- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #54.401
Kızlar facede FATMA TOGA dıye bırı var benı eklemıs cokta oldu burdan bırcok kısıdede eklı kım o bılen war mı
fty diye bi arkadas var ya burda o iste
bu herkesin ortak sorunu sanırım. benm kızın yanaklarında alnında sivilce gibi seyler cıktı ya sizinkilerdede var mı?
var var canım sorun etme onları önemsiz şeylermiş araaştırdım
hmm sagol canım ben hani kırmızı noktalar cıkıyoduya ilk onların normal oldugunu biliyorum ama bunlar sivilce gibi olunca bi sorayım dedim. enim kızıda cok öpüyorz ondan olmuyordur demi korkuyorum mkrop kapacak diye. hadi benimle babası neyse ama heerkes yüzünü öpüyo ya öpmede diyemiyorum nasıl engelleyebilirim acaba?
hmm sagol canım ben hani kırmızı noktalar cıkıyoduya ilk onların normal oldugunu biliyorum ama bunlar sivilce gibi olunca bi sorayım dedim. enim kızıda cok öpüyorz ondan olmuyordur demi korkuyorum mkrop kapacak diye. hadi benimle babası neyse ama heerkes yüzünü öpüyo ya öpmede diyemiyorum nasıl engelleyebilirim acaba?
O sıwılceler asırı sıcaktan oluyor terlememesıne dıkkat et
kızlar merhaba. hazır kalabalıkken sorayım. BEBEĞİNİZİN BAŞ ÇEVRESİ DOĞDUĞUNDA KAÇ CM İDİ. galiba benim kızımda gelişme geriliği olmuş.
Canım benim bebeğim de çok kusuyor malesef. Gerçi doktor kusması iyidir, gazını çıkarıyor demişti ama bu durum insanı cidden çok yoruyor. Ben birkaç kusma bezi yaptım, kusacağını anladığım anda o bezi tutuyorum altına artık,emzirdikten sonra o bezlerden birini omuzuma alıp o şekilde çıkarıyorum gazını ve yerine koyduğumda da yan yatırıp yine başının altına bi bez koyuyorum. Zaten kusarsa ilk anda kusuyor sonra da alıyorum bezi. Emzirdikten sonra da çok hareket ettirme cnm, o da kusmasını arttırıyor
Öpmedende olur yaaa ne opmesı agırlıgını koy öptürme
yok canım kimseye laf anlatamıyosun bu durumda yapma diyosun sanki hiç onlara demiyosun duvara diyosun sanki umurlarında bile olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?