2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sadece anne sutu alan bebeklerde kabizlik olmaz diye biliyordum.mama mi kullaniyorsunuz ?

yok ya allaha şükür mama kullanmıyorum ama dün akşamdan beri kaka yapmayıp bütün gün de böyle ıkınınca başa bir şey gelmedi ki aklımabilmiyorumkismile

kızlar grip nezle olunca sütü kesmemek özellikle emzirmek gerekiyormuş anne deki antikorlar bebeğe geçiyormuş emzirebilirsin gönül rahatlığıyla

kızlar grip nezle olunca sütü kesmemek özellikle emzirmek gerekiyormuş anne deki antikorlar bebeğe geçiyormuş emzirebilirsin gönül rahatlığıyla
ooo gerçekten mi?
yok ya allaha şükür mama kullanmıyorum ama dün akşamdan beri kaka yapmayıp bütün gün de böyle ıkınınca başa bir şey gelmedi ki aklımabilmiyorumkismile

sadece anne sutu alan bebeklerde kabizlik olmaz diye biliyordum.mama mi kullaniyorsunuz ?
süt yağlıysa kabz ayapabilior kısa süreli demekki zemherininde sütü yarıyorki kabz olmuş aynısı bizdede oluyo gliserin aldım fitil minnacık atıorum 1 günü geçerse kaka yapmaması çocuuma acı çektiremem walla:umursamaz:
canım ya bizde seni tanıyan garezi olan biri andık PİSLİK HERİF!!!!
o an yalnızca ben online dım sanırım bana yaptı o yüzden açık bırakıp nikaha gittim bnde kocam burdaydı bide düşünsenize yanlışlıkla sayfayı falan açtığını internet we pc hayal olurdu artık bana we burayıda napardı bilmiorum

amaaan anası değilmi onun yaptığı terbiyesizlik olarak görülmez yaşlı o boşwer der yine bize kapak olur

öznur benim kızımdada var ya sinir oldum yüzü poütür pütür sivilce attı görsen enselerinde alnında ama vücudunda yok..bakalım pazartesi kalca filmi cektrcem inşallah bunuda sorarım dr a.bir de ishal aşımızı yaptrcam ..

herkeslere günayddııııııııııııııııın...mirmirmirmir.artık dışarı cıkıp gezmek istiorum artık herkesten uzak yalnız kalmak istiorum..gercekten bunaldım kızlar ben cok kötüyüm yani bebegimi cok kıskanıorum kayınvalde tarafından ..cok sık geliş gidiş istemiorum ..ben özgürlügüme düşkün bi insanım gecicem bilgisayarımın başına canım ne istiosa ewimde onu yapıcam..neyse mevlid di gelen gidendi fala bunuda hallettim ..bundan sonra sadece ailecek olmak istiorum babası kzım ve ben..kendi annem gelio sagolsun yardıma kadın geldimmi yerinde oturmuyo analık işte yemegimi işimi yapıo ama kayınvalde agız ucuyla yapılcak bişi varmı cart curt sewmwm böyle keyfiye geliolar bebek sewmeye..ayyyyyyyhhh bak gene sinirlerim oynadı yazarken bile..diyecem en sonunda mutfakta bulaşık var git onları diz camasırları topla katal bebek sewmesini bende bilkirim önemli olan yardı etmek yaw neyse ben cok doluyum içim şişti valla kızlar yalnızlık istiorum inşallah bundan sonra cok sık gel mezzzzzzzzzzzzz lerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kizlar,emzirirken sac boyatmanin sakincasi varmiki? Sacimi boyamak istiyorumda bugun.???
aynen bende boyatmak istiyorummmm bi zararı yokmuş cnm.. bugün boyatcaktım ama fener bjk maçı war we kocam öğleden sonra serwis dışı olacak malum lider olmak kolay değil:roflol: ben yalnız kalacağım dükkanda

sempatiksalakcinni sordumu söle sende we ya bak işte anne kafana göre gözüne takılanları yap istersen deeeeolumunekankayizsmile

bu arada dün güzel bir gece geçirdik kocamla, aşk tazeledik kızlar karar werdim terketmiom kocamıaklinialirimsmile(şimdilik)kaydirigubbakcemile3 dün kuaföre gittim manikür pedikür kaş falan insana döndüm biraz.. bide makyaj yapıp giyindim tocime dedim akşam yemeğe çıkalımmı o da kızım nolcak dedi bnde süt sağdım 2 biberon war dedim annem kalır bizde dedim:))) akşam oda kuşandı süslendi çıktık rumeliye doğru rakı balık yaptık daha doğrusu o rakı içti ben yarım kadeh birayerimseniben baya konuştum bu yaptıklarının ewliliğimizi zedelediğini söyledim tabi o yine suçu bnde buldu ama neyse sonra döndük ewimize geldik saat 1di kızını aldı göğsüne uyudu bende kıwrıldım yanlarına uyudum maaleseffisfisfis

selamalr herkesleregördüğüm kadarı ile kaynana dertleri var bide minklerin klasik rahatsızlıkalrı okuyup okuyup yazamadan kaçıyorum ....

biz iyyiz hala kzımla yanlızız ... yarın kırkımız çıkıyor nihayet bedne yarın kuaföre gideceğim ::)):):))) .......

