- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.281
hhayttt catlasınlarkötükedihüso..sende ben gibi annelik içgüdün tvan yapmış bazen tanıyamıorum kendimi aşırı sahipleniorum yavrumu turkbayragi..ammaan herkes yerini bilsin..:1closedeyes:arada banada oluyor öyle karamsar oluyorum kederli kalkıyorum yataktan sanki.ya kendiliğinden geçiyor yada azıcık ağlıyorum rahatlıyorum
sorma tatlım yaa bir bana gülüyor zaten.okadar güzel ki bunu görmek.kaynanam kendinede gülsün istiyor ama gülmüyorkötükedihüso
kızlar beim kız 1 buçuk saatte bir acıkıyo.maksimum 2 saat uyuyo ve çıldırmış gibi uyanıyo.çok acıkmış oluyo.sizinkiler kaç saatte bir emiyo...bi de gündüz kaç saat uyuyorlar.benimki gündüz uyuyo epey uyandırayım gece uyusun diyorum..uyandırıncada huzursuz oluyo hep...ağlıyo o zaman da
hhayttt catlasınlarkötükedihüso..sende ben gibi annelik içgüdün tvan yapmış bazen tanıyamıorum kendimi aşırı sahipleniorum yavrumu turkbayragi..ammaan herkes yerini bilsin..:1closedeyes:
aynen öyle :içelim:
kızlar oğlumun gözü kanlı daha doğrusu toplu iğne başı kadar bir yer kırmızı neden olur ki korktum şimdi:sinifsinif:
elini falan değdirmiştir belki telaşlanma hemen bence; genişlerse damlası varsa damlatırsın (physiologica giffer diye bir damla var hem göz hem burun için serum benzeri birşeymiş damlası yoksa bunu alabilsin sterilize etmek içinmiş deneyebilirsin) ya da doktora götürürsün
iğne de yapılmıyor cnm. sütü artırdığıda kesin yalandırkaydirigubbakcemile3 öle şeymi olur alla allabilmiyorumkismileNasıl babaanneymiş öyle yaa, insan torununun altını değiştiremez mi:umursamaz:
Canım ben spiral taktırmayı düşünüyorum. İlk oğlumdan sonra taktırdım ve 7 sene boyunca onunla korundum. Çok ama çok rahattım, hiçbir yan etkisini görmedim.
sezeryanda 6 ay önerilmiyomus spiral(((( persembe dr kontrolüm var 3 aylık iğneleri soracagım dr arkadasım süt de arttırıyo iğneler diyo
bizimkide gündüz 1,30-2 saatte falan acıkıyo uyanıksa dahada sık emiyo we aynen dediğin gibi açlığa hiç tahammülü yok memeyi ağzına alana kadar basbasbağrıyokızlar beim kız 1 buçuk saatte bir acıkıyo.maksimum 2 saat uyuyo ve çıldırmış gibi uyanıyo.çok acıkmış oluyo.sizinkiler kaç saatte bir emiyo...bi de gündüz kaç saat uyuyorlar.benimki gündüz uyuyo epey uyandırayım gece uyusun diyorum..uyandırıncada huzursuz oluyo hep...ağlıyo o zaman da
omzunda taşırken saçın falan gelmiş olabilir gözüne canım.. weya eli gelmiştir 3,4 güne geçioaynen öyle :içelim:
kızlar oğlumun gözü kanlı daha doğrusu toplu iğne başı kadar bir yer kırmızı neden olur ki korktum şimdi:sinifsinif:
kızlar bebişleri omzunuza yaslarkenn saçlarınızın toplu olmasına dikkat edin saçlar çok rahtsız edio we benim kızımında gözüne saç telim girerek kızartmıştı 4 günde zor geçtibenneyaptımki
iğne de yapılmıyor cnm. sütü artırdığıda kesin yalandırkaydirigubbakcemile3 öle şeymi olur alla allabilmiyorumkismile
bizimkide gündüz 1,30-2 saatte falan acıkıyo uyanıksa dahada sık emiyo we aynen dediğin gibi açlığa hiç tahammülü yok memeyi ağzına alana kadar basbasbağrıyo
omzunda taşırken saçın falan gelmiş olabilir gözüne canım.. weya eli gelmiştir 3,4 güne geçio
evet buda olabilir bazen saçım açık oluyor yada babası falan severken yada uyuturken sakalı falan da gelmiştir.geçer inşaallah.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12782257#post12782257
şu bizim tuvalet sorunu için topic açtım kızlaaar ben çok ciddi rahatsızım bu konudan ölüyorum tuwalette(((((((((((
slm kizlar bebislerde capaklanma sorunu olan varsa biz bugun doktora götürdük bunun icin ama hicbirsey vermedi sadece su ve etemiz bi bezle sil dedi. capaklanma 4 gün sürerse o zaman antibiyotik veriyorlarmis
ben de 1 tatlı kaşığı sabah,öğle akşam veriyordum pek etkisini göremedim..şimdi metsil kullanıyorum daha iyi gibi...hanımlar nurse harves kullanan var mı bunu bebeğe ne sıklıkla ne kadar veriyorsunuz ben damlayı değiştireyim diyorum bu gün de huysuzluk ederse belki işe yarar
şahsen benimki öyle.hep gece 11 de hareketlenirdi gece uyutmazdu şimdi de aynımerhaba bende haziran annesi olcam.size bir sorum olacaktı.bebekleriniz doğmadan önce anne karnındaki hareketlerini biliyosunuz?çok hareketli ve az hareketli olabiliyolar.ben şöyle bişey duydumda bebek Anne karnında nasılsa doğduktan sonrada öyle olurmuş.doğrumu bunu yaşadınızmı?
merhaba kızlar,
ben mastit oldum. berbat bir gece geçirdim. ateşim 40 dereceye çıktı. sağ göğsüm inanılmaz acıyor. eşim sabaha kadar soğuk kompres yaptı ateşim zor düştü. eşek sıpası akşam tuttturdu emmeyecem diye sağ göğsüm doldu. şimdi çokk ağrıyor. doktora gitmek istemiyorum. her tarafım ağrıyor dayak yemiş gibiyim.
merhaba bende haziran annesi olcam.size bir sorum olacaktı.bebekleriniz doğmadan önce anne karnındaki hareketlerini biliyosunuz?çok hareketli ve az hareketli olabiliyolar.ben şöyle bişey duydumda bebek Anne karnında nasılsa doğduktan sonrada öyle olurmuş.doğrumu bunu yaşadınızmı?
merhaba kızlar,
ben mastit oldum. berbat bir gece geçirdim. ateşim 40 dereceye çıktı. sağ göğsüm inanılmaz acıyor. eşim sabaha kadar soğuk kompres yaptı ateşim zor düştü. eşek sıpası akşam tuttturdu emmeyecem diye sağ göğsüm doldu. şimdi çokk ağrıyor. doktora gitmek istemiyorum. her tarafım ağrıyor dayak yemiş gibiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?