- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.112
- 1.123
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.201
40 ııımıss cıktı bugün..kızımla cıbı cıbılarımıssı yaptıkk..sonra annem 40 defa su gecirdi bi kabın içinden ikimizde banyonun sonunda bu suyu akıttık başımıza..yarındaa inşallah saclarımı kestrmek istiorum yaw artık ugraşamıorum kızlar tamam kadını gösteren sACIDIR ama yok abi olmuyo kuruma kurumuyo sekil versem vaktyimi alıyo biraz kestrcem..
cano ya emzik veeerr harap lursun bak dr um ben bile kızımda kullan oyuncak haline getirir memeni d3mişti niye ısrarla kacıyosunuz bundan cok ta alışsın nolucakki???:sm_confused:böylesi daha mı iyi??bak ben artıkj yeni yöntremler geliştrdim..müzik acıyorum ona vivaldi ve ya baha dinletiorum..bir de hareketli nesnelerle ilgisini dagıt cok sewerler izlemeyi baka baka dalarlar uykuya..bi de rezene kullanıomusun rahatlatır uyku verir..cok uyuyamazsa kollarının dısarda bırakma sakın kollarıyla uyandrıyolar kendilerini sar kundaga kollarını cok sıkmadan pış pış yap emzigide ver agzına..valla ben artık uyku sorunu yaşamıorum..emzik vermedigin sürece harap olursun..iyi sabahlar kızlar...şu saat oldu biz daha uyumadık.gözlerim uykusuzluktan ve sinirden ağlamaktan kan çanağı.şu an dizimde sallıyorum.ne yatıysam uyumadı.ağlamaktan yıktı ortalığı sabaha kadar.yoruldu şimdi.gece 12 den beri memede.sızım sızım sızlıyo...sadece memede susuyo ben de vermek istemiyorum yara oldu emzik niyetine kullanıyo.ama yine o galip geliyo.sinirlerim boşaldı.hüngür hüngür ağladım ben de.ne zaman bitecek bu gaz.neymiş bu böyle yaa...
sağolun kızlar...5 mayısa da kalp grafiği için gün aldım inşallah birşey çıkmaz.
ebru, juliette ve seyyal 40 nız hayırlı olsun....
yastık degilde carsafın altından hafif bi yükselti verin diyo adam yani başı cok hafif yukarda kalsın özellikle gece biz uyurken kusması halinde için rahat olur ALLAH korusun:Saruboceq:
kızlar bebişime bebek arabası alıcam ama karar veremedim.tavsiye edeceğiniz bi marka model var mı?kullanışlı birsey olsun istiyorum.
kızlar bebişime bebek arabası alıcam ama karar veremedim.tavsiye edeceğiniz bi marka model var mı?kullanışlı birsey olsun istiyorum.
oyy cnm benim ARTIK ÇIKACAKSIN YAWAŞ YAWAŞ NORMALE DÖNÜOSUN BEN KOCİŞLE ÇOK İYİYİM NAZAR DEĞMESİN ACABA İORUM BENİMDEMİ PAYIM WARDI LOĞUSALIK FALAN ŞİMDİ ÇOK İYİ HERŞEY:))coook duygusalım bugün coooook dokunsalar aglayacamsenağlama..:gitme:...hiç sebepsiz...geldiler gene...cıkmaz sokaklarımda kayıp derbeder haldeyim..
cano ya emzik veeerr harap lursun bak dr um ben bile kızımda kullan oyuncak haline getirir memeni d3mişti niye ısrarla kacıyosunuz bundan cok ta alışsın nolucakki???:sm_confused:böylesi daha mı iyi??bak ben artıkj yeni yöntremler geliştrdim..müzik acıyorum ona vivaldi ve ya baha dinletiorum..bir de hareketli nesnelerle ilgisini dagıt cok sewerler izlemeyi baka baka dalarlar uykuya..bi de rezene kullanıomusun rahatlatır uyku verir..cok uyuyamazsa kollarının dısarda bırakma sakın kollarıyla uyandrıyolar kendilerini sar kundaga kollarını cok sıkmadan pış pış yap emzigide ver agzına..valla ben artık uyku sorunu yaşamıorum..emzik vermedigin sürece harap olursun..lmaz:
ebruya sonuna kadar katılıyorum ben emzik werdikten sonra rahatladım örneğin 20dakika öncesine kadar ayakta kucağımda wolta atıyoduk mızmızlanıyoduu aa dedim neden emzik wermiom hemen taktım ağzına 2 dakika da salladım kucağımda baktım uyumuş şuan uyuyor bebek arabasında o da dükkanda:) bnd işime bakıorum bnce wer emziğini emme güdülerinin tatmin olması lazım rahatlaması içiniyi sabahlar kızlar...şu saat oldu biz daha uyumadık.gözlerim uykusuzluktan ve sinirden ağlamaktan kan çanağı.şu an dizimde sallıyorum.ne yatıysam uyumadı.ağlamaktan yıktı ortalığı sabaha kadar.yoruldu şimdi.gece 12 den beri memede.sızım sızım sızlıyo...sadece memede susuyo ben de vermek istemiyorum yara oldu emzik niyetine kullanıyo.ama yine o galip geliyo.sinirlerim boşaldı.hüngür hüngür ağladım ben de.ne zaman bitecek bu gaz.neymiş bu böyle yaa...
