- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.241
sımpson daki megi mi??????kaydirigubbakcemile3kısss öznurrr naniknaniktesekkur ederim canim :)
mutlu bu 20 gunluk izin nasil oluyor? yani istedigin kadar izin alabiliyor musun ?
benimki normalde emzik aliyor ama bazan atiyor.gecen gece kustu emzik vermeye calisirken.bazanda simpson ailesindeki maggie gibi cork cork yapip ileri geri uzatio :)
kızlarrrrr 40 cıkanlar cıkmak üzere olanlar bi daha hamile kalmak istemeyenlerrrrrr :))) nası korunacaksınız????????
bugün cok mutluyum.Kaynana beni şikayet etmiş ogluna cocuga baktırmıyo die bi kac gün önce eşimle kavga etmiştim.dün gece kaynana tarafı hayırlı olsun die geldi bebek için, herkesin içinde cocugu verdim kucagına anne bi altını alıver die temizdi aslında biliyorum alamaz.bozmadı alalım kızım dedi dolastırıyo evin içinde bebek aglıo 2 kere daha dedim altını alıver die en sonunda ben alt alamam sen bak nesi varsa dedi kucagıma veriverdi.eşimde duydu bu da sana kapak olsın dedimmmmm kahkaha attım benimki kıpkırmızı oldu amacı ara bozmak dedim cocuk bakmak deil :)))
kızlarrrrr 40 cıkanlar cıkmak üzere olanlar bi daha hamile kalmak istemeyenlerrrrrr :))) nası korunacaksınız????????
bugün cok mutluyum.Kaynana beni şikayet etmiş ogluna cocuga baktırmıyo die bi kac gün önce eşimle kavga etmiştim.dün gece kaynana tarafı hayırlı olsun die geldi bebek için, herkesin içinde cocugu verdim kucagına anne bi altını alıver die temizdi aslında biliyorum alamaz.bozmadı alalım kızım dedi dolastırıyo evin içinde bebek aglıo 2 kere daha dedim altını alıver die en sonunda ben alt alamam sen bak nesi varsa dedi kucagıma veriverdi.eşimde duydu bu da sana kapak olsın dedimmmmm kahkaha attım benimki kıpkırmızı oldu amacı ara bozmak dedim cocuk bakmak deil :)))
ve yıne öğürerek çıkardı:))
alsanaalsanasmile
Ben deri altına implantasyon yaptırıcam. Dr um onu önerdi. En çk tercih edilen yöntem oymuş..
Nasıl babaanneymiş öyle yaa, insan torununun altını değiştiremez mi:umursamaz:
Canım ben spiral taktırmayı düşünüyorum. İlk oğlumdan sonra taktırdım ve 7 sene boyunca onunla korundum. Çok ama çok rahattım, hiçbir yan etkisini görmedim.
O nasıl bi yöntem yaa, inan ilk kez duydumbilmiyorumkismile
Nasıl babaanneymiş öyle yaa, insan torununun altını değiştiremez mi:umursamaz:
Canım ben spiral taktırmayı düşünüyorum. İlk oğlumdan sonra taktırdım ve 7 sene boyunca onunla korundum. Çok ama çok rahattım, hiçbir yan etkisini görmedim.
sezeryanda 6 ay önerilmiyomus spiral(((( persembe dr kontrolüm var 3 aylık iğneleri soracagım dr arkadasım süt de arttırıyo iğneler diyo
öyle öyle alışacak cnm bişi yok öğürmekte tabi en küçük emziği aldığına emin ol yoksa kusturursun yawruyu:) bizimkide öğüre öğüre alıştı şimdi çok mutluyuz ikimizde:)ve yıne öğürerek çıkardı:))
o nası bişi oluyo we nerelerde yapılıo benim cnm doktorum neden bahsetmedi... we kaç lira?alsanaalsanasmile
Ben deri altına implantasyon yaptırıcam. Dr um onu önerdi. En çk tercih edilen yöntem oymuş..
kaydirigubbakcemile5bende öyle tartıyom bizim bıcırı :))) geçen dra giderken yaptım 4800çıktı drdada 4800çıktıyerimseniben demekki doğru yöntemsositososito dün gece tartıldık 5600çıktı 12 günde 800gr almış:1shok::lepi: aynen kuru incir kayısı cewiz takwiyesine dewammmm we süt tabi hergün 1 litreye yakın süt içiyomcanım gazı olunca emmek istiyor bizimkisi ama eliyle var gücüyle itiyor anlıyorum gaz oluştuğunu hemen emzik verip omzuma alıyorum hemen susuyor gazı varken emmek isteyip ağlayınca daha öok gaz oluşurmuş istersen sende o zaman dene emziği belki alır ağlamaya başlayınca
yada uyurken
seninkide güzel kilo almış maşallah
bizim bebekte 3800 doğdu sarılık ve idrar yolalrı enfeksiyonu 3400 e düşürdü doktorlar çok buldu 1 aylıkken 4 900 e çıktı
şimdide evde dijitalde bir kendim bir de onunla tartılıp aradaki farktan buluyoruz
5 dk yetiyor demekki bizim sıpaya
hatırlarmısın YAGMUR yagardı sen toprak kokusuna bayılırdın ..damlalar kıskandırır beni tutardım pamuk ellerini aşk dolu kalbini ısıtırdım...
bak yine ağlıyoo.(((
en küçük cnm ya eminim bu 2. emzik
su bakkal emziği denen emzik nerde satılıyo bilen varmı?:) bı de onu denicem
Ben de mi onu denesem acaba yaa, bıktım sürekli kucağımda ve memede olmasından yaa, hayır bişi değil gazı da artıyor böyle emdikçe. Yaa benimki bazen böğürüp atıyor bazen de tutuyor ama hemen çıkıveriyor ağzından, bir müddet elile tutuyorum ama bıraktığım anda emzikte düşüyorguclubacismile Siz emziğin düşmemesi iin ne yaptınız allahaşkına?
Bebekler emziği 5. aydan sonra tutmuaya başlıyolar diye okumuştum ben...
Benimki de almıyo çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?