- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.061
Kizlar,emzirirken sac boyatmanin sakincasi varmiki? Sacimi boyamak istiyorumda bugun.???
canim cisini yapiyor degil mi ? birde yogun mu cisi ?
slm canım.ya seyyalcim sorma beni emzik gibi kulanıyor.saatlerce yalıyor ağzına lıp cıkarıyor emiyor ayırınca da feryadı basıyor sıpa.dr a dedik yalancı verebilirsin dedi.ama almadı sıpa.kendi sütümü bile biberondan almıyor(sütü damlatıyorum ağzına yalıyor biberonu verince cıkarıyor ağzından (ben de istememiştim başta şimdi de vereyim diye uğraşıyorum..
oohhhh sefan olmuş ne güzelllll........... kız senin hayatta çok inişli çıkışlı ..... bizde geçen annesi yüünden kavga ettik oturdum bende hüngür hüngür ağladım..... iyice zıvanadna çıktı ben ağlayınca sonra aldı beni soktu koynuna bebek uyutur gibi uyuttu ama tek kelimede etmedi benle uyuz......
anası her halta karışıyor çocuğun kalça filmini çektireceğim diyorum noldu neden kalçasını çıakrdınız almayın bebeği kucağınıza diyor ulan ben alamzsam kim bakacak asıl amaç annemlere laf çarpıtmak ... anneme demiş söyle onalra çocuğu kucağına alamsın ddiye .... sinir etti beni .... ama bu kadının huyu böyle napsam düzlemeyecek ... kocişte allah aşkına ne derse he de geç sne gene bildiğini yap onun yüüznden benle tartışma huzur bozma diyor.... huzur bozan ben oluyorum yani.... gerçi annesinede haber yollamış herşeye karışma oturduğun yerden diye ama yok kadın kaynana işte.... almanyalardan yetişiyor heryere....
3 aya kalamdan benişmkide gelecek biliyorum huzur içinde büyüüyen yavrumun bütün düzenini bozacxaklar....
selam hepinize canlarım.dertler derya olmuş gene:sinifsinif:.
hepimizin sorunları ortak heralde.benim kayınvalidemde zırt pırt yukarda malum kendisi alt katta oturuyor. birde çocuğu deli gibi bağıra çağıra seviyor manyak yapacak.sigara kullanıyor aşırı tiryaki bazaen hemen içip geliyor leş giibi kokuyor çocuğu kucaklıyor boğasım var kadını.ben ona böyle garezli değildim zamanında ama o haketti bunu.şimdi batıyor bana.geçen darılmış bana pazar sabahı yukarı geldi daha biz yatakyayız çocuk gece boyu uyumadı sinirlerim tepemdeydi neyse geldi bu çocuk kucağımda yatıyor memem açık emzirmeye çalışıyorum emmiyor ara vermiştim.alayım ben dedi sorgusuz sualsiz bende uyuyacak o dedim.neymiş efendim sesim sertmiş o bana ne yapmışki ben böyle davranmışım eşime söylemiş bunLARI.aşağı gitti bişey demeden sonra eşim bana söylendi ben ona KAVGA ETTİK BİR GÜZEL.bidaha çıkmayacağım yukarı demiş tabiii hala hergün yukarda.
slm kızlar nasılsınız...
benim moralim yine yerlerde çok üzgünümmmafoldumbendün yeni pompa aldırdım eşime neyse temizledim kaynattım hadi dedim bi deniyim yaa tek göğsümden 20cc bile çıkmadı ikisinden toplasan 30 cc ya vardı ya yoktu
bol sıvı tüketiyorum sürekli elimde su dolaşıyorum hoşaf yaptım kase kase içiyorum incir yiyorum vs. ama yok sütüm gelmiyor gerçi oğlum hiç emmiyor onunda etkisi var biliyorum banyo yapıyorum sürekli sıcak su sabunla ovuyorum yok yok kendimi motive etmeye çalışıyorum ama olmuyor off offf ne diyim bilemiyorum
kujucum takma kafana o yeter ona merak etme sen hem sağınca bebeğin uyardığı gibi uyarmıyo pompa göğüslerini ilk zamanlar benimde öyleydi emzirdikçe artıyo süt emin olun bana öyle diyolardıda ne zaman ne zaman diye düşnüyodum.sağma sen emzir.
bir kaç çeşit emzik alıp onları dene, emzik tutmama benim bebeğimde de var, sağılmış sütü patlayana kadar da içse arkasından beni istiyor emziğe alışmazsa işe başladığımda mahvolacak, annem en son emzği baklava şerbetine değdirip verdi (bir iki damla) yavaş yavaş alışacak umarımbilmiyorumkismile
QUOTE=dila06;12741648]selam janlarım herkes bebikleriyle uğraşıyoya topic boş kalmış...hasretcim sevindim senin adına bende evde çok bunaldım.kızımı bugün kırklicaz hafta sonuda mevlüdü okunacak.şunlara bak doğdularda kırklanıyolar.dün dolapta sütüm vardı 50 cc emdikten sonra kalanını sağıyorum neyse kaynanam dedi gel bunu yedirelim boşa gitmesin iki kaşık vericektim bizimki iştahla yedi anne yeter dedim yedir yedir karnı doysun dedi sinirlendim yarım saat sonra bizimki bi başladı ağlamaya gaz sancısı ilk defa böyle olduk.kafayı yedim kaynanama kızdım al dedim yedirdik işte.amaan dedi ben ne mok yedim bidaha yapmam çok üzüldüm hastaneyemi gitsek bilmemne gecede 3-4 kez aradı.sağdan soldan müdahale olunca kötü oluyo bütün gün bu aç diye mememe taktılar çocuğumu akşamada öyle oldu işte çıldırdım kimseyi dinlemicem iki saatte bir emziricem sadece.yalancı memeyi bizimkide almadı öğürdü sürekli kusacak gibi oluncada ben vermedim...azcık toparlanalımda güzelce yazışırız hepimizde aynı dertler var ama gördüğüm kadarıyla...öptüm janlarım
slm kızlar nasılsınız...
