- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #54.581
selam kızlar nasılsınız ben regal oldum.. daha kırkımıza var ama aranızda olan varmı?
Bu bakıcı meselesi bu aralar bizim de gündemimizde. Bu dönemi bi şekilde raporla falan bitirirm ama eylül de napıcam biilmiyorum pek. Kayınvalidem okula yakın oturuyo, kendi de pek hevesli ama dinç bebek peşinde koşacak biri değil. Hemen eli ayağına dolaşıveriyo. Bi de bebeğe karnı ağrıyo diye nane limon, sütüm az geliyo diye kafasına göre kanaat getirerek ( halbuki alakası yok) şekerli su falan vermeye falan niyetlendi bi kaç kez... Bırakmak istemiyorum ona...
Benim annemin de zamanı yok ama KAYMEK kurslarında bebek bakıcılığı varmış belediyenin. O kursu bitirenlere belediye referans oluyomuş falan. Onları araştırıcam yazın..
yok bi önceki sayfalarda konusu acıldı bunun hasretle..bende 20_30 u gecmiyo dedi..agır gelir yaa..nası üztüne yazmışlar günlük 100cc diye anlamadım..benimki 8kaşıkla bile nası uyuyo ama arttırıcam az gibi gelio bana en azından günlük 20cc ye başlıycam cünki gazdan aglama nöbetlerine başladı gene benimki..mamanın peşine sancı gelmeden önce düzenli kullan..ya da herzaman gazı olmuyosa gazı oldugu günler ver..
ay ne bileyim 50-50 iki seferde veriyorum demişti sanki hasret ondan sordum....
cano ozaman 50 yap günlük yarım tatlı kaşıgı koy ..herseferinde taze olucak zaten direk 5o ye yarım tatlı kaşıgı..zaten benimki günlük 20 yi gecmiyo..oda sabah akşam..
Değişiyor canım, bazen 40 ml, bazen daha fazla, bazen daha az..kızlar göğsünüzü sağdığınızda tek göğüsten kaç ml süt çıkıyor???
ayneeeeeeeeennnnnnn!!!alsanaalsanasmileBizde de aynı şeyler sözkonusu.. Bir Allah'ın kulu da sana benziyo demedi şimdiye kadar. Ama minicik bebek kimseye benzemiyo ki.Kayınvalidem takmış kafaya gidip gelip soruyo bebeği kime benzettin?? Babasına benziyo di mi? Bilmem neresi aynı halası di mi?? Ay gıcık oluyorum valla!! Huyu size benzemez inşallah diyesim geliyo!!
:lepi:kızlar göğsünüzü sağdığınızda tek göğüsten kaç ml süt çıkıyor???
bebeeem inanki yarım kavanozdan biraz az cıkıodu benim ama ölçüsünü hesaplamadım tabii oda başlarda biliosun 20 günn ara verdim..keşke sagmasaydım..cok sagmakta iyi degil kızlar kesiomuş sütü..bebek emerken anne biyolojik olarak beyin uyarıldıgı için süt salgısı artarmış yani sagmakla anı şey degil aksi takdrde sütümüz kesilebilirmişte..benmki galiba böyle oldu su an azaldı ama kesilmedi gezmeye gitti ciceklerden bal toplayıp gelicek geri biliorum bena.s
ewet sadece bi kere 50 içti genelde 20 30 içiyo we yetiyo 100 çok fazla bnde artık 50ye yarım tatlı kaşığı yaparım.. taze olması gerektiini bilmiodum ok:)))
merhaba canlar,nasılsınız umarım sizler ve tatlı bebekleriniz iyisinizdir,ben size bir açıklamada bulunmak istiyorum,doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama,ben ilişkimize biraz ara vermek istiyorum çok yorulduğumu ve biraz zamana ihtiyacım olduğunu düşünüyorum,zaten biliyorsunuz antalyaya gidicektik memeğim ile bu da denk geldi düşüneceğim biraz ya bize bir şans daha vereceğim ya da noktalayacağım,sebep derseniz belli net bi sebep yok genel herşey,yorulduğumu hissediyorum sadece
merhaba canlar,nasılsınız umarım sizler ve tatlı bebekleriniz iyisinizdir,ben size bir açıklamada bulunmak istiyorum,doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama,ben ilişkimize biraz ara vermek istiyorum çok yorulduğumu ve biraz zamana ihtiyacım olduğunu düşünüyorum,zaten biliyorsunuz antalyaya gidicektik memeğim ile bu da denk geldi düşüneceğim biraz ya bize bir şans daha vereceğim ya da noktalayacağım,sebep derseniz belli net bi sebep yok genel herşey,yorulduğumu hissediyorum sadece
nehir kendine gel bence ..lohusalıgı tavanda yaşıyosun benim gibi seni cok iyi anlıorum ama sonradan pişman olacagın şeyler yapma..saglıklık kafayla düşün..sorun ne??anlat.....merhaba canlar,nasılsınız umarım sizler ve tatlı bebekleriniz iyisinizdir,ben size bir açıklamada bulunmak istiyorum,doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama,ben ilişkimize biraz ara vermek istiyorum çok yorulduğumu ve biraz zamana ihtiyacım olduğunu düşünüyorum,zaten biliyorsunuz antalyaya gidicektik memeğim ile bu da denk geldi düşüneceğim biraz ya bize bir şans daha vereceğim ya da noktalayacağım,sebep derseniz belli net bi sebep yok genel herşey,yorulduğumu hissediyorum sadece
Nehir cim ii misin canım nerden çıktı böyle birşey allak bullak oldum şaştım kaldım canım
hayırıdrı nehir ne oldu ki ???canım önemli bişi değilse neden ara vereceksin bebeğini düşün..
