- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #54.961
Bugün de sabahı sabah ettik..
Saatlerce avazı çıktığı kadaer ağladı. Hiç bi sebep yok hem de...
Sadece elektrik süpürgesini açınca biraz dalıyda kaç dakika götürürse. Sonra yine başlıyor sanki etine çimdik basılmış gibi.. Artık ay sonunda gelecek faturayı düşünmek bile istemiyorum...
Bugün bi de 2. ay aşılarını olacak.. Geceye yine asker edecek bizi kesin.
Tecrübeli annelerin önerisiyle dün geceden itibaren ağrı kesicisini vermeye başladık ki aşı olduktan sonra fazla mızmızlanmasın, ateşi çıkmasın diye. Bakalım bi faydası olcak mı..
Uykusuzluuktan artık üşümeye başladım.. Size de oluyo mu? Sabaha karşı yatağın içinde titriyorum kaç kat giyinirsem giyineyim...
herkese merhaba.uzun zamandır giremiyorum.kızım geceleri hiç uyutmuyor.bide ben çok rahatsızlandım.sürekli tansiyonum düşüp baygınlık geçiriyordum özelliklede emzirdikten sonra.zaten sütüm de çok azdı.ne yaptıysam hiç artmadı herseyi denedim.o yüzden mamaya başlamak zorunda kaldık.çünkü ben sürekli acilde oluyordum. hiç halim yok.bu lohusalık gerçekten çok zormuş.hem psikolojik hemde fizyolojik olarak insanı çok yoruyor.çok üzülüyorum kızım ememedi diye o da beni çok yıpratıyor.en azından günde bir kez de olsa anne sütü vermeye çalışıyorum ama ardından çok kötü oluyorum.bu arada kızım 17 günlük oldu.mama kutusunun üstünde 2-4 hafta arası günde 6-7 kez 90 ml mama verin diyor ama bu biraz fazla değil mi ben 60 ml veriyorum acaba az mı oluyor .mama verenler siz ne kadar veriyorsunuz?
çok geçmiş olsun canım..ilk defa duydum böyle bişey..neden düşüyo acaba emzirme sonrası tansiyon?olsun üzme kendini mamayla beslenen birçok bebek var onlar da sapasağlam...
Allah kolaylık versin cnm, yavaş yavaş bu problemler de bitecek inş.. Kızlar üşümenizin nedeni hem uykusuzluk hem de kansızlık olabilir. kansızlık ta çok üşüme yapar, kan haplarınızı ihmal etmeyin
Çok geçmiş olsun cnm, bünyen neden bu kadar zayıf düştü ki? Çok mu zor bir doğum yaşadın, çok mu kan kaybın oldu acaba? Bir de hamilelikte yeterince beslenmez ve yeterli kilo almazsan sonra böyle şeyler olabileceğini duymuştum. Kendine çok dikkat et cnm, iyi beslen inş. en kısa zamanda düzelirsin
herkese merhaba.uzun zamandır giremiyorum.kızım geceleri hiç uyutmuyor.bide ben çok rahatsızlandım.sürekli tansiyonum düşüp baygınlık geçiriyordum özelliklede emzirdikten sonra.zaten sütüm de çok azdı.ne yaptıysam hiç artmadı herseyi denedim.o yüzden mamaya başlamak zorunda kaldık.çünkü ben sürekli acilde oluyordum. hiç halim yok.bu lohusalık gerçekten çok zormuş.hem psikolojik hemde fizyolojik olarak insanı çok yoruyor.çok üzülüyorum kızım ememedi diye o da beni çok yıpratıyor.en azından günde bir kez de olsa anne sütü vermeye çalışıyorum ama ardından çok kötü oluyorum.bu arada kızım 17 günlük oldu.mama kutusunun üstünde 2-4 hafta arası günde 6-7 kez 90 ml mama verin diyor ama bu biraz fazla değil mi ben 60 ml veriyorum acaba az mı oluyor .mama verenler siz ne kadar veriyorsunuz?
