- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #54.081
JOKER MAĞAZALARI NERDEKİCADIARZU bakiim bi netten ben çift yönlü we oto koltuğu olanlardan istiyorumcnm ben jokerden bebe comfortun arabasını aldım çok memnunum hafif ve pratik açılıp kapanıyo ayrıca ne marka alırsan al joker mağazalarında alışveriş tutarına göre hediye çeki veriyo ben çeklerle mama sandalyesi aldım
cnm sütün yetiyosa yani bebek doyuyorsa kakası sarı we sıwıdır doymuyorsa kestane gibidir.. we dr kontrolünde bebek kilo alıyorsa yeterli.. süt yetiodur mamaya gerek yok canım.kızlar sütün yetmedigini nasıl anlıyosunuz, çokmu aglıyo bebekler.
benim oğlum bazen bir saatte 8 dk emiyo bazen 2,3 satte 5 dk emiyo hemen uykuya dalıyo
anlıyamıyom doyuyomu doymuyomu?
hasrt nasıl besleniyorsun o tempoya ayak uydurmak için ve sütün oluyormu bebeğine yetiyormu süt için iyi dinlenin diyorlar.... ya neler şöyle bol bol süt yapar yetmiyor benim dsütüm mama vermek zorunda kalıyorum:
Ben de kafayı yemek üzereyim çok fena istiyor canım. Ama sabrediyorum.
Hanifecim, benim oğlan da uyumuyor artık, ara ara 1 saat kadar kestiriyor, o da mırıldayarak.
canım sigara istiyor
yaa ne güzel hamileyken hiç içmedim şimdi son iki gündür ne olduysa sürekli aklımda.bir tanecik içsem ne olur ki???
selamlar cicişler,.kaç gündür pimpirikli oldum,şu bebek bezi konusunda,.prima kullanıyorum,.ama sanki bebikimi sıkıyo gibi,.lastik kısmı iz yapıyo,.acep rahatsız oluyomudur..sizinkide iz yapıyo,mu.eyvahedigeldismile eyvahedigeldismileyenidoğan 3-6 kg kullanıyorum,.
Ben de kafayı yemek üzereyim çok fena istiyor canım. Ama sabrediyorum.
Hanifecim, benim oğlan da uyumuyor artık, ara ara 1 saat kadar kestiriyor, o da mırıldayarak.
YAZGI ve CANAN walla sigara konusunu açmamanız lazım yaaa insanın canı çeker ama yok bizim çekmesin yawww...
Yazgıcım sakın cnm,bi kere içersen devamı gelir ve hamile iken içmeyip zarar vermeme düşüncen boşa gider sütünden hali ile geçicek,ben de tam bir tiryakiyim günde bir paketi rahat bitiriyordum da yetmiyordu bile,hem de ağır bir sigara kullanıyordum,hamile olduğumu öğrendiğim an da bıraktım,hiç içmedim,geçen gün delirdim kayınvalide kayınbaba annem babam eşim kimse kalmadı inan bana abrtmıyorum hepsini resmen kırdım geçirdim ben bile şaşırmıştım kendime tanıyamadım kendimi,delirmiş gibiydim,sigara içmek istedim ama gidip bir kez Zeynonun yüzüne bakmak vazgeçirdi beni çünkü o da zarar görücekti sen de bunu yap ben başlamak istem,yorum ama eğer başlıcaksam da en az 6 ayım var,inşallah başlatmaz Allah
amanın hepiniz benim gibiymişsiniz yaa.dedim yaa duramadım eşimin sigarasından bir fırt aldım ve tadı berbat geldi.zaten böyle olacağını biliyordum ondan içtim.şuan sakinledim krizim son buldu tabi nekadar devam eder bilemem.emzirdiğim sürece başlamamalıyım kesinlikle dediğiniz gibi oğluma bu kötülüğü yapamam.noluyo yaw azdınız mı?alsanaalsanasmile GEÇEN BENıMDE aklımdan öle şeler geçtinaniknaniknoluyo bize yaw:)))) ama içmeyelim yaw süte geçio.. gerçi drlar çok içmek istiyosa emzirmeden hemen önce yada hemnn sonra içilmesiymiş..
