2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

anaaamm o nası kaynana kıı??akannehir?benim kaynana olsa heralde bebek nyüzünden birbirimize dalardık yırtardım onu.alsanaalsanasmile.cünki asıl anne kıskanır bebegini içgüdüseldir annelik ister istemez kıskanır bende bu had safhada..sende sahiplen biraz ona karşı bebegini ..yani tamam sewsin etsin ama ben anasıyım onun ben..ayy ben neler yazıorum böylebilmiyorumkismile kıskanclık konusunu acmayın kızlar ..cok fenayım valla bazen kimseyle paylaşmak istemiorum onu ..

canım sende benim gibi sakın moral bozma moral gercekten etkiliymiş sütte..dr un karar versin buna bence ara bi konuş sütüm yeterli olup olmadıgını nasıl anlarım diye..bazen bebekler ne verrtsen alıo anlamıo dogdugunu..bende konusucam bu konuyu cumartesi kızımın ikinci doz hepğatt aşısı varr

kızlar ya yağda kavrulmuş soğanda gaz yapar mı
bnce bu gaz olayı kişiden kişiye değişiyo canım soğanın çiğ halide pişmişide bana gaz yapmıyo hiç yeşil soğanda kuru soğanda ekmeğime koyup koyup yiorum walla yemeklerin yanında annem soğan süt yapar der bana gaz yapmıo walla baklagilleride yiorum içine bir tutam kimyon atarsak gaz yapmıyomuş bn denedim yapmıo yani bizim kız olan gazıda kolay çıkarıyo o yüzden farketmioda olabilirimbilmiyorumkismile
nerdeeeee 42 gün bitti dr hariç dışarı adım bile atmadık daha

öznur hemen 2.3 bardak su dik kafaya otur bi daha dne ballı süt içi tatlı ye sütlaç çok süt yapar ewde meywesuyunu ksik etme aromanın kayısı-elma we şeftali-elma sı war onlardan deneyebilirsin ayran yap iç bol sıwı yani yemek falan yalan bn günde 1 öğün yiorum ama sıwı çok tüketiorum allaha şükür sütüm maşallah

bizim de cumartesi gunu dr kontrolumuz var ben de konusacagim bakalim.

sorma hasret ya ben zaten suyla dolasiyorum.hamilelikden once gunde 2 lt hamileyken 3 simdi ise hesaplayamiyorum bile.o kadar cok su iciyorum ki.birde canim tatli istiyor surekli.

iyi geceler güzel mart anneleri nasılsınız herkes iyidir inşallah
ewet annemizi uğurladık az önce artık fırsat buldukca buradayım kızlar sizleri çok özledim valla anlatacak çok şeyim var sırasıyla paylaşırım artık
şu anki en büyük sorunum oğlumu emziremiyorum bu beni çok çok üzüyor deniyorum ama okadar çok ağlıyorki dayanamıyorum bugün uykusundan ağlayarak feryad ederek uyandı ilk günler sağarak verdim sonra sütüm azaldı sağamaz oldum oyüzden emzirmeyi deniyorum sonuç hüsran tabii
gece gece içinizi karartmıyım neyse inşallah sizler iyisinidir canlarım Rabbim sizleride minik meleklerinizide korusun

sebepCADIARZU

günaydın annişler off dün akşamdan beri kzım çok huysuzakşam sürekli ağladı gazdanmı neydendir çözemedim... gece 3e kadar uyumadı sonra kucağımda uyumuş koydum yatağına 5,30a kadar en uzun uykusunu uyudu 1 gün boyunca ki... sonra uyandı yine 1 saat uyumadı ağladı uyudu yarımsaat sonra tekrar uyandı ağladı mızmızlandı şimdi 40 dakikadır falan uyuyo babasının koynunda..

bizim daha belirgin bi doktorumuz yok bugün randewu alacağım iyi bi dr warmış beşiktaşta bakalım onu deneyeceğiz..

günaydın canolarrr...kızımı hala uyandıramadım HASRET humana nın rezene ve kimyon karışık hem rahatlatıcı hem gaz önleyici cayını denedinmi nasıkl rahatlık veriyo yavruma sende dene derim ..ben hala mama anne sütü arasında gidip geliorum..emziriorum ama doymuyo kızım agşlamaya başlayıncada mamasını mecburen veriorum 100cc yi bitiriyo deli gibi asılıyo biberona..ahh nersen alıştı hastalıgım girdi araya işte yoksa biberonlarla tanıştrrmıydım ben onu erkenden..

seyhan sabırlı ol canım pes etme bek ben hem meme hem mama ugraşıorum napiim benimkide emiyo ama sütüm az ugraşıorum işte ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…