2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de bu dönemi kapatıcam da aynen eylül de başlıycam...ben de araştırayam bu kaymek i.iyi oldu bunu öğrendiğim.kaymek in bu bölümünün olduğunu bilmiyordum.sağol.benim ilk bebeğime kayınvalidem baktı 4 yaşına kadar ama şimdi sağlık sorunları var.oğluma bakarken de pek hali yoktu aynı senin dediğin gibi benim onaylamadığım şeyleri yedirip içiriyordu ama Allah var hiç gözünü ayırmazdı üstünden 4 sene boyunca en ufacık bir kaza gelmedi başına oğlumun..... içim rahat gidiyordum okula...kendi canı sonuçta ....şimdi kızımı nasıl bırakıcam tanımadığım insana kara kara düşünüyorum.şimdiden strese girdim ..nasıl güvencez bakalım.umarım iyi insanlar çıkar karşımıza...

Son düzenleme:
kızlar göğsünüzü sağdığınızda tek göğüsten kaç ml süt çıkıyor???

ay ne bileyim 50-50 iki seferde veriyorum demişti sanki hasret ondan sordum....

cano ozaman 50 yap günlük yarım tatlı kaşıgı koy ..herseferinde taze olucak zaten direk 5o ye yarım tatlı kaşıgı..zaten benimki günlük 20 yi gecmiyo..oda sabah akşam..

ewet sadece bi kere 50 içti genelde 20 30 içiyo we yetiyo 100 çok fazla bnde artık 50ye yarım tatlı kaşığı yaparım.. taze olması gerektiini bilmiodum ok:)))

ayneeeeeeeeennnnnnn!!!alsanaalsanasmile
:lepi:

merhaba canlar,nasılsınız umarım sizler ve tatlı bebekleriniz iyisinizdir,ben size bir açıklamada bulunmak istiyorum,doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama,ben ilişkimize biraz ara vermek istiyorum çok yorulduğumu ve biraz zamana ihtiyacım olduğunu düşünüyorum,zaten biliyorsunuz antalyaya gidicektik memeğim ile bu da denk geldi düşüneceğim biraz ya bize bir şans daha vereceğim ya da noktalayacağım,sebep derseniz belli net bi sebep yok genel herşey,yorulduğumu hissediyorum sadece

Nehir cim ii misin canım nerden çıktı böyle birşey allak bullak oldum şaştım kaldım canım

hayırıdrı nehir ne oldu ki ???canım önemli bişi değilse neden ara vereceksin bebeğini düşün..

nehir kendine gel bence ..lohusalıgı tavanda yaşıyosun benim gibi seni cok iyi anlıorum ama sonradan pişman olacagın şeyler yapma..saglıklık kafayla düşün..sorun ne??anlat.....

Nehir cim ii misin canım nerden çıktı böyle birşey allak bullak oldum şaştım kaldım canım

hayırıdrı nehir ne oldu ki ???canım önemli bişi değilse neden ara vereceksin bebeğini düşün..

dedim ya canlar genel,herşey maddi manevi,kasım 2007 de evlendik ama ben bu kadar kısa süre içinde çok yoruldum yıprattı bu evlilik beni,evet eşimi çok seviyorum,ondan başka bir erkek düşünemiyorum herşeyim o benim bebeğimin babası değil benimde babam atam sevgilim eşim dostum herşeyim ama aileler girince işin dozu kaçıyor senin ailen benim ailem muhabbetine girmişizde haberimiz yokmuş,yoruyor bunlar beni,gelicekte gürültü dolu bir yaşam içinde olucağına bebeğim için bu daha iyi diyorum,gerçi eşim boşanma ya da ara verme taraftarı değil istemiyor haklıda ortada bir bebek var bir nesil var,ama bu şekilde de zor ya

nehir kendine gel bence ..lohusalıgı tavanda yaşıyosun benim gibi seni cok iyi anlıorum ama sonradan pişman olacagın şeyler yapma..saglıklık kafayla düşün..sorun ne??anlat.....

