2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet bu haftalarda normalmiş.ama bazen dayanamıyorum.sonra aklıma geliyor.bebeğim sağlıklı olsunda razıyım bu ağrılara.mide ekşimesi ve yanması sürekli oluyor zaten.

benimki benden daha çok istiyordu bebeği ama şimdi ne ben nede bebek umrunda değil çok anlayışsız ve hiç düşünmeden kırıyor sürekli ağlıyorum görüyor umrunda değil neyin var diye bile sormuyor

merhaba arkadaşlarrr
bugün kontrolümüz vardı..

bebikimiz 2,5 cm olmuş :)) herşey yolunda maşaallah alkisalkisalkis
bulantı bilekliği kullsndığımdsn bshsetmiştim ya size, kullanabilirsin dedi.. yalnız normalde hamilelerin karnı açken bulantı olurmuş, yediklerinde geçermiş..
benimse tam tersi yemekten sonra bulantı başlıyor
gastirit olabilir dedi.. mide şurubu verdi..
folik asiti bıraktırdı.. başka bir vitamin yazdı.. isimleri aklımda değil reçete eşimde..
onun dışında 3 hafta sonra 2 li test için çağırdı.. bununla ilgili baya bi açıklamada bulundu
yani 2 li test sonucu riskli çıkarsa ve sonuç olarak fikrinizi değiştirmeyecekse (bebekten vazgeçmek gibi-- Allah korusunnnn).. yaptırmayabilirsiniz isterseniz dedi.. falan filan
böyle işte
bu arada bikaç kg vermişim ben de

merhabalar arkadaşlar nasılsılnız bende 12 hafta 5 günlük hamileyim...

Gözün aydın canım evet ya ben de öyleyim doktordan geldikten sonra hele de işler yolunda gitmişse çok keyifleniyorum.doktorum da çok iyi tek tek açıklama yapıyor insanın içi rahatlıyor valla.hadi darısı ikili teste.ben de salı günü gideceğim o test için.

bende sadece benim problemim olduğunu sanırdım.yalnız değilmişim.eşimle sürekli tartışıyoruz.sanki ben eskisi gibi takmıyorum birşyleri,anlamıyorda.üzülüyorum.bebişimide üzdüğüm için daha çok kahroluyorum.

Bosnacım sen nasılsın? kilo vermişsin ben de aynıyım canım ya alamadım da verdiklerimi.Sadece meyve yiyerek kilo alınmıyor maalesef.Bakalım kontrole gidince doktor ne diyecek

ezgicim, iyiyim canım çok şükür, bulantıları saymazsak bir şikayetim yok.
ben sizlerin tersine akşamları çok kötü oluyorum, saat 5 gibi bir başlıyor bulantı ve hazımsızlık, bütün gece sürüyor.
ben 3 ayımızı bitirdikten sonra kilo almaya başlayacağımızı düşünüyorum. dediğin gibi çorba peynir ekmek ve meyveyle kilo almak zor biraz. başka şeyler de yemeye çalışıyorum ben ama porsiyonlarım çok küçük :)
senin kontrolün ne zamandı canım?

kızlar ben doktora gidiyorum çok heyecanlıyım 2li test yapılacak ense kalınlığına bakılacak umarım bebişimin herşeyi normaldir.belki cinsiyetini bile öğreniriz.:ecrin_bebek:

canım hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.allahım sağlıklı sıhhatli versin inşallah.kaçıncı haftadaydın sen.

arkadaşlar,başka telden çalıyomuş gibi oldum ama,şimcik aklıma geldi,bi arkadaş bahsetmiş temizlik yapıyorum belime ağrı giriyo,falan.temizlik deyince ,benim tanıdğııma doktoru demişki,sakın eğilerek iş yapma,bebeğin kafası yamuk olur..daha önce böyle bişey duydunuzmu,?:uhm: hiçmi iş yapmıyacaz yanee..CADIARZU CADIARZU

ezgim elbette annenin ruh hali bebisi etkiler
sen bana dopplerin zararı varmı diye sormustun bende ona cevap vermistim:) eksik yazmısım kusura bakma
onun zararı yok yani

Canım haklısın nasıl olsa alacağız fazlasıyla kiloları o yüzden takmıyorum kafama ama eşim diyor çok zayıfladın ye birşeyler diye.Benim salı günü canım kontrolüm ikili teste gireceğim Allah hepimizin bebişini korusun onu da atlatsak.Ben de senin gibi onu bayağı bir takmıştım kafaya ama bak herkes ne güzel haberlerle geliyor inşallah biz de öyle geleceğiz. opuyorumnanaktan

bende okudum
bel agrısı hamilelikte cok sık rastlanırmıs
o yuzden daha agrımadan dikkat edinmeli mesela beli bukere egilmek yerine
bel dik duracak sekilde yerden bir sey alınmalı gibi onlemler faydalıymıs

canım benim üzme kendini.bende bugün tartıştım eşimle ki biz son iki üç gündür böyleyiz.sanki hamile o.hiç anlayış göstermiyor.inan oluyor bunlar.bende küsüm şimdi.ama yemek yedim canım istemediği halde.sende ye birşeyler.bebeğin için.annesi hadi doyur bebikini.sil gözyaşınıda.

ezgim elbette annenin ruh hali bebisi etkiler
sen bana dopplerin zararı varmı diye sormustun bende ona cevap vermistim:) eksik yazmısım kusura bakma
onun zararı yok yani

Tamam canım o zaman yanlış anlaşılma olmuş kaydirigubbakcemile3 ben de diyorum neden bebeğe zararı yok dedi acaba.Neyse iyi yapmışsın almakla ben de istiyorum valla ne güzel onu duymak.

canım sanırım onlar da bizim gibi ruhsal değişiklikler yaşıyorlar, anlayacaktır hatasını. kimbilir belki şimdi bile pişmandır. üzme kendini nolur, umrunda olmadığını düşünsen de, hatta zaman zaman belli edemese de, eminim sen de bebeğiniz de çok önemlisiniz eşin için...

valla ben hiç yapmıyorum :roflol:
şaka bir yana, ilk defa duyuyorum bunu... bir sürü arkadaşım doğum yaptı, hepsi temizliklerini yemeklerini kendileri yaptılar, bilmem ki...

canım bizimde ense kalınlığımız ölçüldü bu hafta allaha şükür normal.kanda verdik.bakalım hayırlısıyla 31 ağustosta alıcaz sonuçları.bende çok heyecanlıyım.allah hepimizin evladını kousun.sağlıkla kucağımıza alamyı nasip etsininşallah.hepimizin sonuçlarıda normal çıksın:Saruboceq:
bu arada senin kaç haftalıktı.

inşallah canım, sırayla hepimiz güzel haberler vereceğiz.
o arada ilk 3 ayımız da bitmiş olacak, sonra gelsin iştahlı, keyifli günleerrr hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…