2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

JOKER MAĞAZALARI NERDEKİCADIARZU bakiim bi netten ben çift yönlü we oto koltuğu olanlardan istiyorum
kızlar sütün yetmedigini nasıl anlıyosunuz, çokmu aglıyo bebekler.
benim oğlum bazen bir saatte 8 dk emiyo bazen 2,3 satte 5 dk emiyo hemen uykuya dalıyo
anlıyamıyom doyuyomu doymuyomu?
cnm sütün yetiyosa yani bebek doyuyorsa kakası sarı we sıwıdır doymuyorsa kestane gibidir.. we dr kontrolünde bebek kilo alıyorsa yeterli.. süt yetiodur mamaya gerek yok canım.

günde 1 öğün yiyorum cnm oda yiyebilirsem ayak üstü millete hazırlarken bi tabak anca bnde şaşıyorum nasıl taşarcasına süt oluyo:teytey: süt içiyorum 2,3 bardak meywe suyu onlar yapıo sanırım

Ben de kafayı yemek üzereyim çok fena istiyor canım. Ama sabrediyorum.

Hanifecim, benim oğlan da uyumuyor artık, ara ara 1 saat kadar kestiriyor, o da mırıldayarak.

noluyo yaw azdınız mı?alsanaalsanasmile GEÇEN BENİMDE aklımdan öle şeler geçtinaniknanik noluyo bize yaw:)))) ama içmeyelim yaw süte geçio.. gerçi drlar çok içmek istiyosa emzirmeden hemen önce yada hemnn sonra içilmesiymiş..

canım sigara istiyor

yaa ne güzel hamileyken hiç içmedim şimdi son iki gündür ne olduysa sürekli aklımda.bir tanecik içsem ne olur ki???

Yazgıcım sakın cnm,bi kere içersen devamı gelir ve hamile iken içmeyip zarar vermeme düşüncen boşa gider sütünden hali ile geçicek,ben de tam bir tiryakiyim günde bir paketi rahat bitiriyordum da yetmiyordu bile,hem de ağır bir sigara kullanıyordum,hamile olduğumu öğrendiğim an da bıraktım,hiç içmedim,geçen gün delirdim kayınvalide kayınbaba annem babam eşim kimse kalmadı inan bana abrtmıyorum hepsini resmen kırdım geçirdim ben bile şaşırmıştım kendime tanıyamadım kendimi,delirmiş gibiydim,sigara içmek istedim ama gidip bir kez Zeynonun yüzüne bakmak vazgeçirdi beni çünkü o da zarar görücekti sen de bunu yap ben başlamak istem,yorum ama eğer başlıcaksam da en az 6 ayım var,inşallah başlatmaz Allah

selamlar cicişler,.kaç gündür pimpirikli oldum,şu bebek bezi konusunda,.prima kullanıyorum,.ama sanki bebikimi sıkıyo gibi,.lastik kısmı iz yapıyo,.acep rahatsız oluyomudur..sizinkide iz yapıyo,mu.eyvahedigeldismile eyvahedigeldismileyenidoğan 3-6 kg kullanıyorum,.

tatlım ben de primanın 3-6 kg nı kullanıyorum ama sanki lastik yerleri Zeynonunda bacaklarında iz yapıyor sıkıyor gibi,ama primayı değiştirmek istiyoruz diyelim ondan daha iyi hangisi onu nereden bilicez ki

BıZıMKıDE PRıMA 3-6KG ve iz yapıyo benimde aklıma takıldı sıkıyomudur acaba

benimde aklıma takıldı,günlerdir düşünüyorum,acaba sıkıyomudur,rahatsız oluyomu falan,.bilen arkadaşlar varsa yanıtlayabilirlermiCADIARZU

Ben de kafayı yemek üzereyim çok fena istiyor canım. Ama sabrediyorum.

Hanifecim, benim oğlan da uyumuyor artık, ara ara 1 saat kadar kestiriyor, o da mırıldayarak.

