2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa kızlar hergün duş alıyorum ama akşama kalmadan kendimi kokmuş hissediyorum. Normalde yazın bile kokmam ben ama, aldığım koku süt kokusu mu ki? Sizde de oluyo mu?

bende oyle canim ya.lohusa kokusuymus o.

hasret yaw bana pek olumlu gibi gelmedi.taksitle olmaz oyle seyler.kira iside cok zor.

kızlar ya benim kızım geceleri burnu tıkanıyo çok sesli nefes alıyo doktor damla verdi ama bi fayda etmedi sizdede oluyormu bide nasıl giydiriyorsunuz ben
bi çıtlı uzun kollu bady iki tanede ayaklı takım veya bi takı bi tulum bide çorap giydiriyorum kucağıma alırkende battaniye ile alıyorum kombide yanar durumda oluyo abarttıyor muyum evim sıcak eşim tişörtle duruyo bende tek badyle

nivea kullanıyorum cnm saç ve vücut şampuanı

keyfini çıkar balım:)) darısı gani gani başıma zeynoyu kocaman bi öp totoşundan benim içinolumunekankayizsmile:asigim:

öpücem tatlım,sağolasın bugün dedemiz arabamıozı aldı,başka cicilerde aldı görseniz ne güseller,şimdi kardeşlerimin tükkandayım zeyno evde uyuyor,çıkarken emzirdim bi de süt sağdım oyalanır biraz ben de kafamı dinlerim azıcık,sizler nasılsınız

Lohusa kokusu demek, neyse bitmesine az kalmıştır o zaman inş. Sümeyra'cım ben de senin gibi iki kat giydiriyorum henüz ama artık epey güzelleşti haalar. Bundan sonra kombiyi gündüzleri kapatıp tek kat ta giydirebiliriz sanırım. Yavaş yavaş alıştırıcaz onları da

canim sen ne yaptin cocuk kuzey kutbundami yasiyor :))) alemsin.cok giydirme cocugu cok sicakda kalmasi iyi degilki.isilik olacak bebisin fenalik gecirir sicakdan.
ben oglusuma bi zibin bi bady bide ayakli giydiriuorum.eldiven sapka takmiyorum.anca banyodan sonra sapka takiyorum.
evde de kombiyi artik calistirmiyoruz.hava serin oldumu her kattaki odalarda klima var hangi odada duracaksa oglum oradaki klimayi aciyorum.
disari cikarkende bu yazdiklarimin uzerine fazladan eldiven corap giydiriyorum.bide battaniye atiyorum ustune.
soyle dusun sen ne giyiyorsan bi fazlasini bebis giyecek,

oooo dinle kafani tabi canim.ay bende su an anyalya da olmak isterdim.tam ideal havadadir antalya.
zeynosun cicileri hayirli olsun annesi gule gule kullansin.

sağolun kızlar...5 mayısa da kalp grafiği için gün aldım inşallah birşey çıkmaz.
ebru, juliette ve seyyal 40 nız hayırlı olsun....

kızlar ben sadece badi ve tulum giydiriyorum uyanınca üstüne bir de yelek takıyorum o kadar.üşümüyordur dimi?

sağolun kızlar...5 mayısa da kalp grafiği için gün aldım inşallah birşey çıkmaz.

kızlar ben sadece badi ve tulum giydiriyorum uyanınca üstüne bir de yelek takıyorum o kadar.üşümüyordur dimi?

yok canim sen gonlunu ferah tut Allah in izniyle bisey cikmaz.
usumuyordur.usuyup usumedigini anlamak icin burnuna dokun.soguksa usuyordur.

Merhaba Bayanlar.

Bebeklerinizi ne zamandan itibaren yastikla yatirmaya baslayacaksiniz yada baslayacaksiniz?
Bana herkes artik yastikla yatir diyor ama emin degilim.
40imizin cikmasina daha 2 gün var bu arada.

ben doğduğundan beri yastık kullanıyorum ama çok alçak bir yastık...

Merhaba Bayanlar.

Bebeklerinizi ne zamandan itibaren yastikla yatirmaya baslayacaksiniz yada baslayacaksiniz?
Bana herkes artik yastikla yatir diyor ama emin degilim.
40imizin cikmasina daha 2 gün var bu arada.

ben doğduğundan beri yastık kullanıyorum ama çok alçak bir yastık...

isbirin hava geciren nefes alan duznbebek yastigindan almistim ama kullanmadim hic.3 aylik olana kadarda dusunmuyorum.azda olsa kusmasi beni cok korkutuyor.yastik kullanirsam kusmasi akmaz kalir falan filan offf Allahim tum bebeklerimizi korusun.
bazan boyle psikopata baglayip deliriyorum pardon kizlar.:çok üzgünüm:

Ben Medicana dan Prof. Musa... ya götürdüm ama değiştireceğim... Adama bebeğim aç olunca uyumuyor dedim... Aç olsa da bırak ağlasın, sonunda uyur dedi... Daha duygu sahibi birini arıyorum ben de...
Sen birini buldun mu?

