2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben hamileyken kestirdim perma vardı, dayanılmaz hale gelmişti artık. hurafelere tahammülüm kalmamıştı artık emin olmak için imama bile sordum :) şu saçma inanışlar canımızı okuyor bazen.

ağlamaktan baygın düştü yavrum uyuyor, mahvoldu dört gündür. ne berbat sancıymış bunlar ya, bu kabız meselesi mahvetti. belki düzelir dedim ama düzelmiyor yarın gidip fitil alıcam artık. kolik değildir değil mi bu bir ay sonra kolik başlar mı bebekte?

iyi sabahlar kızlar...şu saat oldu biz daha uyumadık.gözlerim uykusuzluktan ve sinirden ağlamaktan kan çanağı.şu an dizimde sallıyorum.ne yatıysam uyumadı.ağlamaktan yıktı ortalığı sabaha kadar.yoruldu şimdi.gece 12 den beri memede.sızım sızım sızlıyo...sadece memede susuyo ben de vermek istemiyorum yara oldu emzik niyetine kullanıyo.ama yine o galip geliyo.sinirlerim boşaldı.hüngür hüngür ağladım ben de.ne zaman bitecek bu gaz.neymiş bu böyle yaa...

cano ya emzik veeerr harap lursun bak dr um ben bile kızımda kullan oyuncak haline getirir memeni d3mişti niye ısrarla kacıyosunuz bundan cok ta alışsın nolucakki???:sm_confused:böylesi daha mı iyi??bak ben artıkj yeni yöntremler geliştrdim..müzik acıyorum ona vivaldi ve ya baha dinletiorum..bir de hareketli nesnelerle ilgisini dagıt cok sewerler izlemeyi baka baka dalarlar uykuya..bi de rezene kullanıomusun rahatlatır uyku verir..cok uyuyamazsa kollarının dısarda bırakma sakın kollarıyla uyandrıyolar kendilerini sar kundaga kollarını cok sıkmadan pış pış yap emzigide ver agzına..valla ben artık uyku sorunu yaşamıorum..emzik vermedigin sürece harap olursun..lmaz:

coook duygusalım bugün coooook dokunsalar aglayacamsenağlama..:gitme:...hiç sebepsiz...geldiler gene...cıkmaz sokaklarımda kayıp derbeder haldeyim..

sağolun kızlar...5 mayısa da kalp grafiği için gün aldım inşallah birşey çıkmaz.
ebru, juliette ve seyyal 40 nız hayırlı olsun....

sagol canım darısı basınıza:)) bu arada inşallah hayırlı haberler alırsın içini ferah tut.
aynı gaz sorunu bende de var nurse harveys verıyorum kendımde rezene içiyorum bide bi kaşık kimyonu kuru kuru kaynatmadan suyla içiyorum bazı günler baya işe yarıyor gibime geliyor... denemediysen bi de istersen canım

herkese günaydın.dün gece ilk defa kızımı odasında yatırdım.gündüzleri yatırıyordum ama gece ilk defa denedim.telsizi de aldım yanıma.inanır mısınız 20 gündür gece hiç uyumayan kızım 3 saatte bir sadece acıkınca uyandı maşallah.bu arada ebrucum sen de kendini üzme bende senin gibiyim gecen yazmıştım ya ama kızım için artık hiçbirseyi takmıyorum çünkü artık kızıma ben bakmak istiyorum.inanır mısın 21 günlük oldu ilk defa bugün kızımla başbaşa kalabildim.ben kendimi iyi hissedene kadar annem hep burdaydı zaten kayınvalidemlerde persembe günü gittiler.bugün kızımla yalnız kalmanın tadını çıkarıyorum.

bu arada 40 çıkan arkadaşlara da hayırlı olsun.Allah bebişlerinize uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin.

yastık degilde carsafın altından hafif bi yükselti verin diyo adam yani başı cok hafif yukarda kalsın özellikle gece biz uyurken kusması halinde için rahat olur ALLAH korusun:Saruboceq:

doktor bana da aynı şeyi söyledi.. 45 derecelik bi yükseklik ver yatagının altından dedi. bende yatagın altına kafasından beline kdr ince bi yastık koyuyorm.. gündüzleri zaten hep ayagımda uyudugu içinde zaten yastıkla yatıyor zilli

biz bugun yıkanıcaz kızımla dun 40 ucurmaya gezmeye gıttık... benım annem bızı 20 gunlukken kırklayıp gıttı:)) şehir dışında annemler..
bugun kendı kendıme yapıcam bişeyler bakalım:) ohaoldumsmile

kızlar bebişime bebek arabası alıcam ama karar veremedim.tavsiye edeceğiniz bi marka model var mı?kullanışlı birsey olsun istiyorum.

kızlar bebişime bebek arabası alıcam ama karar veremedim.tavsiye edeceğiniz bi marka model var mı?kullanışlı birsey olsun istiyorum.

