- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.161
Yaa kızlar hergün duş alıyorum ama akşama kalmadan kendimi kokmuş hissediyorum. Normalde yazın bile kokmam ben ama, aldığım koku süt kokusu mu ki? Sizde de oluyo mu?
kızlar dananın kuyruğu kopuyor bu akşam dükkana alıcı çıktı, görüşüldü we 50milyar peşin gerisini 10milyar 5 senetle almak istiyolra toplamda 100milyara.. cengiz bi eşimlede konuşalım onunda emeği war akşama haber weririm demiş. şimdi kararı bana bıraktı bende 70 peşin wersinler 10 10 3senet yapalım dedim. we ewdende çıkmamız gerekio şu durumda kafam karışık kiraya geçeceğiz muhtemelen yeni bir iş kuracağız off napıcaz yaa
nivea kullanıyorum cnm saç ve vücut şampuanı
keyfini çıkar balım:)) darısı gani gani başıma zeynoyu kocaman bi öp totoşundan benim içinolumunekankayizsmile:asigim:
kızlar ya benim kızım geceleri burnu tıkanıyo çok sesli nefes alıyo doktor damla verdi ama bi fayda etmedi sizdede oluyormu bide nasıl giydiriyorsunuz ben
bi çıtlı uzun kollu bady iki tanede ayaklı takım veya bi takı bi tulum bide çorap giydiriyorum kucağıma alırkende battaniye ile alıyorum kombide yanar durumda oluyo abarttıyor muyum evim sıcak eşim tişörtle duruyo bende tek badyle
öpücem tatlım,sağolasın bugün dedemiz arabamıozı aldı,başka cicilerde aldı görseniz ne güseller,şimdi kardeşlerimin tükkandayım zeyno evde uyuyor,çıkarken emzirdim bi de süt sağdım oyalanır biraz ben de kafamı dinlerim azıcık,sizler nasılsınız
kızlar ben sadece badi ve tulum giydiriyorum uyanınca üstüne bir de yelek takıyorum o kadar.üşümüyordur dimi?canim sen ne yaptin cocuk kuzey kutbundami yasiyor :))) alemsin.cok giydirme cocugu cok sicakda kalmasi iyi degilki.isilik olacak bebisin fenalik gecirir sicakdan.
ben oglusuma bi zibin bi bady bide ayakli giydiriuorum.eldiven sapka takmiyorum.anca banyodan sonra sapka takiyorum.
evde de kombiyi artik calistirmiyoruz.hava serin oldumu her kattaki odalarda klima var hangi odada duracaksa oglum oradaki klimayi aciyorum.
disari cikarkende bu yazdiklarimin uzerine fazladan eldiven corap giydiriyorum.bide battaniye atiyorum ustune.
soyle dusun sen ne giyiyorsan bi fazlasini bebis giyecek,
oooo dinle kafani tabi canim.ay bende su an anyalya da olmak isterdim.tam ideal havadadir antalya.
zeynosun cicileri hayirli olsun annesi gule gule kullansin.
sağolun kızlar...5 mayısa da kalp grafiği için gün aldım inşallah birşey çıkmaz.
ebru, juliette ve seyyal 40 nız hayırlı olsun....
kızlar ben sadece badi ve tulum giydiriyorum uyanınca üstüne bir de yelek takıyorum o kadar.üşümüyordur dimi?
canım sen neresindesin ben yeniköytıp merkezi türk onkoloji vakfından randevu aldım 32 tlye çekiyorlar önce doktordan istek fişi alıyorsun 12 lira doktorda bigüzel muayene ediyo sonra o istek fişi yazıp onunda utrasyon için 20 lira verip randevu alıyorsun benim 28 inde bir hafta sonrasına veriyorlar[/QUO
ben başakşehirdeyim.sağol canım cevabın için.
Merhaba Bayanlar.
Bebeklerinizi ne zamandan itibaren yastikla yatirmaya baslayacaksiniz yada baslayacaksiniz?
Bana herkes artik yastikla yatir diyor ama emin degilim.