tatlım bitti lohusalık ama evet bazı şeyler ben de tavan yapmış durumda bir ömür çekiceğime senin annen benim annem vs vs vs diyeceğime ayrılır en fazla bir yıl çeker unuturum diyorum aman ne bilim allak bullak oldum zaten antalyaya gidince daha sakin düşüneceğime inanıyorum ama herşeyden önce iyice düşünüp karar vermem lazım ama verdiğim bir karar varki ben yapmacık gülümsicek sevgi gösterisi gösterebilicek biri değilim

[Ueşimin artık bir eşi ve bebeği olduğunu iyice anlaması lazım annesinden biraz vazgeçmesi lazım eğer bu olmazsa emin olsunki beni ve bebeğini kaybedicek[/U]

canım yaşadığını sen bilirsin ama bence çabuk karar verme ailenin yanında düşünürken de bu konuyu tartışma derim çünkü ailen objektif bakamaz bu duruma haklı olarak senin tarafında olurlar bu konu konuşuldukca daha çok üzülür sinirlenir ve yıpranırsın kendi içinde düşün yalnızca kendin için değil bebeğin içinde onun geleceği içinde çok iyi düşün her evlilikde oluyor zaman zaman eşini çok seviyorsun anlattığın kadarıyla oda aynı şekilde seni üçüncü şahışlar için değmez derim iyi düşün canım arkadaşımm

Bu arada süt gaz yapıyo mu kızlar size?? Gaz yapacak korkusuyla içemiyorum ama bu dönemde kalsiyumu çok almamız gerekmiyo mu kendi sağlığımız için, ilerde dişlerimiz falan çürümesin die????

canım laktazsız sutler var gaz yapmıyor.ben onlardan iciyorum.tum marketlerde bulabilirsin.pinar ve ulker uretio.

nehircigim bu konuyla ilgili arkadaslarin sorduklarina verdigin yanitlardan anladigim kadariyla ayni durumu yasiyoruz.ama ben her defasinda esime bakip onu ne kadar sevdigimi dusunuyorum ve vazgeciyorum herhangi birsey soylemekden.birde soyle bir durum var canim lohusalik donemindeyiz ve 3 tane hormonun acaip etkisi altindayiz.lutfen mantikli ol kendine biraz zaman ver.git antalyaya dinlen,bu konuyla ilgili sadece kendin dusun kimseyle paylasma.

canlar iyiki varsınız,burası benim hayatımda önemli bir nokta gerçketen,sizleri teker teker çok seviyorum,evet çok haklsınız fevri olmamam lazım,ama bir de şöyle düşününce:)şimdiden senin ailen benim ailem muhabbetine girmişsek bu ilişki ne kadar sağlıklı olur bilemem bir de dediğim gibi eşimin inanmadığı gerçekleri görmesi lazım eğer uzarsa çirkinleşir ve ağıza alınmıcak söylerim diye düşünüyorum zaten bir görseniz yaptıklarıma inanamazsınız,lohusalık derseniz 40 gündü bittş şükür ama böle işte,dğoumdan bu yana eşime anneme kayınvalideme babama hiç suçu olmayn kardeşime kayınbabama herkese patladım en ufak bir haksızlığı kaldıramaz oldum deli danalar gibiyim,evet eşimi seviyorum üzerimde anlatamıyacağım kadar çok büyük hakları var bana karşı çok iyi yeri geldi kafayı yiyip eşime tokat attığım bile oldu ama o tuttu beni bağırına bastı herşeyime öz yumdu,herşeyime göz yumdu diyorum çünkü ben biraz deliyim asabiyim,ama işte bi yerden sonra kopuyor ipler,kayınvalideme patladım olmıcak şeyler söyledim ama yarısından fazlasında haklıyım onunda haklı olduğu noktalar vardı tabi,ama eşim karşıma geçipte sen nasıl aneme bunları söylersin demedi Allah bin kere razı olsun,beni çok seviyor eşim bundan çok fazla eminim,süüpper de bir baba oldu,ama kayınvalidem ile bu denli girmişken birbirimize yapmacık olupta gülümsemek bana göre değil,annemde çok yıprandı burada bu olaylardan,eşim zaten borçlardan kafayı yeniş önce bana şimdi hem kızımıza hem bana yetmeye çalışıyor

