2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağ ol ebrucuğum şimdiden borusunu öttürüyor zaten inat olduğu belli :))

herkes bana benzetiyor ama daha değişirmiş öyle diyorlar
ewet 40 ından sonra degişir derler hep nası olyosa nekadar degişebilir.benimkine hep baba diolarda artık sinir olmaya başladım hiçmi annesinden bişey yok yani..bozacam bigün birini..anam her türlü kıskanclık başladı bende..

hijyencim maşallah Eymen'e.....:)
bu arada rezeneyi önce ben içtim denemek için...bebeğime ne içiriyorum bileyim diye...beni mahvetti...gece tuv. çıkamadım...100ml içtim...bebeğe çok değil mi napar yavruyu???
bebege cok tabi tatlım günlük 20cc yi gecirme bence sabah akşam ..ben 7-8 yudum sabah akşam veriorum..rahatlatıyo..

canım bence abartıyorlar...dışardan bir göz olarak ben sana benzettim mesela...özellikle kaşı gözü tıpkı sen....ki ben iyi benzetirim...anlamadım gitti....hadi benimki bana benzemiyor aynı babası...ama Yağmur daha çok sana benziyor....

ay ne bileyim 50-50 iki seferde veriyorum demişti sanki hasret ondan sordum....
yok bi önceki sayfalarda konusu acıldı bunun hasretle..bende 20_30 u gecmiyo dedi..agır gelir yaa..nası üztüne yazmışlar günlük 100cc diye anlamadım..benimki 8kaşıkla bile nası uyuyo ama arttırıcam az gibi gelio bana en azından günlük 20cc ye başlıycam cünki gazdan aglama nöbetlerine başladı gene benimki..mamanın peşine sancı gelmeden önce düzenli kullan..ya da herzaman gazı olmuyosa gazı oldugu günler ver..

canımmm benimmmmmmolumunekankayizsmile..gercekten mii??valla seviniorum bunları duyunca..kayınvalde artık kanıtlarla gelmeye başladı bana dün akşam geldiler elinde en büyük görümcenin bebeklik fotosu bak dedi yagmur buna benziyomu baktım göz kısmı biraz andırıyo..benziyo dedim..yani illa onaylatacak bana anlamadım gitti yaww..ne bu caba..anneye benziyo de cık işin içinden..zaten sinir oluyorum bu konuya ..bilerek mi yapıo napıo..bu lohusalık hakkaten cirkef yaptı beni..ohaoldumsmile

kızlar biberon kullanacaksanız avent'in yeni doğanını alın.ane memesi gibiymiş,bebek emmeyi unutmuyomuş.benim için bitti biberon işi..kaşıkla veriyorum mamayı.zaten yakın zamanda kesicek gibiyim mamayı.sütüm artmaya başladı.emmeyi reddediyo diye dün çıldırmıştım,harptn çıkmş gibiydik.gece uyku sersemiyken aldı memeyi.sabah da aldı..alışıcak tekrardan artık.

süt için tekrar yaıyorum,simenay sen de diyodun sütüm az diye.lütfen GNC'ye gidin ve dediğim hapları alın:ısırgan otu ve malt hapı.yakınınızda yoksa internetten de sipariş verebilirsiniz sanırım.3 günde etkisini gösteriyo.lütfen diyorum bakın,tavsiyemi göz ardı etmeyinzemuszemus

canım ben gördüğümü söylüyorum...az daha büyüsün bak daha da belli olur...kaynananı takma..insanlar görmek istediklerini görüyor maalesef...alsanaalsanasmile

o biberonun tanıtımını gördüm ben de güzele benziyor..almayı düşünüyorum...ben nukun biberonunu kullanıyorum minik bi biberon deliği ucunda değil yanında..anti kolik sistem özeliği var..ve biberona rağmen kzım emiyor...hem meme hem biberon gayet iyi gidiyoruz...illa biberon emen meme emmez diye bir şey yok bence...ki kullanmak zorundayım bebeğimi beslemek için..hiç birimiz istemiyoruz ama...

