2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cumartesi doktordaydık. Kızım 1 haftada sadece 30 gr almış. Malum 2 haftalığız, ilk hafta 220 gr almıştı. Doktor sütümün artması için GNC'nin malt hapını, süt artırıcı çayları ve bol bol su içmemi söyledi. Sürekli meme isteyen kızımı da mememe yapıştırmamı söyledi Cuma günü gideceğiz bir daha kilosuna bakacak. Bizde pazar günü doktorun dediğini yaptık, bizim kız sürekli memede, bir hazımsızlık derdimiz oldu ki sormayın gitsin. Zaten gaz sorunumuz vardı bir türlü gaz çıkaramıyorduk. Yavrum helak oldu. Sabah 7:30'dan gece 12'ye 10 dk'lık 2 uyku dışında uyutamadık. Tabii benim göğüslerimdeki yaralarda kızımın çekiştirmeleri yüzünden iyice azdı. Saatlerce o sancıdan ağladı, bende her emzirişte göğüslerimdeki acıdan.

Son düzenleme:

benim bebegimde de isilik oldu canim sanirim fazla terlettik bebegi...
yuzunde de sivilce gibi biseyler olmustu doktor sutten dedi.hani yaslilar der ya sutun yaramis o mesele yani.. annenin hormonlari bebege geciyormus cocugun butun yuzunu sivilce basmisti kafasi bile pitir pitirdi.. doktor hic bi ilac vermedi. hepsi cok normal yeni doganlarda dedi.. hergun yikamamizi soyledi ama her seferinde vucudunu sampuanlama sadece kafasini sampuanla dedi... ama nerde ben de yalnizim ancak esimle geceleri yikayabiliyoruz o da 3-4 gunu buluyo acikcasi gece gelen giden oluyo bisey oluyo kaliyo yavrum 4 gune...
bu arada ben chicconun urunlerini kullaniyorum canim

canım doktorun kim bilgi verirmişsin çok ilgili birine benziyor ?

bide hangi bebek şampuanını kullanıyorsuz cevaplarsanız sevinirm ......
jansons baby kullanıyorum cnaım saçları yumuşacık :):):)

heeeyyyy bugün biizmde kırkıncı günümüz :):):) ne yapılıoyr kırkında kızlar annem gelemiyor akşam bebeğimi yıkayacağım birde kendim yıkanacağım ....

[ı]çok acil cevap bekliyorum kızlar benim kırk gün oldu ama hala kanama kesilmedi böyle olan varmı 2 günsdür hele sanki regli gibiyim [/ı]

benim de cuma günü kırkım çıkıyo ve hala kanamam var.eğer regl gibiysen üstüne görebiliyomuşsun.kırkın çıkmadan regl oluyosun yani.normalmiş.bana öyle demişlerdi.

biz bir gün arayla yıkamaya çalışıyoruz en fazla iki havalar ısınsın her gün yıkayacağız gerçi buraya bu hafta neredeyse yaz geldi hatta dün bütün gün balkonda uyudu bebeğim açık havada çok güzel uyuyorlar ben dalin aldım herşeyini sebamedi çok öneren var niveanın pişik kremini çok beğendim bir de aklınızda bulunsun

tünaydın canlarım nasılsınız hepiniz ve melekleriniz iyisinizdir inşallah bizim bücürük dünden beri pek huysuz kısa kısa uykular sürekli bi ağlama ama bu ağlama farklı üüüüüü diye dudak büzerek ağlıyor konuşunca susuyor gazı yok şükür bi ağrısı sancısı da yok sanırım olsa saf saf gülücükler atmaz etrafa ilgi istiyor diycem şimdiden ne anlasın kucağımda güzel güzel uyuyor beşiğine yatırıyorum 10 dk sonra viyaklıyor buda yeni çıktı neyse 12 de yatırdım hala uyuyor şükür bende sabah 6 da uyandığımla kaldım

nivea kullanıyorum cnm saç ve vücut şampuanı

keyfini çıkar balım:)) darısı gani gani başıma zeynoyu kocaman bi öp totoşundan benim içinolumunekankayizsmile:asigim:

Ben günaşırı yıkıyorum canım, kendim tek başıma rahatlıkla yıkıyorum, havalar biraz daha ısınınca hergün yıkarım inş.

