2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaw gece kapanışı ben yapıom sabah açılışı ben yapıom uyku nedir unuttum bu kız we babası sayesinde gece 2 de uyudu bücürüm zorla, geceyi rahat geçirdik çok şükür ama şimdi babası geldi we kızıyla uyuyor kahwaltı et güzelce öyle gel yat dedi hıhh kahwaltı ettimö şimdi gidicem uyanacak kızı ne anladım ben bu işten( gitti bitti daha uyumazda uyanırsa sınırını doldurdu çünkü

herkese günaydın.uykusuz bi gecenin ardından yine sabah oldu ve benim kız mışıl mışıl uyuyor.ya sanki kurulu saat gibi gece 12 sabah 6 mesaisi yapıyor benim kız.ama ben başıma gelecekleri karnımdayken anlamıştım zaten. o zamanda gündüz sakin durup gece coşuyordu.

tebrik ederim walla çıngırak fikri süpermiş. işe yaramasına sevindim. Ben mamayı kaşıkla veriyorum. bebişim çok hoşlanmıyor kaşıkla yemekten ama acıkınca yiyor zavallım:) umarım ben de kurtulurum şu mama işinden. sanırım sütüm kilo aldırmıyor. ya da öyle bişey var mı bilmiyorumbilmiyorumkismile

aynı durum vallaa.s bizim cadı da öyleydi karnımda gündüz hareket etmezdi gece coşardı. şimdi de saatimiz bile aynı gece 3 e kadar ayaktayız. sonra uyuyor. Gece gündüz farkını anlasın diye çok uğraşıyorum ama olmuyor. gerçi daha çok küçük bugün 20. günü kızımın:)

günaydın:)
oğlum uyumuşken bakayım dedim size nasılsınız kızlar?
ben uykusuz ve yorgunum..nasıl dayandığıma ben bile şaşıyorum valla...tatlı yorgnluk bu ama:)
bugün 40 günlük olduk:lepi:
eşim dört gözle bekliyordu bu günü çok eziyet etmişim de o da sesini cıkarmamışş :))
diktatörlük ilan etti evde bugünden itibaren
farkında değil ama bizim sıpanın hükümranlığı sürüyor hehe:)
biz de bööle umarım herkes iyidir.opuyorumnanaktan

günaydın güzeller herkes iyidir umarım
oğlum uyurken ufak tefek işler yaptım bende çamaşırları attım yıkandılar astım tozları aldım banyoyu yıkadım
her an uyanabilir uyku düzenimiz sürekli değişiyor sanırım bi süre daha böyle devam edicek geceleri şaşmadan iki saattebir uyanıyor 45dk yada 1 saat uyanık kalıyoruz sonra uyuyoruz ben emzik vermedim sallamıyorum pış pış da yok sadece kucağımda uykuya dalıyor beşiğine yatırıyorum Rabbime şükürler olsun çok fazla gaz problemimiz yok tek derdimiz mama daha doğrusu emzirememek inşallah bi çözüm buluruz onun içinde

günaydın kızlar çok güzel bir gece geçirdim akşam 12 de kzımla birlikte ben uyudum sonra o hemen geri uyandı eşim sen uyu dinlen ben bakarım dedi gece ikibuçuğa kadar ayakta tutmuş babsını :):): ) mama yemiş gaz sorunu olmuş altını değiştirtmiş iki kez hemde ):):): ) sabah 5 ve 7 de de ben emzirdim .... ama uykumu almdım ve rahatım şimdi ......

kızlar resmen bunaldım ne yapacagımı bılemedıgım ıcınde sıze yazıyorum.. kayınvalidem 15 gun olucak bızde.. allah var maddi manevi comert kadın, yardımsever, evimi temizliyor vsvsvs ama yeterrrr , cok sıkıldım.. ınsanın gozu ne hedıye goruyor ne temızlık. yalnızz olmak ıstıyorum artık.. kendı annemde kalıyor o bana yardım edıyor zaten. oyle cok sıkıldım kı anlatamam.. ılk gunler azarladım 2 kere.. bebek aglıyor gece kapıyı calmadan gırıyor yatak odasına.. uyardım kac kere.. bebege resmen annelık yapıcagını sandı ılk gunler baktı ben mesafe koydum bozulyor.. en son cat kapı gırdı yıne yatak odasına.. yanlız kalmak ıstıyorumm dıye bagırdımm.. bozuldu tabıı. gıttım ozur dıledım falan fılAN.. ama ınanın cok zor dayanıyorum allahım bana sabır ver dıyorum.. sızde dua edın kızlar lutfennnn ...

