- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.021
slm kızlar istanbula yeni geldik oğluşumla bol bol gezdik :) buaralar keyimiz yerinde çok şükür
buarada sizlere birşey sorucam ben kanguru gibi birşey almak istiyorum çok model var ve fiyat aralıkları çok nasıl birşey alayım yardım edermisiniz altınolukta lazım olucak heryere arabasıyla gitmek istemiyorum kısa mesafelerde onu kullanırım
ayy kızlar bu kim yaaa allah aşkına bi kerede asinaza yapmışlardı böyle iğrenç bişey bnce sayfalarımız misafirlere kapalı olmalı sadece bizler girmeliyiz nasıl yapacağız bunu ayy elim ayağıom titriyor şuan((((
selam arkadaşlar,.acele yardımınıza ihtiyacım var,.daha önce konusu geçti sanırım,ama pek takip edemedim,.şimdi süt sağma makinası alacam,.acep elektriklimi alsam,yoksa elle sağılanlardanmı,.malumunuz elektrikli olanları birazcık tuzlu,.ama yinede mecburum almaya,.tavsiylerenize ihtiyacım var,.şimdiden teşkürler.mucukss
slm kızlar istanbula yeni geldik oğluşumla bol bol gezdik :) buaralar keyimiz yerinde çok şükür
buarada sizlere birşey sorucam ben kanguru gibi birşey almak istiyorum çok model var ve fiyat aralıkları çok nasıl birşey alayım yardım edermisiniz altınolukta lazım olucak heryere arabasıyla gitmek istemiyorum kısa mesafelerde onu kullanırım
Ne oldu hasret anlamadım.. Kimden bahsediyorsun.. Özeldenmi mesaj yazmış..
kızlar bombayı patlatıyorummmm.bugün mevlüt okuttuk oğluma salon tuttuk burada adet böle.bir masa dolusu hediye geldi.kayınvalidem masanın başına gecti hediyeleri ayırdı evine götürdü. banada bi şey demiyo eve geldik hediyeler nerde dedim hediyesinde değilim aslında safmıyım ben.onları eve gönderdim bakacam dedi terbiyesiz görgüsüz
kızlar bombayı patlatıyorummmm.bugün mevlüt okuttuk oğluma salon tuttuk burada adet böle.bir masa dolusu hediye geldi.kayınvalidem masanın başına gecti hediyeleri ayırdı evine götürdü. banada bi şey demiyo eve geldik hediyeler nerde dedim hediyesinde değilim aslında safmıyım ben.onları eve gönderdim bakacam dedi terbiyesiz görgüsüz
salonmu:1shok: kayın walidene neymiş ya hediyelerden alla alla desydinya bebeğime geldi o hediyeler bnde hewesle açmak istiyorum die amanb hee çok sessizsiniz çokkkkkalsanaalsanasmile
canım ya bizde seni tanıyan garezi olan biri andık PİSLİK HERİF!!!!ayy kızlar bu kim yaaa allah aşkına bi kerede asinaza yapmışlardı böyle iğrenç bişey bnce sayfalarımız misafirlere kapalı olmalı sadece bizler girmeliyiz nasıl yapacağız bunu ayy elim ayağıom titriyor şuan((((
Bizimki de kucaktan inmiyor valla. Anakucağını da sevmiyor.2 ayda o ana kucağını kullandığımız bir elin parmağını geçmez. Allah'tan pahalı bişey almamıştık... Tavsiyem bu ürünleri mağazalarda deneyerek alman..
Ben Fisher prize'ın akvaryum salıncak diye bir modelini buldum. Dünyanın parası... Gittik mağzada denedik. Bizim kızı yatırdık. İlk 2 dk da hemen uyudu. Hatta mağazadaki diğer müşteriler bebeğimi oyuncak sandılar!!! O kadar yani.. Sonra 3. dk dan itibaren ağlamaya başladı.. Biz de almaktan vazgeçtik..
Şimdi kucak konusuna çözüm bulmak için kanguruları araştırıyoruz. Bugün de onlar üzerinde deneme yapıcaz...Şebek olduk artık yahu..laelaelaelaelae
slm bu fisher price dan bende aldim ama cok fazla kullanamiyorum. simdi daha cok kucuk oldugu icin icini destekleyerek arada yatiriyorum. ama benim bi tanigim almis bundan simdi kizi 11 aylik falan hala daha kullaniyor gunduzleri hep onda uyuyormus kizi. koligi olan bebekler icin onerilebilir bence. hem kucuk ve yerde kaplamiyor pek.
ya hanımlar bebeği kabız olan ve bunun çaresini bilen var mı? dün zor bela yaptırmıştık bu gün gene aynı garibim ıkınıp ıkınıp bağırıyor
ya hanımlar bebeği kabız olan ve bunun çaresini bilen var mı? dün zor bela yaptırmıştık bu gün gene aynı garibim ıkınıp ıkınıp bağırıyor
kızlar mevlidmizide okuttuk cook yorgunum coookk..ama deger..galiba grip oluyorum bebegimede bulaştrrsam napıcam ben kızlar???
ben öznur un annesiyim.
bugün biz doktora gittik.torunum alerji olmuş.ben.torunumu çok seviyorum.doğuhan da beni çok seviyor.
özlem teyzeside geldi.doğuhan ı çok sevdi.şimdi torunum uyuyor.ama az uyuyor.annesi bebekken çok uyuyordu.şimdilik hepinizi öptüm kızlarım.
gecmiş olsun teyzecim..polen alerjisimi??
ayy kızlar bu kim yaaa allah aşkına bi kerede asinaza yapmışlardı böyle iğrenç bişey bnce sayfalarımız misafirlere kapalı olmalı sadece bizler girmeliyiz nasıl yapacağız bunu ayy elim ayağıom titriyor şuan((((
terbiyesizzzzzzzzz kadın aksam onun yüzünden eşimle kavga ettim sütüm azaldı ben ona yakın davranmıyomusım oğluna şikayet etmiş evi terk ediyodum nerdeyse annenede sanada dedim.... bugünde bunu yaptı birazdan eşim gelsin bakalım bu yaptıgına ne dicek
canım ya bizde seni tanıyan garezi olan biri andık PİSLİK HERİF!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?