- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #54.501
bende aynı durumdaydım şimdi daha rahatım şükürler olsun.o ya hemoroidtir ya da çatlaktır.hemoroid ise bana kaynar suyun buharına otur dediler dayanabildiğin sıcaklıkta tabi. baya rahatlattı beni.çatlaksa eğer merhem veriyo doktor yengeme vermişti hemen geçirmişti.bende doktora gitcem ama korkuyorum işte.ALLAH yardımcımız olsun.sen normal doğum mu yapmıştın?
tamam denerim bende bakalım hayır ben uygularım bütün bunlarıda cevre rahat bırakmıyoki..kendi annem şimdiden başladı bebegini zayıflattı demeye..ısrarla anne sütü vermeye calışıorum ya..ne kaşıklarla ugrasıosun denecek şimdi amaan benimde sinirlerim harap inanki merve senin gene sütün var benim cok az..ama pes etmek yok..daha minicikler mavi düşler önce mama vermiş acıkınca 60cc kadar birazda emzrmiş öyle öyle sütüğnü arttırmış..bende acıktgnda önce emziriodum ama yarıda aglamaya başlıyo.....ebrucum benimki 120cc yiyor düşün artık.
mahvolmuş durmdayım sinirlerim boşaldı.
EDEBİYATCI ne çabuk bitti iznin?? Ne zaman ayrılmıştın ki? Bebek daha çok küçük canım ya... Benim iznim 19 mayısta bitiyo.. Rapor falan alıp dönemi kapatmaya çalışıcam..
ewet canım 15.günden itibaren genelde herkese verilio neden sormadın dr a..??beknurcuğum gözün aydın canım.. Allah analı babalı büyütsün
Bebeklere devit-3 kullanan var mı ?
Bize doktor hiç bir şey söylemedi...
Ama arkadaşım 15 günlük olduktan sonra kesinlikle kullanmalısın dedi...
Siz kullanıyor musunuz canlar ?
CANAN ne çalışması yaa daha çok erken değil mi bu dönemi sensiz bitiremiyolarmı? bebek nolcak*
bende aynı durumdaydım şimdi daha rahatım şükürler olsun.o ya hemoroidtir ya da çatlaktır.hemoroid ise bana kaynar suyun buharına otur dediler dayanabildiğin sıcaklıkta tabi. baya rahatlattı beni.çatlaksa eğer merhem veriyo doktor yengeme vermişti hemen geçirmişti.bende doktora gitcem ama korkuyorum işte.ALLAH yardımcımız olsun.sen normal doğum mu yapmıştın?
Biz devit-3 kullanıyoruz, gittiğimiz 3 doktor da kullanın dedi.
ewet canım 15.günden itibaren genelde herkese verilio neden sormadın dr a..??
doktora gittiğimizde 10 günlüktü Eymen bir şey söylemedi
1. ayında kontrole gelirsiniz dedi...
bana da iyi bir doktor denk gelse şaşarım zaten alsanaalsanasmile
sağ olun a.s.
eşime aldırttım bugün arkadaş öyle deyince akşam gelsinde başlarız bizde artık...
doktora gittiğimizde 10 günlüktü Eymen bir şey söylemedi
1. ayında kontrole gelirsiniz dedi...
bana da iyi bir doktor denk gelse şaşarım zaten alsanaalsanasmile
sağ olun a.s.
eşime aldırttım bugün arkadaş öyle deyince akşam gelsinde başlarız bizde artık...
devit3 dediğin vitamin mi oysa 1 sene sureklı kullanıyorsun bıze saglık ocagı werdı hastaneden cıkarken doktor recete yazdıydı 15 gunlukken 1 sene kullanıcaksınız dedı gunde 3 damla
Hijyenim bize de hastaneden bir kağıt verilmişti, onda yazıyordu 15 günlükten sonra devit kullanılmalı diye
canım benim biz 1 haftalıkken doktor verdi. 10. günde topuk kanı için sağlık ocağına gittiğimizde onlarda söyledi.Hatta bitince gel bizden al dediler. k
hoş geldin cnm ben de pek dönemedim buralara ancak adapte oluyorum
göğüs ucu yarısı için bilmiyorum denedin mi e vitamini kapsülü diyorlar iyi geliyormuş
ben lansinoh kullanıyorum yara olmadı çok şükür
tabi hijyenim.15 günden sonra kullanmak gerekiyo.topuk kanı esnasında verdiler bize sağlık ocağından.hemen başla sen de...beknurcuğum gözün aydın canım.. Allah analı babalı büyütsün
Bebeklere devit-3 kullanan var mı ?
Bize doktor hiç bir şey söylemedi...
Ama arkadaşım 15 günlük olduktan sonra kesinlikle kullanmalısın dedi...
Siz kullanıyor musunuz canlar ?
valla kızlar bana bu suya oturma çok iyi geldi ...tabi bolca da kuru kayısı yiyorum kabız olmayım diye...bende aynı durumdaydım şimdi daha rahatım şükürler olsun.o ya hemoroidtir ya da çatlaktır.hemoroid ise bana kaynar suyun buharına otur dediler dayanabildiğin sıcaklıkta tabi. baya rahatlattı beni.çatlaksa eğer merhem veriyo doktor yengeme vermişti hemen geçirmişti.bende doktora gitcem ama korkuyorum işte.ALLAH yardımcımız olsun.sen normal doğum mu yapmıştın?
canım gözün aydın...nihayet bebeğini aldın kollarına...normal ya da başka türlü sağ salim gelmiş ya bebeğin olsun...bol bol emsin büyüsün bebecik inşallah...Canım tamda beni sormuşun oldu çok şükür ama normal olmadı o yüzden çok üzgünüm canım yaaaa...
<içimde kaldı bu normal doğum :)
onu denemedim canım ama lansinoh falan da işe yaramadı
çok zor oluyor, bazen ağlayarak emziriyorum(
senin maşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?