- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.261
kızlar aranızda sab sımplex damla kullanan ar mı gaz için?
ben varım hatta 5 dk. once damlattım
Emzirme bileziği diye bişey duymuş muydunuz?
Ben yeni öğrendim de...
Fotoğrafını koymaya çalışıyorum ama olmuyo...
kızlar bebişime bebek arabası alıcam ama karar veremedim.tavsiye edeceğiniz bi marka model var mı?kullanışlı birsey olsun istiyorum.
Ben de daha yeni bugün aldım da cnm, tek seferde kaç damla veriyorsun ve faydasını gördün mü acaba?
benim bebek çok gazlı oldugu için doktor gunde 4 kere 8 damla vermemi söyledi.. ama benimki sanırım fazla .. her zmn kullanmıyorum ama rahatlatıyor bebegı daha rahat uyuyor sanki.ilk başlarda 3 saat ağlıyordu akşamları şimdi maşallah baya azalttı.. ben genelde nurse harveys kullanıyorum karışık yani kafama göre
Emzirme bileziği diye bişey duymuş muydunuz?
Ben yeni öğrendim de...
Fotoğrafını koymaya çalışıyorum ama olmuyo...
ya kızım 4 güündür kaka yapmadı we sen hiç bişey yapmadan buna seyircimi kalın walla ben en fazla 1,5gün bekledim atıorum fitili ohh rahaatlıyowe 2 saat uyuyo bebeğim bnce eczaneden o dediğim gliserin fitilini al hem boydan hem enden ikiye böl bıçakla yetiyo..
ya 4 günr kaka yapmıyo değil 3saat ığlık attıktan sonra yapıyor günde 1 defa derdi olmdan ağlamayan bir bebekti şimdiye kadar. bu konuda ilaçlardan fayd a bulmak istemiyorum çok fazla kendi başına yapablmesi lazım. bu gün şimdilik iyi sabahtan yaptı :) şimdi uyuyor umarım geçmiştir
kızlar beim kız 1 buçuk saatte bir acıkıyo.maksimum 2 saat uyuyo ve çıldırmış gibi uyanıyo.çok acıkmış oluyo.sizinkiler kaç saatte bir emiyo...bi de gündüz kaç saat uyuyorlar.benimki gündüz uyuyo epey uyandırayım gece uyusun diyorum..uyandırıncada huzursuz oluyo hep...ağlıyo o zaman da
gözün aydın canım...beim bildiğim kovaya 40 maşrapa su koyuyorsun onunla yıkanıp abdest oluyorsun
bebeğinde kovasına çakıl taşı ve altın koyuyorsun (biz bebegı 40 gun içinde yıkadıgımızda hep kovasının içine altın koyarız)onu da 40 maşrapa suyla yıkıyorsun 40 ladım 40 ladım sen kabul et yarabbi diyorsun :))
valla bizim dündü ama bugun 40 lanıcaz... allah kabul etsın
8 hftalık iznim bitti 20 günlük hastalık raporu aldım
bizim bebek emziğini artık kendisi çıkarıp tekrar alabiliyor elinin tersiyle vuruyor ağzına alıyor
benide 45 günlükken tam anlamıyla tanıdı
artık konuşuyoruz hııı kah agu filan diyor
benimki kafasına göre takılıyor açsa 5-10 dakka emiyor beni kullanıyorsa 2 dak. emip uyuyakalıyor:))
hahhayyyytaklinialirimsmile...kısslar benim kuş kucaga cok alıştı yaw sabahtan beri kucaktan inmek istemiyo akannehiruyanık kaldıgı saatler yatmaktan nefret ediyo..basıyo yaygarayı:1shok:..öyle öyle alışacak cnm bişi yok öğürmekte tabi en küçük emziği aldığına emin ol yoksa kusturursun yawruyu:) bizimkide öğüre öğüre alıştı şimdi çok mutluyuz ikimizde:)
o nası bişi oluyo we nerelerde yapılıo benim cnm doktorum neden bahsetmedi... we kaç lira?
kaydirigubbakcemile5bende öyle tartıyom bizim bıcırı :))) geçen dra giderken yaptım 4800çıktı drdada 4800çıktıyerimseniben demekki doğru yöntemsositososito dün gece tartıldık 5600çıktı 12 günde 800gr almış:1shok::lepi: aynen kuru incir kayısı cewiz takwiyesine dewammmm we süt tabi hergün 1 litreye yakın süt içiyom
ewet arkidişler ebruyuda kaybettik:) kafayı sıyırdı garibim:gitme:
kıs sorma yazgı bu sabah cook hüzümlüydüm sebepsiz..gecti ama.. arada böyle melankoli takılıorum ..benmkide gülücükler savurmaya başladı artık bu ay bilinçli gülermiş anneye..boş degil yani..ben geldimopuyorumnanaktanhepinize selamlar.ne var ne yok herkes iyidir umuyorum.
bizzz iyiyiz minik delikanlım uyuyor şimdi.artık bana sesli sesli gülüyor ısırıcam yanaklarını o olacak aşkım benim odelikafadulden.hala buğuzlu bir bebek ama neyapalım çekeceğiz başka çaresi yok.
EBRUCUM isyanlardamısın tatlım ne oldu sana???
biz yirmisinde banyo suyuna bismillahla sıyılmış 20 kaşık su karıştırdık kendim de maşrapaları sayarak bismillahla dökmüştüm 20 maşarapa 40 maşrapa suyla bebek nasıl yıkanır saatler sürer o :) başka bir şey de yapmadım kırkımızdada aynısını yapacağım belki kendiminkini de kaşıkla sayarım 20 bile bir banyoya yetiyor çünkü
kıs sorma yazgı bu sabah cook hüzümlüydüm sebepsiz..gecti ama.. arada böyle melankoli takılıorum ..benmkide gülücükler savurmaya başladı artık bu ay bilinçli gülermiş anneye..boş degil yani..
kızlarrrrr 40 cıkanlar cıkmak üzere olanlar bi daha hamile kalmak istemeyenlerrrrrr :))) nası korunacaksınız????????
bugün cok mutluyum.Kaynana beni şikayet etmiş ogluna cocuga baktırmıyo die bi kac gün önce eşimle kavga etmiştim.dün gece kaynana tarafı hayırlı olsun die geldi bebek için, herkesin içinde cocugu verdim kucagına anne bi altını alıver die temizdi aslında biliyorum alamaz.bozmadı alalım kızım dedi dolastırıyo evin içinde bebek aglıo 2 kere daha dedim altını alıver die en sonunda ben alt alamam sen bak nesi varsa dedi kucagıma veriverdi.eşimde duydu bu da sana kapak olsın dedimmmmm kahkaha attım benimki kıpkırmızı oldu amacı ara bozmak dedim cocuk bakmak deil :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?