benimde aklıma takıldı,günlerdir düşünüyorum,acaba sıkıyomudur,rahatsız oluyomu falan,.bilen arkadaşlar varsa yanıtlayabilirlermiCADIARZU
selamlar cicişler,.kaç gündür pimpirikli oldum,şu bebek bezi konusunda,.prima kullanıyorum,.ama sanki bebikimi sıkıyo gibi,.lastik kısmı iz yapıyo,.acep rahatsız oluyomudur..sizinkide iz yapıyo,mu.eyvahedigeldismile eyvahedigeldismileyenidoğan 3-6 kg kullanıyorum,.
tatlım ben de primanın 3-6 kg nı kullanıyorum ama sanki lastik yerleri Zeynonunda bacaklarında iz yapıyor sıkıyor gibi,ama primayı değiştirmek istiyoruz diyelim ondan daha iyi hangisi onu nereden bilicez ki
BİZİMKİDE PRİMA 3-6KG ve iz yapıyo benimde aklıma takıldı sıkıyomudur acaba
Canım senin neden özellikle 8 nisan niyeeee??? bana çünkü doktor herhangi bi demiyo durumu iyi olduğu sürece 42 yi doldurucak sanırımKızlar merhaba ben halaaa hamileyimkaydirigubbakcemile2...
DOktorum dün diyor ki siz zaten kızınız doğar doğmaz okula götürüp kayıt yaptırcaksınız diyor
Annemde dalga geçiyor sen manda sütümü içtin de bu kız gelmedi diyeee (Mandaların hamilellik süresi 12 aymış yaa rivayete göre hamile bir bayan manda sütü yada manda ile ilgili herhangi süt ürünü yer içerse onun gibi geç doğururmuşşşPPPP valla bilmiyorumda manda kaymağı yemiştim birkaç kezzz :)
Haber alamadım ama sanırım taburcu dün yapmıştır doğumu...Çünkü dün sabaha kadar bekleticekler sonra sezeryana alıcaklardı...Yani sizin anlıycağınız en son kapanışı ben yapıcaaammm 74. bebek benimki olucaaaakkkkaklinialirimsmile
bende bekleyenlerdenim canım 8 nisan son gün doğuramazsam alacaklar ve hala tık yok bende, bende manda ürünlerinden kullandım galiba bilmeden.sırnaşık şey
Yalnız olmadığıma sevindim bu arada :)
Eğer manda ürünü yediysen üstüne yine yemen lazımmışş çivi çiviyi söker misaliPPP
bu gün yarın doğurursun canım hadi bakalım merdiwenlere we kocişine asıl sen en iyisikaydirigubbakcemile3
]
ınşaallah canımcım nolur dua edin bana..Çok istyorum normal doğurmayyıııı
Ya kociş istemiyo korkuyo bişi olcek diyeeee
Şımdi nasıl bacağın canım inşallah geçmiştir ödemin benim çok şükür ellerimde bile ödem 15 gündür olmaya başladı hiçbişiyim yok..Yani ödem yok, tansiyon yok, şeker iyi, bebek düz, çatı müsait, suyu da müsait, plesentası da iyi...ışte normal doğum için sağlanan tüm şartlar olupta buna rağmen sezeryan olursam beni çok üzecekkdoktorun haklı canım 41 haftadan sonra beklemenin anlamı yok bebeğin suyu yeterli önemli olan o ,bebek kordona dolanmışsa ayrıca bebek anne karnında kakasını da yapıp yemeye başlarmış o yüzden bebeğin hareketlerini iyi dinlenmelisin ve her kontrole gittiğinde ufak bir kasılma yada sancıda olsa hemen git derim bekleme....
ben hastaneye topallayarak gittim eşim kolumda bacağım kasılmış halde ayak şiş düşün yani ödem bile ilerliyor günün geçince .....
evet o yazıyı okudum Allahın takdiri çok zor bir durum ama bak şimdi yine hamileymiş hayırlı doğumları olur inşallah...
