2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

var var canım sorun etme onları önemsiz şeylermiş araaştırdım

hmm sagol canım ben hani kırmızı noktalar cıkıyoduya ilk onların normal oldugunu biliyorum ama bunlar sivilce gibi olunca bi sorayım dedim. enim kızıda cok öpüyorz ondan olmuyordur demi korkuyorum mkrop kapacak diye. hadi benimle babası neyse ama heerkes yüzünü öpüyo ya öpmede diyemiyorum nasıl engelleyebilirim acaba?

Öpmedende olur yaaa ne opmesı agırlıgını koy öptürme

yok canım kimseye laf anlatamıyosun bu durumda yapma diyosun sanki hiç onlara demiyosun duvara diyosun sanki umurlarında bile olmuyo

O sıwılceler asırı sıcaktan oluyor terlememesıne dıkkat et

yok ya sanmıyorum cok sarıp sarmalamıyorum cunku bı kat elbıse bırde battanıyesı oluyo kundak onuda zaten kucaga aldıgımızda battanıyesı ıle almıyoruz sadece yatarken battenıyeyle ustunu ortuyorum

kızlar merhaba. hazır kalabalıkken sorayım. BEBEĞıNıZıN BAŞ ÇEVRESı DOĞDUĞUNDA KAÇ CM ıDı. galiba benim kızımda gelişme geriliği olmuş.

aynen bende senin gibi yapıyorum.her an tetikteyim yani.iyi bari doktor bi problem yok dediyse ben uğraşırım önemli değil.sağol mrl içimi rahatlattın.

Öpmedende olur yaaa ne opmesı agırlıgını koy öptürme

yok canım kimseye laf anlatamıyosun bu durumda yapma diyosun sanki hiç onlara demiyosun duvara diyosun sanki umurlarında bile olmuyo

of bu seferde herkes tersıne anlıyo opmeyın dıyınce. gecen gun eltıme bısey dedım lafı baska tarafa cektı . sınır oluyorum ınsanların bu tavırlarına

Kızlar benım kızın belırlı saatlerı var o saat arasında hayatta uyumuyor 21:00-01:00 arası dakkasıyla tam saat 1 olunca kucamda uyuyakalıyor sankı o saat arasına kurulmus cocuk

heeeyy sonunda kızımın resimelrini ekleyebildim ay eklenmiyordu bir türlü bildeki sorun nedeni ile görmek isteyen teyzelerine duyurulur :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…