- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.001
Dün malumunuz kızımızın 2. ay aşıları vardı..
Zaten dr a gittiğimizde avazı çıktığı kadar ağlıyodu. Bi de iğneler vurulunca mahvoldu yavrucak.
Dr ağzından bişe verdi, onun üstüne günlerdir ortalığı yıkan kızım bayılıverdi.. Gece boyunca uyandırıp emziremedim bile, o kadar baygın uyudu... Bu ilaç neyse hemen ismini alıcam!!!!
Ama ne antika bi insansam bu gece de ben uyuyamadım.. 60 gündür uyumayınca alışmışım galiba baykuş gibi oturmaya..:1ninca:
Bi de ben daha adet görmedim. Normal mi sizce??????:bbo:
Dr 50 gün olduğunda adet görmezsen gel demişti. Gittim 10gün önce muayene etti. Bana HAMİLESİN!!! dedi. Bayılıyodum oracıkta.. :mymeka: Meğerse şakaymış!!!!!!!!!!!!! :tomato: Bu kadar çabuk hamile kalınır mı yaaaa :uhm:
Bizimki de kucaktan inmiyor valla. Anakucağını da sevmiyor.2 ayda o ana kucağını kullandığımız bir elin parmağını geçmez. Allah'tan pahalı bişey almamıştık... Tavsiyem bu ürünleri mağazalarda deneyerek alman..
Ben Fisher prize'ın akvaryum salıncak diye bir modelini buldum. Dünyanın parası... Gittik mağzada denedik. Bizim kızı yatırdık. İlk 2 dk da hemen uyudu. Hatta mağazadaki diğer müşteriler bebeğimi oyuncak sandılar!!! O kadar yani.. Sonra 3. dk dan itibaren ağlamaya başladı.. Biz de almaktan vazgeçtik..
Şimdi kucak konusuna çözüm bulmak için kanguruları araştırıyoruz. Bugün de onlar üzerinde deneme yapıcaz...Şebek olduk artık yahu..laelaelaelaelae
selam arkadaşlar,.acele yardımınıza ihtiyacım var,.daha önce konusu geçti sanırım,ama pek takip edemedim,.şimdi süt sağma makinası alacam,.acep elektriklimi alsam,yoksa elle sağılanlardanmı,.malumunuz elektrikli olanları birazcık tuzlu,.ama yinede mecburum almaya,.tavsiylerenize ihtiyacım var,.şimdiden teşkürler.mucukss
selam arkadaşlar,.acele yardımınıza ihtiyacım var,.daha önce konusu geçti sanırım,ama pek takip edemedim,.şimdi süt sağma makinası alacam,.acep elektriklimi alsam,yoksa elle sağılanlardanmı,.malumunuz elektrikli olanları birazcık tuzlu,.ama yinede mecburum almaya,.tavsiylerenize ihtiyacım var,.şimdiden teşkürler.mucukss
Hasret amcıĞın kıllıysa yalıyım amcıĞını yarraĞım dİmdİk Şu anda kucaĞıma oturursan yarram batar gÖtÜne ve amına[/QUOT
host bu serefsiz kopek kim lannnnnnnnnnn
Dün malumunuz kızımızın 2. ay aşıları vardı..
Zaten dr a gittiğimizde avazı çıktığı kadar ağlıyodu. Bi de iğneler vurulunca mahvoldu yavrucak.
Dr ağzından bişe verdi, onun üstüne günlerdir ortalığı yıkan kızım bayılıverdi.. Gece boyunca uyandırıp emziremedim bile, o kadar baygın uyudu... Bu ilaç neyse hemen ismini alıcam!!!!
Ama ne antika bi insansam bu gece de ben uyuyamadım.. 60 gündür uyumayınca alışmışım galiba baykuş gibi oturmaya..:1ninca:
Bi de ben daha adet görmedim. Normal mi sizce??????:bbo:
Dr 50 gün olduğunda adet görmezsen gel demişti. Gittim 10gün önce muayene etti. Bana HAMİLESİN!!! dedi. Bayılıyodum oracıkta.. :mymeka: Meğerse şakaymış!!!!!!!!!!!!! :tomato: Bu kadar çabuk hamile kalınır mı yaaaa :uhm:
gecmiş olsun teyzecim..polen alerjisimi??ben öznur un annesiyim.
bugün biz doktora gittik.torunum alerji olmuş.ben.torunumu çok seviyorum.doğuhan da beni çok seviyor.
özlem teyzeside geldi.doğuhan ı çok sevdi.şimdi torunum uyuyor.ama az uyuyor.annesi bebekken çok uyuyordu.şimdilik hepinizi öptüm kızlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?