2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Seyyal cim ben yarına randevu aldım afıyet hastanesınden kalca usg fıyatı 68 tl persembe ve cumartesı gunlerı bakıyorkarmıs sen arastırdın mı neye karar verdın canım

canım ben ne yapacağımı bilemiyorum eşim özel sağlık sigortası yaptıralım öyle gidelim dedi onu araştırıyor önümüzdeki hafta halledeceğiz sanırım ...... senin içinde dua ediyorum cnaım inşallah sorunsuz olur güzel haberler ile gelirsin cnaım...

valla cnaım biizmkini ağzına verdim aldı emdi ama sürekli emmiyor sadece aç ise o zamanda zaten emziriyorum .... başka çeşit bi emzikle dene belki damağına bağlayamıyordur düzse damaklı al damaklıysa düz al bide öyle dene bakalım...

bir kaç ebe arkadaşta ucuz emzik al onu tutuyorlar dedi :) aventin emziği dünyanın parasın verdim sinir oldum tutmayınca bebek dediğin de ayrı alem arkadaşların bebeklerine bakıyorum dünya para döküp oyuncak almışlar onların oynamaktan hoşlandığı şey kavanoz kapağı, kaşık, bardak... biz mi çok şey bekliyoruz bunlardan

yaa benim adetim neden geçmiyor 7-8 gün oldu nerdeyseohaoldumsmilenormalde 7 günde biterdi offf yaa zaten yorgun ve uykusuzum böyle olunca iyice bitkin oluyorum.

oğluma anakucağı sipariş ettim gelmiş bugün inşaallah sever.geçici çözümlerde olsa razıyım yani.olmadı birde salıncak bakacağım.yoksa kollarım kopacak bu gidişle ((

Son düzenleme:
bizim kontrolümüz de yarın kızlar...bakalım ne diyecek doktor .............ne garip hamileyken yazıyoduk kontrol günlerimizi şimdi bebiklerimizinkini yazıyoruz.zaman çok çabuk geçiyo yaa.......

Hayırlı haberlerle gel inş cnm. Yaa di mi ama, ben de onu düşünüyordum, önce ikili test üçlü test ve ultrason sonuçları, sonra sabırsızlık ve bebekler gelsin artık,yalancı sancı muhabbetleri oldu. Daha sonrasında göğüs yaralarını konuştuk. Şimdi onu da herkes atlattı gibi, hayırlısıyla bu gaz problemlerini konuştuğumuz günler de bitecek, bu defa da diş muhabbetlerine başalayacağız inş.:ecrin_bebek:

ben geçmişi okumaya çalıştım ama hakkından gelemedim guclubacismile hastetin doğumunu okuyordum daha kendim doğurdum sempatiksalakcinni doğumdan sonra da ilk defa dün girebildim

Hoşgeldin cnm, biz de sana neden yazmıyorsun diye sormuştuk ama cvp alamamıştıkguclubacismile Demek o sıralar geçmişi okuyormuşsun sen

Ben hala adet olmadım, 47 günlüğüz bugün... Korkuyorum, fırtına öncesi sessizlik olmasın...

Bazısını süt korur ve 6 ay falan adet olmaz ama ilk adeti herkes görüyordur herhalde içinin tam temizlenmesi içinCADIARZU

sormayın geçmiş bitmek bilmedi maşallah hızınıza yetişilmiyor doğrusu :) tahmin etmştim zaten birilerinin beni farkedeceğini ve benim haberim olmayacağını
benim 11 ay adet görmeyen arkadaşım var, ben de bu gün 40'ım bitmeden adet gördüm, bakalım daha neler göreceğiz. şimdiden korunmanın derdine düşmeye başladım ben prezervatifle aramız pek iyi değil spiralden korkuyorum doktoruma nasıl soracağımı da bilmiyorum. trakyalıların bir sözü vardır "karılık maskaralık" derler her geçen gün daha iyi anlıyorum bu sözün manasını