yok canim sen gonlunu ferah tut Allah in izniyle bisey cikmaz.
usumuyordur.usuyup usumedigini anlamak icin burnuna dokun.soguksa usuyordur.
ayrıca eller we ayaklar kalbe en uzak noktalar olduğundan soğuk olması normaldir. bebeğin üşüyüp üşümediği göğsünden anlaşılırmış...
ne marjka aldınız cnm çift yönmü bizede yandaki terzi amcamız hediye bebek arabası almış chicconun çokl rahat bişey ama çift yön değil(( neyse üstüne oto koltuğu alıcam da off 300lira yaa chicconunkiler başka markada uyarmı acaba üstüne bilmiorum
cnm biz bu gün buhar makinası aldık tefalinkini dra sordum hiç bir zararı yok bebeğin burnu tıkanmaz alın tabi demişti babamızda almış bugün, bakalım tıkanma sorunundan kurtulacağız sanırım:))
bende zıbın giydiriyorum onun üstüne çıtçıtlı body, patikli alt, çorap we üstüne ya altlı üstlü takım yada tulum we yeleğinide eksik etmiyorum üstünden.. üşümesinde sıcaktan zarar gelmez ki çokta sıcak olduğunu düşünmüyorum daha hawalar tam düzelmedi..
Hakkınızda hayırlısı olsun canım, zaten hep kurtulmak istemiyor muydun? Fırsat gelmiş işte ne güzel
ewet cnm hep kurtulmak istiyodum doğru şimdide ne olacağız kaygısı taşıyorum ewdende çıkmazk zorundayız e dükkan benim üzerime telefonlar faturalar herşey bende onları tek tek nakildi dewirdi çok zor işler beni bekliyor:sinifsinif: we şu da bir gerçek bu kadar rahat olamayacağım maddi yönden burda kasa bende olduğundan istediğim gibi harcıyodum neyse ya hakkızımzda hayırlısı olsun
bende oyle canim ya.lohusa kokusuymus o.

hasret yaw bana pek olumlu gibi gelmedi.taksitle olmaz oyle seyler.kira iside cok zor.

eşim diorki kimse 100,000i çıkarıp nakit saymaz senin elinebilmiyorumkismile altın yaparız diyor eşim parayı? 10,15e bir iş kurarız we ew alırız sonra diyor ilk etapta kirada oturacağız tabi....ne yapsakki bende bilmiorum

valla ben ekonomik krizde cikarip sayani gordum kuzum

yani bitanem darilma ama ne seninki soru ne doktorun ki cevapmis.
ac bebek hic uyurmu.birak bebegi ac insan uyuyamiyor.
doktorda evlere senlikmis.ne sacma bi cevap bu birak aglasin uyurmus tovbe ya.

canım doktorun kim bilgi verirmişsin çok ilgili birine benziyor ?

İncirli Ethica Mehmet Bey, ablam ABD'ye yerleşmeden önce 1 sene boyunca kızını ona götürmüştü. Bu arada ablam ilaç sektöründe bir kimyager olarak çok doktor aramıştı her hastalıkta antibiyotik öneren bir doktor istemiyordu. Ondan önce amcamın kızının üçüzleri var, bügün 5 yaşına geldiler doğduklarından beri onların doktoru.

Kızım doğunca doğum yaptığım hastanedeki çocuk doktoruna gittik kadın resmen neden geldiniz dedi. Bende yeni anneyim, bundan sonraki rutin nedir, nelere dikkat etmeliyim, atlamamam gereken önemli bir şey var mı öğreneyim, hem de sizinle tanışayım istedim dedim. Kadın bugün çok yoğunum, sağlık karnesinde ne yapılacağı yazıyor dedi. Kovdu neredeyse, nasıl bozuldum.

Mehmet Bey de şaşırdı 15 günlük bebekle niye doktora geldim diye ama derdimi anlatınca diğer doktordan daha yoğun olduğunu gördüğüm halde bayağı bir ilgilendi. Sonra kilo almamış gibi görününce iyiki gitmişim dedim.

Benim kızımla 3 gündür yürüyüşü çıkıyoruz. Dışarı adım atar atmaz sakinleşiyor ve saatlerdir uyumayan çocuk uyumaya başlıyor.

Bize de hergün yıkayın dediler ama gün aşırı yıkaya biliyoruz ve her banyoda katıla katıla ağlıyor. Annem, sen suyu çok severdin doğduğun andan itibaren böyleydi sudan çıkarınca kıyameti koparırdın diyor. Kayınvalidem de eşim için benzer laflar ediyor. Eee bu kız kime çekti böyle. Sizin bebeklerinizin banyo ile arası nasıl?

Benim doktorum spiral için doğumdan 3 ay sonra gel dedi. İlk 3 ay hamile kalma ihtimalim olmadığını düşünüyor sanırım. 2. bebek istersende sezaryen olunca benim tavsiyem 3-4 yıl sonrası derim dedi. Buna çok üzülmüştüm.

İçinde kısa kollu body'si var, üzerinde de tulumu. Uyanınca penye battaniyesini üzerine alıyoruz. Evin sıcaklığını 22-24 derecede tutuyoruz.

40'ı çıkan tüm bebeklere ve annelere hayırlı olsun.

İnşallah canım tertemiz bir sonuç alırsın. Bizim yengemizin torunu oldu kalbinde delik varmış. Anne üzüntüden hasta olmuş, doktor da kızmış büyüdükçe kapanacak, sadece şimdi biraz fazla dikkat edeceksiniz demiş. Önemli olan bunu fark etmek demiş.

bu günlerde bizde de aynı durum söz konusu gayet güzel de anlıyorlar laftan hatta odada anneanne varsa babasıyla bana pas bile vermyor kafamçokkarıştı bu gün yeni bir alışkanlık daha edindi yalnız kalınca basıyor yaygarayı daha önce hiç sorun çıkarmıyordu

kızlar selam sizler ve bebişleriniz iyidir umarım oğlandan fazla zaman bulamıyorum ama her fırsatta gelip en azından geçmişi okuyorum

buarada face te atamın yeni resimleri var ordan takip edebilirsiniz :)
kendinize iyi bakın bebeklerinizide benim yerime koklayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…