2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın annişler gece 3 te uyudum yine zombi modundayım kızımı uyanık tutayım geç saate kadar ki gece rahat ediym diorum bizim kız abartıyo olayı yani 3e kadarda uyuma demiyoruz ki... 1 de uyutma işlemlerine başladım 3ü buldu sabah 7ye çeyrek kala kocim aradı işten geliordu ana uyandım ki bizim zilloş uyanmamışsırnaşık şey 4 saat aç kaldı ama olsun uyuduk en azından emzirdim we tekrar uyudu:)))) şimdi kalktım yanından az birazdaha emzirdim yatıyo mışıl mışıldelikafadulden tabi durumu değerlendiremiorum dükkandayım maaleesf:1ninca:

herkese mehaba bugün tam bir aylık olduk.Dün doktor kontrolümüz vardı bebeğim doymuyo sütüm yetersiz bazen pedi bile dayamayan sütüm suymuş bebeğim bir ayda sadece 260 grm almış.Şimdi süt arttırıcı çay ve VıTAMALT içiyorum 10 gün deniycez eğer yine kilo almazsa mama takviyesine başlıycaz.Hasretin dediği doğru kızımda bol bol süt içmiştim hiç problemim olmadı bunda gaz olucak diye bişey yemedim süt fos çıktı bugünden itibaren bol bol tatlı süt.Akşam doktoru aradım dün her on dkda bir emdi tek göğsümü emdikten sonra elimle sağdım 50cc çıktı.Dahada çıkıcaktı ama bıraktım damla damla ilk fışkırıyo sonra damla damla.Oda mama yap dedi 2-3 güne sütüm artıcakmış bakalım neolcek.

tatlım eşim zaten hep benim yanımda ama işte bazen olanlar oluyor,annesi ne söylerse söylesin eşim benim istediğimi yapıyor ama tabi kendisi çok yıpranıyor ben de bu arada kalmaktan hoşlanmıyorum bunlar benim kişiliğim karakterimde olmayan şeyler boyun eğmek ya da haksızı idare etmek,ama dedim ya düşüneceğim b,iraz,eşimi, tabiki seviyorum ayrı kalınca onu çok fazla özlicem tabi ama inşallah herşey istediğim gibi olur

kendinden numuneler vermişti onlardan birini yaptım gece 110 cc hemen hüpletti ve bayıldı 3 gündür hiç uyumuyodu şuan düz yine biraz uyuydu gecede sürekli emzirdim.Şimdi sabahta mama verim sonra emzirmeye devam.Artık çaresiz kalırsam hiç durmazsa vericem mamayı.Kızımda olan sütüm oğluma yetmiyo dün mahvoldum ya okadar uykusuz geçen gece.ınşallah sütüm artarda mamaya gerek kalmaz.

tatlım çok haklsın ilişkimizde aman aman sorunlar yok aslında birazda ben abartıyorum çünkü bunaldım,bu salak istanbulda eşimin saçmasapan akrabaları,onun ailesi ve arkadaşlarından başka tanıdığım yok,benden kimse bunaldım onların içinde,antalyadaki yaşamımı sizlere anlatsam aklınız hayaliniz durur ,ben her haftasonu motorlarla dağlara çıkan,gruplar halinde dolaşan delinin tekiydim,o bar senin bu bar benim,mangallar,meyhaneler,eğlenceler,süpperdi,şimdi ise saçmasapan akraba ziyaretleri,vs vs vs çok SIKILDIMMMMMMMMMMMMMM,eğer diyorum evlilik bu ise istemiyorum ben,hayatımı neden kendi ellerim ile bitirmişim diyorum,evet eşim beni çok seviyor ben de onu,ve şimdi dünya güzeli bir kızımız var,eşim hep yanımda ve kendinden önce hep beni düşünmüştür bitanedir,ama bu yaşam bana yetmiyor

nehircim bak okadar şey attattınız bebeğimiz erken oldu belki birçok şey yaşadınız ama katlandınız.Bak yeni bir bebeğiniz oldu onun anneye ve babaya şuan çok ihtiyacı var bence iyi düşün taşın gez dolaş kendine zaman ver ama böyle kestirip atma.en iyisini yapıyosun bence biraz ayrı kalmak ikinizede iyi gelcek özliyceniz birbirinizi.Antalaya şansına bugün yağmurlu neyse yine güneş çıkar umarım senin için doğar.

hayat sadece aile gezmeleri,ev işi,yemek vsvsvs den ibaret değil ben bunu anlatmaya çalışıyorum sıkıldım ,ama dediğim gibi düşüneceğim iyice,en sonunda bebeğim için ve eşimi sevdiğimden dolayı dönerim dönersem

beknurcum gÖzÜn aydın mınıĞıne kavuŞmuŞun allah analı babalı bÜyÜtsÜn.
Kızlar dÜn doktor ben 20cc mılupanın rezenesını verıyodum ÇoÇuĞa bana onda Şeker var bıraz rahatlatır okadar sonra sancı devm eder verme sallama kendı ıÇtıĞın Çaydan ver dedı.yÜzÜndekı sıvılcelerdde geÇermıŞ ÖksÜrÜyodu arada oda reflÜdenmıŞ ınŞallah sÜtÜmde yeterde sorunumuz kalmaz.