ebrucum oğlandan ancak vakit bulabildim yazmaya :)

ben önce mama verdim sonra memeyi verdim ama mamanın dozunu azalttım midesi biraz mamayla doyurnca memeyi daha kolay alıyor hemde keyfine bakıyor anne kokusuyla rahatlıyor bir dahaki mamaya kadarda sıksık memeyi verdim bazen aldı bazen almadı ama acıkmasına yakın aldı memeyi böylece mamanın saatini ileri atmış oldum çok acıktığında memeyi almıyor çünkü zor geliyor almak yavaş yavaş hem doz azaldı hemde süresi arttı iki mama arasının sık sık emzirdiğim içinde sütüm arttı şimdi sadece gece yatarken mama veriyorum oda 60 cc çünkü uykuluyken hala zorlanıyo emmek için birde bazen gündüz 60 cc takviye yapıyorum

bence dene biraz sabırlı olursan olur bak benimki 43 günde ancak halloldu seninki daha önce emiyormuşta çok daha kısa zamanda halledersin ümidini sakın kaybetme bebekini kokla kendinize iyi bakın

canım yaa maşallahh diyim önce ve darısı başıma bizde ilk mamayla başlamak zorunda kaldık şimdi ara ara memeyi vermeyi deniyorum bazen tutuyor sonra hemen geri bırakıyor tabii emmediği için sütüm azaldı oda alıştı bol bol biberondan gelen mamaya biraz zorlasam okadar kötü ağlıyorki katılıyor resmen hem kıyamıyorum hemde bişey olacak diye korkuyorum bırakıyorum Allah yardımcımız olsun bu sorunu yaşayan herkes biran önce kuzucuklarını emzirsin inşallah

Selam kızlar canım bende senle aynı şeyleri yaşadım. 20 gün ikiside yanımda idi. sonra gittiler onlar gidince boşluğa düşer gibi oldum. bide ben istanbuldayım onlar amasyada ha deyincede gelemiyorlar. lohusa psikolojisi çok kötü. her gün ağladım. 22.günde ablam geldi yanıma bi kaç gün kaldı çocukları ile sonra kendime geldim yeni yeni alıştım. yanlızlık çok kötü koyuyor insana. evet onlar varkende zor oluyoo kendim yollamıştım ikisinide iyiyimm diye sonra gel dedim ama gelmedi tabiki

canım benim kayınvalidemde doğum öncesi ve sonrası toplamda 1 ay kaldı bende Allah razı olsun çok yardımcı oldu kişiden kişiye değişiyor tabii ama ben anneme ikiniz aynı anda gelmeyin o gitsin sonra sen gel dedim annem yakın oturuyor bana eşimin ailesi izmirde olduğu için öyle istedim
şunu söylemek isterim onlarda çocuk büyütmüş tamam artık herşey farklı ama bunu onlara anlatamazsın inatlaşarak değilde tamam tamam diyip yine kendi bildiğini yaparsan sorun olmuyo ben öyle yaptım ve tatlılıkla bitirdik bu ziyareti darısı başına diyorum seninkide gider inşallah biran önce

pazara da benim kaynanam geliyorsempatiksalakcinni...ilk kez....akannehir2.5 yıldır evliyiz ama çok uzakta oldukları ve küçük çoçuğu olduğu için gelememişti hiç...aklinialirimsmileben de şimdiye kadar bir yaz 20 gün kadar kaldım onlarla ilk evlendiğimizde...nasıl olacak hiç bilmiyorum??????????????????

merhabalaar ne cok olmustu buraya yazmayalı:) hic fırsatım olmuyor gelip bakmaya ..
bizde döndük cok sukur evimize 1 hafta once.
bebegim 1 aylık annem suanda yanımda kayınvalidemler gelecek ailece haftaya o zaman gidecek sanırıma annem..
gaz problemimize sanırım cozum bulduk (gerci daha 2 gundur kullanıyorum ama) nurse harvey s surubunu aldık oglum daha bi rahat.. onceleri her yatırdıgımda sancılanarak aglayarak kalkıyordu uykuya dalması cok zorlasıyordu simdi cok sukur bu durum azaldı..