Herkese merhaba,

Geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir. Kızlar bugün kuaförden randevu aldım, akşam saçlarıma dalga yaptıracağım ancak şimdi kafama takıldı. Emzirirken yaptırabilir miyim? Perma ilacı sütle geçer mi? Boya yapılıyor ama perma olur mu ki? Bilen varsa yardım etsin :)

bu süpürge bizde de çok işe yarıyor.ben temizlik yaparken kesintisiz uyuyor.benimde işime geliyor doğrusu.bir de aspiratör sesinde anında uykuya dalıyo...

evet canım gece nöbetlerimizde ütüyle ısıtıp koyuyoruz karnına pıt pıt çıkarıyo ama sonra emmek istiyo tekrar gaz birikiyo.göğsümü iyice kavrıyo ama yine gaz oluyo.tam bir kısır döngü yani...

canım deniycem bu formülü.mantıklı geldi gündüz uyuyo güzelce geceye saklıyo herşeyini...

selam kızlar nasılsınız ben regal oldum.. daha kırkımıza var ama aranızda olan varmı?

nasıl yani.kırkın çıkmadan nasıl regl oldun.biz 22 günlüğüz ve hala kanamam devam ediyo ara ara.senin kanaman bitmişmiydi?nasıl ayırt ettin..yani nasıl anladın regl kanaması olduğunu?

frambuaz sen de kayseride yaşıyorsun sanırım.bebişine kim bakacak?ben bakıcı arıyorum...varsa çevrende bildiğin,duyduğun haberdar edersen sevinirim....aslında annem bakacaktı ama çalışıyo o da..bırakacaktı okulu ama annem çalışmadan yapamaz.çok seviyo çalışmayı...gözü yemiyodu hiç asya ya da kıyamıyodu...ben de anne zorlama kendini napalım bir bakıcı buluruz dedim.o da rahatladı sanki...:1no2: büyük ihtimal çalışmaya devam edecek öyle görünüyo.....senağlama üzülüyorum tabi bakıcıya vereceğime ama napalım annemden de bu fedakarlığı isteyemem....ben olsam ben de zorlanırdım böyle bir kararda.böyle işte...

hijyencim maşallah Eymen'e.....:)
bu arada rezeneyi önce ben içtim denemek için...bebeğime ne içiriyorum bileyim diye...beni mahvetti...gece tuv. çıkamadım...100ml içtim...bebeğe çok değil mi napar yavruyu???

sağ olasın canım hepimizin bebelerine maşallah...

:)) canım illa ki bir yeri sana benziyordur

Bu bakıcı meselesi bu aralar bizim de gündemimizde. Bu dönemi bi şekilde raporla falan bitirirm ama eylül de napıcam biilmiyorum pek. Kayınvalidem okula yakın oturuyo, kendi de pek hevesli ama dinç bebek peşinde koşacak biri değil. Hemen eli ayağına dolaşıveriyo. Bi de bebeğe karnı ağrıyo diye nane limon, sütüm az geliyo diye kafasına göre kanaat getirerek ( halbuki alakası yok) şekerli su falan vermeye falan niyetlendi bi kaç kez... Bırakmak istemiyorum ona...
Benim annemin de zamanı yok ama KAYMEK kurslarında bebek bakıcılığı varmış belediyenin. O kursu bitirenlere belediye referans oluyomuş falan. Onları araştırıcam yazın..

Bizde de aynı şeyler sözkonusu.. Bir Allah'ın kulu da sana benziyo demedi şimdiye kadar. Ama minicik bebek kimseye benzemiyo ki.Kayınvalidem takmış kafaya gidip gelip soruyo bebeği kime benzettin?? Babasına benziyo di mi? Bilmem neresi aynı halası di mi?? Ay gıcık oluyorum valla!! Huyu size benzemez inşallah diyesim geliyo!!

nasıl yani.kırkın çıkmadan nasıl regl oldun.biz 22 günlüğüz ve hala kanamam devam ediyo ara ara.senin kanaman bitmişmiydi?nasıl ayırt ettin..yani nasıl anladın regl kanaması olduğunu?

kanama damla damlaydı ama şimdi adet kanamsa gibi doktor kontrolune gitmiştim dün doktorda regal olduğumu söyledi 40 başı diye birşey varmı bende öyle olmuşıum gerçi pazartesi günü 40mız var ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…