- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #54.521
Allah razı olsun cnm
geçecek inşallah cnm bir de onu dene istersen
Allah yardımcın olsun
benim bıdık uyandı yok böyle bir süt aşkı sempatiksalakcinni
ebrucum bu humana rezeneyi(bebiş için olanı)kaç ölçü veriyosun.üzerinde günlük 100 ml diyo.çok değil mi?
canım ebruya bende sordum 7 yada 8 kaşık veriyo senin aldığın kimyon rezene olanı mı ben kimyon rezene aldım ama oğluma vermiyorum ben içiorum arkasında yetişknler için de tariifi var ben 2 gündür başladım içmeye 1 fincana 1 tatlı kaşığı yapıp günde 1 fincan içiyorum
gelir tabi cnm sen emzirmede diret ben en başından beri sölüyorum wermeyin amam we biberon herkesin bebeğine yetecek kadar sütü wardır yok diebişey yok!!! emer canım bırak 2 saat 3 saat açkalsın bişi olmaz illaki pes edecek daha çok küçük alışmamıştır tam biberona dirayetli ol kesinlikleeeekızlar biberonları hemen bıraın ve kaşıkla verin.
bugün çıldırmış durumdayım.ağlıyorum.biberon istiyor.emmiyor beni,çıldırmış gibi ağlıyor.kaşıkla veriyorum ağzından çıkarıyor.pes etmek yok,hayatta tekrar biberon vermem.hepsi çöpe.ne yapacagım ya tekrar meme emer mi acaba?süt az derken bugün de şakı şakır gelmeye başladı.
saol canımcım..evet aynen öle ama şuan bebiş ile ilgelenemiyorum oda zoruma gidiyo
Bepantene var evde...Eşim ultralan aldı..garmastan almıştım çok ii die oda hiç bi işe yaramadı şimdi kadın doğumcu bi akrabamız var o dediki halis zeytinyağı kullan dedi
şimdi ona başladık bakalım ii gelicek mi
beknurcuğum gözün aydın canım.. Allah analı babalı büyütsün
Bebeklere devit-3 kullanan var mı ?
Bize doktor hiç bir şey söylemedi...
Ama arkadaşım 15 günlük olduktan sonra kesinlikle kullanmalısın dedi...
Siz kullanıyor musunuz canlar ?
beknurcuğum gözün aydın canım.. Allah analı babalı büyütsün
bebeklere devit-3 kullanan var mı ?
Bize doktor hiç bir şey söylemedi...
Ama arkadaşım 15 günlük olduktan sonra kesinlikle kullanmalısın dedi...
Siz kullanıyor musunuz canlar ?
canım sıkılıyor yaaa dogum yapınca gececek dıyodum yok gecmedı bende kalıcı bu can sıkıntısı sanırıım olumunekankayizsmile
aman sakın merve..yani ebrucum benimki 40 dk emerdi.dün uyuken ben kayınvalde bi 8de bi de 9 da mama vermiş.ipin ucunun koptugu nokta oldu.tam da sütüm gelmeye başlamıştı.
ebrucum bu humana rezeneyi(bebiş için olanı)kaç ölçü veriyosun.üzerinde günlük 100 ml diyo.çok değil mi?
Beknur gözün aydın canım...kolay gele ne diyeyim asıl zor kısım bundan sonrası...yorumlar gösteriyor ki hepimizin anası ağlıyor....walla hem hamilelik hem doğum hiçbir şeymiş emzirmenin bebeğe bakmanın yanında sempatiksalakcinni
moral bozmak istemem ama benim göğüs yaralarıma maalesef hiçbir şey iyi gelmedi...en temizi kendi sütün emzirme öncesi ve sonrası biraz sıkıp sür..ve nemli kalmamasına dikkat et...benimkilerin biri ilk ay sonunda geçti diğeri de geçmek üzere...40 günü buldular maalesef...hemen geçmezler belki ama bebek emdikçe bir süre sonra uyuşuyor resmen artık hissetmiyorsun...en iyisi bol bol emzir:bbo:
Canan bugün kırkımız çıktı demiş...ben de yarın kırkıncı gün bitecek pazar kırklanmış olacağız diye düşünüyorum...aynı gün doğum yaptık,hangimizin hesabı yanlış!!!!!biri beni aydınlatsın lütfen:)
selam kızlar
bizim bebektede kolik var sanırım 2 dk emiyor sonra bağırıyor sakinleştiriyoum emmek istiyor sonra yine 2 dk tekrar 3 seferde ancak 5 dk emiyor sizdede varmı bu sorun bacaklarını kasıyor karnı gurulduyor
göğüs uçlarınızı her emzirmeden sonra 1 damla sütünüzle nemlendirin kuruyunca yıkayıp kurulayım sabun sürmeyin kuru kalınca geçiyor lansinoh filan hikaye zeytinyağıda iyi gelmedi en önemlisi kuru tutun
Mutlucum benim kız bu anlattıklarından hariç bi de kusuyo. ama öyle böyle değil iki lokma emdiysae 5 lokma kusuyo... Hem aç, emmek istiyo hem de emince midesi bulanıyo ağlamaya başlıyo... O kadar zor ki bilmiyorumkismile kusmasın diye ağlamaya başlar balamaz omzuma alıp hoplaya hoplaya evin içinde tur atmazsam hepsi çıkıyo.. Dr a sorduk bişey yok dedi ama çocuk helak oluyo.. eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
günaydın kızlar...sabaha karşı 5 te uyduk ve 9 da uyandık ruh gibiyim.yine gaz sancısı mahvetti kızımı sabaha kadar.şimdi temizlik zamanı.şöyle bir temizleyim evimi.özledim ya temizliği bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?