Neyse dediğin gibi canım hayırlısı olur inşallah bakalım artıkınnn...
cnm benim hiç sancı belime wurmadı suni sancı werildiğindede belimde bişi hissetmiodum karnımın alt trfaları kopuyodu amailk anlar dediğin gibi başlayıp geçiyoduYa hasretçiğim yada Silverciğim bu arada sana bişi sorcam..
senin sancıların başladığında karnında çook hafif ağrılar olup geçiyormuydu...
benim dünden beri ufak ağrılam oldu geçti bgn de arada oluo ama gidiyo düzensiz ve belime vurmayan ağrı....
Nst de bugün hiiiç sancım çıkmadı maalesef
bende buna takıldım hatta 4-9 a mı geçsem dedim kendi kedime.ama arkadaşımın birbuçuk yaşında oğlu var.o dediki hangi boyu kullanırsan kullan iz yapıyor sıktığından değil yani dedi.ee bencede öyle düşününce baktım sıkı değil çünkü bağladığımda.
benimde aklıma takıldı,günlerdir düşünüyorum,acaba sıkıyomudur,rahatsız oluyomu falan,.bilen arkadaşlar varsa yanıtlayabilirlermiCADIARZU
kızlar kimdi haırlamıyorum biri yazmıştı pişik için sebamed miydi iyi gelen bebeğim pişik oldu(
Bizim göbek düştü iki gün sonra yıkadık, o gece kanamış, kurudu kaldı içinde. Bugün 35 günlüğüz 2 gün önce düştü o parça. Doktor bize de getirin yakalım demişti ama biz götürmedik.
Babusol sıktık sürekli.
Bizim göbek de içine girmedi daha. Girmeli miydi şimdiye kadar?
Merhaba anneler bende çok kötüyümmm( ama sizinki gibi değil benim bebiş daha gelmedi...
Biri bişey söylese hemen ağlıyorum..Bugün kontrole gittik benim 3 günüm geçti yaaa...Bebek iyi ama geleceği yok..Dokror ile konuştum pazar günü hastaneye gel burda nöbetçi dokotr baksın dedi olmassa ptesi gel konuşalım karar verelim dedi..Bana sezeryan yolları görünüyor çünkü doktor dedi ki günü geçen gebelerde suni sancıda olsa %95 açılma olmuyor maalesef dedi((
Ben sezeryan olmak istemiyoruuuummm gözlerim şişti ağlamaktan yaaaamafoldumben
artık kimseye tahammül edemiyorum...Çünkü uykusuzum moralim bozuk ve millet sürekli arıyor özellikle kaynanam..Allahtan kocam evde ben çıkmıyorum telefona....Birde ben canım sıkkın olunca kapatırım kendimi çekilirim kabuğuma kimse ile görüşmeyi istemem..Bana gereksiz tesellilerde bulunucak çünkü..Bazı insanlar tam tersi teselli bulmayı isterler ama ben öyle değilim teselli istediğim kişiler vardır diğerleri boş sözler üzülme sıkma canını stres yapma bozma moralini filan bana çok yapmacık geliyo...Kocam yanımda ama sürekli telefon edip geliyim bişiler yapıp yardım ediyim diyor ama istemiyorum ihtiyacım yok kimsenin yardımına..Burada başımda hiç çekemem yani...şimdide eşime diymuş ki beni istemiyo mu diyomuş...Annem bile telefonda ona demişki rahat etmek istiyo kendi evinde kendi başına kalıp ıuyumak istiyodur kafasına göre yatıp kalkmak istiyodur bana bile gelmedi diyomuş..Yok kadın yapıştı anlamıyo...manyak mı ne..zaten şuan sancılarım gelmiyosa eğer sırf kaynanama sinirimden gelmiyo valla heee...şuan dokunsalar ağlıyorum zaten annemi aramak istiyorum ama sürekli ağladığım için arıyamıyorum...Gerçekten beni şuan sıkmasalar belki de olacak ama çok fena bu insanlar yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?