2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

naniknanik
Emzik de almıyor canım. Kaç marka denedik..
Tek çözümü elektrik süpürgesinde bulduk!!!
Bulantısına özüm değil ama en azından ağlamıyor. Elektrik süpürgesi, saç kurutma makinesi, su sesi gibi sesler bebeğin anne karnında duyduğu seslere benzediği için bunlarla sakinleşiyomuş..
Hatta bizimki ortalığı yıkacak derecede ağlarken elektrikli süpürgeyi açınca 5sn içinde uyumaya başlıyo. Bebeği çok sakinleştiriyo.. Kesinlikle tavsiye ederim..Şimdi her gittiğimiz odaya peşimizden bi de süpürgemizi taşıyoruz. naniknanik

günaydın kızlar...sabaha karşı 5 te uyduk ve 9 da uyandık ruh gibiyim.yine gaz sancısı mahvetti kızımı sabaha kadar.şimdi temizlik zamanı.şöyle bir temizleyim evimi.özledim ya temizliği bile...

Biz de ilk defa bu gece rahat bi uyku çektik. Maşallah diyeyim nazarım değmesin!!
Dün annemle bebeğe banyo yaptırmıştık. Banyo çok rahatlatıyor. Gazını da rahat çıkarıyor.Bi de doktorun önerisiyle sıcak havlu koyuyoruz karnına. O da çok işe yarıyor canım gaz için...

Bu arada süt gaz yapıyo mu kızlar size?? Gaz yapacak korkusuyla içemiyorum ama bu dönemde kalsiyumu çok almamız gerekmiyo mu kendi sağlığımız için, ilerde dişlerimiz falan çürümesin die????

opuyorumnanaktanküçücük bir bakışın çözer beni kolayca
kenetlenmiş parmaklar gibi sımsıkı kapanmış olsa..
yaprak yaprak açtırırsın ilk yaz nasıl açtırırsa
ilk gülünü gizem dolu hünerli bir dokunuşla..
hiçkimsenin YAGMUR un bile böyle küçük elleri yoktur
bütün güllerden derin bir sesi var gözlerinin..
opuyorumnanaktan

günaydın :))
kızlar bu gaz sorunu pek coiumuzda var sanırım..
MUTLU cum biz dede aynı gazdan ememiyor..ne fön makinesi ne el. süpürge hiç biri fayda etmedi.sadece ayakta sallanınca sakinleşiyor.beşiginde ya da pustte sallayınca da olmuyorayaklarımı boş uzatınca bile sallıyorum artık :))
emzik de almadı hala sıpa.biberonu bile yalıyor.hangi biberonu kullanıyorsunuz?acaba ucundan mı almadı ?
FRAMBUAZ cım sütü dr bana ilk on gün içme dedi. sonra bol bol iç.gaz yapsa da içmemiz gerek cok da gaz yapmıyor bana bu arada.bebek için taze soğan turp v.s yemiyorum ben onlar feci gaz yapıyor bebişe de bana da..

günaydın güzeller biz dün gece güzel uyuduk oğlum 1 de 3 de ve 5:30 da uyandı mamasını yedi ve hemen geri uykuya daldı bir kez altını değiştirdim inşallah her gece böyle olur bugün emzirme çalışmalarına devam edicez inşallah sonuç alırım en azından geceleri oğlumu ben emzirip uyutmak istiyorum

canım bizimkide aynı şekilde elektrik süpürgesi sakinleştiriyor ve dediğin gibi uyutuyor geçen gün emzirmeyi deniyordum kayınvalidem evi süpürüyordu bağıra bağıra helak olan çocuk süpürge sesini duyunca emmeye başladı tabi kısa bi süre için sonrada uyudu

Bu arada süt gaz yapıyo mu kızlar size?? Gaz yapacak korkusuyla içemiyorum ama bu dönemde kalsiyumu çok almamız gerekmiyo mu kendi sağlığımız için, ilerde dişlerimiz falan çürümesin die????