benim moralim yine yerlerde çok üzgünümmmafoldumbendün yeni pompa aldırdım eşime neyse temizledim kaynattım hadi dedim bi deniyim yaa tek göğsümden 20cc bile çıkmadı ikisinden toplasan 30 cc ya vardı ya yoktu
bol sıvı tüketiyorum sürekli elimde su dolaşıyorum hoşaf yaptım kase kase içiyorum incir yiyorum vs. ama yok sütüm gelmiyor gerçi oğlum hiç emmiyor onunda etkisi var biliyorum banyo yapıyorum sürekli sıcak su sabunla ovuyorum yok yok kendimi motive etmeye çalışıyorum ama olmuyor off offf ne diyim bilemiyorum
fena sorma:))
eet cnm hep huzur bozan bizleriz zaten paranoyağız biz uyduruyoruz sorun yaratıyoruz bana dioki benim evliliğimi bozarsan bnde seni bozarım:)) mal sanki başka biriyle ewlide ben ara bozuom:roflol: seninkiler bide geldimi gitmekte bilmezler hee yılların acısını çıkarırlar:1no2:
Zemheri, ne yaptın arkadaşım, seninki yapabidi mi?
gliserin fitilin adı canım küçükler için yazıo üstünde zararsız doğal bişi.. tabi hepsini atmıyoz yarısını hatta yarıdan azı bile iş görüyo geri atıyo zaten kakayla rahatlıyo çocuk bizimki yine dün 4ten beri yapmadı kaka şuan uyuyo uyansın emzircem yine yapmazsa atıcam yapcak bişi yok yawrumu çatlatamam yahasret bu giliserin ne iş? nasıl kullanılıyor? ya da fitilinin adını yazarmısın? bulunduğm ilçede çocuk doktoru yok pratisy4enin yazacağından daha mantıklı olur en azından sizin söyleyeceğiniz
emzir kujuum emziiiirr pompayıda tam oturtur değişik pozisyonlar dene bu arada size bişi sölicektim kocam yine abana bi karışım yaptı we 3 saat sonra sağzım sütüm 150cc çıktı tek göğüs:lepi: du bakim hatırladıım kadarıyla incir, hawuç, kuşburnu, ayva, dere otu, ceviz(ne işe yaricaksaCADIARZU).. bunları kaynattı doldurdu koca bardağa içinede 2 kaşık bal koyduk bi içtim 2 saat sonra bi daha vuuuuuuu süper etki:)slm kızlar nasılsınız...
ayyy lanet olsun bunlara ya walla boşanırsak bu çirkef aileler yüzünden olacak başka bişi değil heeselam hepinize canlarım.dertler derya olmuş gene:sinifsinif:.
hepimizin sorunları ortak heralde.benim kayınvalidemde zırt pırt yukarda malum kendisi alt katta oturuyor. birde çocuğu deli gibi bağıra çağıra seviyor manyak yapacak.sigara kullanıyor aşırı tiryaki bazaen hemen içip geliyor leş giibi kokuyor çocuğu kucaklıyor boğasım var kadını.ben ona böyle garezli değildim zamanında ama o haketti bunu.şimdi batıyor bana.geçen darılmış bana pazar sabahı yukarı geldi daha biz yatakyayız çocuk gece boyu uyumadı sinirlerim tepemdeydi neyse geldi bu çocuk kucağımda yatıyor memem açık emzirmeye çalışıyorum emmiyor ara vermiştim.alayım ben dedi sorgusuz sualsiz bende uyuyacak o dedim.neymiş efendim sesim sertmiş o bana ne yapmışki ben böyle davranmışım eşime söylemiş bunLARI.aşağı gitti bişey demeden sonra eşim bana söylendi ben ona KAVGA ETTİK BİR GÜZEL.bidaha çıkmayacağım yukarı demiş tabiii hala hergün yukarda.
selam janlarım herkes bebikleriyle uğraşıyoya topic boş kalmış...hasretcim sevindim senin adına bende evde çok bunaldım.kızımı bugün kırklicaz hafta sonuda mevlüdü okunacak.şunlara bak doğdularda kırklanıyolar.dün dolapta sütüm vardı 50 cc emdikten sonra kalanını sağıyorum neyse kaynanam dedi gel bunu yedirelim boşa gitmesin iki kaşık vericektim bizimki iştahla yedi anne yeter dedim yedir yedir karnı doysun dedi sinirlendim yarım saat sonra bizimki bi başladı ağlamaya gaz sancısı ilk defa böyle olduk.kafayı yedim kaynanama kızdım al dedim yedirdik işte.amaan dedi ben ne mok yedim bidaha yapmam çok üzüldüm hastaneyemi gitsek bilmemne gecede 3-4 kez aradı.sağdan soldan müdahale olunca kötü oluyo bütün gün bu aç diye mememe taktılar çocuğumu akşamada öyle oldu işte çıldırdım kimseyi dinlemicem iki saatte bir emziricem sadece.yalancı memeyi bizimkide almadı öğürdü sürekli kusacak gibi oluncada ben vermedim...azcık toparlanalımda güzelce yazışırız hepimizde aynı dertler var ama gördüğüm kadarıyla...öptüm janlarım
dün zor bela yaptı ama bu gün gene aynıyarın 30 günlük olucak hep de bizim uğraşmamızla olmaz ki bu ya kendi yapabilmesi lazım nasıl düzene girecek bilmiyorum 3. gün bu, biz uğraşmadan yapamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?