- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #54.341
anaaamm o nası kaynana kıı??akannehir?benim kaynana olsa heralde bebek nyüzünden birbirimize dalardık yırtardım onu.alsanaalsanasmile.cünki asıl anne kıskanır bebegini içgüdüseldir annelik ister istemez kıskanır bende bu had safhada..sende sahiplen biraz ona karşı bebegini ..yani tamam sewsin etsin ama ben anasıyım onun ben..ayy ben neler yazıorum böylebilmiyorumkismile kıskanclık konusunu acmayın kızlar ..cok fenayım valla bazen kimseyle paylaşmak istemiorum onu ..Kafayı yiyicem yaaa çıldırmamak elde değil kaynanam bebeğimi kıskanıyor
İlk başlarda lohusalık psikolojisi dedim ben öyle sanıyordurum dedim ama heryerde neden zamanında bebek yapmamışım keşke bende bebek yapsaymışım gibi laflar ediyormuş millette arkasından alay geçiyor farkında değil sürekli bebeğimi kendi evlerine çıkarmak istiyor sonra hawalar ısınsada dışarıya çıksak diyorum dediği laf siz çıkın ben bebeğimi vermem göndermem diyor sinir oluyorum eşime diyorum o desin dursun sen duyma kaynanamda bide sinir hastanlığı var o yüzden üstüne gitmiyorum ama elin delisiyle ben uğraşmak zorunda mıyım en sonunda eşimin dedesine anlatıcam bu zamanda kawga çıkıcak kaynatasıyla arası açılacak dedemiz pek sevmiyor gelinini offfff :gitme:
az once sutumu sagdim heriki gogusumden 45 ml cikti.az degil mi ?
ogluma biberonla vereyim dedim sirf denemek icin yawrum 2 dk da emdi hepsini bitti.
yani simdi benim sutum az mi ? ben oglumu ac mi birakiyormusum?
iki gundur zaten 10 dk dan fazla kalmiyordu memede,sut gelmedigi icin mi yani?mafoldumben
moralim bozuldu.
canım bence herseyi yee herseyin faydası var sadece günlük rezene cayı var humana nın gaz giderici bunu iç bebegede gaz gecmiokızlar ya yağda kavrulmuş soğanda gaz yapar mı
:Saruboceq::Saruboceq::teselli::Saruboceq:hiç merak etme sen mamadan önce dene bizimkide tam anlamıyla 10 günlükken aldı
bi kaç güne döner bize canım..sezeryan olucaktı galiba..inşallah epidural tercih etmiştir..tabi tercih hakkı bırakıldıysa..:sm_confused:beknurdan haber yok herhalde...inşallah iyidir...herkese iyi geceler:)
bnce bu gaz olayı kişiden kişiye değişiyo canım soğanın çiğ halide pişmişide bana gaz yapmıyo hiç yeşil soğanda kuru soğanda ekmeğime koyup koyup yiorum walla yemeklerin yanında annem soğan süt yapar der bana gaz yapmıo walla baklagilleride yiorum içine bir tutam kimyon atarsak gaz yapmıyomuş bn denedim yapmıo yani bizim kız olan gazıda kolay çıkarıyo o yüzden farketmioda olabilirimbilmiyorumkismilekızlar ya yağda kavrulmuş soğanda gaz yapar mı
nerdeeeee 42 gün bitti dr hariç dışarı adım bile atmadık dahaistanbullu anneler bebeklerle dışarı çıkıyor musunuz tek başınıza biz evde çok sıkıldık. pazar babacıklada çıkamadık hava soğuktu. sizler ne yapıyorsunuz. bide bebişlerin göz rengi ne zaman belli kalıcı olur yaa
az once sutumu sagdim heriki gogusumden 45 ml cikti.az degil mi ?
ogluma biberonla vereyim dedim sirf denemek icin yawrum 2 dk da emdi hepsini bitti.
yani simdi benim sutum az mi ? ben oglumu ac mi birakiyormusum?
iki gundur zaten 10 dk dan fazla kalmiyordu memede,sut gelmedigi icin mi yani?mafoldumben
moralim bozuldu.
