- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.081
ahh canımcım emse bi emse yok emmiyor ya resmen memeye yaklaştırdığımda basıyor çığlığı öyle bi ağlıyorki sanki etinden et alıyorsun katılıyor sonrasında susturmak için bi yarım saat uğraşıyoruz çok denedim ama almıyor memeyi deliricem ne yapsam bilmiyorum bir aylık olacak toplasan üç dolu biberon anne sütü içmemiştir mafoldumben
Hadi kolay gelsin cnm, afiyet olsun şimdiden. Kızlar bu arada ben dün ilk kez bulgur pilavı yedim. Hiçbişicik olmadı:lepi: Bu hafta denediklerim kola,süt ve bulgur. hiçbiri etkilemedi çocuğu. Bende artık herşeyi yemeye karar verdim. ben artık bebeklerin yediklerimizden ziyade üşütmekten etkilendiğini düşünüyorum. Bir de tabi her birinin yapısı ve sindirim sistemi de etkilidir
göğüs uçlarına bi parça reçel sürüp dene
we aç kalsın ağzına sık elinle fışkırt tadını alıp kapar belki memeyi geçen ben bütün gün tanıtımdaydım hep biberonla içti sütü akşam geldim ana memeyi almıyo zilli dediğin gibi yırtıyo kendiniklava: tabi ben papuç bırakırmıyım eşimde dedi ağlasın dedi yapcak bişey yok biraz kaldırdık oynattık falan dahad acıktı tabi yatırdım dizime fışkırttım ağzına biraz baktım yapıştı memeye hemen yine zafer benim oldu:enbuyukkk::hooray:
slm kızlar nasılsınız...
benim moralim yine yerlerde çok üzgünümmmafoldumbendün yeni pompa aldırdım eşime neyse temizledim kaynattım hadi dedim bi deniyim yaa tek göğsümden 20cc bile çıkmadı ikisinden toplasan 30 cc ya vardı ya yoktu
bol sıvı tüketiyorum sürekli elimde su dolaşıyorum hoşaf yaptım kase kase içiyorum incir yiyorum vs. ama yok sütüm gelmiyor gerçi oğlum hiç emmiyor onunda etkisi var biliyorum banyo yapıyorum sürekli sıcak su sabunla ovuyorum yok yok kendimi motive etmeye çalışıyorum ama olmuyor off offf ne diyim bilemiyorum
slm annisler nasilsiniz? benim kizin gozu capaklanmis bugun ya dun disardaydik baya ondan mi oldu acaba napsamki? süt iyi geliyormus galiba degil mi ama onu nasil surecegim gözüne?
pamuğu sütünle ıslatıp gözünü siliyorsun temiz taraftan çapaklı tarafa doğru, bir de içine damlatma var ama ben ona güvenemezdim sanırım, kolay gelsin
aynen bende boyatmak istiyorummmm bi zararı yokmuş cnm.. bugün boyatcaktım ama fener bjk maçı war we kocam öğleden sonra serwis dışı olacak malum lider olmak kolay değil:roflol: ben yalnız kalacağım dükkanda
sempatiksalakcinni sordumu söle sende we ya bak işte anne kafana göre gözüne takılanları yap istersen deeeeolumunekankayizsmile
izin verme sakınoohhhh sefan olmuş ne güzelllll........... kız senin hayatta çok inişli çıkışlı ..... bizde geçen annesi yüünden kavga ettik oturdum bende hüngür hüngür ağladım..... iyice zıvanadna çıktı ben ağlayınca sonra aldı beni soktu koynuna bebek uyutur gibi uyuttu ama tek kelimede etmedi benle uyuz......
anası her halta karışıyor çocuğun kalça filmini çektireceğim diyorum noldu neden kalçasını çıakrdınız almayın bebeği kucağınıza diyor ulan ben alamzsam kim bakacak asıl amaç annemlere laf çarpıtmak ... anneme demiş söyle onalra çocuğu kucağına alamsın ddiye .... sinir etti beni .... ama bu kadının huyu böyle napsam düzlemeyecek ... kocişte allah aşkına ne derse he de geç sne gene bildiğini yap onun yüüznden benle tartışma huzur bozma diyor.... huzur bozan ben oluyorum yani.... gerçi annesinede haber yollamış herşeye karışma oturduğun yerden diye ama yok kadın kaynana işte.... almanyalardan yetişiyor heryere....
