2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba bende kanguru arıyorum . cihicconun soft drem gördüm çok beğendim... Sanırım onu alacağız...

ayy kızlar bu kim yaaa allah aşkına bi kerede asinaza yapmışlardı böyle iğrenç bişey bnce sayfalarımız misafirlere kapalı olmalı sadece bizler girmeliyiz nasıl yapacağız bunu ayy elim ayağıom titriyor şuan((((

ben bebe dor'un manuğel olanını aldım, biberonlu, iki ayarlı, aldığım siteyi de yazmak isterdim ama sanırım yazamıyorum. görüntü olarak su tulumbaları andırıyor, bir kaç defa kullandım bence güzel, elektriklilere kadar pratik olmaz tabi ama bence incele

ben kanguruları çok incelemedim ama daha önce arkadaşlarımınkilerden edindiğim tecrübe fena halde bel ağrısı yaptığı çok rahat kullanamayabilirsiniz bilginiz olsun

NıLUFERcim biz Medela marka elektrikli göğüs pompası aldık. Manueller sütü tamamen boşaltmıyo damarlar tıkanık kalabiliyo dedi kullanan bi arkadaşım. Onun için elektrikli altık. Tavsiye ederim.. Fiyat 130TL ydi galiba..

kızlar bombayı patlatıyorummmm.bugün mevlüt okuttuk oğluma salon tuttuk burada adet böle.bir masa dolusu hediye geldi.kayınvalidem masanın başına gecti hediyeleri ayırdı evine götürdü. banada bi şey demiyo eve geldik hediyeler nerde dedim hediyesinde değilim aslında safmıyım ben.onları eve gönderdim bakacam dedi terbiyesiz görgüsüz

bu kayınvalidelikte zirvedir her halde alkisalkisalkis beraber bakalım deseymiş bari...

salonmu:1shok: kayın walidene neymiş ya hediyelerden alla alla desydinya bebeğime geldi o hediyeler bnde hewesle açmak istiyorum die amanb hee çok sessizsiniz çokkkkkalsanaalsanasmile

salonmu:1shok: kayın walidene neymiş ya hediyelerden alla alla desydinya bebeğime geldi o hediyeler bnde hewesle açmak istiyorum die amanb hee çok sessizsiniz çokkkkkalsanaalsanasmile

terbiyesizzzzzzzzz kadın aksam onun yüzünden eşimle kavga ettim sütüm azaldı ben ona yakın davranmıyomusım oğluna şikayet etmiş evi terk ediyodum nerdeyse annenede sanada dedim.... bugünde bunu yaptı birazdan eşim gelsin bakalım bu yaptıgına ne dicek

canım ya bizde seni tanıyan garezi olan biri andık PİSLİK HERİF!!!!

slm bu fisher price dan bende aldim ama cok fazla kullanamiyorum. simdi daha cok kucuk oldugu icin icini destekleyerek arada yatiriyorum. ama benim bi tanigim almis bundan simdi kizi 11 aylik falan hala daha kullaniyor gunduzleri hep onda uyuyormus kizi. koligi olan bebekler icin onerilebilir bence. hem kucuk ve yerde kaplamiyor pek.

ya hanımlar bebeği kabız olan ve bunun çaresini bilen var mı? dün zor bela yaptırmıştık bu gün gene aynı garibim ıkınıp ıkınıp bağırıyor

canım bende fisher price sın sallanan sandalye ve ana kucağı var titreşimli çok kullanışlı şiddetle tavsiye ederim 175 lira idi yatırıyorum sakinleşiyo bende işime bakıyorum oda uyuya kalıyoo süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrf

ya hanımlar bebeği kabız olan ve bunun çaresini bilen var mı? dün zor bela yaptırmıştık bu gün gene aynı garibim ıkınıp ıkınıp bağırıyor

Canım benim bebeğim hiç kabız olmadı ama altını temizlemek için açtığımda bacaklarını kaldırınca genelde gazını çıkarıyor ve bazen de kakasını apıveriyor, burda başka arkadaşlar da bahsetmişti bundan. Sen de öyle yap istersen, ser altına bir örtü, aç altını e biraz kaldır bacaklarını, bu arada biraz zeytinyağı ile de silebilirsin poposunu.
inşallah işe yarar. İşe yaramazsa yarın bir fitil alır yarısını verirsin bebişe fazla sıkıntıya düşmesin

eğer emziriyosan göğüs uçlarına zeytinyağı yağla kakasını çok rahat yapıyor...
Direk zeytinyağı da verebilirsin ama almayabilir....

bacaklarını kaldırma, karına masaj, popoya zeytinyağı, zeytinyağı içirme hiç biri işe yaramadı fitil alacağım her halde gerçekten

kızlar mevlidmizide okuttuk cook yorgunum coookk..ama deger..galiba grip oluyorum bebegimede bulaştrrsam napıcam ben kızlar???

canim Allah kabul etsin.yok canim olmamissindir grip falan.mevludun yorgunlugu vs kirginlik hissediyorsun.Allah korusun aman hastalanma.

kizlar annisim benim iznimle yazdi.
kendisi pc kullanmayi bilmiyor.cok uzun zamandir ogrenmek istedigini soyluyordu.bugun yazi yazmasini ogretirken al bak buraya yaz annecigim dedim kuzum bi heves ve heyecanla yazdiki cocuk gibiydi.

gecmiş olsun teyzecim..polen alerjisimi??

ebrucugum yok ya dr anne sutunden bile alerji olabilir dedi,2 gundur deli oluyorum cocugun suratina bakinca.kirmiz kirmizi sivilce gibi.bugun boynunda ve basindada cikti.doktor israrla alerji diyor ve krem yazdi hemen gecmesini istiyorsam kullanayim diye.ama bi yandan diyorki bebegin vucudu yensin alerjiyi falan,offf iste bende pazartesi baska bi dr daha goturecegim hem kalca usg si cektirecegim,

hasretcigim uzulme ya var boyle ruh hastalari sakin ol canim benim.

ay cingenmi kiz o kaydirigubbakcemile3 cok ayip ne oyle .

aman ya uzme kendini canim benim valla bak sutun kacmasi uzuntuyle alakaliymis.ben sinirlendim mi hemen sutum kacacak diye dusunup iplememeye calisiyorum.

canım ya bizde seni tanıyan garezi olan biri andık PİSLİK HERİF!!!!

evet ya direkt hasrete yazinca ben oyle sandim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…