2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

senin formül çok güzel de bebeği poposundan uyarmak hiç iyi değilmiş hele ki erkek bebekleri canım bu gaz sancıcı beni de çok yoruyo valla doğru dürüst uyumuyo yavrum hatta şimdi yine ağlamaya başlamak üzere

günaydın cici anneler,
bizimde gaz derdimiz var sırtını sıvazlıyorum ama bazen çıkaramıyo..
dün dr gittik kalça çıkıgı için ssk ya kayıt yaptırmamız gerekiyomuş muayene etmediler cumaya kaldı ..

Nasıl kayıt kımlıgı cıkınca dırek ssk lı olmuyor mu kı

anladım canım bende esıme dedım gerekıyodur yok dırek ssklı oluyor gerek yok dedı klava:

kızlar yalnış biliyorsunuz maalesef anne yada baba üzeriinde sigorta girişi olması lazım
Tabii ssk ya gidip anne yada babanın vizite kağıdı ile kaydı yapılması gerekiliyor...Lütfen bunu ihmal etmeyin Bağkuru bilmiyorum ama devlet 12 yaşa kadar sigortasını karşılıyor ama girişinin yapılması mecburi

kafayı yiceeeeemmmm artıkkkkeyvahedigeldismile..uyumuyooo bugün yagmur uyumuyooooooo..:umursamaz:dün emziremedim diye aglarken bugün emzrmekten soguttu beni yaa..emiyo ama yetmiyo galiba sütümm aglamaya başlıyo gene mama yapıorum benim için daha yorucu oldu kızlar iki iş birden..sütüm zamanla emdikçe cogalır deniliyo ama cok sabırsız bi insanım bi günde pes edicam nerdeyse..alıştı biberona bol bol geliodu süt şimdi anneyi begenmiyooo ya ben alştırıcam tekrar memeye..dr um mamasını azalt anne sütü ver dedi yokk anam yoooooooookk kendini yırtıyo çocuk yooookkkmafoldumben

evet aynen öyle ilk günlerde annenin tc no'suyla bakıyolar ama sanırım 10 günden falan sonra bakmıyorlar sgk'ya kaydını yaptırın diyorlar Allah korusun acil bi durumunuz olur perişan olursunuz valla aman ihmal etmeyin

Nasıl kayıt kımlıgı cıkınca dırek ssk lı olmuyor mu kı
olmuyormuş cnm kayıt gerekiyormuş..

cnm dün öylece kaldım hastanede zaten 18 yaşına kadar devlet bakıyo,ona bile kaayıt gerekiyormuş, eşim bugün yaptırdı kend üstüne..

gecmiş olsun cano demekki okadar sancı yaptı yavruya ki hastanede aldınız solugu..napalım en azından 3 aylık olana kadar biraz sabır..benim kuşumda aglarken benim içim sızlıyo annelik buymuş demek.

hadi bakalım şimdiden sıhhatler olsun paşaya, ben de gece yatmadan yıkayayım bu defa diyorum, belki ilk bikaç saat rahat uyuruz böylecekaydirigubbakcemile5
sagol canim.bende yarindan itibaren yatmadan once yikayacagim daha uzun uyur oglusum.

biraaaaaaaaaaaaaaaa biraaaaaaaaaaaaaaaaa
:içelim:

canim cok gecmis olsun ne kotu birsey evladinin cani yanarken senin birsey yapamaman.

anladım canım ama gun boyu ıkınıyor bezıne yapmıyor mecbur yapıorum bakalım saglık ocagındakı doktorada danısıcam zaten

iyide kislar siz bebelerin popislerini nasil temizliyorsunuz.haliyle kakasini yapinca makati temizlemiyormusunuz ?

anladım canım bende esıme dedım gerekıyodur yok dırek ssklı oluyor gerek yok dedı klava:

iyi aklima getirdiniz hemen hatirlatma geceyim herifime
kaydirigubbakcemile3

ısrarla ver canım göğsünü emecek bebeğin merak etme ağladığı an bile olsa ğöğsünden ayırma hele geceleri daha sık 1-2 saat arasında emzir uyusa bile uyandır ben hep öyle yaptım 2 göğsümden de süt geliyor mamada veriyorum ama az veriyorum 10-15 dk arsında emiyor beni ağladığında göğsümü veriyorum emiyor ve susuyor mama günde 2-3 kez onun içine de az saf zeytinyağı koyuyorum kakasını iyi yapsın diye zorlanıyor çünkü kabızlık sorunu da malum tüm bebeklerde kucağında sallayarak sütünü ver canım ve pes etme önce sen sakin olmalısın sırtının arkasaına minder koy sen ne kadar rahatsan bebeğinde rahat olur

Merhaba güzel anneler...Ebrucum biraz sabret sütün artacak.Şu vitamaltlar var onlardan al iç , bu içecekte sütü arttırıyor...Kabızlığa ve gaza karşı poposunun altına sıcak su torbası koyun kızlar.KK da okumuştum birisine dr. tavsiye etmiş.Ben de sabah denedim etkili oldu...Hemeroidden bahsetmişsiniz aynı sıkıntı bende de var ben de WC ye gidecem diye korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…