40imizin cikmasina daha 2 gün var bu arada.
Merhaba Bayanlar.
Bebeklerinizi ne zamandan itibaren yastikla yatirmaya baslayacaksiniz yada baslayacaksiniz?
Bana herkes artik yastikla yatir diyor ama emin degilim.
40imizin cikmasina daha 2 gün var bu arada.
ben doğduğundan beri yastık kullanıyorum ama çok alçak bir yastık...
merhaba kızlar
genelde sorunlar aynı gaz kucak çapaklanma bizimkindede var ben normal zannetmiştim bir göz muayenesine götüreceğim zaten
bu arada ankaradaki bayanlar hangi çocuk doktoruna gidiyorsunuz
benim doğum iznim bitti yarın 20 günlük rapor almaya çalışacaım kızlar
ayrıca eller we ayaklar kalbe en uzak noktalar olduğundan soğuk olması normaldir. bebeğin üşüyüp üşümediği göğsünden anlaşılırmış...yok canim sen gonlunu ferah tut Allah in izniyle bisey cikmaz.
usumuyordur.usuyup usumedigini anlamak icin burnuna dokun.soguksa usuyordur.
ne marjka aldınız cnm çift yönmü bizede yandaki terzi amcamız hediye bebek arabası almış chicconun çokl rahat bişey ama çift yön değilöpücem tatlım,sağolasın bugün dedemiz arabamıozı aldı,başka cicilerde aldı görseniz ne güseller,şimdi kardeşlerimin tükkandayım zeyno evde uyuyor,çıkarken emzirdim bi de süt sağdım oyalanır biraz ben de kafamı dinlerim azıcık,sizler nasılsınız
cnm biz bu gün buhar makinası aldık tefalinkini dra sordum hiç bir zararı yok bebeğin burnu tıkanmaz alın tabi demişti babamızda almış bugün, bakalım tıkanma sorunundan kurtulacağız sanırım:))kızlar ya benim kızım geceleri burnu tıkanıyo çok sesli nefes alıyo doktor damla verdi ama bi fayda etmedi sizdede oluyormu bide nasıl giydiriyorsunuz ben
bi çıtlı uzun kollu bady iki tanede ayaklı takım veya bi takı bi tulum bide çorap giydiriyorum kucağıma alırkende battaniye ile alıyorum kombide yanar durumda oluyo abarttıyor muyum evim sıcak eşim tişörtle duruyo bende tek badyle
ewet cnm hep kurtulmak istiyodum doğru şimdide ne olacağız kaygısı taşıyorum ewdende çıkmazk zorundayız e dükkan benim üzerime telefonlar faturalar herşey bende onları tek tek nakildi dewirdi çok zor işler beni bekliyor:sinifsinif: we şu da bir gerçek bu kadar rahat olamayacağım maddi yönden burda kasa bende olduğundan istediğim gibi harcıyodum neyse ya hakkızımzda hayırlısı olsunHakkınızda hayırlısı olsun canım, zaten hep kurtulmak istemiyor muydun? Fırsat gelmiş işte ne güzel
bende oyle canim ya.lohusa kokusuymus o.
hasret yaw bana pek olumlu gibi gelmedi.taksitle olmaz oyle seyler.kira iside cok zor.
Ben Medicana dan Prof. Musa... ya götürdüm ama değiştireceğim... Adama bebeğim aç olunca uyumuyor dedim... Aç olsa da bırak ağlasın, sonunda uyur dedi... Daha duygu sahibi birini arıyorum ben de...
