok zor ama gerçekten.hamilelikte hiç aramamıştım ben ama şimdi nasıl canım istiyor.1-2 sene daha sabredeceğiz...gerçi ben artık başlamam diye söz vermiştim eşime ama

hayırlısı olsun canım.iyi haberlerle gel inşallah...

,
canım çok çok geçmiş olsun.kendine dikkat et.bebeğin için ona yaklaşmamalısın.Allah sabır versin de hemen iyleş canım...

lan bu arada ben galiba regl oluyorum:1shok:
hadi gazan mübarek olsun canım.....

ben pierre cardin enigma aldım.çift yönlü dört tekeri döner oto koltuklu takım....daha kullanmadık ama burada çocuklu her 10 aileden 8 inde bundan var ve her karşılaştığımıza sormuştuk.çok memnun olduklarını söylediler...

ya kızlar süt durumunuz nasıl?walla ne bünye varmış bend,iç iç ye ye 60cc'den fazla gelmiyo sütümalsanaalsanasmile

ya kızlar süt durumunuz nasıl?walla ne bünye varmış bend,iç iç ye ye 60cc'den fazla gelmiyo sütümalsanaalsanasmile

canım benim de ilk 3 hafta çok azdı sütüm kızım saatlerce emiyordu doymuyordu...kilo kaybetti bu yüzden mama takviyesine başladım...ama son zamanlarda iyice arttı emzirdikçe artıyor ama bazen zaman alabiliyor..sakın dert etme artacaktır mutlaka..kızımın emme süresi 10dkya kadar düştü ve mamasını bitiremiyor artık...önceden mama bile az gelirdi bazen:)bir dahaki doktor kontrolünde mamayı da kesersek süper olacak:):):)

günde kaç kez veriyosun mama?ben 3 saatte bir besliyorum,60cc mama takviyesi yapıyorum 3saatte bir 20şer dakka emziriyorum.daha mı sık emzreyim?

günde kaç kez veriyosun mama?ben 3 saatte bir besliyorum,60cc mama takviyesi yapıyorum 3saatte bir 20şer dakka emziriyorum.daha mı sık emzreyim?

canım ben günde 2 kez veriyorum ama hergün değil...benim kızın işi belli olmuyor çünkü:)bazen 60 bazen 30 veriyorum ben de...çünkü mutlaka bitirmiyor mamayı yarısı boşa gidiyor ne zamandır....emzirmeyi de saatle yapmıyorum ben başta gündüz 2 gece 3 saatte bir yapıyordum ama uykusu bölünce daha sinirli oluyor benim kızım sonrasında uyumuyordu...onun isteğine göre emziriyorum gündüz pek uyumuyor zaten..benim kız gececi...babasını seviyor onu uyandırmamak için gece uyuyor bazen 4 saati geçerse uyandırıp emziriyorum onun dışında dokunmuyorum artık....bence emzirme sıklığın çok iyi ama eğer daha emmek istiyorsa 20dkyı uzatabilirsin....zaten büyüdükçe ve yeterince doymaya başlayınca kendileri ayarlıyorlar....

saol canım.
inşallah artar.dün akşam soğan kavurdum yedim ıyyy şimdi de bulgır pilavı ve salata yedim.bol süt olsun inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…