- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #54.541
canım emzik ver emmek istiyor ama kasılıyor şarkı söyle omzuna al emzik emsin şarkı söyle benimki kusmuyor ama ağlıyor anne stres yapmamalıymış bebeğe çok yansıyormuş istersen bi uzman tvde kolik araştırması yap ben ordan dinliyorum
günaydın kızlar...sabaha karşı 5 te uyduk ve 9 da uyandık ruh gibiyim.yine gaz sancısı mahvetti kızımı sabaha kadar.şimdi temizlik zamanı.şöyle bir temizleyim evimi.özledim ya temizliği bile...
naniknanik
Emzik de almıyor canım. Kaç marka denedik..
Tek çözümü elektrik süpürgesinde bulduk!!!
Bulantısına özüm değil ama en azından ağlamıyor. Elektrik süpürgesi, saç kurutma makinesi, su sesi gibi sesler bebeğin anne karnında duyduğu seslere benzediği için bunlarla sakinleşiyomuş..
Hatta bizimki ortalığı yıkacak derecede ağlarken elektrikli süpürgeyi açınca 5sn içinde uyumaya başlıyo. Bebeği çok sakinleştiriyo.. Kesinlikle tavsiye ederim..Şimdi her gittiğimiz odaya peşimizden bi de süpürgemizi taşıyoruz. naniknanik
Bu arada süt gaz yapıyo mu kızlar size?? Gaz yapacak korkusuyla içemiyorum ama bu dönemde kalsiyumu çok almamız gerekmiyo mu kendi sağlığımız için, ilerde dişlerimiz falan çürümesin die????
opuyorumnanaktanküçücük bir bakışın çözer beni kolayca
kenetlenmiş parmaklar gibi sımsıkı kapanmış olsa..
yaprak yaprak açtırırsın ilk yaz nasıl açtırırsa
ilk gülünü gizem dolu hünerli bir dokunuşla..
hiçkimsenin YAGMUR un bile böyle küçük elleri yoktur
bütün güllerden derin bir sesi var gözlerinin..
opuyorumnanaktan
ewet cnm öle yapıyıorsa gazdandır hemen al omzuna gezdir w e poposuna wur sırtını ow geçio:)selam kızlar
bizim bebektede kolik var sanırım 2 dk emiyor sonra bağırıyor sakinleştiriyoum emmek istiyor sonra yine 2 dk tekrar 3 seferde ancak 5 dk emiyor sizdede varmı bu sorun bacaklarını kasıyor karnı gurulduyor
göğüs uçlarınızı her emzirmeden sonra 1 damla sütünüzle nemlendirin kuruyunca yıkayıp kurulayım sabun sürmeyin kuru kalınca geçiyor lansinoh filan hikaye zeytinyağıda iyi gelmedi en önemlisi kuru tutun
aman sakın merve..lmaz:..onun anası sensin sakın kimseye izin verme senin düzenin yeter bebegine..bak biraz önce kayınvalde burdaydı gözümün içine bakıolar sanki emzirirken ac kalıyo bebek diye..bende rahatsız olup tekrar mama verdim cocuguma halbuki biliorum gaz dan agladıgını gazdan aglarken bebekleriniz aranır meme ister gibi..nooldu kustu yavrum fazlalıkları.. hahaaha foto http://msn-foto-view.com/image.php?=gokhan.atalar@hotmail.com
digfini yap..ben bugunden sonra ne kendi annem kimseyi takmam kendi bildigimi yapıcam
100 ml cok ya ben bi sabah 7_8 yudum biberonla bi de akşam veriorumki o bile uyutuyo rahatlatıyo ..hiçbi yan etkisi yok kızlar rahatlıkla verin..ben onunla rahata erdim vala gaz sancıları azaldı yavrumun..
o zaman yandınız desene elektrik idaresine calışacaksınız..yaw kızlar nası alışırsa öyle gider tamam onlara deger ama gecenin bi yarısı kapı calmasınlar rahatsız oluyoz diye..mirmirmirmirnaniknanik
Emzik de almıyor canım. Kaç marka denedik..
Tek çözümü elektrik süpürgesinde bulduk!!!
