2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

az once eskisi gibi kas biyik olayini kendim hallettim.bazan evde olmak cok daha guzel oluyor.
birazdan pompa ile sutumu sagacagim bakayim ne kadar cikio.

http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php

yaaa kızlar bunu profilime koymak istiyorum ama olmuyor yardımmmm edermisiniz
img li olan linki kullanıcı paneline gir en alttaki boş bölüme yapıştır
benim eşimde dün gitti bağkura kayıt yptırdı kayıt gerekiyormuş
bnde bağkurluyum. siz bu doğum parası olayını naptınız ne kadar weriolar bilgin war mı?

herkes aynı derdi çekiyo napıcaz yaa çok canım yanıuyo sonrasında yürürkende acı oluyo off ya hemoreid nasıl oluyodu çatlak noluyo? muayenemi olcaz bide geçmezmi kendiliğinden( ne ilaç werdi? bizde alalım yaaamafoldumben

canım hemen pes etme ya zor hem senin için hem bebek için ama anne sütünün yararını düşün vazgeçme sen ne günler atlattın bunu da atlatırsın. Kızlar bebeğin ssk kaydı şart anne veya baba üzerinden doğumundan 1 ay içinde yapılması gerekli ben ssk lı olduğum için kendi üzerime aldım. kimlik ve sigorta numarası yeterli. 18 yaşına kadar sgk karşılıyo ücretini.

ayfer ne kadar yoruyo beni artık önceden emzrmek isterdım şimdiyse susmuyo mecburen mama veriorum sütüm olması lazımm..sabredicemm diorum birazdan uyanıcak gene bi maçımız var .gecede emiyo emiyo süt falan gelmeynce yırtıyo kendini tırnaklıyo falan kendi suratını cıldırıyo resmen görsen tam manyak bişi yaaa...

canım bu vitamaltı cok duydum alıcam artık..bi de annem bitkisel bi karışım almış cay onu derniycxem şimdi içinde cörek otu kimyon rezene falan var

Hasret cim ben ssklıyım özelde çalıştığımdan iznimi bitirdim. imzamı kullanacaklar onlardan para alacağım. ssk dan doğum parası ve 7 haftalık izin parası toplam 830 gibi bi para verecekler galiba. bağkuru bilmiyorum. everak olarak doğum belgesi. doğum gününü ait vizite kağıda. ve hastanenin düzenlediği doğum belgeleri. izni bitirdiğiniz günü ait vizite kağıdı. birde 32 ve 37 haftalık raporlar gerekli ssklı olanlara gidecekleri zaman yardımcı olurum

selamlar arkadişler,.:1hug:sizlere yine bi sorum var,fisfisfisşu ana kadar hiç sütümü sağmadım,nasip olursa işe başladığım zaman mecburen sağmam gerekecek,.bu durumda bu tip aletler sütü azaltırmı,ve mecburen biberondan içtiğinden akşam geldiğim zaman ALLAH korusun göğsümden emmek istemeyebilirmi,?yanıtlarsanız sevinirim,öpüldünüz,mucuksolumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

[FONT="Arial Black[SIZE="2"]bu arada çalışan arkadaşlar doğum parasını,maaşınızı alabildinizmi,.ben daha alamadımdafisfisfis fisfisfis[/SIZE]"][/FONT]

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
diye yazıyor amma da değiştirdiler yaaa ne güzel di eskiden

[FONT="Arial Black[SIZE="2"]bu arada çalışan arkadaşlar doğum parasını,maaşınızı alabildinizmi,.ben daha alamadımdafisfisfis fisfisfis[/SIZE]"][/FONT]

evraklarını verdin mi bağlı bulunduğun sgk kurumuna canım
2 ay doğum sonrası raporuyla sgk kurumunu gidicen evlilik cüzdanı,vizite kağıdı ,nufüs kağıdı ile 15 gün 1 ay içinde veriliyormuş

canım ise dondukden sonra 1 ay icinde alabiliyormussun.

sumeyracigim 830 az degilmis.net maas uzerinden yuzde kacini veriyormuski ?

canım ben ilk doğumdan sonra çok çektim bunu 5-6 ay sürdü bir krem vermişti ama pek faydası olmamıştı sonra kendiliğinden bitti....beni de bitirdi ama.şimdi sıcak suya oturmayı denedim dün iyi geldi yumuşatıyo baya tabi bol bol da kuru kayısı iyoum.bebişle sıcak su olayı biraz zor oluyo tabi.dün ben 3 kez bornozla koşmak zorunda kaldım küvetten...artık akşam eşim gelince oturcam

Arkadaşlar süt parasını almayı unutmayın eşi ssk'lı olup çalışmayan bayanlar da alıyor bu parayı benim eşim ssk'lı 75 TL emzirme yardımı aldık bağ-kur'u bilmiyorum

kizlar acil acil
bebeginizin ishal olup olmadigini nasil anlarsiniz?

bebişler sulu kaka yapıyo zaten ayıretmek zor...dün de beni kızım durmadan kakasını yaptı.bezini değiştiriyordum hemen yeni beze de yapıyordu ve durmadan kıyafet değiştik bezden dışarı çıktı hep......ishal sandım ama bugün iyi sabahtan beri 2 kere yaptı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…