2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kız hasret güldürdün beni, dolaptaki sütü 50 cc imiş tatlımkaydirigubbakcemile3 ama sende haklısın, oraya bi virgül koymalıydı

göğüs uçlarına bi parça reçel sürüp dene

we aç kalsın ağzına sık elinle fışkırt tadını alıp kapar belki memeyi geçen ben bütün gün tanıtımdaydım hep biberonla içti sütü akşam geldim ana memeyi almıyo zilli dediğin gibi yırtıyo kendiniklava: tabi ben papuç bırakırmıyım eşimde dedi ağlasın dedi yapcak bişey yok biraz kaldırdık oynattık falan dahad acıktı tabi yatırdım dizime fışkırttım ağzına biraz baktım yapıştı memeye hemen yine zafer benim oldu:enbuyukkk::hooray:

Hadi kolay gelsin cnm, afiyet olsun şimdiden. Kızlar bu arada ben dün ilk kez bulgur pilavı yedim. Hiçbişicik olmadı:lepi: Bu hafta denediklerim kola,süt ve bulgur. hiçbiri etkilemedi çocuğu. Bende artık herşeyi yemeye karar verdim. ben artık bebeklerin yediklerimizden ziyade üşütmekten etkilendiğini düşünüyorum. Bir de tabi her birinin yapısı ve sindirim sistemi de etkilidir

kesinlkle katılıyorum sana bnde en balştan beri bunu anlatmaya çalışıorum ama herkes kafassın göre konuşuyo bulgur sana gaz yaptı die banada ypacak değil ki bulgur süper süt yapıcı olarak gösterilio.. mesela süt banada gaz yapmıo we sütün kalitesini süper dereede artrıyo bütün doktorlar sölüyo bunu denemeden bilemeyiz kızlar herşeyi yiyin için wallaolumunekankayizsmile

bir aylık bebeğe reçel sürdürülür mü sizde hee ...Canım sütünü göğüsüne sür ve başını arkadan tut o ne kadar itse de kendini alır canım ağlıyorsa kesin gazı vardır önce gazını çıkar sonra emzir

slm annisler nasilsiniz? benim kizin gozu capaklanmis bugun ya dun disardaydik baya ondan mi oldu acaba napsamki? süt iyi geliyormus galiba degil mi ama onu nasil surecegim gözüne?

moralini bozmak istemem ama az önce annem anlatıyordu, bazı insanların sütü acı olurmuş o yüzden bebek istemezmiş doğruluk boyutunu bilmiyorum ama doktorunla bir konuş istersen belkide "kocakarı masalları"ndandır. ayrıca üzme kendini de kimsenin sözüne bakma ebe olduğu halde bu sorunu çözemeyip bebeğine mama vermek zorunda kalan anneler var onların çocukları da gayet güzel büyüyor

slm annisler nasilsiniz? benim kizin gozu capaklanmis bugun ya dun disardaydik baya ondan mi oldu acaba napsamki? süt iyi geliyormus galiba degil mi ama onu nasil surecegim gözüne?

pamuğu sütünle ıslatıp gözünü siliyorsun temiz taraftan çapaklı tarafa doğru, bir de içine damlatma var ama ben ona güvenemezdim sanırım, kolay gelsin

pamuğu sütünle ıslatıp gözünü siliyorsun temiz taraftan çapaklı tarafa doğru, bir de içine damlatma var ama ben ona güvenemezdim sanırım, kolay gelsin

sagolasin. evet bende icine damlatiliyor diye duydumda ama yapasimda gelmedi bisey olursa siye sizlere bi sorayim dedim. gecen gun konusuluyordu bu konuda

off ya benim kiz uyumakta zorlaniyor bugun iki saattir salincakta sallaniyor kucagima aliyorum arada dalar gibi oluyo ama 5 dakka sonra yine gozler aciliyo