oyyy canımsın canım benim,biz yarın akşam 20:== uçağı ile uçöuyoruz inşallah antalyaya arkadaşlarımı kardeşlerimi geçmişimi çok özledim,bekle beni antalya,bu arada eşim çok fena üzgün benim yaptığım konuşmadan dolayı,içim parçalanaıyor,hele kızına hiç dayanaöıyor gidicek diye,dün duyunca şok oldu,boşanmak o kadar kolay değil,tek senin istemen ile olmuyor,antalyaya gidcecekdisngezip dolaşacak kafanı toplayıp geliceksin ben de burda sizi bekliyor olacağım dedi,sabah annemde çağlayana kızını mı daha çok yoksa eşini mi dedi,ki bu annemin bir esprisidir ,akşama kadar bana hep sorar kızını mı daha çok beni mi,kızın mı daha güzel sen mi diye bizi böyle sever annem yani, neyse ,eşimde ikiside benim aynı,asla ayırt edemem dedi,içim gitti

en iyisini sen kendin bilirsin canım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

kızlar oglusum yarın 15 gunluk olacak.. onumuzdekı haftada doktorda kontrolumuz var. ne kadar kılo almıs olması gerekıyor bilginiz var mı? emıyor cok guZel ama merak edıyorum sutumun ne kadar yaradıgını..

kızlar oglusum yarın 15 gunluk olacak.. onumuzdekı haftada doktorda kontrolumuz var. ne kadar kılo almıs olması gerekıyor bilginiz var mı? emıyor cok guZel ama merak edıyorum sutumun ne kadar yaradıgını..
canım benimki düzenli kakasını yapan bir bebekti.sütümde çoğu zaman kıyafetlerime akardı dün doktora GİTTİK 260 gr almış bir ayda enaz 600 gr alması lazım

Bakarsınız yakında ben de "gidiyorum kızlar " derim... Eşime söylemiştim oğlumuzun toparlanmasını beklediğimi. Deliler gibi seviyorum eşimi ve görmek istediğim sadece biraz ayrıcalık. Farklı olduğumu değerli olduğumu yaşamak istiyorum...

Ben de içlendim şimdi, gideyim de oğlumu öpeyim onun kokusu her şeye değer...[/COLOR][/B][/QUOTE]

bence alayımız delirmiş vaziyetteyiz .herkes aynı duygularımı hisseder aynı şeylerimi yaşar.kesin kanaatim lohusalık psikolojisi.kaydirigubbakcemile3
az sabredelim bacılar geçecek.

ay bende 2 gundur kalkamıyorum saat çalıyor bebeğin kamerası alarm veriyor ama ben kalkamıyorum yerimden.belimin ağrısı bacaklarıma vuruyor, sırtımın ağrısı sanki omuriliğim yamulmuş gibi.buna bide kabızlıkdan kaynaklı makat ağrısı eklenince yok kalkamıyorum.yavrum 2 gecedir 4 5 saat arayla besleniyor akannehir
kocama dedim yaw bi gecede sen bak kalk bak süt sağdım ısıt ben artık cok yoruldum herif banamısın demedi.ama çok kötü planlarım varaklinialirimsmile

canım neden öyle oluyormuş?yani sırf su muymus?

doktor bana dediki haftada 250 gr almalıymış.ama ilk hafta çoğu bebek kilo veriyor canım.doktor kilo vermiş derse moralini bozma yani.

kızlar dun pompa ile sutumu sagip buzdolabina koydum.derecesi 4 eksi 18.
buzdolabinda kac gun kaliyor anne sutu ? deep freeze degil.

selam herkeslere nasılsınız ..... biizm zilli ayakta uyumadı kucakta durmak istiyor ama almıyorum alıştı vazgeçirmeye çalışıyoruz şimdi :):): ) ya sizleri özleidm bi bakayım dedim ....

ASİNAZ canım en güzeli git gezin biraz arkadaşalrını gör ama eşine geri dönnnnn...... :):): hakkında hayırlısı olsun eşin antalyaya taşınmazmıymış bi sorsana ...... :):):)

Herkese merhaba;
3 haftalık hamileyim mart'ta hamile kaldım 7 Nisan da öğrendim Hissettim de :)))
Ama dün doktora gittim keseyi göremedi ve sol kasık kısmımda ağrımdan dolayı kist olmuş bunun normal olduğunu hamilelikde görülebilecek bişey olduğunu söyledi sizlerden bu sorunu yaşayan var mı ??
korkularım var

kızlar dun pompa ile sutumu sagip buzdolabina koydum.derecesi 4 eksi 18.
buzdolabinda kac gun kaliyor anne sutu ? deep freeze degil.

oy7oyo ah be güzleim öyle sağacak akdar sütüm olsa biryerlerden araştırı bulur bilirdim sanada söylerdim ama yok ki

sen genede bence iki günü geçirme canım.....

korkmaaaaa......... mutlaka bir çözümü vardır bebeğe zarar vercek bieşy değildir.... hayırlsıolsun hayırlıda doğumun olsun inan tarifsiz bir duygu .... özledim bende kız hamileliği .......... keyfini çıkar çok güzel bir duygu hele tekmelerini hareketlerini hıçkırıklarını hissetmek süper .... mevlam zamanında sorunsuz bir doğum la bebeğini kucağına almayı nasip etsin .... herşeyi sorun etme kafana hiç bişeyi takma i huzurlu bi bebeğin olsun canım.....

1 ay içinde 600 gr alacak canım.dogumdan 1 hafta sonra doğum kilosuna tekrar ulaşacak benimki 3250 dogdu 15 gün sonra 3450 idi dr normal dedi carsamba günü 1 aylık oluyoruz umrım sütüm yaramıstır azaldı bugünlerde mama istemiyorum ben ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…