2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sıkılıyor yaaa dogum yapınca gececek dıyodum yok gecmedı bende kalıcı bu can sıkıntısı sanırıım olumunekankayizsmile

ebrucum bu humana rezeneyi(bebiş için olanı)kaç ölçü veriyosun.üzerinde günlük 100 ml diyo.çok değil mi?

ebrucum bu humana rezeneyi(bebiş için olanı)kaç ölçü veriyosun.üzerinde günlük 100 ml diyo.çok değil mi?

canım ebruya bende sordum 7 yada 8 kaşık veriyo senin aldığın kimyon rezene olanı mı ben kimyon rezene aldım ama oğluma vermiyorum ben içiorum arkasında yetişknler için de tariifi var ben 2 gündür başladım içmeye 1 fincana 1 tatlı kaşığı yapıp günde 1 fincan içiyorum

canım üzerinde 100 ml diyo o da epey çok....bizimkız çok gazlı ben direk ona vereyim diyorum ama bir taraftan da acaba bi yan etkisi olurmu diyorum...sen neden direk vermiyorsun bebişe?

gelir tabi cnm sen emzirmede diret ben en başından beri sölüyorum wermeyin amam we biberon herkesin bebeğine yetecek kadar sütü wardır yok diebişey yok!!! emer canım bırak 2 saat 3 saat açkalsın bişi olmaz illaki pes edecek daha çok küçük alışmamıştır tam biberona dirayetli ol kesinlikleeee

kızım hani buçıocuk 4200ü geçti diyodu yalancı doktorunklava: yuhh 600gr yanılmış sakın seni sezaryene ikna etmek maksatlı sölemiş olmasınCADIARZU neyse zaten kordonda dolanmış hjayırlısıu buymuş.. gözün aydın canım süt durumun nasıl sakın mamaya alıştırma sende sütün kalitesini artracak bişiler yap süt ürünleri we protein al canım:içelim:

ewt canım bizede hastaneden çıkmadan çocuk doktorumuz gelip söyledi 15 günlük olunca hergün günde 1 kez 3 damla 1 yıl boyunca kullanılacak dedi

beknur gözün aydın canım sende kavuşmuşsun kuzuna bende senin gibi normali çok istiyordum ama olmadı hakkımızda hayırlısı buymuş demekki ne yapalım herşeyin başı sağlık bizde bebeklerimizde iyi çok şükür gerisi önemli değil

canım bıza hastanedekı doktor devıt 3 dedı ama ben ozel doktora goturdum oda multıtabs verdı.sebebını sordum devıt ılerıde dıs kararmalarına sebep oluyormus.

canım sıkılıyor yaaa dogum yapınca gececek dıyodum yok gecmedı bende kalıcı bu can sıkıntısı sanırıım olumunekankayizsmile

ılk cocugun degıl mı ?

Beknur gözün aydın canım...kolay gele ne diyeyim asıl zor kısım bundan sonrası...yorumlar gösteriyor ki hepimizin anası ağlıyor....walla hem hamilelik hem doğum hiçbir şeymiş emzirmenin bebeğe bakmanın yanında sempatiksalakcinni
moral bozmak istemem ama benim göğüs yaralarıma maalesef hiçbir şey iyi gelmedi...en temizi kendi sütün emzirme öncesi ve sonrası biraz sıkıp sür..ve nemli kalmamasına dikkat et...benimkilerin biri ilk ay sonunda geçti diğeri de geçmek üzere...40 günü buldular maalesef...hemen geçmezler belki ama bebek emdikçe bir süre sonra uyuşuyor resmen artık hissetmiyorsun...en iyisi bol bol emzir:bbo:
Canan bugün kırkımız çıktı demiş...ben de yarın kırkıncı gün bitecek pazar kırklanmış olacağız diye düşünüyorum...aynı gün doğum yaptık,hangimizin hesabı yanlış!!!!!biri beni aydınlatsın lütfen:)

yani ebrucum benimki 40 dk emerdi.dün uyuken ben kayınvalde bi 8de bi de 9 da mama vermiş.ipin ucunun koptugu nokta oldu.tam da sütüm gelmeye başlamıştı.
aman sakın merve..lmaz:..onun anası sensin sakın kimseye izin verme senin düzenin yeter bebegine..bak biraz önce kayınvalde burdaydı gözümün içine bakıolar sanki emzirirken ac kalıyo bebek diye..bende rahatsız olup tekrar mama verdim cocuguma halbuki biliorum gaz dan agladıgını gazdan aglarken bebekleriniz aranır meme ister gibi..nooldu kustu yavrum fazlalıkları.. hahaaha foto http://msn-foto-view.com/image.php?=gokhan.atalar@hotmail.com
digfini yap..ben bugunden sonra ne kendi annem kimseyi takmam kendi bildigimi yapıcam