2 veya 9 mayıstada mevüt okutacağız kısmetse :):): )

mrb kızlar nasılsınız?
bugün oğlum gündüz uyudu şükür de ben de size bakayım dedim.bu gaz sorunu mahfetti bizi( damlalar fayda etmeyince ben de kestim damla vermeyi.dizlerini karnına doğru itince damladan cok faydası oluyor haberiniz olsun.gecen gün 10 tane pırt yaptırdı arkadaşım sen dayanamıyosun narin davranıyosun dedi ben içi dışına cıkacak sandım baktım gülüyor sıpa:))ben de artıkın narin davranmıyorum:)) yarın da dr a gidicez bakalım.
biz hala dışarı pek cıkamıyoruz azcık kendini toparlasın durmadan gezicemkaydirigubbakcemile3 bu arada gülmeyi de iyice pekiştirdik bni görünce keyfi yerindeyse hemen gülüyor e tabi ben de tüm yorgunluğumu unutuyorum:)
ama hala emzik veremedim.en son girişimimde kustu ben de bıraktım.
biz de böyle teyzeleriii umarım sizlerde iyisinizdir..herşey yolundadır..opuyorumnanaktan

oohhhh sefan olmuş ne güzelllll........... kız senin hayatta çok inişli çıkışlı ..... bizde geçen annesi yüünden kavga ettik oturdum bende hüngür hüngür ağladım..... iyice zıvanadna çıktı ben ağlayınca sonra aldı beni soktu koynuna bebek uyutur gibi uyuttu ama tek kelimede etmedi benle uyuz......

anası her halta karışıyor çocuğun kalça filmini çektireceğim diyorum noldu neden kalçasını çıakrdınız almayın bebeği kucağınıza diyor ulan ben alamzsam kim bakacak asıl amaç annemlere laf çarpıtmak ... anneme demiş söyle onalra çocuğu kucağına alamsın ddiye .... sinir etti beni .... ama bu kadının huyu böyle napsam düzlemeyecek ... kocişte allah aşkına ne derse he de geç sne gene bildiğini yap onun yüüznden benle tartışma huzur bozma diyor.... huzur bozan ben oluyorum yani.... gerçi annesinede haber yollamış herşeye karışma oturduğun yerden diye ama yok kadın kaynana işte.... almanyalardan yetişiyor heryere....

3 aya kalamdan benişmkide gelecek biliyorum huzur içinde büyüüyen yavrumun bütün düzenini bozacxaklar....

ya canım azcık sabret emzik verme alışamsın baksana bi dünya zararı var .... en iyiside olsa verme sen emzik onun yerine yat yanına emzir bebeğini....

ya canım azcık sabret emzik verme alışamsın baksana bi dünya zararı var .... en iyiside olsa verme sen emzik onun yerine yat yanına emzir bebeğini....

slm canım.ya seyyalcim sorma beni emzik gibi kulanıyor.saatlerce yalıyor ağzına lıp cıkarıyor emiyor ayırınca da feryadı basıyor sıpa.dr a dedik yalancı verebilirsin dedi.ama almadı sıpa.kendi sütümü bile biberondan almıyor (sütü damlatıyorum ağzına yalıyor biberonu verince cıkarıyor ağzından(ben de istememiştim başta şimdi de vereyim diye uğraşıyorum..

selam janlarım herkes bebikleriyle uğraşıyoya topic boş kalmış...hasretcim sevindim senin adına bende evde çok bunaldım.kızımı bugün kırklicaz hafta sonuda mevlüdü okunacak.şunlara bak doğdularda kırklanıyolar.dün dolapta sütüm vardı 50 cc emdikten sonra kalanını sağıyorum neyse kaynanam dedi gel bunu yedirelim boşa gitmesin iki kaşık vericektim bizimki iştahla yedi anne yeter dedim yedir yedir karnı doysun dedi sinirlendim yarım saat sonra bizimki bi başladı ağlamaya gaz sancısı ilk defa böyle olduk.kafayı yedim kaynanama kızdım al dedim yedirdik işte.amaan dedi ben ne mok yedim bidaha yapmam çok üzüldüm hastaneyemi gitsek bilmemne gecede 3-4 kez aradı.sağdan soldan müdahale olunca kötü oluyo bütün gün bu aç diye mememe taktılar çocuğumu akşamada öyle oldu işte çıldırdım kimseyi dinlemicem iki saatte bir emziricem sadece.yalancı memeyi bizimkide almadı öğürdü sürekli kusacak gibi oluncada ben vermedim...azcık toparlanalımda güzelce yazışırız hepimizde aynı dertler var ama gördüğüm kadarıyla...öptüm janlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…