- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.041
sadece anne sutu alan bebeklerde kabizlik olmaz diye biliyordum.mama mi kullaniyorsunuz ?
yok ya allaha şükür mama kullanmıyorum ama dün akşamdan beri kaka yapmayıp bütün gün de böyle ıkınınca başa bir şey gelmedi ki aklımabilmiyorumkismile
ooo gerçekten mi?kızlar grip nezle olunca sütü kesmemek özellikle emzirmek gerekiyormuş anne deki antikorlar bebeğe geçiyormuş emzirebilirsin gönül rahatlığıyla
yok ya allaha şükür mama kullanmıyorum ama dün akşamdan beri kaka yapmayıp bütün gün de böyle ıkınınca başa bir şey gelmedi ki aklımabilmiyorumkismile
süt yağlıysa kabz ayapabilior kısa süreli demekki zemherininde sütü yarıyorki kabz olmuş aynısı bizdede oluyo gliserin aldım fitil minnacık atıorum 1 günü geçerse kaka yapmaması çocuuma acı çektiremem walla:umursamaz:sadece anne sutu alan bebeklerde kabizlik olmaz diye biliyordum.mama mi kullaniyorsunuz ?
o an yalnızca ben online dım sanırım bana yaptı o yüzden açık bırakıp nikaha gittim bnde kocam burdaydı bide düşünsenize yanlışlıkla sayfayı falan açtığını internet we pc hayal olurdu artık bana we burayıda napardı bilmiorumcanım ya bizde seni tanıyan garezi olan biri andık PİSLİK HERİF!!!!
terbiyesizzzzzzzzz kadın aksam onun yüzünden eşimle kavga ettim sütüm azaldı ben ona yakın davranmıyomusım oğluna şikayet etmiş evi terk ediyodum nerdeyse annenede sanada dedim.... bugünde bunu yaptı birazdan eşim gelsin bakalım bu yaptıgına ne dicek
öznur benim kızımdada var ya sinir oldum yüzü poütür pütür sivilce attı görsen enselerinde alnında ama vücudunda yok..bakalım pazartesi kalca filmi cektrcem inşallah bunuda sorarım dr a.bir de ishal aşımızı yaptrcam ..canim Allah kabul etsin.yok canim olmamissindir grip falan.mevludun yorgunlugu vs kirginlik hissediyorsun.Allah korusun aman hastalanma.
kizlar annisim benim iznimle yazdi.
kendisi pc kullanmayi bilmiyor.cok uzun zamandir ogrenmek istedigini soyluyordu.bugun yazi yazmasini ogretirken al bak buraya yaz annecigim dedim kuzum bi heves ve heyecanla yazdiki cocuk gibiydi.
ebrucugum yok ya dr anne sutunden bile alerji olabilir dedi,2 gundur deli oluyorum cocugun suratina bakinca.kirmiz kirmizi sivilce gibi.bugun boynunda ve basindada cikti.doktor israrla alerji diyor ve krem yazdi hemen gecmesini istiyorsam kullanayim diye.ama bi yandan diyorki bebegin vucudu yensin alerjiyi falan,offf iste bende pazartesi baska bi dr daha goturecegim hem kalca usg si cektirecegim,
hasretcigim uzulme ya var boyle ruh hastalari sakin ol canim benim.
ay cingenmi kiz o kaydirigubbakcemile3 cok ayip ne oyle .
aman ya uzme kendini canim benim valla bak sutun kacmasi uzuntuyle alakaliymis.ben sinirlendim mi hemen sutum kacacak diye dusunup iplememeye calisiyorum.
evet ya direkt hasrete yazinca ben oyle sandim.
aynen bende boyatmak istiyorummmm bi zararı yokmuş cnm.. bugün boyatcaktım ama fener bjk maçı war we kocam öğleden sonra serwis dışı olacak malum lider olmak kolay değil:roflol: ben yalnız kalacağım dükkandaKizlar,emzirirken sac boyatmanin sakincasi varmiki? Sacimi boyamak istiyorumda bugun.???
