2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

silver çok geçmiş olsun cnm, ama takma kafana, pek çok bebektew görülen bir durum üfürüm. Allah şifalar versin cnm

kızlar geçmişi okudum da ne kadar sıkı giydiriyosunuz.bebekler fazla sıcagı sevmez dediler.ben içine body,üzerine de tulum giydiriyorum.üstüne de çorap.penye battaniyeye de sarmıyorum 1 haftadır.kendim üşüdügümde ona bi yelek giydiriyorum:)

kuju,yavrum seninki de biberona alışmış.sütün acı yada az gelmesiyle alakalı değil.eğer emzirmek istiyosan savaşman gerekecek.dün mesela evde harp vardı,kızım çıldırdı,emmek istiyo içgüdü olarak ama memeyi verince çığırıyo,kaşıkla veriyoruz mamayı kaşıgı emmek istiyo.geceye kadar uyanıktı.arabaya bindik gezdirdik filan ne çare.uyurken aldı artık memeyi.dediğim gibi emzirmek istiyosan 3-4 gün savaşacaksın.ama biberona devam diyosan da büyük rahatlık..

selam kızlar, umarım herkes iyidir. ben kafayı yemek üzereyim. başımda anne, kaynana, koca+ bebiş...
kusura bakmayın bir bakıp kaçıcam hemen... bir yere giderken sütünü sağıp bırakan anneler sütü biberonla mı veriyorsunuz yoksa kaşıkla mı? ben de bebişle dışarı çıkarken yolda belde emzirmek yerine sağmak istiyorum ama ya bebek biberona alışırsa diye korkuyorum:... sizinki alıştı mı?

selam kızlar bis geldik kalca filmimizi cektrdik..benim zilli kızım film çekillirken sen cazur cuzur işeekaydirigubbakcemile.ay dedim normalde ortalıgı yıkardı ama suc yapmış nası bakıyo gözlerimin içine mıyıl mıyıl..yarın dr a göstericem inşalaah..bu arada giysi olarak bende iç zıbın üstüne cıtlı badi giydiriorum..ama lattan içe bi ayaklı pantolon daha giydiriorum..bacaklarını ısıtamaz diye düşünüorum..oda sıcaklıgınıda 25 ten fazlaya cıkarmıorm..bu zamana kadar böyle geldik üşütmeden..inşallah bundan sonrada böyle gideriz

kızlar bence alcak bi yastık kullanın bebeklerinize..ALLAH korusun kusamsı halinde başı cok hafif yukarda kalmalı..arastrdım nettenhttp://www.neyne.net/Bebek-Ve-Uyku-Bebekler-Icin-Yastik-Kullanimi.aspx

kızlar bir acele cevap lütfen yaaa...

kızlar bence alcak bi yastık kullanın bebeklerinize..ALLAH korusun kusamsı halinde başı cok hafif yukarda kalmalı..arastrdım nettenhttp://www.neyne.net/Bebek-Ve-Uyku-Bebekler-Icin-Yastik-Kullanimi.aspx

canım bizim bebek hemşiresi hastanede kesinlikle yan yatırın sırt üstü yatırmayın dedi. yan yatırıyoırum arkasına da yastık koyuyorum.. onun dışında başının altına yastık koymuyorum..

ceren bence kaşık cok ugraştrrr canım herzaman biberonla beslemiceksinki..ama bence aventin biberonunu kullan anne memesine en yakın olan bu..hem fazla gelmez anne memesi zanneder..diger biberonlar oluk oluk aktıgı için yavrucuk anne memesindede bunu bekliyo dogal olarak biberon kolayına geliyo..

