2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah kolaylık versin cnm, yavaş yavaş bu problemler de bitecek inş.. Kızlar üşümenizin nedeni hem uykusuzluk hem de kansızlık olabilir. kansızlık ta çok üşüme yapar, kan haplarınızı ihmal etmeyin

Çok geçmiş olsun cnm, bünyen neden bu kadar zayıf düştü ki? Çok mu zor bir doğum yaşadın, çok mu kan kaybın oldu acaba? Bir de hamilelikte yeterince beslenmez ve yeterli kilo almazsan sonra böyle şeyler olabileceğini duymuştum. Kendine çok dikkat et cnm, iyi beslen inş. en kısa zamanda düzelirsin

çok geçmiş olsun canım..ilk defa duydum böyle bişey..neden düşüyo acaba emzirme sonrası tansiyon?olsun üzme kendini mamayla beslenen birçok bebek var onlar da sapasağlam...

çok teşekkürler canım.herhalde benim bünyemle ilgili.hamileyken de sürekli tansiyonum düşüyordu hatta bi defa baygınlık geçirmiştim.gerçekten çok teşekkürler teselliye çok ihtiyacım var.etrafımdaki herkes bisey söylüyor.dün sağlık ocağındaki ebeye sinir oldum.yok emzirmezsen bebeğin her zaman hasta olur yok sağlıksız bi bebek olur.bende kızdım ben istemezmiyim çocuğumu emzirmek ama durum ortada ben iyi olmazsam bu çocuğa kim bakacak ,evde tekken emzirip ardından baygınlık geçirsem kimin haberi olacak dedim o da kesti sesini oturdu.sanki ben istemiyorum ne kadar ağladım bu yüzden.ama çocuğumun bana ihtiyacı var o yüzen kendimi toplamaya çalışıyorum.

Bu sabah ilk kez süt içtim bir bardak, bakalım ne olacak, inş çok etkilenmez. Malum süte en çok ihtiyacımız olduğu dönem

çok teşekkürler canım.hamilelikte 12 kilo aldım ve çok düzenli beslendim.hastaneden geldiğimde 11 kilo vermiştim .kızım 4 kilo doğdu ve normal doğum yaptım belki o çok sarsmış olabilir beni.

Seyyal cim ben yarına randevu aldım afıyet hastanesınden kalca usg fıyatı 68 tl persembe ve cumartesı gunlerı bakıyorkarmıs sen arastırdın mı neye karar verdın canım

çok geçmiş olsun canım mama veriyorum diye üzme kendini sakın benim ablam da ilk bebeğini emzirememişti ama kızı maşallah hem uzun boylu hem kilosu yerinde hem de allah a çok şükür gayet de sağlıklı maşallah subanellah

çok teşekkürler canım.hamilelikte 12 kilo aldım ve çok düzenli beslendim.hastaneden geldiğimde 11 kilo vermiştim .kızım 4 kilo doğdu ve normal doğum yaptım belki o çok sarsmış olabilir beni.

anladım cnm, ne güzel kilo vermişsin maşallah. arkadaşların dediği gibi mama veriyorum diye sakın üzme kendini, bebeğin mamayla da beslenir ama senin ona vereceğin sevgiyi başka yerde bulamaz. sen sadece ona odaklan cnm, herşeyin hayırlısı

canım bebeğin gözünde ne vardı. bizde sulanıp çapaklanıyo biraydır böyle geçmedi dün doktora götürdüm bişey demedi sinirlendim şimdi doktor arayışındayım

Merhaba canlar
Geçmişi okuyorum hepimizin sorunları aynı

Bizim oğlan tüm gün çektiği gaz sancılarını gece atıyor dışarı
Bu gece sarhoş gibi uyandım altını değiştiriyordum biraz kaka yapmış diye...
bi güzel her şeyine yapınca gözlerim faltaşı gibi açıldı :))

Geçenlerde benim üzerime yapmıştı fışkırtaraktan sempatiksalakcinni
Altı açık olunca daha rahat yapıyorlar sanki...

Bende yediklerime onca dikkat etmeme rağmen oğlum gazlı bence bu gaz olayının
ananın yedikleriylen alakası yok :dilcikar:

baklagiller süt kahve kola çay gibi şeyler hiç yemiyorum yine gazlı ama öyle çatlayacak kadar ağlamıyor en azından ... akannehir

bu arada benim hamilelikteki mide yanmalarım devam ediyor sanırım reflü olmuşum
onun içinde doktora gitmem lazım :uhm:

sütünüz için bol bol su için benim en çok içtiğim şey su ve sürekli emmek isteyen oğluma çok şükür sütüm yeterli geliyor

