- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.141
kızlar bebeğimde isilk çıktı nedeni bilemedim acaba teni çok mu hassas emzirirken süt falan geliyor acaba oda yapabilirmi bide sizler bebekleri kaç günde bi yıkıyorsunuz hafta 2 defa yeterli mi ben tek başıma babasıyla anca yapabiliyorum....
cumartesi doktordaydık. Kızım 1 haftada sadece 30 gr almış. Malum 2 haftalığız, ilk hafta 220 gr almıştı. Doktor sütümün artması için GNC'nin malt hapını, süt artırıcı çayları ve bol bol su içmemi söyledi. Sürekli meme isteyen kızımı da mememe yapıştırmamı söyledi Cuma günü gideceğiz bir daha kilosuna bakacak. Bizde pazar günü doktorun dediğini yaptık, bizim kız sürekli memede, bir hazımsızlık derdimiz oldu ki sormayın gitsin. Zaten gaz sorunumuz vardı bir türlü gaz çıkaramıyorduk. Yavrum helak oldu. Sabah 7:30'dan akşam 12'ye 10 dk'lık 2 uyku dışında uyutamadık. Saatlerce ağladı.
jansons baby kullanıyorum cnaım saçları yumuşacık :):):)bide hangi bebek şampuanını kullanıyorsuz cevaplarsanız sevinirm ......
günaydın canolaarr..bugün saat 3 te kızıma kalca filmi cektrcem artı ishal aşımız var ..dr dayız yani bugün..artı bugün bizim 40 ımız cıktıııııı.alkisalkisalkis.:dance:darısı bekleyenlerin başına..:Saruboceq:..bu arada ben artık kızımı baha nın şarkılarıyla uyutuyorum..cok seviyo baha abisinisositososito..tam bi balık burcu yani duygusallıgıyla..vallah,i beni bile rahatlatıyo..işte bu bizim hikayemiz sarkısı özellikle..balıklara dinletin bence..
gunaydin canimm bizim de 40 imiz cikti bugun allah a sukur zemuszemus :teytey:
kalca filmi cektirmeye mutlakai bebegi tika basa doyurup gotur benim bebis usg sirasini beklerken acikip kiyameti kopartti zor bakti kadin hatta bi bacaga bakamadi emzirme odasina goturdum emzirip tekrar getirdim de bakabildiler
[ı]çok acil cevap bekliyorum kızlar benim kırk gün oldu ama hala kanama kesilmedi böyle olan varmı 2 günsdür hele sanki regli gibiyim [/ı]
kızlar bebeğimde isilk çıktı nedeni bilemedim acaba teni çok mu hassas emzirirken süt falan geliyor acaba oda yapabilirmi bide sizler bebekleri kaç günde bi yıkıyorsunuz hafta 2 defa yeterli mi ben tek başıma babasıyla anca yapabiliyorum....
nivea kullanıyorum cnm saç ve vücut şampuanıbide hangi bebek şampuanını kullanıyorsuz cevaplarsanız sevinirm ......
selam canlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hepinizi çok çok çok özledik Zeynep ile
biz bildiğiniz gibi Antalyada annemlerdeyiz yarın bir hafta olacak,evde net yok,çünkü kardeşlerimin hemen evin çok yakınında oyun salonları var+internet
dükkana gelmem lazım girebilmem için
geliyorum ama Zeynıodan fırsat bulamıyorum
burası çok güzel
henüz arkadaşlarım ile bile görüşmedim
komşular eş dost geliyor zeynoyu göreye
ama yine de çok güzel geçiyor zaman
zeynomun dayıları zeynoyu sevmekten deliye dönüyorlar
yarın büyük ihtimal dedemiz arabamızı alıcak
kızçemi alıp alıp atıcaz kendimizi sokaklara
eşim 7 mayısta çıkıcaktı yola ama dayanamadı perşembe burada olucak pazar dönücek
23 nisanı fırsat bıuldu:)))
sonra 7 mayısta çıukıcak tekrar gelicek antalyaya ben dönmek istersem dönücem
eğer biraz daha kalmak istersem eşim tekrar dönücek bakalım henüz belli değil
ama burada mutluyum çünkü burada insan var ortam var
istanbulda dört duvar arasında kafayı yemek üzereydim neredeyse
zaten eşim ile konucam antalyaya dönmesini isticem
eğer istemez ise diretecem
yani anlıcanız bizi biraz huzursuzluklar bekliyebilir
çünkü ben istanbulda mutlu değilim
ama bakarsınız bu süre zarfında ben buradan sıkılıp istanbula devam edebilirm
hakkımızda hayırlısı olsun
ama bildiğim tek şey bol bol kafam dinlenmekte
meğer ne çok ihtiyacım varmış istanbuldan uzaklaşamaya
bide hangi bebek şampuanını kullanıyorsuz cevaplarsanız sevinirm ......
[ı]çok acil cevap bekliyorum kızlar benim kırk gün oldu ama hala kanama kesilmedi böyle olan varmı 2 günsdür hele sanki regli gibiyim [/ı]
sagol bitanem darısı senin başına..oglusuna geceyi gündüzü şimdiden ögret seyhan cım..benim oturma odamda bebegimin yatagı maalesef kendi odası yok ewim kira zaten..ama bi bakıma iyi gündüz öyle sese alışık ki cıt cıktımı uyanan bebişler gibi degilk..sese alışık olsun gündüz..gecede ışıkları karartıorum 11den sonra daha cabuk uykuya dalıyo..herkesin bebegi 40 ıondan sonra düzelir sakinleşir benmkide 40 ından sonra azarsa bak sen işeakannehir:1shok:ebrucum 40 nız çıkmış gözünüz aydın 40 çıkan herkesin tabii
mevlüdde okutmuşsun Allah kabul etsin
sagol bitanem darısı senin başına..oglusuna geceyi gündüzü şimdiden ögret seyhan cım..benim oturma odamda bebegimin yatagı maalesef kendi odası yok ewim kira zaten..ama bi bakıma iyi gündüz öyle sese alışık ki cıt cıktımı uyanan bebişler gibi degilk..sese alışık olsun gündüz..gecede ışıkları karartıorum 11den sonra daha cabuk uykuya dalıyo..herkesin bebegi 40 ıondan sonra düzelir sakinleşir benmkide 40 ından sonra azarsa bak sen işeakannehir:1shok:
kızlar dananın kuyruğu kopuyor bu akşam dükkana alıcı çıktı, görüşüldü we 50milyar peşin gerisini 10milyar 5 senetle almak istiyolra toplamda 100milyara.. cengiz bi eşimlede konuşalım onunda emeği war akşama haber weririm demiş. şimdi kararı bana bıraktı bende 70 peşin wersinler 10 10 3senet yapalım dedim. we ewdende çıkmamız gerekio şu durumda kafam karışık kiraya geçeceğiz muhtemelen yeni bir iş kuracağız off napıcaz yaa
kızlar kalça filmini nerde çektirdiniz ve kaç liraya.(istanbul avrupa yakasında oturanlar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?