nehir kendine gel bence ..lohusalıgı tavanda yaşıyosun benim gibi seni cok iyi anlıorum ama sonradan pişman olacagın şeyler yapma..saglıklık kafayla düşün..sorun ne??anlat.....
Bu arada süt gaz yapıyo mu kızlar size?? Gaz yapacak korkusuyla içemiyorum ama bu dönemde kalsiyumu çok almamız gerekmiyo mu kendi sağlığımız için, ilerde dişlerimiz falan çürümesin die????
canım yaşadığını sen bilirsin ama bence çabuk karar verme ailenin yanında düşünürken de bu konuyu tartışma derim çünkü ailen objektif bakamaz bu duruma haklı olarak senin tarafında olurlar bu konu konuşuldukca daha çok üzülür sinirlenir ve yıpranırsın kendi içinde düşün yalnızca kendin için değil bebeğin içinde onun geleceği içinde çok iyi düşün her evlilikde oluyor zaman zaman eşini çok seviyorsun anlattığın kadarıyla oda aynı şekilde seni üçüncü şahışlar için değmez derim iyi düşün canım arkadaşımm
canım laktazsız sutler var gaz yapmıyor.ben onlardan iciyorum.tum marketlerde bulabilirsin.pinar ve ulker uretio.
nehircigim bu konuyla ilgili arkadaslarin sorduklarina verdigin yanitlardan anladigim kadariyla ayni durumu yasiyoruz.ama ben her defasinda esime bakip onu ne kadar sevdigimi dusunuyorum ve vazgeciyorum herhangi birsey soylemekden.birde soyle bir durum var canim lohusalik donemindeyiz ve 3 tane hormonun acaip etkisi altindayiz.lutfen mantikli ol kendine biraz zaman ver.git antalyaya dinlen,bu konuyla ilgili sadece kendin dusun kimseyle paylasma.
bu konuda seninle konuşmuştuk daha önce.. ewet umarım toparlanır canım.. sende biraz anlayışlı olmalısın sonuçta kocanı çok sewiosun o da seni..bu arada eşim bana ilk kez bir yerim ağrıyor dedi,geçen gün bişi oldu ben de telefonda bağırdım buna,akşam eve geldiğinde bugün mideme birşey oldu nehir çok ağrım oldu dedi neden ne oldu dedim,senin ile telefonda konuştuktan sonra oldu dedi,içim parçalandı çünkü benim yüzümden oldu,hem biraz zaman girer ise araya belki borçlarını toparlayabilir çünkü ben maalesef ona hiç bu konuda yardımcı olamıyorum çocuk gibi yoktan anlamıyorum,harcıyorum ama var mı yok mu düşünmüyorum,hala baba evi ile karıştırıyprum zavallaım da bana kıyamadığı için hiçbir zaman hayır diyemdi ve bu hale geldi benimyüzümden,çok üzülüyorum ona
hayatım bu laflar hiç olmadı şimdi buna ara wermek deme ben adım kadar eminim ki herhangi bi ayrılık söz konusu bile olamaz sizin ilişkinizde:1shok: gör bak ayrı kalın nasıl özleyeceksiniz birbirinizi sen sadece eşine bazı konularda kızgın olduğun için böyle düşünüyorsun ama işte bazı erkekler ewlensede analarından kopamıyo maalesef sende bu ayrılık sürecinde bunu anlamasını sağla düşüncelerini açıkça belirt artık biz bir aileyiz başka ana baba yok!! sen baba ben anayım biz bir aileyiz bunu benimsemesini sağla ki çağlayan çok anlayışlı bir eş olduğundan çabucak toparlanıp herşyiyoluna sokacak ben eminim... o yüzden sana şimdiden iyi tatiller diliyorum bu seyeg-hat ana çok iyi gelecek.. bi türlü çıkamadııın loğusa depresyonundan çıkarıp alacak seni öptüm seni çok...:teselli:yasakkelimemerhaba canlar,nasılsınız umarım sizler ve tatlı bebekleriniz iyisinizdir,ben size bir açıklamada bulunmak istiyorum,doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama,ben ilişkimize biraz ara vermek istiyorum çok yorulduğumu ve biraz zamana ihtiyacım olduğunu düşünüyorum,zaten biliyorsunuz antalyaya gidicektik memeğim ile bu da denk geldi düşüneceğim biraz ya bize bir şans daha vereceğim ya da noktalayacağım,sebep derseniz belli net bi sebep yok genel herşey,yorulduğumu hissediyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?