3 aya kalamdan benişmkide gelecek biliyorum huzur içinde büyüüyen yavrumun bütün düzenini bozacxaklar....
hayır sen elinden geleni yapıosun onlar bizim canımız cigerimiz ..bide dısardan gelip müdahale etmezlermi amaaaann zaten sinirlerimiz oynak !!!!yorgunluk bi taraftan..okadarda alttan alsınlar yani..ben cok kızıyorum sanki bebegime yetemiorum ben gibi ..selam hepinize canlarım.dertler derya olmuş gene:sinifsinif:.
hepimizin sorunları ortak heralde.benim kayınvalidemde zırt pırt yukarda malum kendisi alt katta oturuyor. birde çocuğu deli gibi bağıra çağıra seviyor manyak yapacak.sigara kullanıyor aşırı tiryaki bazaen hemen içip geliyor leş giibi kokuyor çocuğu kucaklıyor boğasım var kadını.ben ona böyle garezli değildim zamanında ama o haketti bunu.şimdi batıyor bana.geçen darılmış bana pazar sabahı yukarı geldi daha biz yatakyayız çocuk gece boyu uyumadı sinirlerim tepemdeydi neyse geldi bu çocuk kucağımda yatıyor memem açık emzirmeye çalışıyorum emmiyor ara vermiştim.alayım ben dedi sorgusuz sualsiz bende uyuyacak o dedim.neymiş efendim sesim sertmiş o bana ne yapmışki ben böyle davranmışım eşime söylemiş bunLARI.aşağı gitti bişey demeden sonra eşim bana söylendi ben ona KAVGA ETTİK BİR GÜZEL.bidaha çıkmayacağım yukarı demiş tabiii hala hergün yukarda.
slm kızlar nasılsınız...
benim moralim yine yerlerde çok üzgünümmmafoldumbendün yeni pompa aldırdım eşime neyse temizledim kaynattım hadi dedim bi deniyim yaa tek göğsümden 20cc bile çıkmadı ikisinden toplasan 30 cc ya vardı ya yoktu
bol sıvı tüketiyorum sürekli elimde su dolaşıyorum hoşaf yaptım kase kase içiyorum incir yiyorum vs. ama yok sütüm gelmiyor gerçi oğlum hiç emmiyor onunda etkisi var biliyorum banyo yapıyorum sürekli sıcak su sabunla ovuyorum yok yok kendimi motive etmeye çalışıyorum ama olmuyor off offf ne diyim bilemiyorum
slm annisler nasilsiniz? benim kizin gozu capaklanmis bugun ya dun disardaydik baya ondan mi oldu acaba napsamki? süt iyi geliyormus galiba degil mi ama onu nasil surecegim gözüne?
sana sadece helal olsun diorum.vereliniortak.bende 20 gün ilaç kullanmak zorunda kalıp biberona alıştrmıştım mecbyren bebegimi..sonra emzrmeye başladıgımda sütümn gelmedi cok üzülüodum bende senin gibi mamaylamı büyüyecek diye..ne olursa olsun bi şekilde byüyecek yavrum dedim toparlşadım kendimi.a.s.mama takviyeli gidiorum şu anda..fazla sütüm gelmedigi için..herkese merhaba.kızım uyuyorken bi bakayım dedim.kujucum kendini üzme herseyin hayırlısı olsun.benimde öyleydi sütüm çok azdı kızım saatlerce göğsümde kalmak istiyordu ve sürekli ağlıyordu.yemediğim ve denemediğim hiçbirsey kalmadı.çok uğraştım ve sonra o kadar kötü oldum ki her emzirmeden sonra baygınlık geçiriyordum.defalarca acile kaldırdılar beni.mecburen mamaya başlamak zorunda kaldım.ilk günlerde çok ağladım kızım anne sütü alamıyor mama ile büyüyecek diye ve kendimi daha da kötü hissettim.ben çok kötü olduğum için geceleri annem kızımı yanına alıp yatıyordu kaç gün o baktı.sonra kendi kendime bebeğim mamayla da büyüyebilir ama benim sevgim ilgim kokum olmadan eksik kalır dedim ve kendi kendimi üzmemeye söz verdim.ve şimdi bende kızımda Allaha şükür çok iyiyiz.kötü günler geride kaldı çok şükür.sağolsunlar burda da bana destek veren arkadaşlar oldu tekrar hepsine teşekkür ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?