- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #54.301
olmuyormuş cnm kayıt gerekiyormuş..
cnm dün öylece kaldım hastanede zaten 18 yaşına kadar devlet bakıyo,ona bile kaayıt gerekiyormuş, eşim bugün yaptırdı kend üstüne..
oyy gazlı ataaaaaaananiknanik neyseki rahatlamış yawrucak allah kolaylık wersin şebnemcim kızım bi ticker yap koyda takip edelim ne kadarlık oldu ata?
img li olan linki kullanıcı paneline gir en alttaki boş bölüme yapıştırhttp://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php
yaaa kızlar bunu profilime koymak istiyorum ama olmuyor yardımmmm edermisiniz
bnde bağkurluyum. siz bu doğum parası olayını naptınız ne kadar weriolar bilgin war mı?benim eşimde dün gitti bağkura kayıt yptırdı kayıt gerekiyormuş
ya arkadaşlar bende de o sorun var,1 hafta önce doktora gittim muayane etti çok kötüydü bu arada elle baktı,yırtık varmış ve çok derinmiş aslında hemen ameliyat dedi ama daha küçük bebeğin var dedi o yüzden ilaçla tedavi yapalım önce dedi..kabızlığı geçirmem lazımmış ama geçmiyor,off ya sezeryan acısı geçmeden bi de bu çıktı,silver canım sen ilkini nasıl geçirdin ya ameliyat falan olmak istemiyorum,bekunis kullanıyorum ama bi fayda etmiyor,sıcak suyu bana doktorumda dedi ama fırsat olmuyor ki emzirmekten..
Allah yardımcımız olsun zor bi durum,acısı da zor valla(
kafayı yiceeeeemmmm artıkkkkeyvahedigeldismile..uyumuyooo bugün yagmur uyumuyooooooo..:umursamaz:dün emziremedim diye aglarken bugün emzrmekten soguttu beni yaa..emiyo ama yetmiyo galiba sütümm aglamaya başlıyo gene mama yapıorum benim için daha yorucu oldu kızlar iki iş birden..sütüm zamanla emdikçe cogalır deniliyo ama cok sabırsız bi insanım bi günde pes edicam nerdeyse..alıştı biberona bol bol geliodu süt şimdi anneyi begenmiyooo ya ben alştırıcam tekrar memeye..dr um mamasını azalt anne sütü ver dedi yokk anam yoooooooookk kendini yırtıyo çocuk yooookkkmafoldumben
ayfer ne kadar yoruyo beni artık önceden emzrmek isterdım şimdiyse susmuyo mecburen mama veriorum sütüm olması lazımm..sabredicemm diorum birazdan uyanıcak gene bi maçımız var .gecede emiyo emiyo süt falan gelmeynce yırtıyo kendini tırnaklıyo falan kendi suratını cıldırıyo resmen görsen tam manyak bişi yaaa...ısrarla ver canım göğsünü emecek bebeğin merak etme ağladığı an bile olsa ğöğsünden ayırma hele geceleri daha sık 1-2 saat arasında emzir uyusa bile uyandır ben hep öyle yaptım 2 göğsümden de süt geliyor mamada veriyorum ama az veriyorum 10-15 dk arsında emiyor beni ağladığında göğsümü veriyorum emiyor ve susuyor mama günde 2-3 kez onun içine de az saf zeytinyağı koyuyorum kakasını iyi yapsın diye zorlanıyor çünkü kabızlık sorunu da malum tüm bebeklerde kucağında sallayarak sütünü ver canım ve pes etme önce sen sakin olmalısın sırtının arkasaına minder koy sen ne kadar rahatsan bebeğinde rahat olur
Merhaba güzel anneler...Ebrucum biraz sabret sütün artacak.Şu vitamaltlar var onlardan al iç , bu içecekte sütü arttırıyor...Kabızlığa ve gaza karşı poposunun altına sıcak su torbası koyun kızlar.KK da okumuştum birisine dr. tavsiye etmiş.Ben de sabah denedim etkili oldu...Hemeroidden bahsetmişsiniz aynı sıkıntı bende de var ben de WC ye gidecem diye korkuyorum...
[FONT="Arial Black[SIZE="2"]bu arada çalışan arkadaşlar doğum parasını,maaşınızı alabildinizmi,.ben daha alamadımdafisfisfis fisfisfis[/SIZE]"][/FONT]
[FONT="Arial Black[SIZE="2"]bu arada çalışan arkadaşlar doğum parasını,maaşınızı alabildinizmi,.ben daha alamadımdafisfisfis fisfisfis[/SIZE]"][/FONT]
Hasret cim ben ssklıyım özelde çalıştığımdan iznimi bitirdim. imzamı kullanacaklar onlardan para alacağım. ssk dan doğum parası ve 7 haftalık izin parası toplam 830 gibi bi para verecekler galiba. bağkuru bilmiyorum. everak olarak doğum belgesi. doğum gününü ait vizite kağıda. ve hastanenin düzenlediği doğum belgeleri. izni bitirdiğiniz günü ait vizite kağıdı. birde 32 ve 37 haftalık raporlar gerekli ssklı olanlara gidecekleri zaman yardımcı olurum
ya arkadaşlar bende de o sorun var,1 hafta önce doktora gittim muayane etti çok kötüydü bu arada elle baktı,yırtık varmış ve çok derinmiş aslında hemen ameliyat dedi ama daha küçük bebeğin var dedi o yüzden ilaçla tedavi yapalım önce dedi..kabızlığı geçirmem lazımmış ama geçmiyor,off ya sezeryan acısı geçmeden bi de bu çıktı,silver canım sen ilkini nasıl geçirdin ya ameliyat falan olmak istemiyorum,bekunis kullanıyorum ama bi fayda etmiyor,sıcak suyu bana doktorumda dedi ama fırsat olmuyor ki emzirmekten..
Allah yardımcımız olsun zor bi durum,acısı da zor valla(
canım ise dondukden sonra 1 ay icinde alabiliyormussun.
sumeyracigim 830 az degilmis.net maas uzerinden yuzde kacini veriyormuski ?
kizlar acil acil
bebeginizin ishal olup olmadigini nasil anlarsiniz?
kizlar acil acil
bebeginizin ishal olup olmadigini nasil anlarsiniz?
sulu olur ishal canım başka bir türü yoktur ....
Arkadaşlar süt parasını almayı unutmayın eşi ssk'lı olup çalışmayan bayanlar da alıyor bu parayı benim eşim ssk'lı 75 TL emzirme yardımı aldık bağ-kur'u bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?