YAZGI ve CANAN walla sigara konusunu açmamanız lazım yaaa insanın canı çeker ama yok bizim çekmesin yawww...

amanın hepiniz benim gibiymişsiniz yaa.dedim yaa duramadım eşimin sigarasından bir fırt aldım ve tadı berbat geldi.zaten böyle olacağını biliyordum ondan içtim.şuan sakinledim krizim son buldu tabi nekadar devam eder bilemem.emzirdiğim sürece başlamamalıyım kesinlikle dediğiniz gibi oğluma bu kötülüğü yapamam.

benimde aklıma takıldı,günlerdir düşünüyorum,acaba sıkıyomudur,rahatsız oluyomu falan,.bilen arkadaşlar varsa yanıtlayabilirlermiCADIARZU

bende buna takıldım hatta 4-9 a mı geçsem dedim kendi kedime.ama arkadaşımın birbuçuk yaşında oğlu var.o dediki hangi boyu kullanırsan kullan iz yapıyor sıktığından değil yani dedi.ee bencede öyle düşününce baktım sıkı değil çünkü bağladığımda.

tatlım ben de primanın 3-6 kg nı kullanıyorum ama sanki lastik yerleri Zeynonunda bacaklarında iz yapıyor sıkıyor gibi,ama primayı değiştirmek istiyoruz diyelim ondan daha iyi hangisi onu nereden bilicez ki

BİZİMKİDE PRİMA 3-6KG ve iz yapıyo benimde aklıma takıldı sıkıyomudur acaba

Biz de aynısını kullandık bu zamana kadar ama sıktığını sanmıyorum lastikli sonuçta...
Arkadaşımın tavsiyesiyle Huggies'e geçtik şimdi.. Bebeğimin altını değiştiren herkes Huggies'in Prima'dan daha iyi olduğunu söylüyo..

Bi de Prima'nın yanları lastikli ya, bi kaç sefer sızdırdı bizim kızın.Garibim bi de ishal olmuştu falan.. Huggies'in sırt kısmında lastik var. Biraz daha sağlam geldi bana yani..

Merhaba kızlar, biz de gittik bgn doktora Nst ye kalp atışı normal...
Yarın yine gidicez bakalım artıkın nolcekkk

Son düzenleme:
Ya hasretçiğim yada Silverciğim bu arada sana bişi sorcam..
senin sancıların başladığında karnında çook hafif ağrılar olup geçiyormuydu...
benim dünden beri ufak ağrılam oldu geçti bgn de arada oluo ama gidiyo düzensiz ve belime vurmayan ağrı....
Nst de bugün hiiiç sancım çıkmadı maalesef

Son düzenleme:
cnm benim hiç sancı belime wurmadı suni sancı werildiğindede belimde bişi hissetmiodum karnımın alt trfaları kopuyodu amailk anlar dediğin gibi başlayıp geçiyodu

cnm bnde prima 3-6 kyllanyorum sıkmıyor iz yapması çok doğal sızdırmaması için wücudunu sarmas gerek.. sardığı içinde lastikler iz yapıyor

we ewet huggies primadan daha iyi bncede ama ucuzluktan prima 3midi boyunu 8 paket aldık 80li onları kullanmaya başlicam 3e geçince mecbur stoklamasaydım huggies alırdım... şimdi huggies alıcam ama 3e geçene kadar

kızlar kimdi haırlamıyorum biri yazmıştı pişik için sebamed miydi iyi gelen bebeğim pişik oldu (

cnm pişik olduysa önleyici kremler fayda etmez artık iyilştrici alacaksın.. hametanı öneriyollar bize gerek olmadı şükür hep ıslak mendil kullandııımız halde

