2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

10,03,2010 SABAHI..aslında tahmini dogum tarihimdi benim bu tarih..ama dr umuz gelişiminin haftasına göre 1.5 hafta geriden geldigini ve dogumumun 10 gün gecikebilecegini söylemişti..ee bende rahattım sonucta daha 10 günümüz en azından bi haftamız vardı..böyle şartlamıştım kendimi..o sabah yine son 1 hafat oldugu gibi ara ara sancılarım yokluyodu beni..uyuyunca geciyodu..gene sancılarım geldi kasılmalarla beraber ..yalancı sancıdır ya deyip uyumaya devam..ama yookk uyuyamıorum ..garip bişeyler var diyo iç sesim ..ama hayır diyo bi yandan daha var demişti dr un yat uyumaya calış..sancılar 5 dk da bire düştü..sayıyorum içimden ve bi okadarda kendimi zorluorum uyumak için gecicek diye..sancuılar devam etmekte ve şiddetlenmekte..aman ALLAH 'IM bugün mü????dedim içimden..eşim yanımda sancıdan inliorum ama oda digerleri gibi yalancı sancı zannediyo..umursamadan yatıyo uyuyo..ama artık iyice sıklaştı yatarak olmiycak dedim kendi kendime kalktım biraz dolaştım evin içinde..eşimde üstünü giyiniyo işe hazırlanıyo tam kapıdan onu ugurlarken benden bişey gelio dur dedim..baktım ve evet artık nişanım geldi ..ama nası panik nası heyecan nası korku hersey tüm duygular karıştı birbirine..hemen üüstümü giyindim ve dr uma kontrole gidiorum..kontrol diorum cünki ısrarla normal dogum istiorum..ve nişan gelmesinden en fazla 2 gün içersinde normal dogum gercekleşebilecegini ve sancılarım biraz azaldıgı için beni ewe gönderecegini hesap ediorum..yanıma ne kendi cantamı ne de bebgimin cantasını alıorum..dr un yanındayız..nişanımın geldigini bilior ve alttan muayene ile bebegin normal doguma uygun olmadıgını ve sezeryana alınacagımı söylüor esime ..eşim yanıma gelior ve ebru cum dr umuz sezeryana karar verdi diyor..ben tabi şşokkkkkkkk şok şok..hayır diyorum ben normal yapıcam sezeryan istemiorum diorum..sr um ısrarla acılman yok bebek uygun degil ve dogum başlamış bebegi riske atmayalım diyor tabi adama bakıorum konusuyo vs vs vs vs ama benim gözümün önünden sezeryan sahneleri ameliyat sahneleri gecio dr u dinleyen kim..sonra dönüp dr a diorumki hocam ben yarın gelsem kendimi hazrlamamlazım buna...hahhaaayyyyyt hala gülüorum kendime okadar sacmalamışımki neyaptıımın nededigimin farkında degilim..hemen b,i sonda trakıolar bana ameliyet önlügünü giyıyorum kimsenin o ana kadar hiçbişeyden haberi yok..ben ameliyata giriorum eşim bebeg,imin ve benim cantamı almaya kosuyor eve arabayla yarım saat mesafe..herkese bi tlf trafigi falan..ameliyata giriorum..epidural ignem yapılıo ve bebegimin ilşk sesi..o benim bebegimmi ................iki damla yaş gözümden............hayır diorum bu niye kapkara benim bebegimmi diorum tekrar.....hemsire evet senin diyo ve şöyle bi bakıp yüzüne....bu duygunun ötesinde bi duygu yok..odama getirdklerinde onu sımsıkı sarıp kokluorum..SEN BENıMSıN..BENıM..10,03,2010 SABAHI YAGMURLA BEREKETıYLE GELEN KIZIMIN ADI ...YAGMUR ıREM..CAN KIZIM..

ebrucum bu humananın rezene çayını nasıl yapıyosun şeker falan ekliyomusun kaç fincan içiyosun
askolsun dogum hikayeme y7orum yokmu??:umursamaz:...bebeem humana nın cayını 1 fincan suya 1 tatlı kaşıgı atıp sıcak veya ılık içiorum..bi de bebekler için humana nın ayrı bi cayı var rezene kimyon karışık onuda bebişime veriorum..maşallah rahatız..ben günde 1 fincan içiorum ama tadıda berbat yaw içene kadar...

kızlar gaz problemi olanlar ısrarla ve şiddetle humana nın gaz önleyici hem bebek hem anne için olanları kullanın..biz kullanmadan önce cok fenaydık şimdi rahatız..:lepi:..humana nın yetkili bayisinden de reklam tavsiye ücreti alıcam artık benden cok öven de olmaz bu markayı vollananiknanik

canlar az kaldı pazartesi akşamı uçuyoruz antalyaya dedoşumuza,gidicem ve inşallah dayanırım da 1-1.5 ay kalırım annemlerin yanında annem sağolsun nerdeyse iki aydır yanımda şimdi de birlikte döneceğiz,bu arada benim bi ricam olucak antalyada oturan iki arkadaş var filiz ve hepatit,hepatite msaj attım daha fırsat bulup nete giremedi sanırım,
benim kuzenimin eşi memleketten antalyaya gitmişler eşinde sorun varmış kadında yani ikinci kez düşük yapmış sürekli bebek düşüyormuş memlekette bir sonuç alamamışlar antalyaya gitmişler ben gidince ona yardım edebilicek iyi bir dra götürmek istiyorum bilen duyan var mı acaba