ben tv de dinlemiştim uzman bi doktoru gaz yapan tek şeyin süt olduğunu başka hiçbir yiyecek ve içeceğin gaz yapmadığını söyledi bebeğide direkt etkiliyormuş ben o doktorun yalancısıyım bilemiyorum tabii

birde kızlar kesinlikle turşu yemeyin sütü azaltıyormuş tadınıda etkiliyormuş

sabah sabah içim açıldııopuyorumnanaktan

kızlar herkese iyi haftasonları....bugün istanbul dan ablam gelicek yani teyzemisssss..ilk defa görücek yegenini kuduruyodu işten izin alıp gelebilmek için..hepinizi seviorum..SEYHAN CIM yılmak yok yola devam..:lepi:

ewet cnm öle yapıyıorsa gazdandır hemen al omzuna gezdir w e poposuna wur sırtını ow geçio:)

bende biberonda 100ml olarak hazırlıyorum zatenhepsini içmiyo bazen 20ml bazen 30ml içiyo en fazla 50weriorum tabi içerse

o zaman yandınız desene elektrik idaresine calışacaksınız..yaw kızlar nası alışırsa öyle gider tamam onlara deger ama gecenin bi yarısı kapı calmasınlar rahatsız oluyoz diye..mirmirmirmir

cano ozaman 50 yap günlük yarım tatlı kaşıgı koy ..herseferinde taze olucak zaten direk 5o ye yarım tatlı kaşıgı..zaten benimki günlük 20 yi gecmiyo..oda sabah akşam..

burda drların hepsi emzir emzirmeden geçmez ara verme diyorlar ben 3 dra sordum hiç biri ilaç vermedi bu arada neyi güneşte beklet dedi ?

gögüsleri biraz güneste tutmakda iyilesmesini saglıyormus.burdada bana tam tersi emzirmeye ara vermeden gecmez daha kötü olur kanar dedi doktor. ben öyle yaptım 3 gündede iyilesti cok sükür.

merhaba canlar
oğlumun fotoğraflarını ekledim o uyurken opuyorumnanaktan

ya bu oğlan istediği saatte uyuyor
örneğin en uzun uykusu akşam saatlerinde 2-3 saat deliksiz uyuyor neler yapıyorum uyandırmak için
poposunu lavobada yıkadım bile uyanmıyor velet

o uykuyu gece uyusa bende rahat ederdim :dilcikar:

2 gündür rezene bende veriyorum 5-6 çay kaşığı kadar
iyi geliyor mu bilmem ama en azından geçici bi süre rahatlıyor...

nereye ekledin cano fotoları..face mi??benim zilliyi uyandrmakta cok zor cok uykucu tam balık burcu tam..yükselenide boga inat yani..ama anası gibi koç inadına sökmez..lmaz:

ahh annem ablan geliyo dedi ben bişeyler yaptım sende kek yap dedi bana ama nerdeeee..mutfaga giremiorum artık yorgunluktan..kek yapmam lazım..akannehir

merhabalar
ya arkadaşlar bana hikaye gelirdi böyle şeyler...netten indirdim sesleri dinlettim bana mısın demedi ama sabah saçlarımı kuruturken bir de baktım benim cin göz uyumuş...hem de nasıl derin öyle ıkınma kıpırdanma falan yok....2 saate yakın uyudu...ben de diğer işlerimi yaptım:) uyandı emdi altını değiştim uyutmadım bu sefer...temizlik yapacaktım denemek için elektrk.süpürgeyi açtım ben süpürürken o uyumuş yine...sabahtan beri maşallahı var ben hangi odayı süpürürsem orda uyuyor ve hala uyuyor....demek çok da boş değilmiş bu yöntemler ama alıştırmamak lazım...bir arkadaşım saç kurutma mak. bozuldu çalışmaktan ve elektrik faturaları ayuka çıktı demişti...ben de ne diyo acaba diye boş boş bakmıştım...varmış bir hikmeti...ama ben bu yöntemi çok zorlanmadıkça kullanmam...yoksa benim faturalar da alır başını gidersempatiksalakcinni

a.sa.s

yerim onu cok tatlı ogluşun kime benziyoo??koçlar cok inat dedigim dediktir cokta duygusaldır ..ha bi de liderdir annesi cok yuz verme otorite sende olsun ilerisi için söylüorum yani..sengözlerimebaksanab

sağ ol ebrucuğum şimdiden borusunu öttürüyor zaten inat olduğu belli :))

herkes bana benzetiyor ama daha değişirmiş öyle diyorlar

hijyencim maşallah Eymen'e.....:)
bu arada rezeneyi önce ben içtim denemek için...bebeğime ne içiriyorum bileyim diye...beni mahvetti...gece tuv. çıkamadım...100ml içtim...bebeğe çok değil mi napar yavruyu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…