- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #54.481
benimkiler sagolsunlar cat kapı gelmezler aramadan gelmezler falan ama böyle olsalardı tavrımı bende koyardım yania.s..madem okadar meraklılar torunlarına gecip bi köşede oturmayıver canım..ama ben cok fenayım benimki otursun bi kösede farketmez ben öyle cok ta ilgilensin istemem zaten bi lohusalık kıskanclıgı var had safhada..sempatiksalakcinnidelircem ya cocuk doğdu doğalı cat kapı kayınvaldem görümcem geliyo sabahın 10 nunda 24 günlüğüz ihtiyacım yok onlara zaten 1 kere bile altını almadı yavrumun 20 gün annem kaldı 3 gün hastanede geri kalanı evde o gitti gelmeye başladı bi şey yaptığı yok köşede oturuyo . bugün sabah yaak odamda emziriyorum cat kapı girecekti müsait değilim dedim yüz vermiyorum artık yoksa evden cıkmayacak .
benimkiler sagolsunlar cat kapı gelmezler aramadan gelmezler falan ama böyle olsalardı tavrımı bende koyardım yania.s..madem okadar meraklılar torunlarına gecip bi köşede oturmayıver canım..ama ben cok fenayım benimki otursun bi kösede farketmez ben öyle cok ta ilgilensin istemem zaten bi lohusalık kıskanclıgı var had safhada..sempatiksalakcinni
anam daha minicik bebek hoplatılırmı yaww millet manyamış hakkaten..bak benim kayınvaldede her gelmesine bebegimin agzına parmagını sokardı acıkmışmı diye 1 degil 2 degil sonunda hiçb,işey söylemeden öyle bi baktım dikkatli daikkatli oda anladı sanırım daha yapmıo .o kıskançlık bendede var :))) hoplatıyo küçücük çocugu anne daha hoplatılcak kadar büyük deil dedim .kucağına alsın bile istemiyorum.sen altını alırken tiksinmiyormusun dio bana kendisi ellemedi ya hiç tiksiniyo sanırırm .tavrımı koydum umarım anlamıstır gelmesin bi daha .aksamda geliyo bazen eşim bile nie habersz geliyolar dedi.hayır bende kaynana olacagım ama ararım gelini kızım bişeye iht varmı derim evet var derse giderim.sabahn 10 nunda cat kapı gitmem.görümcemde yeni evlendiğimzde pazar sabahı 9 da bize poğaça getirmişti abisi fırcaladı ne işin var sabah sabah die bi daha gelmedi .ay ne doluymusum ohhh rahatladım yaınca
kızlar resmen bunaldım ne yapacagımı bılemedıgım ıcınde sıze yazıyorum.. kayınvalidem 15 gun olucak bızde.. allah var maddi manevi comert kadın, yardımsever, evimi temizliyor vsvsvs ama yeterrrr , cok sıkıldım.. ınsanın gozu ne hedıye goruyor ne temızlık. yalnızz olmak ıstıyorum artık.. kendı annemde kalıyor o bana yardım edıyor zaten. oyle cok sıkıldım kı anlatamam.. ılk gunler azarladım 2 kere.. bebek aglıyor gece kapıyı calmadan gırıyor yatak odasına.. uyardım kac kere.. bebege resmen annelık yapıcagını sandı ılk gunler baktı ben mesafe koydum bozulyor.. en son cat kapı gırdı yıne yatak odasına.. yanlız kalmak ıstıyorumm dıye bagırdımm.. bozuldu tabıı. gıttım ozur dıledım falan fılAN.. ama ınanın cok zor dayanıyorum allahım bana sabır ver dıyorum.. sızde dua edın kızlar lutfennnn ...
Biz de bu ay sonunda düşünüyoruz mevlidi. Ben çalışmaya da başlayacağım nasıl olacak bakalım. Bu arada tatilim bitti, pazartesi okuldayım, nasıl alıştım iki aydır yatmayalmaz:
anam daha minicik bebek hoplatılırmı yaww millet manyamış hakkaten..bak benim kayınvaldede her gelmesine bebegimin agzına parmagını sokardı acıkmışmı diye 1 degil 2 degil sonunda hiçb,işey söylemeden öyle bi baktım dikkatli daikkatli oda anladı sanırım daha yapmıo .lmaz:.tamam iyidir hastır ama anneye herseyi söyleyebiliosun ama kaynanaya kırılmasın üzülmesin diye...neyse..sen acık acık ifade et catkapı iatemem de esine eşin söylesin noolcak yani bunu onların düşünmesi lazım.. lmaz:bak bu hoplatma yüzünden bvebekte ileri yaş göz kayması bile oluyo sakın izin verme tatlım..