canım tocişkom bugün bana humana rezene kimyon karışık olanından aldı bebeğime vermedim ben içtim bi fincana bi tatlı kaşığı yaptım içtim bu hem annişler için hemde bebişler için dimi peki oğluşuma versem olur mu bunu bi sorun olmaz dimi ne bilem korkuyorum vermekten şayet verirsem ona nasıl yapıcam bana burdan yada özelden yazarmısın canım

inşallah canım bu yüzden çok üzülüyorum valla ama pes etmiycem hiç olmasa günde birkaçkez en azından geceleri oğlumu ben doyurup göğsümde uyutmak istiyorumm Allah yardımcımız olsun

çok güzel canım..Allah güzel ömürler versin...hayırlı evlat olsun..

Allah sağlıkla yavrunu büyütmeyi nasip etsin.

bende anlatıcam dogum hikayemi seyhan dan kıskandım valla bi toparliimde..bu arada seyhan hikayen cok güzel canım..

teşekkür ederim canlarım Rabbim hepimizin yavrularını korusun sağlık versinopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan canım benim anlatılmaz yaşanır derlerdi öyleymiş gerçekten sağlıkla büyüsün kuzucuğun

merhaba arkadaşlar hepinize iyi akşamlar.uzun zamandır giremiyorum.kızım geceleri bize nöbet tutturuyor valla.gündüz çok güzel uyuyor ama gece 12 oldu mu sabah 6 ya kadar ayağa dikiyor bizi.kızım bugün 9 günlük oldu teyzeleri.pazartesi günü doktora gittik sarılığı 13 çıktı çok üzüldüm.bugün yine kontrolümüz vardı.çok şükür 7 ye düşmüş.

selam kızlar coook uzun zaman oldu bi turlu giremedim ve sizleri cok ozledm...
hepiniz gibi uykusuzluk ve gaz sorunu bizde de var... ayın 12 sinde 40 ı cıkacak oglumun ama bız zaten yarı kırk yaptık... biz cok iyiyiz masallah umarım sizler ve melekleriniz de iyidir...
size gecte olsa oglumun resmini yuklucem umarım begenırsınız yakısıklı tosunumu zemuszemus:ecrin_bebek:

Eklentiler

• $CIMG0428.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 41
  • $CIMG0419.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 34
  • $CIMG0405.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
selam canlarım dün yine çok huysuzdu kızım bugün doktora gittik we doktor işinide okeyledik gayt iyi bi doktor buldum kızma sanırım zaten arayacak tarayacak kendim gibi bi sürü dr gezdirip çocuumu perişan edemem bu iyi bunda ypcaz bütün kontrollerini aşılarını v.s... bebeğim ylnızca anne sütüyle besleniyor we doktor sütümün çok yaradığını söyledi 1600gr almış meleğim we dr fazlasıyla aldığını söyledi gazdan dolayı huysuzlaşmış we şunuda belirtti her gaz ilacına her bebek deişik reaksyn gösterblrmiş yani kimine metsil iy gelirken kimine o gelmezmiş te zinco yada başka bi ilaç iii gelirmiş zinco werdi tanıtım numuneerinden bide bi ilaç daha yazdı
en iyisi bu dedi eczacım bu kaçak bi ilaç ama çok iyi dedi büyük eczanelerde falan wardır dedi bakalım zinco yaramazsa onu aldırıcam...

bu herkesin ortak sorunu sanırım. benm kızın yanaklarında alnında sivilce gibi seyler cıktı ya sizinkilerdede var mı?
bizdede çıktı hametan sürdüm 2.gün geçtihihoyyyt
dr a sor ozaman bakalım neymiş derdi zillinin..:ecrin_bebek:sütün yetiomuu????benimki karnı acsa asla uykuya gecemio gecsede kesintili düzensiz uyuyo ..
eeet cnm sütüm fazla bin şükür bugün tek göğüsten 130 çıkardım manuel pompayla hemde:Saruboceq:
handemmmmmolumunekankayizsmile
aynı benimkini anlattın bu 3,4 gündür hafif iyileşme war oda akşam 8-9dan 1e kadar falan ayakta tutyorum o şeklde sabah eken saatlere kadar azcı rahat edioruz inşallah alışır bu düzene:jeyyar:
ya kızlar ben ticker yapamadım bi türlü sadece tickerfactoryi kabul ediyo onuda denedim beceremedim yardım edermisiniz
lilypie.comdan dene cnm
bizde ondan içioruz analı kızlı etkisi war tabi
37haftalık doğdu. 32,5
yok güzelim gayet normalhaftasına göre bizde 38+4tedoğduk 33cmdi.. ama maşallah çok uyanık we atik bi kız doğurdum kafasını doğduğu andn beri kendi taşıyo neler neler bnce normal sınırlarda

o degıl baska onu bılıyorum bu kısı 54 dogumlu yasıda var burdan mı kı anlamadım

ewet ya kim o koca kadın anne olamaz herlde FATMA TOGA bnce sahte profilsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…