Seyyal cim ben yarına randevu aldım afıyet hastanesınden kalca usg fıyatı 68 tl persembe ve cumartesı gunlerı bakıyorkarmıs sen arastırdın mı neye karar verdın canım
çok teşekkürler canım.hamilelikte 12 kilo aldım ve çok düzenli beslendim.hastaneden geldiğimde 11 kilo vermiştim .kızım 4 kilo doğdu ve normal doğum yaptım belki o çok sarsmış olabilir beni.
acıbadem hastanesi eve yolluyor bakım hemşiresi sigorta şirketi de yolluyor.. eve gelen hemşireler bana bi sürü şey öğretti bi sürü şeyi yanlış yapıyormuşum
yanlış bakımım yüzünden bebeğimin gözü 20 gün geçmemişti hemşire öğretti iki gün sonra geçti allah a şükür
dediklerin çok çok doğru keşke bütün hastanelerin aynı uygulaması olsa ama türkiye de nerde doğur öteki gün yolla eve yurt dışında 10 gün hastanede tutup herşeyi öğretiyorlarmış
Yaa sizden doktorunuz mu istedi bu usgyi? ben doktor istemedikçe çektirmeyi düşünmüyorum da
Doktor hastaneden cıkarken nelerın yapılacagını yazdı werdı 5 ve 10 gunluk kontrol topuk kanı hepatıt 2. asısı ve kalca usg sı yarın baska yapılacak bısı war mı dıye sorucam kontrole gıdınce sende bı sor ıstersen
Sağol cnm, aylık kontrolümüz salı günü bakalım ne diyecek. Ayrıca biz sadece 5. gün gittik kontrole, 10. gün gitmedikbilmiyorumkismile
Kızlar ben 2009 mart annesıyım bana kalırsa sÜt muhabbetı yapmayın bırbırınızden etkılenırsınız yok onun soyle sutu benım boyle dıye allah hepınıze kolaylık versın sormak ıstedıgınz bırsey olursa Özelden yazabılırsınız gaz sancısı ıÇın ben acı elma yagı kullandım ayak altlarına ve gÖbegıne masaj yapark surduk ıyı geldı bırde zınco damla kullandık gaz damlalarında Önemlı olan duzenlı kullanmak
hayirli olsun canim.
bizde seni takip ediyorduk neden katilmiyorsun diye kaydirigubbakcemile3
Merhaba canlar
Geçmişi okuyorum hepimizin sorunları aynı
Bizim oğlan tüm gün çektiği gaz sancılarını gece atıyor dışarı
Bu gece sarhoş gibi uyandım altını değiştiriyordum biraz kaka yapmış diye...
bi güzel her şeyine yapınca gözlerim faltaşı gibi açıldı :))
Geçenlerde benim üzerime yapmıştı fışkırtaraktan sempatiksalakcinni
Altı açık olunca daha rahat yapıyorlar sanki...
Bende yediklerime onca dikkat etmeme rağmen oğlum gazlı bence bu gaz olayının
ananın yedikleriylen alakası yok :dilcikar:
baklagiller süt kahve kola çay gibi şeyler hiç yemiyorum yine gazlı ama öyle çatlayacak kadar ağlamıyor en azından ... akannehir
bu arada benim hamilelikteki mide yanmalarım devam ediyor sanırım reflü olmuşum
onun içinde doktora gitmem lazım :uhm:
sütünüz için bol bol su için benim en çok içtiğim şey su ve sürekli emmek isteyen oğluma çok şükür sütüm yeterli geliyor
Kayınvalide lafları bende de mevcut lohusalıkta tek ağladığım şey onun laflarıydı
Yakın oldukları için sık geliyorlar yok bebeği büyütemiyormuşum
yok sütüm yetmiyormuş yok niye ağlıyormuş yok şöyle yok böyle amaaaaaaaaaan
Darlandım iyice ama artık oğlumla gezmelere başlayacağım beni evde bulana aşk olsun
delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?