- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #54.601
sütün kalitesini en çok artıran şey süt we sür ürünleridir arkadaşlar we ben hergün 1 litreye yakın süt içiyorum herkese gaz yapacak die bişey yok kimilerinin bünyesi sütteki laktozu sindirir kimileri indirmez o nedenle gaz yapar aman içmeyin diye kesin hüküm giydirmeyelim yanlış yönlendirme yapmayalım bencelmaz:
bu konuda seninle konuşmuştuk daha önce.. ewet umarım toparlanır canım.. sende biraz anlayışlı olmalısın sonuçta kocanı çok sewiosun o da seni..
hayatım bu laflar hiç olmadı şimdi buna ara wermek deme ben adım kadar eminim ki herhangi bi ayrılık söz konusu bile olamaz sizin ilişkinizde:1shok: gör bak ayrı kalın nasıl özleyeceksiniz birbirinizi sen sadece eşine bazı konularda kızgın olduğun için böyle düşünüyorsun ama işte bazı erkekler ewlensede analarından kopamıyo maalesef sende bu ayrılık sürecinde bunu anlamasını sağla düşüncelerini açıkça belirt artık biz bir aileyiz başka ana baba yok!! sen baba ben anayım biz bir aileyiz bunu benimsemesini sağla ki çağlayan çok anlayışlı bir eş olduğundan çabucak toparlanıp herşyiyoluna sokacak ben eminim... o yüzden sana şimdiden iyi tatiller diliyorum bu seyeg-hat ana çok iyi gelecek.. bi türlü çıkamadııın loğusa depresyonundan çıkarıp alacak seni öptüm seni çok...:teselli:yasakkelime
Sizi yalnız bırakmaya gelmiyor hiç hemen kaynamışsınız. Nehircim bu sözleri en son senden beklerdim açıkçası. Bu tür sorunları birçoğumuz yaşadık ve burada paylaştık. Sen hep olumlu yaklaşıp kendinden örnekler vermiştin. Şimdi aynılarını senden duyuyorum. Canım benim inşallah ilişkinizde her şey yoluna girer hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.
Bu tocalar neden analarına bu kadar bağlı. Bizim de sorunumuz eşimin annesini her zaman üstte tutması. Haklı da olsa haksız da olsa o üstün hatta kardeşi bile benden daha haklı. Bu kıyaslama bile çok kötü ama bunun yaşanmış olması bu düşünceleri doğuruyor. Çok kere ben de alıp başımı gitmek istedim ama beceremedim bence iyice dinlenen önce ve kararını ver canım. Senin için önemli olan senin ve Zeynonun mutluluğu olmalı. Şunu da unutma seni üzdülerse eğer (olaya tam hakim olamadm) kat kat kendilerinden çıkıyor. Allah'ından bulsun de yeter...
İnşallah güzel şeylerle karşılaşırsın Zeyno için... opuyorumnanaktan
Bakarsınız yakında ben de "gidiyorum kızlar " derim... Eşime söylemiştim oğlumuzun toparlanmasını beklediğimi. Deliler gibi seviyorum eşimi ve görmek istediğim sadece biraz ayrıcalık. Farklı olduğumu değerli olduğumu yaşamak istiyorum...
Ben de içlendim şimdi, gideyim de oğlumu öpeyim onun kokusu her şeye değer...
tatlım çok haklsın ilişkimizde aman aman sorunlar yok aslında birazda ben abartıyorum çünkü bunaldım,bu salak istanbulda eşimin saçmasapan akrabaları,onun ailesi ve arkadaşlarından başka tanıdığım yok,benden kimse bunaldım onların içinde,antalyadaki yaşamımı sizlere anlatsam aklınız hayaliniz durur ,ben her haftasonu motorlarla dağlara çıkan,gruplar halinde dolaşan delinin tekiydim,o bar senin bu bar benim,mangallar,meyhaneler,eğlenceler,süpperdi,şimdi ise saçmasapan akraba ziyaretleri,vs vs vs çok SIKILDIMMMMMMMMMMMMMM,eğer diyorum evlilik bu ise istemiyorum ben,hayatımı neden kendi ellerim ile bitirmişim diyorum,evet eşim beni çok seviyor ben de onu,ve şimdi dünya güzeli bir kızımız var,eşim hep yanımda ve kendinden önce hep beni düşünmüştür bitanedir,ama bu yaşam bana yetmiyor
nehircim bak okadar şey attattınız bebeğimiz erken oldu belki birçok şey yaşadınız ama katlandınız.Bak yeni bir bebeğiniz oldu onun anneye ve babaya şuan çok ihtiyacı var bence iyi düşün taşın gez dolaş kendine zaman ver ama böyle kestirip atma.en iyisini yapıyosun bence biraz ayrı kalmak ikinizede iyi gelcek özliyceniz birbirinizi.Antalaya şansına bugün yağmurlu neyse yine güneş çıkar umarım senin için doğar.
