- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.221
hatırlarmısın YAGMUR yagardı sen toprak kokusuna bayılırdın ..damlalar kıskandırır beni tutardım pamuk ellerini aşk dolu kalbini ısıtırdım...
kizlar bugun oglumla 40.gunumuz.
40 cikarmasi nasil oluyor bi anlatirmisiniz?
ayrica aranizda spiral taktiran var mi ?
hasret bu arada vichy nin kremi varya emzirirken kullaniliyor mu ?
3 aylik bebege kres bakiyor mu ?
offffffff aklimda o kadar cok soru var ki deli olacagim.
şu lohusalık ne degişik bişey ya beni de sıkıntı basıyor arada herkese bagırmak cagırmak ıstıyorum ınsallah normale giricez artık
bu arada ben emziğe alıştırmaya çok çalıştım.. reçel sürdüm sütümü sürdüm aç denedim tok denedim olmadı olmadı.. yavrum en sonunda öğürerek atıyor agzından... almayınca almıyor bu bebekler benı kullanıyo zilli
sagol canım darısı basınıza:)) bu arada inşallah hayırlı haberler alırsın içini ferah tut.
aynı gaz sorunu bende de var nurse harveys verıyorum kendımde rezene içiyorum bide bi kaşık kimyonu kuru kuru kaynatmadan suyla içiyorum bazı günler baya işe yarıyor gibime geliyor... denemediysen bi de istersen canım
kızlar bebişime bebek arabası alıcam ama karar veremedim.tavsiye edeceğiniz bi marka model var mı?kullanışlı birsey olsun istiyorum.
dükkan için hayırlısı olsun canım sizin için.Allah kolaylık versin ev buldak da ayrı bir iş...akşam aradı eşim dükkanı almak isteyen adamlara 50 değil abi ew alıcam 65 nakit werin gerşisini çek yada senet yapalım dedi adamlarda yarın gelelim konuşuruz dedi muhtemelen okey diycekler we dükkan satılacak arkadaşlar şuan netten ew bakıorum bakalım nolacak yine karmaşık günler beklior beni taşındıktan sonra bi süre netsiz kalacağım çok zor olacak burdan ayrı kalmak:gitme:
oyy cnm benim ARTIK ÇIKACAKSIN YAWAŞ YAWAŞ NORMALE DÖNÜOSUN BEN KOCİŞLE ÇOK İYİYİM NAZAR DEĞMESİN ACABA İORUM BENİMDEMİ PAYIM WARDI LOĞUSALIK FALAN ŞİMDİ ÇOK İYİ HERŞEY:))
ebruya sonuna kadar katılıyorum ben emzik werdikten sonra rahatladım örneğin 20dakika öncesine kadar ayakta kucağımda wolta atıyoduk mızmızlanıyoduu aa dedim neden emzik wermiom hemen taktım ağzına 2 dakika da salladım kucağımda baktım uyumuş şuan uyuyor bebek arabasında o da dükkanda:) bnd işime bakıorum bnce wer emziğini emme güdülerinin tatmin olması lazım rahatlaması için
ya kızım 4 güündür kaka yapmadı we sen hiç bişey yapmadan buna seyircimi kalın walla ben en fazla 1,5gün bekledim atıorum fitili ohh rahaatlıyowe 2 saat uyuyo bebeğim bnce eczaneden o dediğim gliserin fitilini al hem boydan hem enden ikiye böl bıçakla yetiyo..
40tan sonra kesinlkle tanımaya başlıyo canım herkesin kucağında ağlarken senin kucağında susması çok başka bi duygu tadacaksın bunu muhteşemopuyorumnanaktan
ewet hastanede banada 40derecelik açıyla yatması gerekiormuş hafif dikey yani
40 nız hayırlı olsun.bu kırk çıkarma mevzusunu bilenler anlatsın ya.ben de bilmiyorum az kaldı bize de.kizlar bugun oglumla 40.gunumuz.
40 cikarmasi nasil oluyor bi anlatirmisiniz?
ayrica aranizda spiral taktiran var mi ?
hasret bu arada vichy nin kremi varya emzirirken kullaniliyor mu ?
3 aylik bebege kres bakiyor mu ?
offffffff aklimda o kadar cok soru var ki deli olacagim.