Canım tamda beni sormuşun oldu çok şükür ama normal olmadı o yüzden çok üzgünüm canım yaaaa...beknur ne yaptın oldu mu doğum?
canım benim hayırlı olsun gözün aydın maşallah bebeğede sağlıklı olsunda boşver acıların hepsi geçiyo.merhaba kızlar
hep buraya yazıyodum ya ben hala hamileyim diyeeee
artık değilim :)
kızımı aldım kucağıma...6 nisanda geldi yavrum ama gelmeye hiiç niyeti yoktu..salı sabahı gittik doktor kontrol etti 1 cm bile açılma olsaydı suni sancı denicekti...ama tamamen kapalı olduğu için karar verildi ve sezeryandı ben başladım ağlamaya bir yandan da beni teselli ediyor doktor...neyse karar verdim spinal olucam diye ( bu arada epidural ile farkı uyuşukluk 2-3 saatte geçiomuşş epiduralde 6-7 saatte) neyse doğum sırasında doktor konuşuyor Nurşah bu normal hayatta gelmezdi bu şekilde bile zor alıyorum diyor kordon boynunda geldi suyu da azalmış artık dedi..Eşim girdi ameliyata...sonra getirdiler yıkayıp tabi biz eşimle hüngür hüngür ağlıyoruz...Eşim o ana kadar baba olacağının pek farkında değildi resmen aşık oldu :)
Bana sakinleştirici yaptılar uyuşturucunun etkisi ile benim kafa bi dünya oldu uyumak istemiyorum ama ölre heyecanlı ver gergindim ki kafa gitti ama o uyku harika birşeydi gerçekten inanılmaz rahatlattı beni
Odama geldim...gözümü açık tutmak mümkün değil...Bacaklarımı yerde sanıyorum ama bir açıp baktım ki iki bacağımda yukarda beni yatırmaya uğraşıolar..
Kendime daha gelmemiştim ki tüm eş dost akraba başımdaydı çoğunu hatırlamıyorum bile...
Neyse kızım geldi rengi normale dönmüştü..
1. gün hiç süt gelmedi sadece birkaç damla geldi..Açtı ve hiçbir şekilde mama vermediler..ve kızım 1 saniye bile uyumadı bizide uyutmadı sürekli ağladı ve sürekli emmek istedi ve yara yaptı 2.günü geldi sütüm ama hala göğüslerim yara kızlar ve her seferinde ağlayarak emziriyorum ve o an herkesi dövesim geliyor..dikişlerime gelince hala pek yürüyemiyorum acaip zorlanıyorum kalkıp yatarken çabuk ayaklanamadım yani sizin anlıyacağınız..annem ve kayınvalide yanımda annem bana çok güzel bakıyo sadece onu istiyorum yanımda ama onada üzülüyorum çünkü herşeyle ilgilenmek zorunda kalıyo o yüzden kayınvalidemin olmasına katlanmak zorundayım ona yardım etsin diye...
İşte böyleee..
Taburcunun dediği gibi bende direttim normal olcak diye ama olmayınca olmuyo...Allah herkese önce sağlık versin...versin de bebişlerimize bakalım rahat rahat...
resimleri en kısa zamanda koyarım
Ha bu arada adı ZEYNEP İPEK
3650 GR 51 CM..
BİZİM ULTRASON ÖLÇÜMLERİ ÇOK YANILDI
RESİMLERİ DE KOYARIM EN YAKIN ZAMANDA
canım benim hayırlı olsun gözün aydın maşallah bebeğede sağlıklı olsunda boşver acıların hepsi geçiyo.
