2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar tuvalete gidişlerinizden sonra bepanthene sürün biraz rahatlatıyor, 2-3 günde geçirdi ağrılarımı braz olsun. Doktora gitmeyi hiç ama hiç istemiyorum, inş. kendiliğinden geçer.
Bu arada hayırlı olsun Beknurcum, bence hiç üzülme artık önemli olan ikinizin de sağlıklı olması

ebrucum benimki 120cc yiyor düşün artık.
mahvolmuş durmdayım sinirlerim boşaldı.
tamam denerim bende bakalım hayır ben uygularım bütün bunlarıda cevre rahat bırakmıyoki..kendi annem şimdiden başladı bebegini zayıflattı demeye..ısrarla anne sütü vermeye calışıorum ya..ne kaşıklarla ugrasıosun denecek şimdi amaan benimde sinirlerim harap inanki merve senin gene sütün var benim cok az..ama pes etmek yok..daha minicikler mavi düşler önce mama vermiş acıkınca 60cc kadar birazda emzrmiş öyle öyle sütüğnü arttırmış..bende acıktgnda önce emziriodum ama yarıda aglamaya başlıyo.....

beknur gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı bi evlat olsun inşallah kızın opuyorumnanaktan

beknurcuğum gözün aydın canım.. Allah analı babalı büyütsün

Bebeklere devit-3 kullanan var mı ?
Bize doktor hiç bir şey söylemedi...

Ama arkadaşım 15 günlük olduktan sonra kesinlikle kullanmalısın dedi...

Siz kullanıyor musunuz canlar ?

EDEBİYATCI ne çabuk bitti iznin?? Ne zaman ayrılmıştın ki? Bebek daha çok küçük canım ya... Benim iznim 19 mayısta bitiyo.. Rapor falan alıp dönemi kapatmaya çalışıcam..

Canım raporum 25 nisanda bitiyor ama özel okulda olduğumdan bizimki gönül bağı. Öğrencilerim çok sıkıntı çekiyormuş, içim rahat etmiyor. Eve de gün içinde gidiş geliş yapacağım, annem bakacak zaten.

Beknur, sağlıkla büyüt yavrunu, sana da geçmiş olsun canım... Bol sütlü günler...

Biz devit-3 kullanıyoruz, gittiğimiz 3 doktor da kullanın dedi.

ewet canım 15.günden itibaren genelde herkese verilio neden sormadın dr a..??

Yok canım ben sezaryen dogum oldum bakım gecmesse bebegın kalca usg sıne gıdınce bende bakınıcam eyvahedigeldismile

Biz devit-3 kullanıyoruz, gittiğimiz 3 doktor da kullanın dedi.

ewet canım 15.günden itibaren genelde herkese verilio neden sormadın dr a..??

doktora gittiğimizde 10 günlüktü Eymen bir şey söylemedi
1. ayında kontrole gelirsiniz dedi...

bana da iyi bir doktor denk gelse şaşarım zaten alsanaalsanasmile
sağ olun a.s.
eşime aldırttım bugün arkadaş öyle deyince akşam gelsinde başlarız bizde artık...

devit3 dediğin vitamin mi oysa 1 sene sureklı kullanıyorsun bıze saglık ocagı werdı hastaneden cıkarken doktor recete yazdıydı 15 gunlukken 1 sene kullanıcaksınız dedı gunde 3 damla

Merhaba arkadaşlar
Bir türlü vakit bulamıyorum aranıza katılmaya
Kayınvaldemler yeni gitti, gelen giden.. zaten Ensar ım pekte uykuyu sevmiyor,devamlı onunla ilgileniyorum
Babannesi alıştırdı devamlı emsim altı alınsın, sonra da kucakta gezerek konuşulsun istiyor
Yandık ki ne yandık..

Dikişlerim hamdolsun iyi durumda ama göğüslerimin yaraları hiç geçmiyor, ne denediysem yaramadı
Sizin ne durumda??

Hijyenim bize de hastaneden bir kağıt verilmişti, onda yazıyordu 15 günlükten sonra devit kullanılmalı diye

canım benim biz 1 haftalıkken doktor verdi. 10. günde topuk kanı için sağlık ocağına gittiğimizde onlarda söyledi.Hatta bitince gel bizden al dediler. kızlar kabızlık için bi çözüm buldum ben. kuşburnu marmelatı.bizde kuşburnupekmezi diyorlar. iki yemek kaşığı kuşburnuyu bir su bardağı ılık su ile karıştırıp içine sıvı yağ koyuyorum ve içiyorum. bir saat geçmeden wcye çıkmış oluyorum. ve dahası biz kızımla aynı zamanlarda wc çıkıyoruz. sütümden çok etkileniyo oda benim gibi 2günde bir yapıyodu. şimdi günlük yapıyo ve bugün feciydi. taşırmıştı yavrum. komple değiştirdik üstümüzü. tavsiye ederim

yani ebrucum benimki 40 dk emerdi.dün uyuken ben kayınvalde bi 8de bi de 9 da mama vermiş.ipin ucunun koptugu nokta oldu.tam da sütüm gelmeye başlamıştı.

devit3 dediğin vitamin mi oysa 1 sene sureklı kullanıyorsun bıze saglık ocagı werdı hastaneden cıkarken doktor recete yazdıydı 15 gunlukken 1 sene kullanıcaksınız dedı gunde 3 damla

evet cnm o vitamin

Hijyenim bize de hastaneden bir kağıt verilmişti, onda yazıyordu 15 günlükten sonra devit kullanılmalı diye

hoş geldin cnm ben de pek dönemedim buralara ancak adapte oluyorum
göğüs ucu yarısı için bilmiyorum denedin mi e vitamini kapsülü diyorlar iyi geliyormuş
ben lansinoh kullanıyorum yara olmadı çok şükür

şu benim hastaneyi gidip bombalıyasım var zaten bir vitamini bile yazmaktan acizler..

canım benim biz 1 haftalıkken doktor verdi. 10. günde topuk kanı için sağlık ocağına gittiğimizde onlarda söyledi.Hatta bitince gel bizden al dediler. k

sağ ol canım
a.s.

onu denemedim canım ama lansinoh falan da işe yaramadı
çok zor oluyor, bazen ağlayarak emziriyorum (

senin maşaallah

tabi hijyenim.15 günden sonra kullanmak gerekiyo.topuk kanı esnasında verdiler bize sağlık ocağından.hemen başla sen de...

valla kızlar bana bu suya oturma çok iyi geldi ...tabi bolca da kuru kayısı yiyorum kabız olmayım diye...

Canım tamda beni sormuşun oldu çok şükür ama normal olmadı o yüzden çok üzgünüm canım yaaaa...
<içimde kaldı bu normal doğum :)
canım gözün aydın...nihayet bebeğini aldın kollarına...normal ya da başka türlü sağ salim gelmiş ya bebeğin olsun...bol bol emsin büyüsün bebecik inşallah...

frambuaz Kayserili misin sen de?...hem hemşeri hem meslektaşız sanırım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…