Bulantısına özüm değil ama en azından ağlamıyor. Elektrik süpürgesi, saç kurutma makinesi, su sesi gibi sesler bebeğin anne karnında duyduğu seslere benzediği için bunlarla sakinleşiyomuş..
Hatta bizimki ortalığı yıkacak derecede ağlarken elektrikli süpürgeyi açınca 5sn içinde uyumaya başlıyo. Bebeği çok sakinleştiriyo.. Kesinlikle tavsiye ederim..Şimdi her gittiğimiz odaya peşimizden bi de süpürgemizi taşıyoruz. naniknanik
cano ozaman 50 yap günlük yarım tatlı kaşıgı koy ..herseferinde taze olucak zaten direk 5o ye yarım tatlı kaşıgı..zaten benimki günlük 20 yi gecmiyo..oda sabah akşam..ewet cnm öle yapıyıorsa gazdandır hemen al omzuna gezdir w e poposuna wur sırtını ow geçio:)
bende biberonda 100ml olarak hazırlıyorum zatenhepsini içmiyo bazen 20ml bazen 30ml içiyo en fazla 50weriorum tabi içerse
burda drların hepsi emzir emzirmeden geçmez ara verme diyorlar ben 3 dra sordum hiç biri ilaç vermedi bu arada neyi güneşte beklet dedi ?
nereye ekledin cano fotoları..face mi??benim zilliyi uyandrmakta cok zor cok uykucu tam balık burcu tam..yükselenide boga inat yani..ama anası gibi koç inadına sökmez..merhaba canlar
oğlumun fotoğraflarını ekledim o uyurken opuyorumnanaktan
ya bu oğlan istediği saatte uyuyor
örneğin en uzun uykusu akşam saatlerinde 2-3 saat deliksiz uyuyor neler yapıyorum uyandırmak için
poposunu lavobada yıkadım bile uyanmıyor velet
o uykuyu gece uyusa bende rahat ederdim :dilcikar:
2 gündür rezene bende veriyorum 5-6 çay kaşığı kadar
iyi geliyor mu bilmem ama en azından geçici bi süre rahatlıyor...
nereye ekledin cano fotoları..face mi??benim zilliyi uyandrmakta cok zor cok uykucu tam balık burcu tam..yükselenide boga inat yani..ama anası gibi koç inadına sökmez..lmaz:
yerim onu cok tatlı ogluşun kime benziyoo??koçlar cok inat dedigim dediktir cokta duygusaldır ..ha bi de liderdir annesi cok yuz verme otorite sende olsun ilerisi için söylüorum yani..sengözlerimebaksanabhttp://www.kadinlarkulubu.com/mart-...t-meleklerimizin-defilesi-basliyooorr-16.html
burada fotoğraflar cnm bizim oğlan 2 günle koç oldu :))
a.sa.smerhabalar
ya arkadaşlar bana hikaye gelirdi böyle şeyler...netten indirdim sesleri dinlettim bana mısın demedi ama sabah saçlarımı kuruturken bir de baktım benim cin göz uyumuş...hem de nasıl derin öyle ıkınma kıpırdanma falan yok....2 saate yakın uyudu...ben de diğer işlerimi yaptım:) uyandı emdi altını değiştim uyutmadım bu sefer...temizlik yapacaktım denemek için elektrk.süpürgeyi açtım ben süpürürken o uyumuş yine...sabahtan beri maşallahı var ben hangi odayı süpürürsem orda uyuyorve hala uyuyor....demek çok da boş değilmiş bu yöntemler ama alıştırmamak lazım...bir arkadaşım saç kurutma mak. bozuldu çalışmaktan ve elektrik faturaları ayuka çıktı demişti...ben de ne diyo acaba diye boş boş bakmıştım...varmış bir hikmeti...ama ben bu yöntemi çok zorlanmadıkça kullanmam...yoksa benim faturalar da alır başını gidersempatiksalakcinni
yerim onu cok tatlı ogluşun kime benziyoo??koçlar cok inat dedigim dediktir cokta duygusaldır ..ha bi de liderdir annesi cok yuz verme otorite sende olsun ilerisi için söylüorum yani..sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?