2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aa normal tabi canım 6 ay bile adet olmayabilirmiş benim bildiğim
adet olmadığımız sürecede korunmaya gerek yokmuş yani ne kdr geç o kdr iyi :sinifsinif:

ben ana kucağını bebek doğmadan almıştım şu beşli setlerin içinde olanlardan hastaneden gelir gelmez ona yatırdık gece de park yatağa koyuyoruz, ilk haftalar yatağına yatırdığımız zaman uyanıyordu ana kucağını çok sevdi oturma odamızda hep onda yatıyor

bizimki uyanıkken kucaktan başka hiçbiryeri sevmiyor bazen yatağın üzerine yatırıyorum 15 20 dk sonra basıyor çığlığı ana kucağını teyzesi almıştı daha ilk hamile olduğumu duyduğunda pek arası yok bizimkinin

herkese mrb.benim kızım da doğduğundan beri ana kucağında yatıyordu.bugün kendi yatağına alışsın diye yatağına yatırdım sesi çıkmadı maşallah 2 sattir uyuyor bakalım herhalde alışacak yatağına.

selam arkadaşlar,.acele yardımınıza ihtiyacım var,.daha önce konusu geçti sanırım,ama pek takip edemedim,.şimdi süt sağma makinası alacam,.acep elektriklimi alsam,yoksa elle sağılanlardanmı,.malumunuz elektrikli olanları birazcık tuzlu,.ama yinede mecburum almaya,.tavsiylerenize ihtiyacım var,.şimdiden teşkürler.mucukss

canım ben medela nın elektriklisini almıştım çok memnun kaldım.130 tl ye aldık.elle sağılanlar biraz zor oluyormuş elektrikli daha pratik geldi bana.

canım bende medelanın mini elektirikli pompası var ben çok memnunum
ama burada lansinoh manuelini kullananlarda memnun...

oooy anam oyyy daha kahwaltı etmedim aç aç bekliom oyyyy bugün hawa yağmurlu die pazar tanıtımını iptal ettik şimdide güneş açtı.. arkadaşın nikahı war kızımla oraya gideceğiz üsküdara bakalım belkide yalnız giderim annem geldi:)

bu kesin hasreti taniyan ve ona garezi olan biriydi.terbiyesiz sapik .mesajlari silinmis iyi bari.
kotu icerik diye yazdim moderatore ama tuhaf bi mesaj cikti neyse silinmis ya.umarim engellenmistir.

İzlanda'daki yanardağdan yükselen kül bulutu Avrupa’nın üzerini kapladı. Küller nedeniyle uçak seferleri durma noktasına geldi. Yerden yaklaşık 5.000-10.000 metre yükseklikte etkili olan rüzgar, güney yönden estiğinden Türkiye ve Güney Avrupa'ya şimdiye kadar volkanik küller gelmedi Ancak Salı gününden başlayarak özellikle Çarşamba ve Perşembe günü etkili olacak rüzgarların Türkiye’ye volkanik kül taşıması bekleniyor. Ülkenin büyük bölümünde Salı’dan itibaren Cuma’ya kadar yağmur olacak. Bu yağmurlar volkanik küller birleşince asit yağmurlarına dönüşecebilecek.

Yağmurun vücudumuza değmesini engellemek gerektiğinden muhakkak şemsiye kullanılması gerekiyor. Ayrıca deriyle teması önlemek için şemsiye dışında başka koruyucular da yararlı olabilir.

Volkanik küller, içinde silisyumdioksit, kükürt ve karbondioksit bulunduğundan özellikle toprak, bitki ve tarihi eserlere büyük zarar veriyor.

Canim o ilac neyin nesiyse birde ben alayim,benim ufaklikta kucagi cok seviyor,geceleri uykusu super ama gunduz oldumu uyutana ask olsun yani,buyuk bebeler gibi 5-6 saat hic uyumadan duruyor. Duruyor derken mizmizlaniyor yari uykulu yari uyanik kucaktan inmeyim diyor .. (( Ben birde masaj duydum fizik terapisi, burda herkes ondan bahsediyor cok ise yariyormus bebekleri sakinlestiriyomus.. Ozelliklede huzursuz bebekler icin super birseymis. Bende doktora onu soracagim,yonlendirirse gidip deneyecegim... Yaptiranlar cok memnun kalmislar,ozelliklede kolikli bebeklerde cok ise yariyormus kizlar duyurulurr bunu arastirin mutlaka..
Kadin diyorki oglum 8 saat hic durmadan aglardi,o terapiden sonra 1 bucuk saate indirdik oh dunya varmis diyor.. Ozelliklede gazli bebeklerde cok ise yariyormus;.

ben öznur un annesiyim.
bugün biz doktora gittik.torunum alerji olmuş.ben.torunumu çok seviyorum.doğuhan da beni çok seviyor.
özlem teyzeside geldi.doğuhan ı çok sevdi.şimdi torunum uyuyor.ama az uyuyor.annesi bebekken çok uyuyordu.şimdilik hepinizi öptüm kızlarım.

gecmiş olsun teyzecim..polen alerjisimi??

slm kızlar istanbula yeni geldik oğluşumla bol bol gezdik :) buaralar keyimiz yerinde çok şükür

buarada sizlere birşey sorucam ben kanguru gibi birşey almak istiyorum çok model var ve fiyat aralıkları çok nasıl birşey alayım yardım edermisiniz altınolukta lazım olucak heryere arabasıyla gitmek istemiyorum kısa mesafelerde onu kullanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…