hadi inşallah...bu arada yagmur gögsümde daha fazla kalmaya başladııı sütümmü gelio neeeedelikafadulden
boshayallersmile:Saruboceq:hadi inşallah...
bizim de cumartesi gunu dr kontrolumuz var ben de konusacagim bakalim.anaaamm o nası kaynana kıı??akannehir?benim kaynana olsa heralde bebek nyüzünden birbirimize dalardık yırtardım onu.alsanaalsanasmile.cünki asıl anne kıskanır bebegini içgüdüseldir annelik ister istemez kıskanır bende bu had safhada..sende sahiplen biraz ona karşı bebegini ..yani tamam sewsin etsin ama ben anasıyım onun ben..ayy ben neler yazıorum böylebilmiyorumkismile kıskanclık konusunu acmayın kızlar ..cok fenayım valla bazen kimseyle paylaşmak istemiorum onu ..
canım sende benim gibi sakın moral bozma moral gercekten etkiliymiş sütte..dr un karar versin buna bence ara bi konuş sütüm yeterli olup olmadıgını nasıl anlarım diye..bazen bebekler ne verrtsen alıo anlamıo dogdugunu..bende konusucam bu konuyu cumartesi kızımın ikinci doz hepğatt aşısı varr
bnce bu gaz olayı kişiden kişiye değişiyo canım soğanın çiğ halide pişmişide bana gaz yapmıyo hiç yeşil soğanda kuru soğanda ekmeğime koyup koyup yiorum walla yemeklerin yanında annem soğan süt yapar der bana gaz yapmıo walla baklagilleride yiorum içine bir tutam kimyon atarsak gaz yapmıyomuş bn denedim yapmıo yani bizim kız olan gazıda kolay çıkarıyo o yüzden farketmioda olabilirimbilmiyorumkismile
dogru canim.kisiden kisiye degisiyor gaz durumu.
nerdeeeee 42 gün bitti dr hariç dışarı adım bile atmadık daha
sizin 40 cikti degil mi ?
öznur hemen 2.3 bardak su dik kafaya otur bi daha dne ballı süt içi tatlı ye sütlaç çok süt yapar ewde meywesuyunu ksik etme aromanın kayısı-elma we şeftali-elma sı war onlardan deneyebilirsin ayran yap iç bol sıwı yani yemek falan yalan bn günde 1 öğün yiorum ama sıwı çok tüketiorum allaha şükür sütüm maşallah
iyi geceler güzel mart anneleri nasılsınız herkes iyidir inşallah
ewet annemizi uğurladık az önce artık fırsat buldukca buradayım kızlar sizleri çok özledim valla anlatacak çok şeyim var sırasıyla paylaşırım artık
şu anki en büyük sorunum oğlumu emziremiyorum bu beni çok çok üzüyor deniyorum ama okadar çok ağlıyorki dayanamıyorum bugün uykusundan ağlayarak feryad ederek uyandı ilk günler sağarak verdim sonra sütüm azaldı sağamaz oldum oyüzden emzirmeyi deniyorum sonuç hüsran tabii
gece gece içinizi karartmıyım neyse inşallah sizler iyisinidir canlarım Rabbim sizleride minik meleklerinizide korusun
seyhan sabırlı ol canım pes etme bek ben hem meme hem mama ugraşıorum napiim benimkide emiyo ama sütüm az ugraşıorum işte ..iyi geceler güzel mart anneleri nasılsınız herkes iyidir inşallah
ewet annemizi uğurladık az önce artık fırsat buldukca buradayım kızlar sizleri çok özledim valla anlatacak çok şeyim var sırasıyla paylaşırım artık
şu anki en büyük sorunum oğlumu emziremiyorum bu beni çok çok üzüyor deniyorum ama okadar çok ağlıyorki dayanamıyorum bugün uykusundan ağlayarak feryad ederek uyandı ilk günler sağarak verdim sonra sütüm azaldı sağamaz oldum oyüzden emzirmeyi deniyorum sonuç hüsran tabii
gece gece içinizi karartmıyım neyse inşallah sizler iyisinidir canlarım Rabbim sizleride minik meleklerinizide korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?