Ya kızlar bişey soracağım bu gün benim cadı toplasan 3 saat uyanık kaldı geri kalan zamanlarda uyudu uyanık olduğu zamanlarda emdi ve mızırdandı yine uyudu normal mi buu

Ya kızlar bişey soracağım bu gün benim cadı toplasan 3 saat uyanık kaldı geri kalan zamanlarda uyudu uyanık olduğu zamanlarda emdi ve mızırdandı yine uyudu normal mi buu

bir kaç gün önce benim oğluma da aynı şey oldu bu gece sabahlatır bu bizi dedik ama gece de uyudu, günleri biribirini tutmuyor, bence ateşi yoksa sorun etme

slm kızlar bugün ara ara girdim topike alıntı yaptım tam yazıcam cücüğüm başlıyo viyaklamaya bi türlü fırsatım olmadı
babamız evdeydi bugün banyo yaptırdık oğluşumu inanmıycaksınız ama benimki yine başladı ağlamayaohaoldumsmile

oğlum ayarlı saat gibi ne zaman ben birşey yapmaya kalksam başlıyor ağlamaya
yemek yerken lavaboya girdiğimde uyumak istediğimde bir işin başına geçince dizi izleyeceğim zaman birde pc başına geçince eşim bile ezberledi artık seninki uyanır şimdi diyo ve uyanıyo gülüyoruz sempatiksalakcinni

canım uzme kendını bol bol su iç olmadımı olmuyor benım ılk ay sutum çok ıyıydı oglum 1500 kg almıstı dusun yanı ama sonra yok onn sutu çok benımkı az mı nıye boyle nıye soyle kayınvalıde dırdırı ana bı baktık süt gıttı

canim cok gecmis olsun.

Sağol cnm, aylık kontrolümüz salı günü bakalım ne diyecek. Ayrıca biz sadece 5. gün gittik kontrole, 10. gün gitmedikbilmiyorumkismile

iki defa topuk kani vermediniz mi ?

canim bak ben ilk yalanci emzik verecegim zaman emzigin ucuna sutumu surdum oglusum cork cork emmeye basladim.bide emzigin 0 6 ay arasi olmasi gerekiyor.

benimkide bazan oyle yapiyor.normal geliyor bana.

canlarim bugun doktora gittim.sevgili doktorum hakan gurbuz un hepinize selami var.
daha detayli yazacagim sonra.kocam biraz canimi sikti keyfim kalmadi.
ya sirf boyle abuk sabuk seyler yuzunden sutum kesilecek diye cok korkuyorum.

Kızımın yine sancıları tuttu. Uyumadı, sürekli ağladı, emmek istedi. Tüm gece koltukta oturup kucağımda pışpışladım. Gece 4'te emzireyim dedim. Emdikten sonra yatırdım, bende yanındaki koltuğa üzerime battaniye alıp kıvrıldım. Garibim yorgunluktan bayılmış durumda ama sürekli inliye inleye, kıvrana kıvrana yatıyor, bende ağlayarak kalkar diye tetikteyim uyuyamıyorum. Bileklerim, parmaklarım ağrıyor. Sabah 7:30 da eşime kızla ilgilen duş almalıyım dedim. O da uyku sersemi beni anlamamış. Ben banyoya girdikten sonra bizim kız kıyameti koparmış babası zor yetişmiş. Yataktan alınca ne görsün, o kadar çok kaka yapmış ki; üstü başı, yatak hep batmış. Onları yıkadık, üstünü değiştirdik ama bizim kız hep ağlamada. Emzirdim, gaz ilacını verdim, hala kıvranıyor. 2 saat uyanık kaldı emmek için ağlayıp durdu ama karnı tok o nedenle emzirmedim kolumda sallaya sallaya uyuttum. Şimdi mıkır mır ediyor, kıvranıp duruyor ben ne yapacağım bu kızın sancılarıyla bilmiyorum. Bugün bizde doktora gideceğiz, bu sancı konusunda yardım isteyeceğiz bakalım doktorun bir önerisi var mı?