ya kızım 4 güündür kaka yapmadı we sen hiç bişey yapmadan buna seyircimi kalın walla ben en fazla 1,5gün bekledim atıorum fitili ohh rahaatlıyowe 2 saat uyuyo bebeğim bnce eczaneden o dediğim gliserin fitilini al hem boydan hem enden ikiye böl bıçakla yetiyo..ağlamaktan baygın düştü yavrum uyuyor, mahvoldu dört gündür. ne berbat sancıymış bunlar ya, bu kabız meselesi mahvetti. belki düzelir dedim ama düzelmiyor yarın gidip fitil alıcam artık. kolik değildir değil mi bu bir ay sonra kolik başlar mı bebekte?
40tan sonra kesinlkle tanımaya başlıyo canım herkesin kucağında ağlarken senin kucağında susması çok başka bi duygu tadacaksın bunu muhteşemopuyorumnanaktankızlar sizce anneyi tanıyomudur yavrum..40 günlük olduk artık..
yastık degilde carsafın altından hafif bi yükselti verin diyo adam yani başı cok hafif yukarda kalsın özellikle gece biz uyurken kusması halinde için rahat olur ALLAH korusun:Saruboceq:
ben 100de 80 yüzüstü yatırıyorum doğduğundan beri öyle daha rahat we kesintisiz uyuyor.. sağa sola çewiriyo kafasını bazende yatağa gömüyo ağzını burnunu öylede uyuyor korkuyom bişi oluyomu die ama o öle rahat ediooopuyorumnanaktan
40 ııımıss cıktı bugün..kızımla cıbı cıbılarımıssı yaptıkk..sonra annem 40 defa su gecirdi bi kabın içinden ikimizde banyonun sonunda bu suyu akıttık başımıza..yarındaa inşallah saclarımı kestrmek istiorum yaw artık ugraşamıorum kızlar tamam kadını gösteren sACIDIR ama yok abi olmuyo kuruma kurumuyo sekil versem vaktyimi alıyo biraz kestrcem..
kızlar sizce anneyi tanıyomudur yavrum..40 günlük olduk artık..
iyi sabahlar kızlar...şu saat oldu biz daha uyumadık.gözlerim uykusuzluktan ve sinirden ağlamaktan kan çanağı.şu an dizimde sallıyorum.ne yatıysam uyumadı.ağlamaktan yıktı ortalığı sabaha kadar.yoruldu şimdi.gece 12 den beri memede.sızım sızım sızlıyo...sadece memede susuyo ben de vermek istemiyorum yara oldu emzik niyetine kullanıyo.ama yine o galip geliyo.sinirlerim boşaldı.hüngür hüngür ağladım ben de.ne zaman bitecek bu gaz.neymiş bu böyle yaa...
coook duygusalım bugün coooook dokunsalar aglayacamsenağlama..:gitme:...hiç sebepsiz...geldiler gene...cıkmaz sokaklarımda kayıp derbeder haldeyim..
herkese günaydın.dün gece ilk defa kızımı odasında yatırdım.gündüzleri yatırıyordum ama gece ilk defa denedim.telsizi de aldım yanıma.inanır mısınız 20 gündür gece hiç uyumayan kızım 3 saatte bir sadece acıkınca uyandı maşallah.bu arada ebrucum sen de kendini üzme bende senin gibiyim gecen yazmıştım ya ama kızım için artık hiçbirseyi takmıyorum çünkü artık kızıma ben bakmak istiyorum.inanır mısın 21 günlük oldu ilk defa bugün kızımla başbaşa kalabildim.ben kendimi iyi hissedene kadar annem hep burdaydı zaten kayınvalidemlerde persembe günü gittiler.bugün kızımla yalnız kalmanın tadını çıkarıyorum.
cano ya emzik veeerr harap lursun bak dr um ben bile kızımda kullan oyuncak haline getirir memeni d3mişti niye ısrarla kacıyosunuz bundan cok ta alışsın nolucakki???:sm_confused:böylesi daha mı iyi??bak ben artıkj yeni yöntremler geliştrdim..müzik acıyorum ona vivaldi ve ya baha dinletiorum..bir de hareketli nesnelerle ilgisini dagıt cok sewerler izlemeyi baka baka dalarlar uykuya..bi de rezene kullanıomusun rahatlatır uyku verir..cok uyuyamazsa kollarının dısarda bırakma sakın kollarıyla uyandrıyolar kendilerini sar kundaga kollarını cok sıkmadan pış pış yap emzigide ver agzına..valla ben artık uyku sorunu yaşamıorum..emzik vermedigin sürece harap olursun..lmaz:
hatırlarmısın YAGMUR yagardı sen toprak kokusuna bayılırdın ..damlalar kıskandırır beni tutardım pamuk ellerini aşk dolu kalbini ısıtırdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?