merhaa kızlar bizde bugün acayip yorulduk,
kocamda bana yardm etti bebegimizi yıkadık,sonra ev işine başladık beraber,
şükür bitti işim bayadır yapmıyordum özlemişim temizlik yapmayı yav.
salı günü ise dr randevu aldık kalça çıkıgı için usg çektiricem tedbir amaçlı dr çektir dedi.
bende kendim için troid teslerini baktırıcam inşallah sadece hamilelikte çıkmıştır ve geçmiştir bebegime geçmesinden korkuyorum.
hasret teşekkür ederim aydınlattıın için. opuyorumnanaktan

bizimde göbek düştü,1 hafta oldu ama içinde sarılık var hafif, babusolu kullanıyorum bende,
birde göbek üzerine sargı bezinden yuvarlak yaptık üstüne koyduk çıkık olmasın diye,
yoksa kalıyomuş çıkık şekilde.
kızlar siğarayı bırakmışken başlamıyalım lütfen hem bebeğimize hem kendimize hemde cebimize yazık.:tomato:

Merhaba kızlar ben sonunda sezeryan oldum. Epidural sezeryan. Son derece moralsizim, çok üzgünüm ve bol sancılıyım. Beknurcum bunu sırf senin için yazıyorum doktorun günü geçenlerde suni sancı %95 işe yaramaz demiş ya sanırım ben o %95'i temsil ediyorum. Malum 3 gün sancı çektim. Sonra bir de herşeyin farkında olmak istiyorum deyip epidural istedim. Spinal ile epidural farkını bilmiyorum ama ben çok acı çektim doktor yeni işe giren deniyimsiz hemşireye benim durumumu şöyle özetledi. 3 gün suni sancı çekti ve vücut çok yoruldu ağrı direnci zayıfladı genel anastezi istemedi genel anasteziden sonra 2 saat içinde yürütülüyormuş hasta ben epidural istedim bu durumda 6-8 saat sonra filan yürüyormuşsun, gaz birikmesi daha fazla oluyormuş bu daha fazla acı çekmek demekmiş. Genel anasteziyi kabul etsem ve bu kadar suni sancı çekmesem sezeryeni çok daha basit atlatacakmışım. Bunları kabul etmemenin sonucunda çok fazla acı çektim, kımıldayamadığımdan kızımı yatarak emzirmek zorunda kaldım yatarak emzirince göğüs yayvanlaşıyor bebeğin ağzına tüm gösü veremiyorsun bu durumda yarım yerinden yakalayınca da yara yapıyor her iki gösümde feci derecede yara. Göbeğim oprerasyon sonrası yok gibiydi. Gaz olayı, aşırı ağrı sonunda babacaklarım hamilelikteki gibi aşırı ödem yaptı ve karnım davul gibi şişti.

Bu arada sezeryan sonrası gaz çıkarmak ve büyük tuvalet yapmak önemliymiş ben sırf sıvı tükettiğim ve kayısı kompostosu gibi bağırsak çalıştırıcı içeçekler tükettiğim halde bügün hala büyük tuvalete çıkamamıştım sabah fitil verildi ve tuvalette avaz avaz ağladım.

Lütfen yanlış anlama bu sezeryen çok kötü yazısı değil. Bu illa normal olacak diye diretme yazısı. Benim için de herşey mükemmeldi, bebeğimin pozisyonu, çatım, bebeğin suyu, kilosu vs ama olmadı mı olmuyor. Bana doktorum suni sancıyı fazla zorlamayalım dedi hayır dedim, genel anestezi al dedi, hayır dedim. Şimdi keyifle bebeğimi kucağıma alamıyorum. En az iki kişinin bana yardım etmesi gerekiyor. Bazen durumu kabullenmek ve en önemlidi doktorunun tavsiyesine uymak gerekiyor. Doğumu yaptıktan sonra en önemlisi bebeğinle senin keyifle ilgilene bilmen ama ben kendi kendimi bundan mahrum ettim.

3 numara bez almayın boşa bnde war baktım şimdi baya bi büyük her tarftan taşar walla daha zaman war ona geçmemize bnce 2 numara ideal şuan için.. 1 ay war bence daha en az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…