- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #54.321
aslinda her zamanki gibi sari ve akiskan vede sumugumsu ama ben emziriyorum pasam altdan koyveriyor.anlamadim offff ne yapsamki bilmiyorumkismile
bebişler sulu kaka yapıyo zaten ayıretmek zor...dün de beni kızım durmadan kakasını yaptı.bezini değiştiriyordum hemen yeni beze de yapıyordu ve durmadan kıyafet değiştik bezden dışarı çıktı hep......ishal sandım ama bugün iyi sabahtan beri 2 kere yaptı....
cnm anlamak zor benim bebegim dogdugundan belli sulu yapıyo zaten kakasını,kizlar acil acil
bebeginizin ishal olup olmadigini nasil anlarsiniz?
Arkadaşlar süt parasını almayı unutmayın eşi ssk'lı olup çalışmayan bayanlar da alıyor bu parayı benim eşim ssk'lı 75 TL emzirme yardımı aldık bağ-kur'u bilmiyorum
günlük mü 75 Tl aylık mı bu ev hanımları için mi komik bir para yanii
normal canım kakası bağırsakları gayet iyi çalışıyor ilk 1 hafta çok çabuk kakasını yapar birkaç hafta sonra kakasını yapmakta bile zorlanır aynı bizim durum gibi
kaydirigubbakcemile3cnm anlamak zor benim bebegim dogdugundan belli sulu yapıyo zaten kakasını,
bu kadar süre ishal olamaz galiba..
yok canim zaten 3 ile 7 gun surermis ishal.
ne kadar çok veriyolar.:)) olsun 3 paket bez alırız dimi ama...
günlük mü 75 Tl aylık mı bu ev hanımları için mi komik bir para yanii
Arkadaşlar süt parasını almayı unutmayın eşi ssk'lı olup çalışmayan bayanlar da alıyor bu parayı benim eşim ssk'lı 75 TL emzirme yardımı aldık bağ-kur'u bilmiyorum
jalecim onu nasıl alıcaz benim bilgim yok
ssk'lı olup doğum yapan bayanlara ya da eşi doğum yapan erkeklere verilen bir para, 75 TL ve tek sefere mahsus veriliyor
gerekli belgeler:
bebeğin doğduğu tarihli vizite kağıdı
evlilik cüzdanı 3-4. sayfaların fotokopisi
annenin sağlık karnesi fotokopisi
doğum raporu
bebeğin nüfus cüzdanı fotokopisi
annenin nüfus cüzdanı fotokopisi
yanlış hatırlamıyorsam başka bişey yoktu
Kafayı yiyicem yaaa çıldırmamak elde değil kaynanam bebeğimi kıskanıyor
İlk başlarda lohusalık psikolojisi dedim ben öyle sanıyordurum dedim ama heryerde neden zamanında bebek yapmamışım keşke bende bebek yapsaymışım gibi laflar ediyormuş millette arkasından alay geçiyor farkında değil sürekli bebeğimi kendi evlerine çıkarmak istiyor sonra hawalar ısınsada dışarıya çıksak diyorum dediği laf siz çıkın ben bebeğimi vermem göndermem diyor sinir oluyorum eşime diyorum o desin dursun sen duyma kaynanamda bide sinir hastanlığı var o yüzden üstüne gitmiyorum ama elin delisiyle ben uğraşmak zorunda mıyım en sonunda eşimin dedesine anlatıcam bu zamanda kawga çıkıcak kaynatasıyla arası açılacak dedemiz pek sevmiyor gelinini offfff :gitme:
merhaba arkadaşlar,
1,5 aylık bir kızım var işe başlama zamanım yaklaştıkça moralim de bozuluyor haliyle yaklaşık bir ayım kaldı gerçekten çok sinir bozucu bir durum ama elimden gelen bir şeyde yok. içinizde işe başlayan varsa belki benim sorularımı cevaplayabilir öncelikle şimdiden sütümü sağıp saklamam gerekirmi sizce yoksa günlük sağsam yetermi bu arada işyerinde sağma imkanım çok yok. birde hangi pompayı önerirsiniz cevaplarsanız sevinirim teşekkürler şimdiden
sağol canım bu evrakları ssk yamı götürüyoruz
az once sutumu sagdim heriki gogusumden 45 ml cikti.az degil mi ?
ogluma biberonla vereyim dedim sirf denemek icin yawrum 2 dk da emdi hepsini bitti.
yani simdi benim sutum az mi ? ben oglumu ac mi birakiyormusum?
iki gundur zaten 10 dk dan fazla kalmiyordu memede,sut gelmedigi icin mi yani?mafoldumben
moralim bozuldu.
:1no2:senağlama:1no2:senağlama
dogru diyorsun birden moralim bozuldu.ama son 2 gundur oyle hemen birakmasi sutumun azalmasindan ve oglumunda emipde gelmemesinden yoruluyor olmasi olabilir.boza al dedim kocama bakalim arttiracak mi boshayallersmilecanım niye moralini bozuyorsun eger bebek aç olsa doymazsa ağlar zaten ve anlarsın memede iken boş boş çekip yutkunmuyorsa sütün az demektir. ama doyuyor desene
istanbullu anneler bebeklerle dışarı çıkıyor musunuz tek başınıza biz evde çok sıkıldık. pazar babacıklada çıkamadık hava soğuktu. sizler ne yapıyorsunuz. bide bebişlerin göz rengi ne zaman belli kalıcı olur yaa
istanbullu anneler bebeklerle dışarı çıkıyor musunuz tek başınıza biz evde çok sıkıldık. pazar babacıklada çıkamadık hava soğuktu. sizler ne yapıyorsunuz. bide bebişlerin göz rengi ne zaman belli kalıcı olur yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?