Merhaba kızlar. Yiğit 1 Martta doğdu, bugün 40 günlük, banyosunu yaptırdık, yanlış mı hesapladım acaba? :)

Gaz dışında herkes iyi sanırım. Benim oğlumun çok şükür ciddi bir gaz sorunu yok, olduğunda rezene ile hallediyoruz. Ama anası çok fena :)) Patlamaya hazır bomba gibiyim, yediğime içtiğime dikkat ediyorum ama felaket bir gaz sancısı var 3 gündür. Sizin yavrular uyumuyor, dün gece 12-5.30 arası sancıdan ben uyuyamadım. Tam midemde, gaz çıkarıyorum, geçiyor, hemen geri geliyor, ne yaptıysam fayda etmedi. ınşallah oğluma geçmez.

Benim de annem yanımda. Sürekli çocuğun aç olduğunu düşünüyor ve emzirmemde ısrar ediyor, dayanamayıp emziriyorum, o geldiğinden beri de emdiği süt burnundan geeliyor oğlumun. Ağzından hiç kusmadı daha yavrum. O da anladı fazla geldiğini artık ısrar etmiyor.

Kayınvalidemler gelsin diye 20 günlükken gitmişti annem, onlar da gelmediler, ben çalışınca geleceklermiş, ben de annemleri çağırdım. Felaket bir yorgunluk var bende. Her yerim ağrıyor, neredeyse hareket edemeyeceğim. Annemi o yüzden çağırdım. Çok şükür, çok yardımcı oluyor. Ama 20 yılda çocuk bakmayı unutmuş :)) Ya da şartlar değişti.

Şimdi kayınvalidemler de geleceğini söyledi ben de eşime istemiyorum dedim. Doğumdan çıktığımızda her şeyi hafasına takıp kurmuş, patlayıp ağlatmıştı beni. Annemle doğal olarak daha yakınım o da kıskanıyor. Ben de aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Annem gitsin sonra gelirler, şimdi karışıklık olmaın dedim...

Oğlan uyandı, ben devam ederim yine...

Emziremeyen arkadaşlarım, yılmadan sokun ağzına yavrunuzun. Sonra bıraksa da uyusam dersiniz. Gerçi artık onu da düzene soktuk, doyunca bırakıyor, oynamaya başlıyor oğlum. Çok şımardı çoookk...

Öpüyoruz hepinizi...

kuju,benim de sütüm azdı.buraya çok yazdım biliyosundur.GNC'den malt hapı ve ısırgan otu hapı aldım..çaylarını içmekten usanmıştım çünkü,hap daha pratik..ve 3 gündür kullanıyorum,dün nihayet arttı sütüm.tavsiye ederim.

benim de sorunum kızım biberona alıştı.emerken huysuzlaşıyo.kayınvaldem ben uyurken mama hazırlayıp veriyo.ben emzirmek istiyorum.biberonu bırakacagım artık,kaşıkla verecegim ama ev kalabalık karışan çok.pazartesi yalnız kalıcam ve başlıcam kafama göre çocuk yetiştirmeye.

süt arttırıcı ozel formulleriniz varmı kızlar
ben tahin helvası ve kuru incir yiyorum faydasını goruyorum
bulgur pilavıda cok arttırıyor benim gozlemledigim kadarıyla
enn onemliside uyku sanırım:)

canım ya valla tavsiyelere aç durumdayım oğlum emmiyor emse belki çoğalır ama denerim bende inşallah faydası olur of of nerden verdik şu biberonu ne güzel kaşıkla veriyorduk sonra emziricektim hiç alışmıycakdı biberona senağlama

çok yakışıklı annesi maşallh tosuncuğa...

hasretcim 1 ayda mı aldı 1.600 gr mı?bizde 1 ayımız dolunca kontrole gitcez..bilgimiz olsun diye sordum..

aynı biz de öyleyiz handecim.saat 12 de uyanıp sabaha kadar oturuyoruz.artık akşam 9 da uyandırıcam zorla ki gece uyusun...öldüm valla uykusuzluktan...
...
gazan mübarek olsun canım...Allah kolaylık vesin
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…