[he walla diyecem en sonunda apoşıp kalacak
:umursamaz:

izin verme sakınlmaz:
hayır sen elinden geleni yapıosun onlar bizim canımız cigerimiz ..bide dısardan gelip müdahale etmezlermi amaaaann zaten sinirlerimiz oynak !!!!yorgunluk bi taraftan..okadarda alttan alsınlar yani..ben cok kızıyorum sanki bebegime yetemiorum ben gibi ..klava:

aynen arkadaşım..hiç sütümü sagmıycam öyle bi karar aldım..kendim emziricem..a.sa.s

herkese merhaba.kızım uyuyorken bi bakayım dedim.kujucum kendini üzme herseyin hayırlısı olsun.benimde öyleydi sütüm çok azdı kızım saatlerce göğsümde kalmak istiyordu ve sürekli ağlıyordu.yemediğim ve denemediğim hiçbirsey kalmadı.çok uğraştım ve sonra o kadar kötü oldum ki her emzirmeden sonra baygınlık geçiriyordum.defalarca acile kaldırdılar beni.mecburen mamaya başlamak zorunda kaldım.ilk günlerde çok ağladım kızım anne sütü alamıyor mama ile büyüyecek diye ve kendimi daha da kötü hissettim.ben çok kötü olduğum için geceleri annem kızımı yanına alıp yatıyordu kaç gün o baktı.sonra kendi kendime bebeğim mamayla da büyüyebilir ama benim sevgim ilgim kokum olmadan eksik kalır dedim ve kendi kendimi üzmemeye söz verdim.ve şimdi bende kızımda Allaha şükür çok iyiyiz.kötü günler geride kaldı çok şükür.sağolsunlar burda da bana destek veren arkadaşlar oldu tekrar hepsine teşekkür ediyorum.

Bizimkinde de vardı ama anne sütü ile silme ii gelmedi doktor todrased diye bi damla verdi 2 günde geçti günde 4 defa 2 damla

Kızlar doğrumu yapıyorum bilmiyorum kızımı çok kucağıma almıyorum uyumayınca pişpişlemiyorum yada sallamıyorum kimseninde kucağında uzun süre durmasına izin vermiyorum...konuşuoyrum çok laf dinliyo zaten dikkatli dikkatli ama çok kucağıma almıyorum..
sonrasında rahat edebilmek için..doğrumu yapıyorum bilmem...

beknur senin yaptıklarını ben de yapıyorum hatta annemle eşim benden öyle çekinmiş ki ellemeye korkuyorlar, ağladığı ya da huzursuzlandığı zamanlarda yattığı yerde yanağını okşayıp karnına masaj yapıyorm, gece uyumuyor ama ben yatağına koyup bırakıyorum bir süre sonra kendi uyuyor, gerçi çoğu zaman memede uyuyor ama gazını çıkartırken mutlaka uyanıyor. ilgi ve sevgi hep kucakta tutmak demek değil, onunla özel olarak konuşuyorsan ve o bunu anlıyorsa gazını çıkartırken bile kucağında tutman yeter ona emzirdiğn anlarda da ona dokunup sevdiğini gösterebilirsin. umarım onları istediğimiz gibi yetiştirebiliriz. ama kolik gibi durumlarda yapılabilecek tek şey ona dokunmak ve kucaklamak zaten umarım öyle zor durumlarda kalmayız

benim kizim gunduzleri kucakta duruyor uyanik zamanlarinda uyurkende kucakta uyuyor ama geceleri yataginda uyuyor kendi kendine bence daha alismazlar ya kucaga

malesef bunun daha alışmazları yokmuş nasıl başlarsa öyle gider meselesi yani, bebek insan sıcaklığına alıştımı kasinlikle başka yerde durmaz, sorun sadece gece değil ki gündüz de bütün gün kucağında tutacak insan isterse perişan oluruz, annem sıkılıp gitmeye kalkarsa tek başıma kalacağım yardımcı olacak başka kimsemiz yok bizim o yüzden çok dikkat etmeye çalışıyorum

sana sadece helal olsun diorum.vereliniortak.bende 20 gün ilaç kullanmak zorunda kalıp biberona alıştrmıştım mecbyren bebegimi..sonra emzrmeye başladıgımda sütümn gelmedi cok üzülüodum bende senin gibi mamaylamı büyüyecek diye..ne olursa olsun bi şekilde byüyecek yavrum dedim toparlşadım kendimi.a.s.mama takviyeli gidiorum şu anda..fazla sütüm gelmedigi için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…