Sen birini buldun mu?
ayrıca eller we ayaklar kalbe en uzak noktalar olduğundan soğuk olması normaldir. bebeğin üşüyüp üşümediği göğsünden anlaşılırmış...
ne marjka aldınız cnm çift yönmü bizede yandaki terzi amcamız hediye bebek arabası almış chicconun çokl rahat bişey ama çift yön değil(( neyse üstüne oto koltuğu alıcam da off 300lira yaa chicconunkiler başka markada uyarmı acaba üstüne bilmiorum
cnm biz bu gün buhar makinası aldık tefalinkini dra sordum hiç bir zararı yok bebeğin burnu tıkanmaz alın tabi demişti babamızda almış bugün, bakalım tıkanma sorunundan kurtulacağız sanırım:))
bende zıbın giydiriyorum onun üstüne çıtçıtlı body, patikli alt, çorap we üstüne ya altlı üstlü takım yada tulum we yeleğinide eksik etmiyorum üstünden.. üşümesinde sıcaktan zarar gelmez ki çokta sıcak olduğunu düşünmüyorum daha hawalar tam düzelmedi..
ewet cnm hep kurtulmak istiyodum doğru şimdide ne olacağız kaygısı taşıyorum ewdende çıkmazk zorundayız e dükkan benim üzerime telefonlar faturalar herşey bende onları tek tek nakildi dewirdi çok zor işler beni bekliyor:sinifsinif: we şu da bir gerçek bu kadar rahat olamayacağım maddi yönden burda kasa bende olduğundan istediğim gibi harcıyodum neyse ya hakkızımzda hayırlısı olsun
eşim diorki kimse 100,000i çıkarıp nakit saymaz senin elinebilmiyorumkismile altın yaparız diyor eşim parayı? 10,15e bir iş kurarız we ew alırız sonra diyor ilk etapta kirada oturacağız tabi....ne yapsakki bende bilmiorum
Ben Medicana dan Prof. Musa... ya götürdüm ama değiştireceğim... Adama bebeğim aç olunca uyumuyor dedim... Aç olsa da bırak ağlasın, sonunda uyur dedi... Daha duygu sahibi birini arıyorum ben de...
Sen birini buldun mu?
canım doktorun kim bilgi verirmişsin çok ilgili birine benziyor ?
biz bir gün arayla yıkamaya çalışıyoruz en fazla iki havalar ısınsın her gün yıkayacağız gerçi buraya bu hafta neredeyse yaz geldi hatta dün bütün gün balkonda uyudu bebeğim açık havada çok güzel uyuyorlar ben dalin aldım herşeyini sebamedi çok öneren var niveanın pişik kremini çok beğendim bir de aklınızda bulunsun
Ben günaşırı yıkıyorum canım, kendim tek başıma rahatlıkla yıkıyorum, havalar biraz daha ısınınca hergün yıkarım inş.
Ben sebamedin ürünlerini kullanıyorumcanım. Şampuan,sabun,bakım kremi
yağı hep sebamed, memnunum
Normal tabi canım. Lohusa dönemi bitince ilk adet görüyorsun ve için tamamen temizleniyor. Ben doğum sonrası doktoruma ne zaman spiral taktırabilirim diye sormuştum da, o da lohusa dönemi biter bitmez vücudunu temizleyecek ilk adetini göreceksin, ondan sonra takmak uygun olur dedi
kızlar ya benim kızım geceleri burnu tıkanıyo çok sesli nefes alıyo doktor damla verdi ama bi fayda etmedi sizdede oluyormu bide nasıl giydiriyorsunuz ben
sağolun kızlar...5 mayısa da kalp grafiği için gün aldım inşallah birşey çıkmaz.
ebru, juliette ve seyyal 40 nız hayırlı olsun....
tünaydın canlarım nasılsınız hepiniz ve melekleriniz iyisinizdir inşallah bizim bücürük dünden beri pek huysuz kısa kısa uykular sürekli bi ağlama ama bu ağlama farklı üüüüüü diye dudak büzerek ağlıyor konuşunca susuyor gazı yok şükür bi ağrısı sancısı da yok sanırım olsa saf saf gülücükler atmaz etrafa ilgi istiyor diycem şimdiden ne anlasın kucağımda güzel güzel uyuyor beşiğine yatırıyorum 10 dk sonra viyaklıyor buda yeni çıktı neyse 12 de yatırdım hala uyuyor şükür bende sabah 6 da uyandığımla kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?