şu lohusalık ne degişik bişey ya beni de sıkıntı basıyor arada herkese bagırmak cagırmak ıstıyorum ınsallah normale giricez artık
bu arada ben emziğe alıştırmaya çok çalıştım.. reçel sürdüm sütümü sürdüm aç denedim tok denedim olmadı olmadı.. yavrum en sonunda öğürerek atıyor agzından... almayınca almıyor bu bebekler benı kullanıyo zilli
ebru otomatik psikopata baglamiskaydirigubbakcemile3
ağzına sokma hepsini damağına doğru ucunu ver alır hergün 2 3 kere ısrar et
kaydirigubbakcemile3 :roflol:ebru otomatik psikopata baglamiskaydirigubbakcemile3
bebek nasıl uyutulur onu ben de bilmiyorum genellikle emerken uyuyor, yalnız hava karardıktan sonra oturma odasına almamak değil de uyku saati gibi mesela saat 22.00den sonra odasına götür, bir de gece uyurken ışık kullanmayın diyorlar karanlıkta uyunduğunu öğrensin diye sanırım. biz suyunu çıkardık yatma işinin izinde olduğum için gece1.00den önce yatmıyoruz o da bizimle oturma odasında ve genellikle 11de uyanıp 1den önce uyumuyor artık. işe başlayınca çok sorun olacak eyvahedigeldismile
yaptım yapmazmıyım damagına dogru tuttuk yuz ustu yatırdık oyle denedık atamasın dıye... ben ayrı denedım bi sürü kiişi her yöntemi denedik receli emiyor bittiği gibi fırlatıp taaaa karşıya fırlatıyor
kızlar bebşleriniz kaç dk. emiyor bir göğsü. benimki 10 dk. olunca bırakıyor.
gözün aydın canım...beim bildiğim kovaya 40 maşrapa su koyuyorsun onunla yıkanıp abdest oluyorsun
bebeğinde kovasına çakıl taşı ve altın koyuyorsun (biz bebegı 40 gun içinde yıkadıgımızda hep kovasının içine altın koyarız)onu da 40 maşrapa suyla yıkıyorsun 40 ladım 40 ladım sen kabul et yarabbi diyorsun :))
valla bizim dündü ama bugun 40 lanıcaz... allah kabul etsın
kızlar dün iznim bitti 20 günlük rapor aldım günler su gibi geçiyır
yaptım yapmazmıyım damagına dogru tuttuk yuz ustu yatırdık oyle denedık atamasın dıye... ben ayrı denedım bi sürü kiişi her yöntemi denedik receli emiyor bittiği gibi fırlatıp taaaa karşıya fırlatıyor
tesekkur ederim canim :)
mutlu bu 20 gunluk izin nasil oluyor? yani istedigin kadar izin alabiliyor musun ?
benimki normalde emzik aliyor ama bazan atiyor.gecen gece kustu emzik vermeye calisirken.bazanda simpson ailesindeki maggie gibi cork cork yapip ileri geri uzatio :)
zaten 3 aylık olana kadar aldı aldı sonra başlamak gereksizmiş
boşver napacaksın alışmazsa her bebek emmiyor işte
kızlar bebşleriniz kaç dk. emiyor bir göğsü. benimki 10 dk. olunca bırakıyor.
benimkisi 5 dk tek göğsümü emip bırakıyor ama hiç nefes almadan emiyor aralıksız
2 3 saat dayanıyor
biraz önce 10 dk emdi o kadar sadece bir kere 15 dk bulduk
sizce azmı 58 günlük sanırım 6 kg olduk haftaya paztesi kontrolümüz var
bizim bebektede öapaklanma var göz doktoruna muayeneye gitmek gerekiyormu göz kayması filan avrmı diye
yani doğru diyosun alışmayınca çok zor her dakka memede memede uyuyor memede yatmak istiyor gazı tutunca meme istiyor hep kucagımda elim kolum baglandı:))
benimki kafasına göre takılıyor açsa 5-10 dakka emiyor beni kullanıyorsa 2 dak. emip uyuyakalıyor:))
seninkide güzel kilo almış maşallahMUTLU gayet iyi bence kilosu. benim kız 2500 gr doğdu. bir aylıkken 3650 gr olmuştu. maşallah seninkine..
bencede maşallah 6 kilo çok iyi
benim bebeğim 1 ayda 1150 kg almış azmı acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?