ben doğum yapalı 37 gün oldu ama göğüs acıları hala geçmedi bepanten kullan en iyisi o
Canım gözünaydın.. Kızınla doğumgünlerimiz aynı!!! Allah analı babalı büyütsün..merhaba kızlar
hep buraya yazıyodum ya ben hala hamileyim diyeeee
artık değilim :)
kızımı aldım kucağıma...6 nisanda geldi yavrum ama gelmeye hiiç niyeti yoktu..salı sabahı gittik doktor kontrol etti 1 cm bile açılma olsaydı suni sancı denicekti...ama tamamen kapalı olduğu için karar verildi ve sezeryandı ben başladım ağlamaya bir yandan da beni teselli ediyor doktor...neyse karar verdim spinal olucam diye ( bu arada epidural ile farkı uyuşukluk 2-3 saatte geçiomuşş epiduralde 6-7 saatte) neyse doğum sırasında doktor konuşuyor Nurşah bu normal hayatta gelmezdi bu şekilde bile zor alıyorum diyor kordon boynunda geldi suyu da azalmış artık dedi..Eşim girdi ameliyata...sonra getirdiler yıkayıp tabi biz eşimle hüngür hüngür ağlıyoruz...Eşim o ana kadar baba olacağının pek farkında değildi resmen aşık oldu :)
Bana sakinleştirici yaptılar uyuşturucunun etkisi ile benim kafa bi dünya oldu uyumak istemiyorum ama ölre heyecanlı ver gergindim ki kafa gitti ama o uyku harika birşeydi gerçekten inanılmaz rahatlattı beni
Odama geldim...gözümü açık tutmak mümkün değil...Bacaklarımı yerde sanıyorum ama bir açıp baktım ki iki bacağımda yukarda beni yatırmaya uğraşıolar..
Kendime daha gelmemiştim ki tüm eş dost akraba başımdaydı çoğunu hatırlamıyorum bile...
Neyse kızım geldi rengi normale dönmüştü..
1. gün hiç süt gelmedi sadece birkaç damla geldi..Açtı ve hiçbir şekilde mama vermediler..ve kızım 1 saniye bile uyumadı bizide uyutmadı sürekli ağladı ve sürekli emmek istedi ve yara yaptı 2.günü geldi sütüm ama hala göğüslerim yara kızlar ve her seferinde ağlayarak emziriyorum ve o an herkesi dövesim geliyor..dikişlerime gelince hala pek yürüyemiyorum acaip zorlanıyorum kalkıp yatarken çabuk ayaklanamadım yani sizin anlıyacağınız..annem ve kayınvalide yanımda annem bana çok güzel bakıyo sadece onu istiyorum yanımda ama onada üzülüyorum çünkü herşeyle ilgilenmek zorunda kalıyo o yüzden kayınvalidemin olmasına katlanmak zorundayım ona yardım etsin diye...
İşte böyleee..
Taburcunun dediği gibi bende direttim normal olcak diye ama olmayınca olmuyo...Allah herkese önce sağlık versin...versin de bebişlerimize bakalım rahat rahat...
resimleri en kısa zamanda koyarım
Ha bu arada adı ZEYNEP İPEK
3650 GR 51 CM..
BİZİM ULTRASON ÖLÇÜMLERİ ÇOK YANILDI
RESİMLERİ DE KOYARIM EN YAKIN ZAMANDA
kaşıklada cok ugraştırır ya benmki bi yemeye 90cc yi bitiriyo düşünsene 1 saatte anca yedirebilirm kaşıkla..benden cok süt gelmiyo doymuyo yavrum cünki yutkunmasından anlıorum..aglamaya başlıyo yarıda bırakıp cok kötü alıştrdık coookkk bilseydim basında vermezdim biberon girdi aramıza..mafoldumbenkızlar biberonları hemen bıraın ve kaşıkla verin.
bugün çıldırmış durumdayım.ağlıyorum.biberon istiyor.emmiyor beni,çıldırmış gibi ağlıyor.kaşıkla veriyorum ağzından çıkarıyor.pes etmek yok,hayatta tekrar biberon vermem.hepsi çöpe.ne yapacagım ya tekrar meme emer mi acaba?süt az derken bugün de şakı şakır gelmeye başladı.
Kızlar benım buyuk bı sorunum war burdan 3-5 kısıdede aynı sorun var ama ben cok korkmaya basladım 1 haftadır kabızım ve kanamamda var asırı derece de acı hıssedıyorum vc de resmen saclarımı yoluyorum kanamasıda benı cok korkutuyor esım haftasonu hastaneye gıdelım dedı ama ben korkuyorum arkadanda bakacaklar kesın 9 aydır alttan bakacaklar korkusu sımdıde bu hastaneye gıtmek ıstemıyorum offf kafayı yıyıcem :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?