- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.181
selam kızlar, umarım herkes iyidir. ben kafayı yemek üzereyim. başımda anne, kaynana, koca+ bebiş...
kusura bakmayın bir bakıp kaçıcam hemen... bir yere giderken sütünü sağıp bırakan anneler sütü biberonla mı veriyorsunuz yoksa kaşıkla mı? ben de bebişle dışarı çıkarken yolda belde emzirmek yerine sağmak istiyorum ama ya bebek biberona alışırsa diye korkuyorum:... sizinki alıştı mı?
sagol tatlımm inşallah sennde iyi cıkar sonuclar..içini ferah tut..kaydirigubbakcemile5vay yaramaza bak...hadi inşallah temiz çıkar sonucunuz canım
kızlar bence alcak bi yastık kullanın bebeklerinize..ALLAH korusun kusamsı halinde başı cok hafif yukarda kalmalı..arastrdım nettenhttp://www.neyne.net/Bebek-Ve-Uyku-Bebekler-Icin-Yastik-Kullanimi.aspx
ceren bence kaşık cok ugraştrrr canım herzaman biberonla beslemiceksinki..ama bence aventin biberonunu kullan anne memesine en yakın olan bu..hem fazla gelmez anne memesi zanneder..diger biberonlar oluk oluk aktıgı için yavrucuk anne memesindede bunu bekliyo dogal olarak biberon kolayına geliyo..kızlar bir acele cevap lütfen yaaa...
cano yastık degilde alltan carsafının altına hafif bi rampa verin diyo doktor hafif bi yukseltisi olsun diyo hep yan yatmak istemiyo benim kuşum nası ceviriyo başını gece naapsın uyusuyo yan yay yata arada düzde yatmak istiyo genelde gündüzleri düz yatırıyorum başında oldugum zaman kafasıda sivrileşmiyo..gece muhakkak yan yatrıorumcanım bizim bebek hemşiresi hastanede kesinlikle yan yatırın sırt üstü yatırmayın dedi. yan yatırıyoırum arkasına da yastık koyuyorum.. onun dışında başının altına yastık koymuyorum..
kızlar ya benim kızım geceleri burnu tıkanıyo çok sesli nefes alıyo doktor damla verdi ama bi fayda etmedi sizdede oluyormu bide nasıl giydiriyorsunuz ben
bi çıtlı uzun kollu bady iki tanede ayaklı takım veya bi takı bi tulum bide çorap giydiriyorum kucağıma alırkende battaniye ile alıyorum kombide yanar durumda oluyo abarttıyor muyum evim sıcak eşim tişörtle duruyo bende tek badyle
kızlar bir acele cevap lütfen yaaa...
Merhaba Bayanlar.
Bebeklerinizi ne zamandan itibaren yastikla yatirmaya baslayacaksiniz yada baslayacaksiniz?
Bana herkes artik yastikla yatir diyor ama emin degilim.
40imizin cikmasina daha 2 gün var bu arada.
selam kızlar, umarım herkes iyidir. ben kafayı yemek üzereyim. başımda anne, kaynana, koca+ bebiş...
kusura bakmayın bir bakıp kaçıcam hemen... bir yere giderken sütünü sağıp bırakan anneler sütü biberonla mı veriyorsunuz yoksa kaşıkla mı? ben de bebişle dışarı çıkarken yolda belde emzirmek yerine sağmak istiyorum ama ya bebek biberona alışırsa diye korkuyorum:... sizinki alıştı mı?
kızlar bence alcak bi yastık kullanın bebeklerinize..ALLAH korusun kusamsı halinde başı cok hafif yukarda kalmalı..arastrdım nettenhttp://www.neyne.net/Bebek-Ve-Uyku-Bebekler-Icin-Yastik-Kullanimi.aspx
yastık degilde carsafın altından hafif bi yükselti verin diyo adam yani başı cok hafif yukarda kalsın özellikle gece biz uyurken kusması halinde için rahat olur ALLAH korusun:Saruboceq:ben 100de 80 yüzüstü yatırıyorum doğduğundan beri öyle daha rahat we kesintisiz uyuyor.. sağa sola çewiriyo kafasını bazende yatağa gömüyo ağzını burnunu öylede uyuyor korkuyom bişi oluyomu die ama o öle rahat ediooopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?