2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hhayttt catlasınlarkötükedihüso..sende ben gibi annelik içgüdün tvan yapmış bazen tanıyamıorum kendimi aşırı sahipleniorum yavrumu turkbayragi..ammaan herkes yerini bilsin..:1closedeyes:

benimki 14-15 saat uyuyor 2-3 saat arayla kalkıyor yaınız uyanık olduğu zaman hemen hemen 1-1.5 saat arayla emmek istiyor. ben bir iki kere uyandırdım yıktı ortalığı ne emzirebildim ne altını temizleyebildim çıldırdı resmen sonra pes ettim altı kirli bile olsa uyandırmıyorum rahatsız olunca zaten uyanıyor. korktum öfkesinden :1no2:

hhayttt catlasınlarkötükedihüso..sende ben gibi annelik içgüdün tvan yapmış bazen tanıyamıorum kendimi aşırı sahipleniorum yavrumu turkbayragi..ammaan herkes yerini bilsin..:1closedeyes:

aynen öyle :içelim:

kızlar oğlumun gözü kanlı daha doğrusu toplu iğne başı kadar bir yer kırmızı neden olur ki korktum şimdi:sinifsinif:

aynen öyle :içelim:

kızlar oğlumun gözü kanlı daha doğrusu toplu iğne başı kadar bir yer kırmızı neden olur ki korktum şimdi:sinifsinif:

elini falan değdirmiştir belki telaşlanma hemen bence; genişlerse damlası varsa damlatırsın (physiologica giffer diye bir damla var hem göz hem burun için serum benzeri birşeymiş damlası yoksa bunu alabilsin sterilize etmek içinmiş deneyebilirsin) ya da doktora götürürsün

slm kizlar bebislerde capaklanma sorunu olan varsa biz bugun doktora götürdük bunun icin ama hicbirsey vermedi sadece su ve etemiz bi bezle sil dedi. capaklanma 4 gün sürerse o zaman antibiyotik veriyorlarmis

inşaallah dediğin gibidir canım eli falan değmiştir takip edeyim bakalım.umarım geçer çabucak.

kızlar bebişleri omzunuza yaslarkenn saçlarınızın toplu olmasına dikkat edin saçlar çok rahtsız edio we benim kızımında gözüne saç telim girerek kızartmıştı 4 günde zor geçtibenneyaptımki

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12782257#post12782257
şu bizim tuvalet sorunu için topic açtım kızlaaar ben çok ciddi rahatsızım bu konudan ölüyorum tuwalette(((((((((((

öncelikle geçmiş olsun makatında kulak memesi gibi deri varsa hemoroid olmuşsundur .Büyük tuvaletini yaparkende kanama oluyorsa zorlanmadan dolayı kanar.Bol sıvı tüketmelisin ,baharatlı şeyler yeme,acılı şeylerde yeme,kuru yiyecekte yeme kabızlık yaptığından zorlandığından olur yediklerinde yakar ...Kayısı ye eczanelerde hemoroid için ilaçlar var 3-4 gün büyük tuvaletine çıkmayıp yaparken zorlanıyorsan ve kanama yapıyorsa hemoroidir.ben 2 hafta çıkamazdım bende hem aileden gelen hemde yediklerimden dolayı oluyor maalesef ama doğum sonrası çok rahatım nedense bide bağırsakların tembelliğinden oluyormuş..

slm kizlar bebislerde capaklanma sorunu olan varsa biz bugun doktora götürdük bunun icin ama hicbirsey vermedi sadece su ve etemiz bi bezle sil dedi. capaklanma 4 gün sürerse o zaman antibiyotik veriyorlarmis

bu çapaklanma dediğiniz ne boyutta arkadaşlar.daha önce bahsedenlerde oldu...bizimkinde de var ama benimki gibi normal insan gibi yani....normal değil mi?

hanımlar nurse harves kullanan var mı bunu bebeğe ne sıklıkla ne kadar veriyorsunuz ben damlayı değiştireyim diyorum bu gün de huysuzluk ederse belki işe yarar

merhaba bende haziran annesi olcam.size bir sorum olacaktı.bebekleriniz doğmadan önce anne karnındaki hareketlerini biliyosunuz?çok hareketli ve az hareketli olabiliyolar.ben şöyle bişey duydumda bebek Anne karnında nasılsa doğduktan sonrada öyle olurmuş.doğrumu bunu yaşadınızmı?

merhaba kızlar,
ben mastit oldum. berbat bir gece geçirdim. ateşim 40 dereceye çıktı. sağ göğsüm inanılmaz acıyor. eşim sabaha kadar soğuk kompres yaptı ateşim zor düştü. eşek sıpası akşam tuttturdu emmeyecem diye sağ göğsüm doldu. şimdi çokk ağrıyor. doktora gitmek istemiyorum. her tarafım ağrıyor dayak yemiş gibiyim.

ben kullanıyorum nurse harveys
1 tatlı kasıgı gunde en fazla 6 kez veriliyor ben bi ogleden sonra birde aksam olmak uzere 2 kez veriyorum
faydası varmı derseniz onceye gore daha az sancı cekiyor
tam bir tedavi yok ama rahatlattıgını dusunuyorum

hanımlar nurse harves kullanan var mı bunu bebeğe ne sıklıkla ne kadar veriyorsunuz ben damlayı değiştireyim diyorum bu gün de huysuzluk ederse belki işe yarar
ben de 1 tatlı kaşığı sabah,öğle akşam veriyordum pek etkisini göremedim..şimdi metsil kullanıyorum daha iyi gibi...
şahsen benimki öyle.hep gece 11 de hareketlenirdi gece uyutmazdu şimdi de aynı

çok geçmiş olsun canım çok zor Allah yardımcın olsun

bugune dek hep annem yanımdaydı sonrada kayınvalidemler geldiler
dunden beri oglusumla yalnızız dun cok guzel uyudu ama bugun sabah 6.30dan beri uyanık cok az uyudu arada bi kestiriyo gibi tam duzenli bi uyumadı
gunduzleri hep oyalayan biri vardı onumu istiyor bir sancısımı var anlamadım
40ımız cıktı ama daha yeni yeni tam gun bebisle oldugum icin nasıl yapacagımı bilemiyoruuuum
:sinifsinif:

bizimki gunduz pek bi sakindi gece 11 gibi baslardı hareketlenmeye
simdi nasıl dersen evet aksam o saatlerde cok daha aktif ama gunduz o kadarda sessiz sakin degilmis:) :) :)

boyle oldugunda dusa girip gogus bosaltılarak rahatlatılıyor diye duymustum
cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…