Bizimki de kucaktan inmiyor valla. Anakucağını da sevmiyor.2 ayda o ana kucağını kullandığımız bir elin parmağını geçmez. Allah'tan pahalı bişey almamıştık... Tavsiyem bu ürünleri mağazalarda deneyerek alman..
Ben Fisher prize'ın akvaryum salıncak diye bir modelini buldum. Dünyanın parası... Gittik mağzada denedik. Bizim kızı yatırdık. İlk 2 dk da hemen uyudu. Hatta mağazadaki diğer müşteriler bebeğimi oyuncak sandılar!!! O kadar yani.. Sonra 3. dk dan itibaren ağlamaya başladı.. Biz de almaktan vazgeçtik..
Şimdi kucak konusuna çözüm bulmak için kanguruları araştırıyoruz. Bugün de onlar üzerinde deneme yapıcaz...Şebek olduk artık yahu..laelaelaelaelae

Eşimin ilaç mümessili bi arkadaşı BİO GAİA diye bi ilaç önermiş bu gaz sancısı ve sebepsiz ağlamalar için.Malum biz de o kadar çaresiziz ki her yolu deniyoruz. Dün eşim koşa koşa gitmiş almış. Akşam içirdik ama kustu..
İlacın çok faydalı olduğunu, bebekleri kuzuya çevirdiğini söylemiş arkadaşı eşime.. Bakalım bugün yine denicez. Bi faydası olursa haber veririm...

Dün malumunuz kızımızın 2. ay aşıları vardı..
Zaten dr a gittiğimizde avazı çıktığı kadar ağlıyodu. Bi de iğneler vurulunca mahvoldu yavrucak.
Dr ağzından bişe verdi, onun üstüne günlerdir ortalığı yıkan kızım bayılıverdi.. Gece boyunca uyandırıp emziremedim bile, o kadar baygın uyudu... Bu ilaç neyse hemen ismini alıcam!!!!
Ama ne antika bi insansam bu gece de ben uyuyamadım.. 60 gündür uyumayınca alışmışım galiba baykuş gibi oturmaya..:1ninca:
Bi de ben daha adet görmedim. Normal mi sizce??????:bbo:
Dr 50 gün olduğunda adet görmezsen gel demişti. Gittim 10gün önce muayene etti. Bana HAMİLESİN!!! dedi. Bayılıyodum oracıkta.. :mymeka: Meğerse şakaymış!!!!!!!!!!!!! :tomato: Bu kadar çabuk hamile kalınır mı yaaaa :uhm:

canım bebeğin gözünde ne vardı. bizde sulanıp çapaklanıyo biraydır böyle geçmedi dün doktora götürdüm bişey demedi sinirlendim şimdi doktor arayışındayım

canım bebklerin çoğu göz pınarları tıkanık doğarmış bu çok normal bi durummuş benimki de öyleymiş yani boşuna kullanmışım o antibiyotikli ilacı .. masaj yaparak da açılırmış bu pınarlar benimki de masajla açıldı masaj yapınca çok çapakl akıyor onlara da çayla pansuman yaptım çok şükür 2 günde geçti

Yaa sizden doktorunuz mu istedi bu usgyi? ben doktor istemedikçe çektirmeyi düşünmüyorum da

bize doktor söyledi ayrıca aşı karnesine de yazmış 1 ay sonra yapılacakları...mutlaka yapılması gerekiyormuş allah korusun kalçada bi sorun varsa bebekken tedavisi çok kolaymış ama yürümeye başlayınca cok zor bi tedavisi varmış hatta işe yaramıyormuş pek... ama bazı doktorlar 2. ayda da yaptır diyor belki seninki 2. ayda ister canım

kalça usgsi fiyatı soran bazı arkadaslar vardı
ben medical park da yaptırdım bağkur fiyatı 55 tl her istediğin anda yapıyorlar bebeklere de öncelik veriyorlar beklemesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…