- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #5.481
ya kızlar benim baş ağrılarım çok arttı iki gündür.çıldırıcam ağrıdan.aranızda bu kadarını yaşayan varmı.normalmiş galiba bu haftalarda.[/QUOEVET CANIM BAS AGRILARI NORMALMIS BENIM BIRDE MIGRENIM VAR GERISINI SEN DUSUN ARTIK
iki günden beri yaşadığım baş ağrısı anlatamam.bide senin migrenin hakikaten düşünemiyorum.canım allah kolaylık versin.
baş agrısı demissinizde benimde acayip sekilde agrıyor bu ara
dün cok cok ağırdı. zonkladı gun boyu aksam ise basımı kaldıramadım..
bu haftalarda kan basıncından dolayı normalmis.. ne kadar ilginc bir sey su gebelik:) her hafta farklı seyler yasıyoruz
mide ekşimesi ve yanmasından dolayı cogu gıdadan uzaklastım. meyve hic yemiyorum. susamlı seyler ve aklıma daha gelmeyen ama beni korkutan seyler:S
Benim eşim bebeği istemiyorum bile diyordu geçen haftalarda, babalık fikrine ve sorumluluk duygusuna alışmaları zor oluyor, aynı benim eşimde ne bebeği ne de beni umursuyor, bana hiç hamileymişim gibi davranmıyor, ben hiç takmıyorum, ilk zamanlar çok ağladım, sinirlendim ama baktım ki kendime ve bebeğe zarar veriyorum, sende umursama bir süre sonra anlayacaktır hatasını, benimki anlamaya başladı yavaş yavaş...
merhaba arkadaşlarrr
bugün kontrolümüz vardı..
bebikimiz 2,5 cm olmuş :)) herşey yolunda maşaallah alkisalkisalkis
bulantı bilekliği kullsndığımdsn bshsetmiştim ya size, kullanabilirsin dedi.. yalnız normalde hamilelerin karnı açken bulantı olurmuş, yediklerinde geçermiş..
benimse tam tersi yemekten sonra bulantı başlıyor
gastirit olabilir dedi.. mide şurubu verdi..
folik asiti bıraktırdı.. başka bir vitamin yazdı.. isimleri aklımda değil reçete eşimde..
onun dışında 3 hafta sonra 2 li test için çağırdı.. bununla ilgili baya bi açıklamada bulundu
yani 2 li test sonucu riskli çıkarsa ve sonuç olarak fikrinizi değiştirmeyecekse (bebekten vazgeçmek gibi-- Allah korusunnnn).. yaptırmayabilirsiniz isterseniz dedi.. falan filan
böyle işte
bu arada bikaç kg vermişim ben de
ah canım ya normalde okadar duyarlıki benim ve bebeğimiz konusunda.ama şimdilerde başkaları tarafından ikimizde sürekli geriliyoruz ve bu birbirimizden çıkıyor.ben normalde zaten sinirli bir insanım ama bebeğim gerilmesin diye elimden geldiğince uzak kalmaya çalışıyorum bu gibi durumlardan.ama oluyor işte.
Bosnacım sen nasılsın? kilo vermişsin ben de aynıyım canım ya alamadım da verdiklerimi.Sadece meyve yiyerek kilo alınmıyor maalesef.Bakalım kontrole gidince doktor ne diyecek
merhabalar arkadaşlar nasılsılnız bende 12 hafta 5 günlük hamileyim...
kızlar ben doktora gidiyorum çok heyecanlıyım 2li test yapılacak ense kalınlığına bakılacak umarım bebişimin herşeyi normaldir.belki cinsiyetini bile öğreniriz.:ecrin_bebek:
Merhaba canım hoşgeldin. a.s. hayırlı olsun hamileliğin.
ezgicim, iyiyim canım çok şükür, bulantıları saymazsak bir şikayetim yok.
ben sizlerin tersine akşamları çok kötü oluyorum, saat 5 gibi bir başlıyor bulantı ve hazımsızlık, bütün gece sürüyor.
ben 3 ayımızı bitirdikten sonra kilo almaya başlayacağımızı düşünüyorum. dediğin gibi çorba peynir ekmek ve meyveyle kilo almak zor biraz. başka şeyler de yemeye çalışıyorum ben ama porsiyonlarım çok küçük :)
senin kontrolün ne zamandı canım?
arkadaşlar,başka telden çalıyomuş gibi oldum ama,şimcik aklıma geldi,bi arkadaş bahsetmiş temizlik yapıyorum belime ağrı giriyo,falan.temizlik deyince ,benim tanıdğııma doktoru demişki,sakın eğilerek iş yapma,bebeğin kafası yamuk olur..daha önce böyle bişey duydunuzmu,?:uhm: hiçmi iş yapmıyacaz yanee..CADIARZU CADIARZU
kızlar 1 saattir geçmişi okuyorum izmirhayal üzme kendini inşallah bebişin bir sürpriz yapar sana dualarımız seninle...kızlar herkese hayırlı günler diliyorum ben bugün çok kötüyüm eşimle küstük , hiçbirşey yiyemiyorum moralim sıfır çok üzgünüm ağlama krizlerindeyimmmafoldumbenmafoldumben
ezgim elbette annenin ruh hali bebisi etkiler
sen bana dopplerin zararı varmı diye sormustun bende ona cevap vermistim:) eksik yazmısım kusura bakma
onun zararı yok yani
canım ne ben nede bebek umrunda değil bir kaç gündür çok tuhaflaşmıştı zaten dün akşamda hiç olmucak şeyden tartışma çıkardı kendi kendine kızdı köpürdü falan çok kırıldım ve üzüldüm :gitme:
arkadaşlar,başka telden çalıyomuş gibi oldum ama,şimcik aklıma geldi,bi arkadaş bahsetmiş temizlik yapıyorum belime ağrı giriyo,falan.temizlik deyince ,benim tanıdğııma doktoru demişki,sakın eğilerek iş yapma,bebeğin kafası yamuk olur..daha önce böyle bişey duydunuzmu,?:uhm: hiçmi iş yapmıyacaz yanee..CADIARZU CADIARZU
Slm kızlar dün doktora gittim ikili test için dopplere girdim bebişimi gördüm ne kadar büyümüş yaaa ense kalınlığı normal 10 gün sonrada kan sonuçlarını alsam oh dicem yaa bu arad hiç kilo almamışım süper yaa:)
Canım haklısın nasıl olsa alacağız fazlasıyla kiloları o yüzden takmıyorum kafama ama eşim diyor çok zayıfladın ye birşeyler diye.Benim salı günü canım kontrolüm ikili teste gireceğim Allah hepimizin bebişini korusun onu da atlatsak.Ben de senin gibi onu bayağı bir takmıştım kafaya ama bak herkes ne güzel haberlerle geliyor inşallah biz de öyle geleceğiz. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?