2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aslinda her zamanki gibi sari ve akiskan vede sumugumsu ama ben emziriyorum pasam altdan koyveriyor.anlamadim offff ne yapsamki bilmiyorumkismile

normal canım kakası bağırsakları gayet iyi çalışıyor ilk 1 hafta çok çabuk kakasını yapar birkaç hafta sonra kakasını yapmakta bile zorlanır aynı bizim durum gibi

alla alla benimki gunde 6 7 defa yapio minimum 4

kizlar acil acil
bebeginizin ishal olup olmadigini nasil anlarsiniz?
cnm anlamak zor benim bebegim dogdugundan belli sulu yapıyo zaten kakasını,
bu kadar süre ishal olamaz galiba..
Arkadaşlar süt parasını almayı unutmayın eşi ssk'lı olup çalışmayan bayanlar da alıyor bu parayı benim eşim ssk'lı 75 TL emzirme yardımı aldık bağ-kur'u bilmiyorum

ne kadar çok veriyolar.:)) olsun 3 paket bez alırız dimi ama...

günlük mü 75 Tl aylık mı bu ev hanımları için mi komik bir para yanii

bildigim kadariyla bu rakam total canim ve calisanlar icin gecerli.

normal canım kakası bağırsakları gayet iyi çalışıyor ilk 1 hafta çok çabuk kakasını yapar birkaç hafta sonra kakasını yapmakta bile zorlanır aynı bizim durum gibi

canim benim oglum 28 gunluk ilk 4 gun kadar yesildi kakasi sonra sari oldu altin rengi gibi.

cnm anlamak zor benim bebegim dogdugundan belli sulu yapıyo zaten kakasını,
bu kadar süre ishal olamaz galiba..
yok canim zaten 3 ile 7 gun surermis ishal.

ne kadar çok veriyolar.:)) olsun 3 paket bez alırız dimi ama...
kaydirigubbakcemile3

Kafayı yiyicem yaaa çıldırmamak elde değil kaynanam bebeğimi kıskanıyor
İlk başlarda lohusalık psikolojisi dedim ben öyle sanıyordurum dedim ama heryerde neden zamanında bebek yapmamışım keşke bende bebek yapsaymışım gibi laflar ediyormuş millette arkasından alay geçiyor farkında değil sürekli bebeğimi kendi evlerine çıkarmak istiyor sonra hawalar ısınsada dışarıya çıksak diyorum dediği laf siz çıkın ben bebeğimi vermem göndermem diyor sinir oluyorum eşime diyorum o desin dursun sen duyma kaynanamda bide sinir hastanlığı var o yüzden üstüne gitmiyorum ama elin delisiyle ben uğraşmak zorunda mıyım en sonunda eşimin dedesine anlatıcam bu zamanda kawga çıkıcak kaynatasıyla arası açılacak dedemiz pek sevmiyor gelinini offfff :gitme:

830 tl nin içinde 75i süt parası işe başladıktan sonra 15 gün içerisinde alıyorsunuz. süt parası tek seferde veriliyo

merhaba arkadaşlar,
1,5 aylık bir kızım var işe başlama zamanım yaklaştıkça moralim de bozuluyor haliyle yaklaşık bir ayım kaldı gerçekten çok sinir bozucu bir durum ama elimden gelen bir şeyde yok. içinizde işe başlayan varsa belki benim sorularımı cevaplayabilir öncelikle şimdiden sütümü sağıp saklamam gerekirmi sizce yoksa günlük sağsam yetermi bu arada işyerinde sağma imkanım çok yok. birde hangi pompayı önerirsiniz cevaplarsanız sevinirim teşekkürler şimdiden

jalecim onu nasıl alıcaz benim bilgim yok

ssk'lı olup doğum yapan bayanlara ya da eşi doğum yapan erkeklere verilen bir para, 75 TL ve tek sefere mahsus veriliyor

gerekli belgeler:
bebeğin doğduğu tarihli vizite kağıdı
evlilik cüzdanı 3-4. sayfaların fotokopisi
annenin sağlık karnesi fotokopisi
doğum raporu
bebeğin nüfus cüzdanı fotokopisi
annenin nüfus cüzdanı fotokopisi

bu belgelerle sgk'ya başvurulacak
yanlış hatırlamıyorsam başka bişey yoktu

sağol canım bu evrakları ssk yamı götürüyoruz

tum kaynanalarda var bu galıba.
klava: bebegı kıskanmaları cok enteresan gelıyor bana

canım ben medela aldım ama performansını karsılastıracagım bır baska pompa bılmıyorumkı sana tavsıye edeyım ıyımı kotumu dıye.

sağol canım bu evrakları ssk yamı götürüyoruz

evet ama başvurduğun anda vermiyorlar 10-15 gün sonra herhangi bir PTT şubesinden alacaksın ben hemen o gün veriliyor sanmıştım da ne planlar yapmıştım o parayla ilgili sengözlerimebaksanab hemen harcayacaktım ama olmadı :umursamaz:

az once sutumu sagdim heriki gogusumden 45 ml cikti.az degil mi ?
ogluma biberonla vereyim dedim sirf denemek icin yawrum 2 dk da emdi hepsini bitti.
yani simdi benim sutum az mi ? ben oglumu ac mi birakiyormusum?
iki gundur zaten 10 dk dan fazla kalmiyordu memede,sut gelmedigi icin mi yani?mafoldumben
moralim bozuldu.

canım niye moralini bozuyorsun eger bebek aç olsa doymazsa ağlar zaten ve anlarsın memede iken boş boş çekip yutkunmuyorsa sütün az demektir. ama doyuyor desene

istanbullu anneler bebeklerle dışarı çıkıyor musunuz tek başınıza biz evde çok sıkıldık. pazar babacıklada çıkamadık hava soğuktu. sizler ne yapıyorsunuz. bide bebişlerin göz rengi ne zaman belli kalıcı olur yaa

canım niye moralini bozuyorsun eger bebek aç olsa doymazsa ağlar zaten ve anlarsın memede iken boş boş çekip yutkunmuyorsa sütün az demektir. ama doyuyor desene
dogru diyorsun birden moralim bozuldu.ama son 2 gundur oyle hemen birakmasi sutumun azalmasindan ve oglumunda emipde gelmemesinden yoruluyor olmasi olabilir.boza al dedim kocama bakalim arttiracak mi boshayallersmile

cok istekliyim disari cikmak icin ama malesef basim cok donuyor disari cikinca.yolda falan bisey olur diye korkumdan oglumla henuz cikamadim tek basima.boshayallersmile

evet cnm çıktık biz ogluşumla ama beni pişman etti,arabada açlıgı tuttu susturamadım
kendini bilmez insanların cık cık cık demeleri beni iyice sinir etti, sen sakın yanına biberona süt almadan çıkma derim çok kötü oluyo insan.göz renkleri 6.aya kadar deişiyomuş cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…