- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #54.981
Seyyal cim ben yarına randevu aldım afıyet hastanesınden kalca usg fıyatı 68 tl persembe ve cumartesı gunlerı bakıyorkarmıs sen arastırdın mı neye karar verdın canım
ya bu yalancı emziğe nasıl alıştırılır bebek, benimki ne tokken ne açken hayatta almıyor yüzünden resmen midesinin bulandığı belli oluyor keyfi yetecek de emzik tutacak... işe başlayınca ne yapacağımı bilemiyorum
bizim kontrolümüz de yarın kızlar...bakalım ne diyecek doktor .............ne garip hamileyken yazıyoduk kontrol günlerimizi şimdi bebiklerimizinkini yazıyoruz.zaman çok çabuk geçiyo yaa.......
ben geçmişi okumaya çalıştım ama hakkından gelemedim guclubacismile hastetin doğumunu okuyordum daha kendim doğurdum sempatiksalakcinni doğumdan sonra da ilk defa dün girebildim
Ben hala adet olmadım, 47 günlüğüz bugün... Korkuyorum, fırtına öncesi sessizlik olmasın...
Ya kızlar bişey soracağım bu gün benim cadı toplasan 3 saat uyanık kaldı geri kalan zamanlarda uyudu uyanık olduğu zamanlarda emdi ve mızırdandı yine uyudu normal mi buu
çok teşekkürler canım.herhalde benim bünyemle ilgili.hamileyken de sürekli tansiyonum düşüyordu hatta bi defa baygınlık geçirmiştim.gerçekten çok teşekkürler teselliye çok ihtiyacım var.etrafımdaki herkes bisey söylüyor.dün sağlık ocağındaki ebeye sinir oldum.yok emzirmezsen bebeğin her zaman hasta olur yok sağlıksız bi bebek olur.bende kızdım ben istemezmiyim çocuğumu emzirmek ama durum ortada ben iyi olmazsam bu çocuğa kim bakacak ,evde tekken emzirip ardından baygınlık geçirsem kimin haberi olacak dedim o da kesti sesini oturdu.sanki ben istemiyorum ne kadar ağladım bu yüzden.ama çocuğumun bana ihtiyacı var o yüzen kendimi toplamaya çalışıyorum.
Sağol cnm, aylık kontrolümüz salı günü bakalım ne diyecek. Ayrıca biz sadece 5. gün gittik kontrole, 10. gün gitmedikbilmiyorumkismile
ya bu yalancı emziğe nasıl alıştırılır bebek, benimki ne tokken ne açken hayatta almıyor yüzünden resmen midesinin bulandığı belli oluyor keyfi yetecek de emzik tutacak... işe başlayınca ne yapacağımı bilemiyorum
Ya kızlar bişey soracağım bu gün benim cadı toplasan 3 saat uyanık kaldı geri kalan zamanlarda uyudu uyanık olduğu zamanlarda emdi ve mızırdandı yine uyudu normal mi buu
yaa benim adetim neden geçmiyor 7-8 gün oldu nerdeyseohaoldumsmilenormalde 7 günde biterdi offf yaa zaten yorgun ve uykusuzum böyle olunca iyice bitkin oluyorum.
oğluma anakucağı sipariş ettim gelmiş bugün inşaallah sever.geçici çözümlerde olsa razıyım yani.olmadı birde salıncak bakacağım.yoksa kollarım kopacak bu gidişle((
Kızımın yine sancıları tuttu. Uyumadı, sürekli ağladı, emmek istedi. Tüm gece koltukta oturup kucağımda pışpışladım. Gece 4'te emzireyim dedim. Emdikten sonra yatırdım, bende yanındaki koltuğa üzerime battaniye alıp kıvrıldım. Garibim yorgunluktan bayılmış durumda ama sürekli inliye inleye, kıvrana kıvrana yatıyor, bende ağlayarak kalkar diye tetikteyim uyuyamıyorum. Bileklerim, parmaklarım ağrıyor. Sabah 7:30 da eşime kızla ilgilen duş almalıyım dedim. O da uyku sersemi beni anlamamış. Ben banyoya girdikten sonra bizim kız kıyameti koparmış babası zor yetişmiş. Yataktan alınca ne görsün, o kadar çok kaka yapmış ki; üstü başı, yatak hep batmış. Onları yıkadık, üstünü değiştirdik ama bizim kız hep ağlamada. Emzirdim, gaz ilacını verdim, hala kıvranıyor. 2 saat uyanık kaldı emmek için ağlayıp durdu ama karnı tok o nedenle emzirmedim kolumda sallaya sallaya uyuttum. Şimdi mıkır mır ediyor, kıvranıp duruyor ben ne yapacağım bu kızın sancılarıyla bilmiyorum. Bugün bizde doktora gideceğiz, bu sancı konusunda yardım isteyeceğiz bakalım doktorun bir önerisi var mı?
canım bebeğin gözünde ne vardı. bizde sulanıp çapaklanıyo biraydır böyle geçmedi dün doktora götürdüm bişey demedi sinirlendim şimdi doktor arayışındayım
Yaa sizden doktorunuz mu istedi bu usgyi? ben doktor istemedikçe çektirmeyi düşünmüyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?