Kayınvalide lafları bende de mevcut lohusalıkta tek ağladığım şey onun laflarıydı
Yakın oldukları için sık geliyorlar yok bebeği büyütemiyormuşum
yok sütüm yetmiyormuş yok niye ağlıyormuş yok şöyle yok böyle amaaaaaaaaaan
Darlandım iyice ama artık oğlumla gezmelere başlayacağım beni evde bulana aşk olsun

delikafadulden

Yaa sizden doktorunuz mu istedi bu usgyi? ben doktor istemedikçe çektirmeyi düşünmüyorum da

Doktor hastaneden cıkarken nelerın yapılacagını yazdı werdı 5 ve 10 gunluk kontrol topuk kanı hepatıt 2. asısı ve kalca usg sı yarın baska yapılacak bısı war mı dıye sorucam kontrole gıdınce sende bı sor ıstersen

Sağol cnm, aylık kontrolümüz salı günü bakalım ne diyecek. Ayrıca biz sadece 5. gün gittik kontrole, 10. gün gitmedikbilmiyorumkismile

bizim kontrolümüz de yarın kızlar...bakalım ne diyecek doktor .............ne garip hamileyken yazıyoduk kontrol günlerimizi şimdi bebiklerimizinkini yazıyoruz.zaman çok çabuk geçiyo yaa.......

burada yazdıklarınızı okudum da aynı benim bebeği tarif ediyorsunuz. 8 martta doğum yaptım bende. bir sürü problemle 39. güne kadar geldik bakalım doymuyor diye arada mama veriyorum. sürekli aranıyor. ağzı sürekli memede olsun istiyor. emzik alıştırayım dedim alıştı alışmadı arasında gelip gidiyor. mama vermek istemiyorum ama ne yapacm şaşırdım. doktor ısrarla mama verme diyor memeden sonra aranırken mama veriyorum ozaman kakasını yapıyor. rahatlıyor acaba diyorum doymadığından mı yoksa kakasını yaparken zorlanıyor emmek mi istiyor

VE BİR HİKAYE:

"Evin telefonu sabaha karşı üç buçukta çaldı. Uyku sersemi adam telefonu açtı.
Telefondaki ses annesine aitti.
Telaşlandı, korktu başlarına bir şey mi gelmişti?
Annesi "nasılsın oğlum iyi misin?" diye sordu.
Oğlu şaşkın bir ifadeyle "iyiyim anne hayırdır bir şey mi oldu siz iyi
misiniz?" dedi.
Annesi "biz iyiyiz bir şeyimiz yok sadece sesini duymak istedim" dedi.
Oğlu da "anne bunun için mi aradın saat sabahın üçbuçuğu yarında
konuşabilirdik" diyince annesi de "rahatsız mı ettim oğlum?" dedi.

Oğlu "evet anne rahatsız ettin" diyince annesi

"30 sene önce sen de beni bu
saate rahatsız etmiştin, doğum günün kutlu olsun"

EĞER HALA SİZİNLEYSE, ŞİMDİ ONU HER ZAMANKİNDEN DAHA COK SEVİN

haklısın ben ilk başlarda bu başlıgı okuyup üzülüyodum mama takviyesi yaptıgım için.elimden geleni yaptım içmediğim yemediğim şey kalmadı.benim adım hıdır,elimden gelen budur diyorum artık.vitamalt içiyorum,malt hapı kullanıyorum.hayatımda hep incecik bi insandım ama artık kilo filan boşver dedim,mayalar şişerecek beni ama napıyım..herkesin bünyesi farklı napalım.

hayirli olsun canim.

bizde seni takip ediyorduk neden katilmiyorsun diye kaydirigubbakcemile3

ben geçmişi okumaya çalıştım ama hakkından gelemedim guclubacismile hastetin doğumunu okuyordum daha kendim doğurdum sempatiksalakcinni doğumdan sonra da ilk defa dün girebildim

fışırtmak bir şey mi kaç seferdir ne alt değiştirme bezi kalıyor ne üst baş bilmiyorumkismile gaz sadece yediklerimizden değil bebeğin yuttuğu havadan, ama gaz yapacaık diye her şeyi sınırlamak da uzun vadede gaz sorununun devamı demek.
her türlü sıvının süte faydası varmış ya su bile olsa.
benim annem kayınvalideden beter arkadaşlar, çanakkaleden getirdik yalnızım diye (kayınvalidem yok da benim) kocişle düştüler birbirlerine arada kaldım yaaaaeyvahedigeldismile
20. günde çıktım ben durulmuyormuş evdehihoyyyt

ya bu yalancı emziğe nasıl alıştırılır bebek, benimki ne tokken ne açken hayatta almıyor yüzünden resmen midesinin bulandığı belli oluyor keyfi yetecek de emzik tutacak... işe başlayınca ne yapacağımı bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…