[color="ındigo"]hayat sadece aile gezmeleri,ev işi,yemek vsvsvs den ibaret değil ben bunu anlatmaya çalışıyorum sıkıldım ,ama dediğim gibi düşüneceğim iyice,en sonunda bebeğim için ve eşimi sevdiğimden dolayı dönerim dönersem[/color]
canım benimki düzenli kakasını yapan bir bebekti.sütümde çoğu zaman kıyafetlerime akardı dün doktora GİTTİK 260 gr almış bir ayda enaz 600 gr alması lazımkızlar oglusum yarın 15 gunluk olacak.. onumuzdekı haftada doktorda kontrolumuz var. ne kadar kılo almıs olması gerekıyor bilginiz var mı? emıyor cok guZel ama merak edıyorum sutumun ne kadar yaradıgını..
günaydın annişler gece 3 te uyudum yine zombi modundayımkızımı uyanık tutayım geç saate kadar ki gece rahat ediym diorum bizim kız abartıyo olayı yani 3e kadarda uyuma demiyoruz ki... 1 de uyutma işlemlerine başladım 3ü buldu sabah 7ye çeyrek kala kocim aradı işten geliordu ana uyandım ki bizim zilloş uyanmamışsırnaşık şey 4 saat aç kaldı ama olsun uyuduk en azından emzirdim we tekrar uyudu:)))) şimdi kalktım yanından az birazdaha emzirdim yatıyo mışıl mışıldelikafadulden tabi durumu değerlendiremiorum dükkandayım maaleesf:1ninca:
herkese mehaba bugün tam bir aylık olduk.Dün doktor kontrolümüz vardı bebeğim doymuyo sütüm yetersiz bazen pedi bile dayamayan sütüm suymuş bebeğim bir ayda sadece 260 grm almış.Şimdi süt arttırıcı çay ve VİTAMALT içiyorum 10 gün deniycez eğer yine kilo almazsa mama takviyesine başlıycaz.Hasretin dediği doğru kızımda bol bol süt içmiştim hiç problemim olmadı bunda gaz olucak diye bişey yemedim süt fos çıktı bugünden itibaren bol bol tatlı süt.Akşam doktoru aradım dün her on dkda bir emdi tek göğsümü emdikten sonra elimle sağdım 50cc çıktı.Dahada çıkıcaktı ama bıraktım damla damla ilk fışkırıyo sonra damla damla.Oda mama yap dedi 2-3 güne sütüm artıcakmış bakalım neolcek.
kızlar oglusum yarın 15 gunluk olacak.. onumuzdekı haftada doktorda kontrolumuz var. ne kadar kılo almıs olması gerekıyor bilginiz var mı? emıyor cok guZel ama merak edıyorum sutumun ne kadar yaradıgını..
kızlar dun pompa ile sutumu sagip buzdolabina koydum.derecesi 4 eksi 18.
buzdolabinda kac gun kaliyor anne sutu ? deep freeze degil.
Herkese merhaba;
3 haftalık hamileyim mart'ta hamile kaldım 7 Nisan da öğrendim Hissettim de :)))
Ama dün doktora gittim keseyi göremedi ve sol kasık kısmımda ağrımdan dolayı kist olmuş bunun normal olduğunu hamilelikde görülebilecek bişey olduğunu söyledi sizlerden bu sorunu yaşayan var mı ??
korkularım var
kızlar oglusum yarın 15 gunluk olacak.. onumuzdekı haftada doktorda kontrolumuz var. ne kadar kılo almıs olması gerekıyor bilginiz var mı? emıyor cok guZel ama merak edıyorum sutumun ne kadar yaradıgını..
oy7oyo ah be güzleim öyle sağacak akdar sütüm olsa biryerlerden araştırı bulur bilirdim sanada söylerdim ama yok ki
sen genede bence iki günü geçirme canım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?