- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #54.441
kızlar biz 43 günlük olduk benim oğlan emmekte zorlanıyordu ve mama takviyesi yapıyordum çok gaz problemimiz var bizimde uykuda bile ıkınıydu uykuya dalamıyordu birtürlü artık emmemiz arttı daha iyi emiyor o yüzden dünden beri mamayı kestim sadece meme veriyorum tabii öyle oluncada yapışık yaşıyoruz birtürlü bırakmıyo memeyi ance uyuynca bırakıyo olsun ben herşeye razıyım o yeterki emsin .
mamayı kestiğimden beri ıkınma sorunumuz kalmadı artık derin uykuya geçebiliyo ve deliksiz uyuyor gaz sıkıntımız var ama oda azaldı tabii azalması için herşeyi deniyorum ama şimdilik iyiyiz
buarada şimdiye kadar mamayı hep biberonla verdim ama çok şükür oğlum emmekten vazgeçmedi umudunuzu kaybetmeyin biberondan sonrada memeye dönebiliyorlar sabırla deneyin başlarda zor oluyor ama oluyor
mesela ben memeye her tutuğumda katılırcasına ağlıyordu onra bir çıngırak buldum memeyi verirken onu çaldım ve dikkati dağıldı ve sonrasında yavaş yavaş emmeye başladı deneyin isterseniz :)
herkese günaydın.uykusuz bi gecenin ardından yine sabah oldu ve benim kız mışıl mışıl uyuyor.ya sanki kurulu saat gibi gece 12 sabah 6 mesaisi yapıyor benim kız.ama ben başıma gelecekleri karnımdayken anlamıştım zaten. o zamanda gündüz sakin durup gece coşuyordu.
canım nası döndün biberondan ya bi kac taktik ver..ben 20 gün ilaç aldıgım için ara vermek zorunda kaldım sonrasındadad malum biberonun bolluguna alıştı anneyi begenmedi aslında sütümde az galiba..benimki 15 dk falan emiyo sonra karnı doymuyo tekrar aglamaya başlıyo hırcınlaşıo mecburen mama yapıorum..dr um mamayı azalt dedi ama nerdee..sen nasıl yaptın anlatsaNA..
ebrucum oğlandan ancak vakit bulabildim yazmaya :)
ben önce mama verdim sonra memeyi verdim ama mamanın dozunu azalttım midesi biraz mamayla doyurnca memeyi daha kolay alıyor hemde keyfine bakıyor anne kokusuyla rahatlıyor bir dahaki mamaya kadarda sıksık memeyi verdim bazen aldı bazen almadı ama acıkmasına yakın aldı memeyi böylece mamanın saatini ileri atmış oldum çok acıktığında memeyi almıyor çünkü zor geliyor almak yavaş yavaş hem doz azaldı hemde süresi arttı iki mama arasının sık sık emzirdiğim içinde sütüm arttı şimdi sadece gece yatarken mama veriyorum oda 60 cc çünkü uykuluyken hala zorlanıyo emmek için birde bazen gündüz 60 cc takviye yapıyorum
bence dene biraz sabırlı olursan olur bak benimki 43 günde ancak halloldu seninki daha önce emiyormuşta çok daha kısa zamanda halledersin ümidini sakın kaybetme bebekini kokla kendinize iyi bakın
kızlar resmen bunaldım ne yapacagımı bılemedıgım ıcınde sıze yazıyorum.. kayınvalidem 15 gun olucak bızde.. allah var maddi manevi comert kadın, yardımsever, evimi temizliyor vsvsvs ama yeterrrr , cok sıkıldım.. ınsanın gozu ne hedıye goruyor ne temızlık. yalnızz olmak ıstıyorum artık.. kendı annemde kalıyor o bana yardım edıyor zaten. oyle cok sıkıldım kı anlatamam.. ılk gunler azarladım 2 kere.. bebek aglıyor gece kapıyı calmadan gırıyor yatak odasına.. uyardım kac kere.. bebege resmen annelık yapıcagını sandı ılk gunler baktı ben mesafe koydum bozulyor.. en son cat kapı gırdı yıne yatak odasına.. yanlız kalmak ıstıyorumm dıye bagırdımm.. bozuldu tabıı. gıttım ozur dıledım falan fılAN.. ama ınanın cok zor dayanıyorum allahım bana sabır ver dıyorum.. sızde dua edın kızlar lutfennnn ...
kızlar resmen bunaldım ne yapacagımı bılemedıgım ıcınde sıze yazıyorum.. kayınvalidem 15 gun olucak bızde.. allah var maddi manevi comert kadın, yardımsever, evimi temizliyor vsvsvs ama yeterrrr , cok sıkıldım.. ınsanın gozu ne hedıye goruyor ne temızlık. yalnızz olmak ıstıyorum artık.. kendı annemde kalıyor o bana yardım edıyor zaten. oyle cok sıkıldım kı anlatamam.. ılk gunler azarladım 2 kere.. bebek aglıyor gece kapıyı calmadan gırıyor yatak odasına.. uyardım kac kere.. bebege resmen annelık yapıcagını sandı ılk gunler baktı ben mesafe koydum bozulyor.. en son cat kapı gırdı yıne yatak odasına.. yanlız kalmak ıstıyorumm dıye bagırdımm.. bozuldu tabıı. gıttım ozur dıledım falan fılAN.. ama ınanın cok zor dayanıyorum allahım bana sabır ver dıyorum.. sızde dua edın kızlar lutfennnn ...
