2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Emzirme bileziği diye bişey duymuş muydunuz?
Ben yeni öğrendim de...
Fotoğrafını koymaya çalışıyorum ama olmuyo...

Son düzenleme:
ben varım hatta 5 dk. once damlattım

Ben de daha yeni bugün aldım da cnm, tek seferde kaç damla veriyorsun ve faydasını gördün mü acaba?

Emzirme bileziği diye bişey duymuş muydunuz?
Ben yeni öğrendim de...
Fotoğrafını koymaya çalışıyorum ama olmuyo...

İlk kez duydum, neymiş ki o, ne işe yararmış?

kızlar bebişime bebek arabası alıcam ama karar veremedim.tavsiye edeceğiniz bi marka model var mı?kullanışlı birsey olsun istiyorum.

marka konusunda bir şey diyemem ama çift yön ve tam yatabilenlerden al ben çok memnunum ilk aylar bebeği görmek için kendime bakar şekilde kullanacağım oturabildiği zamanlar geldiğinde de ters çevireceğim en pahalısı da en ucuzu da aynı işe yarıyor

kızlar beim kız 1 buçuk saatte bir acıkıyo.maksimum 2 saat uyuyo ve çıldırmış gibi uyanıyo.çok acıkmış oluyo.sizinkiler kaç saatte bir emiyo...bi de gündüz kaç saat uyuyorlar.benimki gündüz uyuyo epey uyandırayım gece uyusun diyorum..uyandırıncada huzursuz oluyo hep...ağlıyo o zaman da

benimki gündüz hiç uyumuyor memeden çektiğim an 10 dk. falan uyuyor hemen ağlamaya başlıyor
gecelerıde 2 saatte 2.5 saatte bir uyanıyor çok aç kalkıyor benim kızımda

biz yirmisinde banyo suyuna bismillahla sıyılmış 20 kaşık su karıştırdık kendim de maşrapaları sayarak bismillahla dökmüştüm 20 maşarapa 40 maşrapa suyla bebek nasıl yıkanır saatler sürer o :) başka bir şey de yapmadım kırkımızdada aynısını yapacağım belki kendiminkini de kaşıkla sayarım 20 bile bir banyoya yetiyor çünkü

benimki de emziği tutmaya başladı annem eliyle bastırmayı öğretmiş nasıl becerdiyse sempatiksalakcinni kolay kolay düşürmüyor şimdi inanamadım ne varsa annelerde varmış tecrübe konuştu bu sefer kaydirigubbakcemile2

ben geldimopuyorumnanaktanhepinize selamlar.ne var ne yok herkes iyidir umuyorum.
bizzz iyiyiz minik delikanlım uyuyor şimdi.artık bana sesli sesli gülüyor ısırıcam yanaklarını o olacak aşkım benim odelikafadulden.hala buğuzlu bir bebek ama neyapalım çekeceğiz başka çaresi yok.
EBRUCUM isyanlardamısın tatlım ne oldu sana???

benimki kafasına göre takılıyor açsa 5-10 dakka emiyor beni kullanıyorsa 2 dak. emip uyuyakalıyor:))

benimki arsızlıkta sınır tanımıyor demekki buradan onu çıkarıyorum açsada uynayacaksada on dakika kesin uyuya kalırsa 15i de buluyor. emir buyük yerden kendi ağzından çıkarmazsa benim bıraktırmama kızıyor fahri kaynanam (annem olur da kendisi) delikafadulden

hahhayyyytaklinialirimsmile...kısslar benim kuş kucaga cok alıştı yaw sabahtan beri kucaktan inmek istemiyo akannehiruyanık kaldıgı saatler yatmaktan nefret ediyo..basıyo yaygarayı:1shok:..

kıs sorma yazgı bu sabah cook hüzümlüydüm sebepsiz..gecti ama.. arada böyle melankoli takılıorum ..benmkide gülücükler savurmaya başladı artık bu ay bilinçli gülermiş anneye..boş degil yani..

maşrapanın hepsini doldurmam canım yoksa 3 saat sürer..:)) ben onu bi kesin anneme sorayım olmadı ben de kaşıkla yaparım

kıs sorma yazgı bu sabah cook hüzümlüydüm sebepsiz..gecti ama.. arada böyle melankoli takılıorum ..benmkide gülücükler savurmaya başladı artık bu ay bilinçli gülermiş anneye..boş degil yani..

arada banada oluyor öyle karamsar oluyorum kederli kalkıyorum yataktan sanki.ya kendiliğinden geçiyor yada azıcık ağlıyorum rahatlıyorum
sorma tatlım yaa bir bana gülüyor zaten.okadar güzel ki bunu görmek.kaynanam kendinede gülsün istiyor ama gülmüyorkötükedihüso

ya bu korunma eselesi gerçekten sorun benim için de önce spiral diyodum internette 4 aydan sonra doğumkontrol hapı sorun olmuyomuş diye okudum 4 ay idare ederiz 1.5ğu zaten lohusayken geçiyor dedim ebe bir arkadaşımla kouştum emzirirken hap alırsan gelir seni döverim dedi şimdi elde gene spiral var ve ben doktoruma nasıl sorcam bu korkuyla onu nasıl taktırıcam bilemedim of ya emzirme nerden baksan bir yıl prezervatife 1 yıl tahammül etmez eşim :kedi: sıkıntı çok bu konuda
kaynanayla kolay gelsin sana iyi yapmışsın tebrik ederim söper olmuş alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…