2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım valla zor tabi ama inatla emzirmeye devam edeceksiniz.biliyosun emdikçe çoğalıyo bu süt...mama verme aç kalınca mecburen emecektir.Allah kolaylık versin..

gaz sancısına karşı tavsiyemdr denedimmmmmm cokkk faydasını gördüm.saç kurutma makinası en düşük ayarında uzaktan tutuyorum karnına yavrumun KIYAFETLERİNİ CIKARMADAN tabiki .çocuk dr um tavsiye etmişti denedim faydasını gördüm.bizim göbeğimşz 19.gün düştü sonra kanama yaptı dr iğne yaptı hemen .bugünde zıbında hafif sarı leke vardı öldürcek bu çocuğun göbeği beni.göbek kuru ama hiç ıslak deil.devamlı takibe aldım anne olmakkk cok zor

süt arttırıcı ozel formulleriniz varmı kızlar
ben tahin helvası ve kuru incir yiyorum faydasını goruyorum
bulgur pilavıda cok arttırıyor benim gozlemledigim kadarıyla
enn onemliside uyku sanırım:)

Ben kendi formülümü anlatayım sana.
Önce sabahları bir bardak süt ve güzel bir kahvaltı ile güne başlıyorum. Peyniri bol bir kahvaltı oluyor.(Yumurtadan sıkıldım hamile iken ama onun da faydasının olduğunu söyleyenler var süt artırmak için)Bir saat sonra humana stell tea içiyorum. Onun içmeye başladığım esnada aktardan aldığım rezeneyi de fincana koyup kaynatmaya başlıyorum . Hazır olsun ve ılık olsun diye. Ama içine bir kabuk da tarçın atıyorum. Bu arada her sabah kendime 3 litre su hazırlayıp masanın üzerine koyuyorum. Bitmeli!!! Rezeneyi de içtikten sonra meyve yiyorum. Bazen de tatlı, yoğurt vs. her zaman değişiyor yani. Kendime ayrıca kürler de hazırlıyorum incir ve havuç kürü gibi. Sonra yemek yiyorum ama yanında mutlaka bir kase yoğurt. Yine arkasından humana. iki saat sonra ise bir bardak daha süt. Yanında pasta börek ne varsa yiyorum evde. Akşam yemeğinde ise iki bardak meyve suyu içiyorum. Tahin ile pekmezi karıştırdım ve bir kaseye koydum. Birazda ondan yiyorum yemeğin üzerine. üzerine humana yine. bir iki saat sonra meyve yiyorum yine. yatmadan önce bir bardak daha sütiçiyorum . Masadaki şişemde kalan suyuda bitirip yatıyorum.
Bütün bunları anlattım fakat sütüm varmı ? Malesef mama destekli gidiyoruz. Bugün kontrole gittik.Doktor az kilo aldığını ve daha fazla mama vermem gerektiğini söyledi. Ufff bilmiyorum daha napıyım?

nerelerdesin handee ..40 ınız şimdiden hayırlı olsun tatlım..cok tatlı tosunun..

düzelir annesi..40 tan sonra..
hadi gözünaydın canoo..bisssde bugün tammm 1 aylık olduuuuk
benim kaynana da iyidir hastır ama ben önceden söyledim kendisine ihtiyacım oldugunda ben söylerim anne kalırsın dedim..kendi annem geliyo sık sık yardıma..ne kadar da iyi olsa kendi anamız gibi olmuyo kızlar kendi annene nazın geciyo bagırıyosun yeri gelio onu sunu bunu yap demeden yapıolar zayen ama öbür türlü kaynanada kasıntı oluyo insan..zaten lohusayız desen dert demesen dertt:sm_confused:
canım ya bende önce acıktıgında emziriodum sonra mama veriodum du bide böyle deniyiim:lepi:..işe yarar umarım..mamayı 75 bazen 90 cc veriorum..ama senin taktik hoşuma gitti ..deniycem..
aglamasına bende kıyamıorum ama dayanıcaz seyhan daha cok yeni alıştırabiliriz..pes etmek yok kanki..olumunekankayizsmile
[/B][/QUOTE]

hadi bakalım..:jeyyar:sadece onuda dinle ama dogrun neyse onu yap ..yoksa zıtlık oluyo..

okyay hayranlıkla okudum gunluk menunu.. gayet iyi besleniyorsun insallah bebegin emdikce sutunde cogalır
ben bazen cok hissediyorum sutumun azaldıgını bebegimde aranıyor sinirleniyor ama pes etmeden devam ediyoruz.. uyku uyku uyku en guzeli bu ama iste bebislerle cokta mumkun olmuyor her zaman

akannehir:1shok::1shok::1shok:..bütün bunları yiyosun ve sütün yok..o zaman benim gögsümden süt geldigine şükür..bunların üç te birini tüketmiorum daha dogrusu senin kadar dikkat etmiorum..yaw noolcak kızlar bu halimiz yesek dert yemesek dert..:sm_confused:..canım acaba gercekten sütümü az???ped kullanımusun kendi kendine akıyomu gögüslerin??benim ilşk başlarda öyleydi..fışkırırdı nresmen musluk gibi..

