2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimkiler sagolsunlar cat kapı gelmezler aramadan gelmezler falan ama böyle olsalardı tavrımı bende koyardım yania.s..madem okadar meraklılar torunlarına gecip bi köşede oturmayıver canım..ama ben cok fenayım benimki otursun bi kösede farketmez ben öyle cok ta ilgilensin istemem zaten bi lohusalık kıskanclıgı var had safhada..sempatiksalakcinni

o kıskançlık bendede var :))) hoplatıyo küçücük çocugu anne daha hoplatılcak kadar büyük deil dedim .kucağına alsın bile istemiyorum.sen altını alırken tiksinmiyormusun dio bana kendisi ellemedi ya hiç tiksiniyo sanırırm .tavrımı koydum umarım anlamıstır gelmesin bi daha .aksamda geliyo bazen eşim bile nie habersz geliyolar dedi.hayır bende kaynana olacagım ama ararım gelini kızım bişeye iht varmı derim evet var derse giderim.sabahn 10 nunda cat kapı gitmem.görümcemde yeni evlendiğimzde pazar sabahı 9 da bize poğaça getirmişti abisi fırcaladı ne işin var sabah sabah die bi daha gelmedi .ay ne doluymusum ohhh rahatladım yaınca

anam daha minicik bebek hoplatılırmı yaww millet manyamış hakkaten..bak benim kayınvaldede her gelmesine bebegimin agzına parmagını sokardı acıkmışmı diye 1 degil 2 degil sonunda hiçb,işey söylemeden öyle bi baktım dikkatli daikkatli oda anladı sanırım daha yapmıo .lmaz:.tamam iyidir hastır ama anneye herseyi söyleyebiliosun ama kaynanaya kırılmasın üzülmesin diye...neyse..sen acık acık ifade et catkapı iatemem de esine eşin söylesin noolcak yani bunu onların düşünmesi lazım..lmaz:bak bu hoplatma yüzünden bvebekte ileri yaş göz kayması bile oluyo sakın izin verme tatlım..

kızlar ben bi yagmur u uyandırayım mama vakti mavi düşlerin dedigi gibi önce az bi mama sonra memmeeeeeeee.aklinialirimsmile.hadi inşallah kurtarırım yavrumu biberonmdan gelicemm birazdan..uyandramazsam kıyamıorumda..

bu kayınvalideler niye böyle anlamıyorum walla. benimki de çat kapı giriyordu yatak odama kapıyı felan çalmadan.Allahtan 15 gün sonra gittiler az daha kocamla boşanıyorduk onların yüzünden. bi de her şeye karışıyor, sinir oldum. onun yüzünden bebeğimin ilk banyosunu bile keyifle yaptıramadım. git doğur bi tane daha dedim:)) ay bi surat bi surat anlatamam:)) neyse şimdi herşey iyi, onlar burdayken sütüm bile azalmıştı. 2 gündür sütüm çoğaldı:)) darısı sana kardeş:)) Allah kurtarsın

Biz de bu ay sonunda düşünüyoruz mevlidi. Ben çalışmaya da başlayacağım nasıl olacak bakalım. Bu arada tatilim bitti, pazartesi okuldayım, nasıl alıştım iki aydır yatmaya lmaz:

CANAN ne çalışması yaa daha çok erken değil mi bu dönemi sensiz bitiremiyolarmı? bebek nolcak*

Allah korusun yok izin vermemde az kaldı yani zaten zor bi dönem patlayacağım az kaldı.madem yardıma geliyo kahvaltı bul makinaya yerleştir hemen yatak odama dalma

6 yaşına kadar hoplatmak çok sakıncalı felçlere bile sebep olabiliyormuş.hiçbirşey sağlıklarından önemli değil,en fazla kırılır herkes çekinmeyin uyarın mutlaka.