bu arada eşim bana ilk kez bir yerim ağrıyor dedi,geçen gün bişi oldu ben de telefonda bağırdım buna,akşam eve geldiğinde bugün mideme birşey oldu nehir çok ağrım oldu dedi neden ne oldu dedim,senin ile telefonda konuştuktan sonra oldu dedi,içim parçalandı çünkü benim yüzümden oldu,hem biraz zaman girer ise araya belki borçlarını toparlayabilir çünkü ben maalesef ona hiç bu konuda yardımcı olamıyorum çocuk gibi yoktan anlamıyorum,harcıyorum ama var mı yok mu düşünmüyorum,hala baba evi ile karıştırıyprum zavallaım da bana kıyamadığı için hiçbir zaman hayır diyemdi ve bu hale geldi benimyüzümden,çok üzülüyorum ona

sütün kalitesini en çok artıran şey süt we sür ürünleridir arkadaşlar we ben hergün 1 litreye yakın süt içiyorum herkese gaz yapacak die bişey yok kimilerinin bünyesi sütteki laktozu sindirir kimileri indirmez o nedenle gaz yapar aman içmeyin diye kesin hüküm giydirmeyelim yanlış yönlendirme yapmayalım bencelmaz:
bu konuda seninle konuşmuştuk daha önce.. ewet umarım toparlanır canım.. sende biraz anlayışlı olmalısın sonuçta kocanı çok sewiosun o da seni..
hayatım bu laflar hiç olmadı şimdi buna ara wermek deme ben adım kadar eminim ki herhangi bi ayrılık söz konusu bile olamaz sizin ilişkinizde:1shok: gör bak ayrı kalın nasıl özleyeceksiniz birbirinizi sen sadece eşine bazı konularda kızgın olduğun için böyle düşünüyorsun ama işte bazı erkekler ewlensede analarından kopamıyo maalesef sende bu ayrılık sürecinde bunu anlamasını sağla düşüncelerini açıkça belirt artık biz bir aileyiz başka ana baba yok!! sen baba ben anayım biz bir aileyiz bunu benimsemesini sağla ki çağlayan çok anlayışlı bir eş olduğundan çabucak toparlanıp herşyiyoluna sokacak ben eminim... o yüzden sana şimdiden iyi tatiller diliyorum bu seyeg-hat ana çok iyi gelecek.. bi türlü çıkamadııın loğusa depresyonundan çıkarıp alacak seni öptüm seni çok...:teselli:yasakkelime

Sizi yalnız bırakmaya gelmiyor hiç hemen kaynamışsınız. Nehircim bu sözleri en son senden beklerdim açıkçası. Bu tür sorunları birçoğumuz yaşadık ve burada paylaştık. Sen hep olumlu yaklaşıp kendinden örnekler vermiştin. Şimdi aynılarını senden duyuyorum. Canım benim inşallah ilişkinizde her şey yoluna girer hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.

Bu tocalar neden analarına bu kadar bağlı. Bizim de sorunumuz eşimin annesini her zaman üstte tutması. Haklı da olsa haksız da olsa o üstün hatta kardeşi bile benden daha haklı. Bu kıyaslama bile çok kötü ama bunun yaşanmış olması bu düşünceleri doğuruyor. Çok kere ben de alıp başımı gitmek istedim ama beceremedim bence iyice dinlenen önce ve kararını ver canım. Senin için önemli olan senin ve Zeynonun mutluluğu olmalı. Şunu da unutma seni üzdülerse eğer (olaya tam hakim olamadm) kat kat kendilerinden çıkıyor. Allah'ından bulsun de yeter...

ınşallah güzel şeylerle karşılaşırsın Zeyno için... opuyorumnanaktan

Bakarsınız yakında ben de "gidiyorum kızlar " derim... Eşime söylemiştim oğlumuzun toparlanmasını beklediğimi. Deliler gibi seviyorum eşimi ve görmek istediğim sadece biraz ayrıcalık. Farklı olduğumu değerli olduğumu yaşamak istiyorum...

Ben de içlendim şimdi, gideyim de oğlumu öpeyim onun kokusu her şeye değer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…