günaydın güzeller herkes iyidir umarım
oğlum uyurken ufak tefek işler yaptım bende çamaşırları attım yıkandılar astım tozları aldım banyoyu yıkadım
her an uyanabilir uyku düzenimiz sürekli değişiyor sanırım bi süre daha böyle devam edicek geceleri şaşmadan iki saattebir uyanıyor 45dk yada 1 saat uyanık kalıyoruz sonra uyuyoruz ben emzik vermedim sallamıyorum pış pış da yok sadece kucağımda uykuya dalıyor beşiğine yatırıyorum Rabbime şükürler olsun çok fazla gaz problemimiz yok tek derdimiz mama daha doğrusu emzirememek inşallah bi çözüm buluruz onun içinde
kuju,benim de sütüm azdı.buraya çok yazdım biliyosundur.GNC'den malt hapı ve ısırgan otu hapı aldım..çaylarını içmekten usanmıştım çünkü,hap daha pratik..ve 3 gündür kullanıyorum,dün nihayet arttı sütüm.tavsiye ederim.
benim de sorunum kızım biberona alıştı.emerken huysuzlaşıyo.kayınvaldem ben uyurken mama hazırlayıp veriyo.ben emzirmek istiyorum.biberonu bırakacagım artık,kaşıkla verecegim ama ev kalabalık karışan çok.pazartesi yalnız kalıcam ve başlıcam kafama göre çocuk yetiştirmeye.
çok yakışıklı annesi maşallh tosuncuğa...selam kızlar coook uzun zaman oldu bi turlu giremedim ve sizleri cok ozledm...
hepiniz gibi uykusuzluk ve gaz sorunu bizde de var... ayın 12 sinde 40 ı cıkacak oglumun ama bız zaten yarı kırk yaptık... biz cok iyiyiz masallah umarım sizler ve melekleriniz de iyidir...
size gecte olsa oglumun resmini yuklucem umarım begenırsınız yakısıklı tosunumu zemuszemus:ecrin_bebek:
selam canlarım dün yine çok huysuzdu kızım bugün doktora gittik we doktor işinide okeyledik gayt iyi bi doktor buldum kızma sanırım zaten arayacak tarayacak kendim gibi bi sürü dr gezdirip çocuumu perişan edemem bu iyi bunda ypcaz bütün kontrollerini aşılarını v.s... bebeğim ylnızca anne sütüyle besleniyor we doktor sütümün çok yaradığını söyledi 1600gr almış meleğim we dr fazlasıyla aldığını söyledigazdan dolayı huysuzlaşmış we şunuda belirtti her gaz ilacına her bebek deişik reaksyn gösterblrmiş yani kimine metsil iy gelirken kimine o gelmezmiş te zinco yada başka bi ilaç iii gelirmiş zinco werdi tanıtım numuneerinden bide bi ilaç daha yazdı
en iyisi bu dedi eczacım bu kaçak bi ilaç ama çok iyi dedi büyük eczanelerde falan wardır dedi bakalım zinco yaramazsa onu aldırıcam...
bizdede çıktı hametan sürdüm 2.gün geçtihihoyyyt
eeet cnm sütüm fazla bin şükür bugün tek göğüsten 130 çıkardım manuel pompayla hemde:Saruboceq:
handemmmmmolumunekankayizsmile
aynı benimkini anlattın bu 3,4 gündür hafif iyileşme war oda akşam 8-9dan 1e kadar falan ayakta tutyorum o şeklde sabah eken saatlere kadar azcı rahat edioruz inşallah alışır bu düzene:jeyyar:
lilypie.comdan dene cnm
bizde ondan içioruz analı kızlı etkisi war tabi
yok güzelim gayet normalhaftasına göre bizde 38+4tedoğduk 33cmdi.. ama maşallah çok uyanık we atik bi kız doğurdum kafasını doğduğu andn beri kendi taşıyo neler neler bnce normal sınırlarda
ewet ya kim o koca kadın anne olamaz herlde FATMA TOGA bnce sahte profilsempatiksalakcinni
aynı biz de öyleyiz handecim.saat 12 de uyanıp sabaha kadar oturuyoruz.artık akşam 9 da uyandırıcam zorla ki gece uyusun...öldüm valla uykusuzluktan...herkese günaydın.uykusuz bi gecenin ardından yine sabah oldu ve benim kız mışıl mışıl uyuyor.ya sanki kurulu saat gibi gece 12 sabah 6 mesaisi yapıyor benim kız.ama ben başıma gelecekleri karnımdayken anlamıştım zaten. o zamanda gündüz sakin durup gece coşuyordu.
...pazara da benim kaynanam geliyorsempatiksalakcinni...ilk kez....akannehir2.5 yıldır evliyiz ama çok uzakta oldukları ve küçük çoçuğu olduğu için gelememişti hiç...aklinialirimsmileben de şimdiye kadar bir yaz 20 gün kadar kaldım onlarla ilk evlendiğimizde...nasıl olacak hiç bilmiyorum??????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?