Canım elektronik aletler arasında en fazla radyasyon saç kurutma makinesinde var, haberin olsun. Tv.den , pc.den bile çokmuş. Ben oğlumun yanında açmıyorum ve kullandıktan sonra hemen yanına gitmiyorum

Sanırım benim sütüm az. Yemekten içmekten değil kızlar. Her insanın bünyesi değişik sanırım. Benim hiç fışkırır tarzda akmadı. Hiç gögüs pedi de kullanmadım. 37. haftamda acil sezeryan ile doğum yaptım. Bebeğim kızım çok küçük daha. 2670 doğdu ve taburcu olurken 2500 gr dı. Bigün tam 29 günlüğüz ve 3.150. Günde iki kez 60cc mama veriyorum ve doktor yeterli bulmadı. Anlamadım giti ya daha napıyım ben. Valla çıldıracağım artık.

Tecrübelerimden bahsetmeye devam. Oğlum emmediği dönemlerde uğraşırken ayakta emzirmeye çalıştığımda mememi daha kolay aldığını ve sütün daha çok aktığını fark ettim. Ondan sonra bir süre böyle denedik. Halen göğsümde süt az olduğunda ayakta emziriyorum.

Kızlar benım buyuk bı sorunum war burdan 3-5 kısıdede aynı sorun var ama ben cok korkmaya basladım 1 haftadır kabızım ve kanamamda var asırı derece de acı hıssedıyorum vc de resmen saclarımı yoluyorum kanamasıda benı cok korkutuyor esım haftasonu hastaneye gıdelım dedı ama ben korkuyorum arkadanda bakacaklar kesın 9 aydır alttan bakacaklar korkusu sımdıde bu hastaneye gıtmek ıstemıyorum offf kafayı yıyıcem :sinifsinif:

Kızlar hemoroid varsa yani, eğer popoda meme varsa pamuğu daynabileceğiniz kadar sıcak suya batırıp memenin üstüne bastırıp soğuyana kadar tutun ve birkaç kez tekrarlayın. Duşa girdiğinizde de oraya sıcak su tutun. Ben ilaç kullanmadan öyle geçirdim

O kanama hemoraidden olabılır mı kı esım ondandır dıyor bende catlama oldu dıye korkuyorum annem bendeyken hamıleydım sogan haslamıstı annem onu koymustm kuculmustu ama hala var offf

canan oda cok yoruvcu olur yaw..ben zaten emzirirken bi uygun pozisyon bulamıorum ..belime ne kadar destek versem yok iki kolunun arasına gelmesi lazım ama sekilden sekile giriyo cocuhgum..ay bide sütüm gelmezse varya gögüslerimi yırtıyo kendi suratına dalıyo tam manyak bişi oldu bu..anında maması hazır olucak ..akannehir

Canım elektronik aletler arasında en fazla radyasyon saç kurutma makinesinde var, haberin olsun. Tv.den , pc.den bile çokmuş. Ben oğlumun yanında açmıyorum ve kullandıktan sonra hemen yanına gitmiyorum

hadi be hiç bilmiyodum dr dediği için güvenle kullandım iyiki söledin arkadaşım kullanmam bi daha.kırkınız cıkmış bugün gözün aydın darısı başıma benimki evlilik yıldönümümüzde cıkıyo tam 26 nisanda :)))

AYNEN OYLE CANIM SIRF MUAYENE ICIN GITMIYORUM YAW.AMA KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK.BIRAZ DAHA SURERSE GIDECEGIM.sempatiksalakcinni

Sağ ol canım. Televizyonda bir programda bir aletle ölçüm yapıyorlardı, en çok saç kurutma makinesinde çıkmıştı. Ben de onların yalancısıyım :))

canım gözünüssaydın 40 lılar cıkmaya başladı bizim daha 10 günümüz var ...mevlid okutturucam ewde..bütün gelicek olanları bi kerede cıkartıcam inşallah..herkesle ayrı ayrı nası ugraşiiimm..

Biz de bu ay sonunda düşünüyoruz mevlidi. Ben çalışmaya da başlayacağım nasıl olacak bakalım. Bu arada tatilim bitti, pazartesi okuldayım, nasıl alıştım iki aydır yatmaya lmaz:

delircem ya cocuk doğdu doğalı cat kapı kayınvaldem görümcem geliyo sabahın 10 nunda 24 günlüğüz ihtiyacım yok onlara zaten 1 kere bile altını almadı yavrumun 20 gün annem kaldı 3 gün hastanede geri kalanı evde o gitti gelmeye başladı bi şey yaptığı yok köşede oturuyo . bugün sabah yaak odamda emziriyorum cat kapı girecekti müsait değilim dedim yüz vermiyorum artık yoksa evden cıkmayacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…