herkeslere günayddııııııııııııııııın...mirmirmirmir.artık dışarı cıkıp gezmek istiorum artık herkesten uzak yalnız kalmak istiorum..gercekten bunaldım kızlar ben cok kötüyüm yani bebegimi cok kıskanıorum kayınvalde tarafından ..cok sık geliş gidiş istemiorum ..ben özgürlügüme düşkün bi insanım gecicem bilgisayarımın başına canım ne istiosa ewimde onu yapıcam..neyse mevlid di gelen gidendi fala bunuda hallettim ..bundan sonra sadece ailecek olmak istiorum babası kzım ve ben..kendi annem gelio sagolsun yardıma kadın geldimmi yerinde oturmuyo analık işte yemegimi işimi yapıo ama kayınvalde agız ucuyla yapılcak bişi varmı cart curt sewmwm böyle keyfiye geliolar bebek sewmeye..ayyyyyyyhhh bak gene sinirlerim oynadı yazarken bile..diyecem en sonunda mutfakta bulaşık var git onları diz camasırları topla katal bebek sewmesini bende bilkirim önemli olan yardı etmek yaw neyse ben cok doluyum içim şişti valla kızlar yalnızlık istiorum inşallah bundan sonra cok sık gel mezzzzzzzzzzzzz lerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bu arada dün güzel bir gece geçirdik kocamla, aşk tazeledik kızlar karar werdim terketmiom kocamıaklinialirimsmile(şimdilik)kaydirigubbakcemile3 dün kuaföre gittim manikür pedikür kaş falan insana döndüm biraz.. bide makyaj yapıp giyindim tocime dedim akşam yemeğe çıkalımmı o da kızım nolcak dedi bnde süt sağdım 2 biberon war dedim annem kalır bizde dedim:))) akşam oda kuşandı süslendi çıktık rumeliye doğru rakı balık yaptık daha doğrusu o rakı içti ben yarım kadeh birayerimseniben baya konuştum bu yaptıklarının ewliliğimizi zedelediğini söyledim tabi o yine suçu bnde buldu ama neyse sonra döndük ewimize geldik saat 1di kızını aldı göğsüne uyudu bende kıwrıldım yanlarına uyudum maaleseffisfisfis
herkeslere günayddııııııııııııııııın...mirmirmirmir.artık dışarı cıkıp gezmek istiorum artık herkesten uzak yalnız kalmak istiorum..gercekten bunaldım kızlar ben cok kötüyüm yani bebegimi cok kıskanıorum kayınvalde tarafından ..cok sık geliş gidiş istemiorum ..ben özgürlügüme düşkün bi insanım gecicem bilgisayarımın başına canım ne istiosa ewimde onu yapıcam..neyse mevlid di gelen gidendi fala bunuda hallettim ..bundan sonra sadece ailecek olmak istiorum babası kzım ve ben..kendi annem gelio sagolsun yardıma kadın geldimmi yerinde oturmuyo analık işte yemegimi işimi yapıo ama kayınvalde agız ucuyla yapılcak bişi varmı cart curt sewmwm böyle keyfiye geliolar bebek sewmeye..ayyyyyyyhhh bak gene sinirlerim oynadı yazarken bile..diyecem en sonunda mutfakta bulaşık var git onları diz camasırları topla katal bebek sewmesini bende bilkirim önemli olan yardı etmek yaw neyse ben cok doluyum içim şişti valla kızlar yalnızlık istiorum inşallah bundan sonra cok sık gel mezzzzzzzzzzzzz lerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mrb kızlar nasılsınız?
bugün oğlum gündüz uyudu şükür de ben de size bakayım dedim.bu gaz sorunu mahfetti bizi( damlalar fayda etmeyince ben de kestim damla vermeyi.dizlerini karnına doğru itince damladan cok faydası oluyor haberiniz olsun.gecen gün 10 tane pırt yaptırdı arkadaşım sen dayanamıyosun narin davranıyosun dedi ben içi dışına cıkacak sandım baktım gülüyor sıpa:))ben de artıkın narin davranmıyorum:)) yarın da dr a gidicez bakalım.
biz hala dışarı pek cıkamıyoruz azcık kendini toparlasın durmadan gezicemkaydirigubbakcemile3 bu arada gülmeyi de iyice pekiştirdik bni görünce keyfi yerindeyse hemen gülüyor e tabi ben de tüm yorgunluğumu unutuyorum:)
ama hala emzik veremedim.en son girişimimde kustu ben de bıraktım.
biz de böyle teyzeleriii umarım sizlerde iyisinizdir..herşey yolundadır..opuyorumnanaktan
ya canım azcık sabret emzik verme alışamsın baksana bi dünya zararı var .... en iyiside olsa verme sen emzik onun yerine yat yanına emzir bebeğini....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?