merhaba kızlar
hep buraya yazıyodum ya ben hala hamileyim diyeeee
artık değilim :)
kızımı aldım kucağıma...6 nisanda geldi yavrum ama gelmeye hiiç niyeti yoktu..salı sabahı gittik doktor kontrol etti 1 cm bile açılma olsaydı suni sancı denicekti...ama tamamen kapalı olduğu için karar verildi ve sezeryandı ben başladım ağlamaya bir yandan da beni teselli ediyor doktor...neyse karar verdim spinal olucam diye ( bu arada epidural ile farkı uyuşukluk 2-3 saatte geçiomuşş epiduralde 6-7 saatte) neyse doğum sırasında doktor konuşuyor Nurşah bu normal hayatta gelmezdi bu şekilde bile zor alıyorum diyor kordon boynunda geldi suyu da azalmış artık dedi..Eşim girdi ameliyata...sonra getirdiler yıkayıp tabi biz eşimle hüngür hüngür ağlıyoruz...Eşim o ana kadar baba olacağının pek farkında değildi resmen aşık oldu :)
Bana sakinleştirici yaptılar uyuşturucunun etkisi ile benim kafa bi dünya oldu uyumak istemiyorum ama ölre heyecanlı ver gergindim ki kafa gitti ama o uyku harika birşeydi gerçekten inanılmaz rahatlattı beni
Odama geldim...gözümü açık tutmak mümkün değil...Bacaklarımı yerde sanıyorum ama bir açıp baktım ki iki bacağımda yukarda beni yatırmaya uğraşıolar..
Kendime daha gelmemiştim ki tüm eş dost akraba başımdaydı çoğunu hatırlamıyorum bile...
Neyse kızım geldi rengi normale dönmüştü..
1. gün hiç süt gelmedi sadece birkaç damla geldi..Açtı ve hiçbir şekilde mama vermediler..ve kızım 1 saniye bile uyumadı bizide uyutmadı sürekli ağladı ve sürekli emmek istedi ve yara yaptı 2.günü geldi sütüm ama hala göğüslerim yara kızlar ve her seferinde ağlayarak emziriyorum ve o an herkesi dövesim geliyor..dikişlerime gelince hala pek yürüyemiyorum acaip zorlanıyorum kalkıp yatarken çabuk ayaklanamadım yani sizin anlıyacağınız..annem ve kayınvalide yanımda annem bana çok güzel bakıyo sadece onu istiyorum yanımda ama onada üzülüyorum çünkü herşeyle ilgilenmek zorunda kalıyo o yüzden kayınvalidemin olmasına katlanmak zorundayım ona yardım etsin diye...
ışte böyleee..
Taburcunun dediği gibi bende direttim normal olcak diye ama olmayınca olmuyo...Allah herkese önce sağlık versin...versin de bebişlerimize bakalım rahat rahat...
resimleri en kısa zamanda koyarım
Ha bu arada adı ZEYNEP ıPEK
3650 GR 51 CM..
BıZıM ULTRASON ÖLÇÜMLERı ÇOK YANILDI
RESıMLERı DE KOYARIM EN YAKIN ZAMANDA

bu arada Yoyo82 diye bi arkadaş vardı oda normal bekliyodu olmazsa 8 nisan sezeryandı o naptı acep

canım benim hayırlı olsun gözün aydın maşallah bebeğede sağlıklı olsunda boşver acıların hepsi geçiyo.
ben doğum yapalı 37 gün oldu ama göğüs acıları hala geçmedi bepanten kullan en iyisi o

BEKNUR gözünaydım canım..nihayet sende aldın kollarına minigini..canım ilk günler aglaya aglaya emziriodum ben silikon gögüs ucu al mutlaka bir de be pantene krem iyi alıcaksan..dikişlerinin acısı en fazla 1.5 hafta sürer belkide daha az..benim gibi rahat durmayıp ilk günler ev işine başlarsan dahada uzun sürer..sakın agır kaldırma ve ayaklarını üşütme..gazn olursda sancın olur..

saol canımcım..evet aynen öle ama şuan bebiş ile ilgelenemiyorum oda zoruma gidiyo
Bepantene var evde...Eşim ultralan aldı..garmastan almıştım çok ii die oda hiç bi işe yaramadı şimdi kadın doğumcu bi akrabamız var o dediki halis zeytinyağı kullan dedi
şimdi ona başladık bakalım ii gelicek mi

Canım gözünaydın.. Kızınla doğumgünlerimiz aynı!!! Allah analı babalı büyütsün..

kızlar biberonları hemen bıraın ve kaşıkla verin.
bugün çıldırmış durumdayım.ağlıyorum.biberon istiyor.emmiyor beni,çıldırmış gibi ağlıyor.kaşıkla veriyorum ağzından çıkarıyor.pes etmek yok,hayatta tekrar biberon vermem.hepsi çöpe.ne yapacagım ya tekrar meme emer mi acaba?süt az derken bugün de şakı şakır gelmeye başladı.

EDEBıYATCI ne çabuk bitti iznin?? Ne zaman ayrılmıştın ki? Bebek daha çok küçük canım ya... Benim iznim 19 mayısta bitiyo.. Rapor falan alıp dönemi kapatmaya çalışıcam..

kaşıklada cok ugraştırır ya benmki bi yemeye 90cc yi bitiriyo düşünsene 1 saatte anca yedirebilirm kaşıkla..benden cok süt gelmiyo doymuyo yavrum cünki yutkunmasından anlıorum..aglamaya başlıyo yarıda bırakıp cok kötü alıştrdık coookkk bilseydim basında vermezdim biberon girdi aramıza..mafoldumben

bende aynı durumdaydım şimdi daha rahatım şükürler olsun.o ya hemoroidtir ya da çatlaktır.hemoroid ise bana kaynar suyun buharına otur dediler dayanabildiğin sıcaklıkta tabi. baya rahatlattı beni.çatlaksa eğer merhem veriyo doktor yengeme vermişti hemen geçirmişti.bende doktora gitcem ama korkuyorum işte.ALLAH yardımcımız olsun.sen normal doğum mu yapmıştın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…