Biz Babyhope aldık. Türk malıymış. Ön ve arka tekerleri tamaen dönebiliyo. Sarhoş diyolar sanırım.
Kraft Pierre Cardin gibi marka olan arabaların yarısı fiyatına hem de..

biz kraft energy aldık çok güzel bi araba... hem fiyatı da digerlerine göre daha uygun 430 milyon piyasa fiyatı 350 milyona indirdiler.. anakucagıda içinde..
ama benim özellikle bu arabayı seçmemin nedeni çok çok hafif olması.. bazı arkadaşlarımın arabaları çok ağır hiç kullanışlı olmuyo. hafif bi araba seçmeni tavsiye ederim canım

Son düzenleme:
akşam aradı eşim dükkanı almak isteyen adamlara 50 değil abi ew alıcam 65 nakit werin gerşisini çek yada senet yapalım dedi adamlarda yarın gelelim konuşuruz dedi muhtemelen okey diycekler we dükkan satılacak arkadaşlar şuan netten ew bakıorum bakalım nolacak yine karmaşık günler beklior beni taşındıktan sonra bi süre netsiz kalacağım çok zor olacak burdan ayrı kalmak:gitme:
coook duygusalım bugün coooook dokunsalar aglayacamsenağlama..:gitme:...hiç sebepsiz...geldiler gene...cıkmaz sokaklarımda kayıp derbeder haldeyim..
oyy cnm benim ARTIK ÇIKACAKSIN YAWAŞ YAWAŞ NORMALE DÖNÜOSUN BEN KOCİŞLE ÇOK İYİYİM NAZAR DEĞMESİN ACABA İORUM BENİMDEMİ PAYIM WARDI LOĞUSALIK FALAN ŞİMDİ ÇOK İYİ HERŞEY:))

ebruya sonuna kadar katılıyorum ben emzik werdikten sonra rahatladım örneğin 20dakika öncesine kadar ayakta kucağımda wolta atıyoduk mızmızlanıyoduu aa dedim neden emzik wermiom hemen taktım ağzına 2 dakika da salladım kucağımda baktım uyumuş şuan uyuyor bebek arabasında o da dükkanda:) bnd işime bakıorum bnce wer emziğini emme güdülerinin tatmin olması lazım rahatlaması için
ya kızım 4 güündür kaka yapmadı we sen hiç bişey yapmadan buna seyircimi kalın walla ben en fazla 1,5gün bekledim atıorum fitili ohh rahaatlıyowe 2 saat uyuyo bebeğim bnce eczaneden o dediğim gliserin fitilini al hem boydan hem enden ikiye böl bıçakla yetiyo..
kızlar sizce anneyi tanıyomudur yavrum..40 günlük olduk artık..
40tan sonra kesinlkle tanımaya başlıyo canım herkesin kucağında ağlarken senin kucağında susması çok başka bi duygu tadacaksın bunu muhteşemopuyorumnanaktan
yastık degilde carsafın altından hafif bi yükselti verin diyo adam yani başı cok hafif yukarda kalsın özellikle gece biz uyurken kusması halinde için rahat olur ALLAH korusun:Saruboceq:

ewet hastanede banada 40derecelik açıyla yatması gerekiormuş hafif dikey yani

yuzustu yatirmak dogruymus hasret arastirdimda ben dun gece senin bu yazdigina istinaden.

canim ya benimde saclar rapunzel gibi ama kestirmeye kiyamam.sac bi kadinda cok onemli bence.

kızlar sizce anneyi tanıyomudur yavrum..40 günlük olduk artık..

ebrucugum bebek dogar dogmaz zaten kokusundan annesini taniyor.

canim benim stres yapma daha cok sinirlerin bozulur.3.aydan sonra geciyor kolik.
birde ceneleri guclendikce daha cok acitiyorlar memeyi.ozellikle emzik yerine kullandiklarinda insani cani nasil yaniyor.
Allah sabir versin canim sana,

anacim sen tam bi koc burcusun deli kiz.ayni ben ya.delleniyorum boyle senin gibi sebepsiz yere.

en guzeli cocugunla basbasa kaldigin zaman oluyor.hem bebegin dilinden anlaman daha kolaylasiyor.

ben chicconun 2 li setini almistim.kullanimi da cok rahat guvenlik olayi da guzel.
ama soyle bi durum var ikili setteki ana kucagi her ana kucagindaki problemle ayni.ana kucagi cok derin bebek rahat edemiyor gibi duruyor.onun icin bel destegi alabilirsin yada evdeki kucuk kirlentle destek de yapabilirsin.

hatırlarmısın YAGMUR yagardı sen toprak kokusuna bayılırdın ..damlalar kıskandırır beni tutardım pamuk ellerini aşk dolu kalbini ısıtırdım...

canım emzik için 2 hafta mücadele ettim ne yaptıysam almadı ben soktum o çıkardı ısrar edince basıyodu bağırtıyı.dün gece yine denedim mümkün değil almıyo.kundak mevzusunu da senden duymuştum burda onu da denedim yok yok olmuyo bu gaz uyutmuyo çocuğumu.tam bir kolik durumundayız biz...

kizlar bugun oglumla 40.gunumuz.
40 cikarmasi nasil oluyor bi anlatirmisiniz?
ayrica aranizda spiral taktiran var mi ?
hasret bu arada vichy nin kremi varya emzirirken kullaniliyor mu ?
3 aylik bebege kres bakiyor mu ?

offffffff aklimda o kadar cok soru var ki deli olacagim.

hatırlarmısın YAGMUR yagardı sen toprak kokusuna bayılırdın ..damlalar kıskandırır beni tutardım pamuk ellerini aşk dolu kalbini ısıtırdım...

şu lohusalık ne degişik bişey ya beni de sıkıntı basıyor arada herkese bagırmak cagırmak ıstıyorum ınsallah normale giricez artık

bu arada ben emziğe alıştırmaya çok çalıştım.. reçel sürdüm sütümü sürdüm aç denedim tok denedim olmadı olmadı.. yavrum en sonunda öğürerek atıyor agzından... almayınca almıyor bu bebekler benı kullanıyo zilli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…