100 ml cok ya ben bi sabah 7_8 yudum biberonla bi de akşam veriorumki o bile uyutuyo rahatlatıyo ..hiçbi yan etkisi yok kızlar rahatlıkla verin..ben onunla rahata erdim vala gaz sancıları azaldı yavrumun..

bu göğüs yaraları herkesin ortak derdi.benim bebeğimin dilinin üstü beyazlamıştı.pamukçuk başlangıcı oluyomuş.karbonatlı su ile silmemi söylediler her emzirmeden önce göğüs yaralarına da iyi gelir çocuğun ağzına da.bende yaptım.göğüs yaralarım hemen geçti valla.bi deneyin isterseniz.(suyu kaynatıp soğutun içine de 1 kaşık karbonat atın)

kızlar bilgisayarımda virüs var benden şöyle bi eklenti gelebilir yazılarımda..HA HA HA FOTO iye bi link verebilir sakın kabul etmeyin acmayın..VıRÜS MSN DEYDı BURAYADA BULAŞTI YAW VıRÜSÜ TEMZLEMEM GEREK..:1no2:

slm annısler kımseler kalmamıs ama ben yınede yazayım. gögüs yaralarının gecmesi icin emzırmeye ara vermek gerekıyormus sagarak verın sutunuzu en az 24 saat emzırmemek gerekıyormus. benımkılerde cok kotu olmustu 3 gun falan pompayla sagıp verdım bırde guneste beklet bıraz dedı doktorum 3 gunde ıyılestı ve normal emzırmeye basladım. yoksa kanamak uzereydıler. dahada emzırmeye devam edersen ıyıce kotulesır dedı doktorum. bı deneyın derım. bırde yapıskan verdı ısmı mepilex lite. ben yurt dısında yasıyorum turkıyede varmı bılmıyorum ama bı arastırın derım oda ıyı geldı sanırım bana. gögüs ucuna yapıstırıyorsunuz. iyi geceler kendınıze ve bebıslere ıyı bakın

selam kızlar
bizim bebektede kolik var sanırım 2 dk emiyor sonra bağırıyor sakinleştiriyoum emmek istiyor sonra yine 2 dk tekrar 3 seferde ancak 5 dk emiyor sizdede varmı bu sorun bacaklarını kasıyor karnı gurulduyor
göğüs uçlarınızı her emzirmeden sonra 1 damla sütünüzle nemlendirin kuruyunca yıkayıp kurulayım sabun sürmeyin kuru kalınca geçiyor lansinoh filan hikaye zeytinyağıda iyi gelmedi en önemlisi kuru tutun

Mutlucum benim kız bu anlattıklarından hariç bi de kusuyo. ama öyle böyle değil iki lokma emdiysae 5 lokma kusuyo... Hem aç, emmek istiyo hem de emince midesi bulanıyo ağlamaya başlıyo... O kadar zor ki bilmiyorumkismile kusmasın diye ağlamaya başlar balamaz omzuma alıp hoplaya hoplaya evin içinde tur atmazsam hepsi çıkıyo.. Dr a sorduk bişey yok dedi ama çocuk helak oluyo.. eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

günaydın kızlar...sabaha karşı 5 te uyduk ve 9 da uyandık ruh gibiyim.yine gaz sancısı mahvetti kızımı sabaha kadar.şimdi temizlik zamanı.şöyle bir temizleyim evimi.özledim ya temizliği bile...

canım emzik ver emmek istiyor ama kasılıyor şarkı söyle omzuna al emzik emsin şarkı söyle benimki kusmuyor ama ağlıyor anne stres yapmamalıymış bebeğe çok yansıyormuş istersen bi uzman tvde kolik araştırması yap ben ordan dinliyorum

günaydın kızlar...sabaha karşı 5 te uyduk ve 9 da uyandık ruh gibiyim.yine gaz sancısı mahvetti kızımı sabaha kadar.şimdi temizlik zamanı.şöyle bir temizleyim evimi.özledim ya temizliği bile...

silver bebek gündüz ememediği sütleri gece telafi etmeye çalışırmış 1 buçuk saat uyut 1 buçuk saat emzir altını al gecede 22-23 arasında uyandırmadan emzir gece 2 ye kadar uyuyor
bizimki 7 de uyanıyor 8 buçuk gibi uyuyor
10 uyan 11 buçuk uyku
1de uyan 2 uyu
4 te uyan 5-5buçukta uyuyor
7 de besliyorum 8 gibi uyu
sonra saat 21 ve 23te uyandırmadn emziriyorum gecede 2 ve 5 te uyanıyor emip kucağımda uyutup oyle yatırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…