canım bizim bebek hemşiresi hastanede kesinlikle yan yatırın sırt üstü yatırmayın dedi. yan yatırıyoırum arkasına da yastık koyuyorum.. onun dışında başının altına yastık koymuyorum..
cano yastık degilde alltan carsafının altına hafif bi rampa verin diyo doktor hafif bi yukseltisi olsun diyo hep yan yatmak istemiyo benim kuşum nası ceviriyo başını gece naapsın uyusuyo yan yay yata arada düzde yatmak istiyo genelde gündüzleri düz yatırıyorum başında oldugum zaman kafasıda sivrileşmiyo..gece muhakkak yan yatrıorum

bize sıcak gelen onlara da sıcak geliyormuş arkadaşlar, sağlıkçılar öyle diyor.

cnm alışabilior walla biberonu anne memesine benzeyen we yawaş akışlı seç we 1 öğünden fazla biberon werme geçenlerde ben bütün gün tanıtımdaydım akşam geldim zilli almıyor mememi zır zır yırtınıyo tabi ben papuç bırakırmıyımaklinialirimsmile zorlada olsa bekledim bekledim 1 saat sonra mecbur aldı löpür löpür içtikaydirigubbakcemile5

Merhaba Bayanlar.

Bebeklerinizi ne zamandan itibaren yastikla yatirmaya baslayacaksiniz yada baslayacaksiniz?
Bana herkes artik yastikla yatir diyor ama emin degilim.
40imizin cikmasina daha 2 gün var bu arada.

bence desteksiz oturmaya başlamadan ya da ayaklanmadan yastığa gerek yok yastık yüksekliği ayarlamak riskli ben korkuyorum en azından omurgası güçlensin

emziren annelerin biberon kullanması pek önerilmiyor, bebeği biberon yüzünden emmeyi bırakan çok arkadaşım var ben kaşıkla vericem, ama internette anne memesi gibi olan biberonlar varmış. işe yarar mı bilmiyorum.

ben 100de 80 yüzüstü yatırıyorum doğduğundan beri öyle daha rahat we kesintisiz uyuyor.. sağa sola çewiriyo kafasını bazende yatağa gömüyo ağzını burnunu öylede uyuyor korkuyom bişi oluyomu die ama o öle rahat ediooopuyorumnanaktan

yastık degilde carsafın altından hafif bi yükselti verin diyo adam yani başı cok hafif yukarda kalsın özellikle gece biz uyurken kusması halinde için rahat olur ALLAH korusun:Saruboceq:

40 ııımıss cıktı bugün..kızımla cıbı cıbılarımıssı yaptıkk..sonra annem 40 defa su gecirdi bi kabın içinden ikimizde banyonun sonunda bu suyu akıttık başımıza..yarındaa inşallah saclarımı kestrmek istiorum yaw artık ugraşamıorum kızlar tamam kadını gösteren sACIDIR ama yok abi olmuyo kuruma kurumuyo sekil versem vaktyimi alıyo biraz kestrcem..

iyi akşamlar
maşallah diyeyim ben kaynanamla süperim...bir geldi evi çekip çevirdi...camlarımı kapılarımı sildi,balkonlarımı yıkadı,her sabah kahvaltı hazırlıyor erkenden geldi geleli yemekleri o yapıyorbir sürü sarma sardı attı buzluğa daha ne olsun:)
bu kadarını beklemiyordum açıkçası:kedi:
kızım iyice düzene girmeye başladı..ben 20 gün kadar mama verdim biberonla aynı zamanda emziriyordum 10 gündür artık mama vermiyorum ve emiyor...biberona alışmadı yani....nuk marka emzik kısmı damaklı ve minicik deliği olan antikolik bir biberondu göğsümden daha azdı mama çıkışı doğal olarak kızımda biberona alışmadı:lepi:biberon kulanacak olanlara tavsiye ederim...aventinki de iyiymiş ama denemedim..şimdilik biberonla işimiz yok:sm_cool:

ben de yastık kullanıyorum kızımı yatırırken doğduğundan beri hastanede de kullandırdılar ve kullanmamı önerdiler..kusması durumu için bence de başının biraz yüksek olması daha mantıklı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…