2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

anacim sen tam bi koc burcusun deli kiz.ayni ben ya.delleniyorum boyle senin gibi sebepsiz yere.
[

oyy cnm benim ARTIK ÇIKACAKSIN YAWAŞ YAWAŞ NORMALE DÖNÜOSUN BEN KOCİŞLE ÇOK İYİYİM NAZAR DEĞMESİN ACABA İORUM BENİMDEMİ PAYIM WARDI LOĞUSALIK FALAN ŞİMDİ ÇOK İYİ HERŞEY:))

:teselli::1hug:....

gözün aydın canım...beim bildiğim kovaya 40 maşrapa su koyuyorsun onunla yıkanıp abdest oluyorsun
bebeğinde kovasına çakıl taşı ve altın koyuyorsun (biz bebegı 40 gun içinde yıkadıgımızda hep kovasının içine altın koyarız)onu da 40 maşrapa suyla yıkıyorsun 40 ladım 40 ladım sen kabul et yarabbi diyorsun :))
valla bizim dündü ama bugun 40 lanıcaz... allah kabul etsın

ağzına sokma hepsini damağına doğru ucunu ver alır hergün 2 3 kere ısrar et

evet bugün kayınvalidem söyledi kimyonu ve çörekotunu deniycem..
kızlar bebişime bebek arabası alıcam ama karar veremedim.tavsiye edeceğiniz bi marka model var mı?kullanışlı birsey olsun istiyorum.

kesinlikle pierre cardin diyorum.çift yön 4 tekeri döner...biz ilk defa pazar günü çıktık yağ gibi araba hiç yormuyo süreni...

dükkan için hayırlısı olsun canım sizin için.Allah kolaylık versin ev buldak da ayrı bir iş...
40 nız hayırlı olsun.bu kırk çıkarma mevzusunu bilenler anlatsın ya.ben de bilmiyorum az kaldı bize de.

aynen canım aynen.benimki de ne yaptıysam almıyo emziği..

ağzına sokma hepsini damağına doğru ucunu ver alır hergün 2 3 kere ısrar et

yaptım yapmazmıyım damagına dogru tuttuk yuz ustu yatırdık oyle denedık atamasın dıye... ben ayrı denedım bi sürü kiişi her yöntemi denedik receli emiyor bittiği gibi fırlatıp taaaa karşıya fırlatıyor

bi bebeğin uyku saati akşam 19 gibi başlarmış
o saati geöirince bebek huysuzlanırmış
ben 7 gibi yıkayıp 7 buçukta uyutuyorum
8 ve 11 de emziriyorum bugün gece 1 gibi uyandı emzik verdim uyudu
3 buöukta açıkmış emzirdim uyudu sonra 5 buöukta öok az emdi sabahta 7 de uyandı anlayacağınız gece sizin oluyor akşam 7 de yatırınca

zaten 3 aylık olana kadar aldı aldı sonra başlamak gereksizmiş
boşver napacaksın alışmazsa her bebek emmiyor işte

kızlar bebşleriniz kaç dk. emiyor bir göğsü. benimki 10 dk. olunca bırakıyor.

benimkisi 5 dk tek göğsümü emip bırakıyor ama hiç nefes almadan emiyor aralıksız
2 3 saat dayanıyor
biraz önce 10 dk emdi o kadar sadece bir kere 15 dk bulduk
sizce azmı 58 günlük sanırım 6 kg olduk haftaya paztesi kontrolümüz var
bizim bebektede öapaklanma var göz doktoruna muayeneye gitmek gerekiyormu göz kayması filan avrmı diye

tesekkur ederim canim :)

kızlar dün iznim bitti 20 günlük rapor aldım günler su gibi geçiyır

mutlu bu 20 gunluk izin nasil oluyor? yani istedigin kadar izin alabiliyor musun ?

benimki normalde emzik aliyor ama bazan atiyor.gecen gece kustu emzik vermeye calisirken.bazanda simpson ailesindeki maggie gibi cork cork yapip ileri geri uzatio :)

8 hftalık iznim bitti 20 günlük hastalık raporu aldım
bizim bebek emziğini artık kendisi çıkarıp tekrar alabiliyor elinin tersiyle vuruyor ağzına alıyor
benide 45 günlükken tam anlamıyla tanıdı
artık konuşuyoruz hııı kah agu filan diyor

zaten 3 aylık olana kadar aldı aldı sonra başlamak gereksizmiş
boşver napacaksın alışmazsa her bebek emmiyor işte

yani doğru diyosun alışmayınca çok zor her dakka memede memede uyuyor memede yatmak istiyor gazı tutunca meme istiyor hep kucagımda elim kolum baglandı:))

kızlar bebşleriniz kaç dk. emiyor bir göğsü. benimki 10 dk. olunca bırakıyor.

benimki kafasına göre takılıyor açsa 5-10 dakka emiyor beni kullanıyorsa 2 dak. emip uyuyakalıyor:))

bencede maşallah 6 kilo çok iyi
benim bebeğim 1 ayda 1150 kg almış azmı acaba??

canım gazı olunca emmek istiyor bizimkisi ama eliyle var gücüyle itiyor anlıyorum gaz oluştuğunu hemen emzik verip omzuma alıyorum hemen susuyor gazı varken emmek isteyip ağlayınca daha öok gaz oluşurmuş istersen sende o zaman dene emziği belki alır ağlamaya başlayınca
yada uyurken

MUTLU gayet iyi bence kilosu. benim kız 2500 gr doğdu. bir aylıkken 3650 gr olmuştu. maşallah seninkine..
seninkide güzel kilo almış maşallah

bizim bebekte 3800 doğdu sarılık ve idrar yolalrı enfeksiyonu 3400 e düşürdü doktorlar çok buldu 1 aylıkken 4 900 e çıktı
şimdide evde dijitalde bir kendim bir de onunla tartılıp aradaki farktan buluyoruz
5 dk yetiyor demekki bizim sıpaya

bencede maşallah 6 kilo çok iyi
benim bebeğim 1 ayda 1150 kg almış azmı acaba??

çok güzel dr çok bile buluyor o kiloyu
günde 25-30 gr normalmiş
oda 900 gr eder herhalde
bizim sütler yağlı galiba bebiklere yaramış
bende kızartma yaptım uyanmadan yiyeyim 1 de uyanır kurulu saat gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…