Ben sebamedin ürünlerini kullanıyorumcanım. Şampuan,sabun,bakım kremi
yağı hep sebamed, memnunum

[ı]çok acil cevap bekliyorum kızlar benim kırk gün oldu ama hala kanama kesilmedi böyle olan varmı 2 günsdür hele sanki regli gibiyim [/ı]

Normal tabi canım. Lohusa dönemi bitince ilk adet görüyorsun ve için tamamen temizleniyor. Ben doğum sonrası doktoruma ne zaman spiral taktırabilirim diye sormuştum da, o da lohusa dönemi biter bitmez vücudunu temizleyecek ilk adetini göreceksin, ondan sonra takmak uygun olur dedi

ebrucum 40 nız çıkmış gözünüz aydın 40 çıkan herkesin tabii
mevlüdde okutmuşsun Allah kabul etsin

sagol bitanem darısı senin başına..oglusuna geceyi gündüzü şimdiden ögret seyhan cım..benim oturma odamda bebegimin yatagı maalesef kendi odası yok ewim kira zaten..ama bi bakıma iyi gündüz öyle sese alışık ki cıt cıktımı uyanan bebişler gibi degilk..sese alışık olsun gündüz..gecede ışıkları karartıorum 11den sonra daha cabuk uykuya dalıyo..herkesin bebegi 40 ıondan sonra düzelir sakinleşir benmkide 40 ından sonra azarsa bak sen işeakannehir:1shok:

sağol canımcım beşiği bizim odamızda sese alışık gündüz oturma odasında mamasını verirkeen tv açık kucağımda uyuyor yerine yatırıyorum gecede yine odamızda uyuyor bi altı aylık olsunda odasına öyle geçiricez inşallah
her işimi yapıyorum da sadece evi süpüremiyorum oda ağlar duymam diye eşim gelince süpürüyorum bende yarında misafirimiz var komşularım gelicek minişimi görmeye bu arada apartmanda bebek sayısı üç oldu alt komşumda doğum yaptı Allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin inşallah konuyu dağıttıkca dağıtmışım nerden nereye atlamışım yaa bi acayip oldum ben yaa uykusuzlukdan sanırımm soryy

bacılar kac gundur okuyorum yazacagim diye bi turlu kismet olmadi alinti yapip yapip durdum.
benim oglusum artik gunduzleri uyumuyor su andada ana kucaginda salonda eh eh diyip duruyor.yalanci emziginide artik istemiyor kusacakmis gibi yapip atiyor agzindan.dun gece zaten emzigi vermeye calisirken kustu.
bugun kalca usg si icin hastaneye gidecektik her ihtimale karsi arayayim dedim hastaneyi ilgili doktor ayrilmis cekmiyorlarmis.
anadolu yakasinda kalca usg si ceken bostanci maltepe arasinda bi hastane biliyormusunuz ?
bu arada bizimde yarin 40 miz cikiyor benim kanamam yeni bitti gibi.net anlamis degilim ama regl agrisi gibi sancilarim var.
bu arada evet benim oglusumun yuzude sivilce sivilce oldu.doktor alerji dedi.

kızlar dananın kuyruğu kopuyor bu akşam dükkana alıcı çıktı, görüşüldü we 50milyar peşin gerisini 10milyar 5 senetle almak istiyolra toplamda 100milyara.. cengiz bi eşimlede konuşalım onunda emeği war akşama haber weririm demiş. şimdi kararı bana bıraktı bende 70 peşin wersinler 10 10 3senet yapalım dedim. we ewdende çıkmamız gerekio şu durumda kafam karışık kiraya geçeceğiz muhtemelen yeni bir iş kuracağız off napıcaz yaa

Hakkınızda hayırlısı olsun canım, zaten hep kurtulmak istemiyor muydun? Fırsat gelmiş işte ne güzel

kızlar kalça filmini nerde çektirdiniz ve kaç liraya.(istanbul avrupa yakasında oturanlar)

canım sen neresindesin ben yeniköytıp merkezi türk onkoloji vakfından randevu aldım 32 tlye çekiyorlar önce doktordan istek fişi alıyorsun 12 lira doktorda bigüzel muayene ediyo sonra o istek fişi yazıp onunda utrasyon için 20 lira verip randevu alıyorsun benim 28 inde bir hafta sonrasına veriyorlar

Yaa kızlar hergün duş alıyorum ama akşama kalmadan kendimi kokmuş hissediyorum. Normalde yazın bile kokmam ben ama, aldığım koku süt kokusu mu ki? Sizde de oluyo mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…