2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bildiğim kadarıyla göğüslerini mutlaka boşaltman gerekiyor çok şiş olunca bebkler almıyor zaten pompayla falan boşalt biraz sonra tekrar emzirmeyi dene olmazsa hepsini sağarsın ateşin düştüyse problem yok bildiğim kadarıyla

tam olarak değil gece 11-01 mesaisi sabit o saatlerde kıpırdıyordu şimdi de bakınıyor :)diğerleri değişti

ben de normalde metsil kullanıorum ama 4 gündür çektiğimiz gaz sancısıysa (kabızlık eşliğinde) ilacı değiştirmekte fayda var sanırım

Kızlar 1. ay aşıları sonrası bebekleriniz çok huysuzlandı mı? Ve ağrı kesici fitil verdiniz mi?
b,z dün olduk aşımızı sabah.gündüz uyudu sorunsuz.ama akşam 10 dan sabah 6 ya kadar ayaktaydık.ağladı sürekli.ondan mı olduki acaba?

emziren anneler hangi agrı kesici kullanıyosunuz ihtiyac oldugunda???
bebişe paranox fitil,bana parol yazdı doktor

slm annişler nasılsınız çok özledim sizi ne vr ne yk sizlerde bebişler napıyo

iyiyiz canım gözler kızarık,şiş geziyoruz uykusuzluktansempatiksalakcinni

Kızlar 1. ay aşıları sonrası bebekleriniz çok huysuzlandı mı? Ve ağrı kesici fitil verdiniz mi?

canım 1.ay aşısı bebeğeateş veya herhangi bi huzursuzluk yapmıyo. ama iğneden korktuğu ve canı acıdığı için huysuzlanabilir. biz çok rahat atlattık. 2. ay aşısı ateş yaparmış.

bu çapaklanma dediğiniz ne boyutta arkadaşlar.daha önce bahsedenlerde oldu...bizimkinde de var ama benimki gibi normal insan gibi yani....normal değil mi?

benım kızın ılk gun baya capak vardı hatta sabah kalktıgında gozu zor acıldı ama sonrasında azaldı bızımkısı gıbı oldu. Doktorda eger ılk gun oldugu gıbı 4 gun devam ederse o zaman antıbıyyotık verıyoruz deedı.

emziren anneler hangi agrı kesici kullanıyosunuz ihtiyac oldugunda???

canım ben dafalgan kullanıyorum hatta dogumdan sonra bı kutu kullandım doktorm verdı onu ıcebılırsın ben arada basım cok agrırsa ıcıyorum. Ama tr de var mı bu ılac bılmıyorum

Biz de bu sabah olduk ta aşımızı canım, çok huzursuz oğlum. Acaba versem mi fitil, hemen alıştırmak ta istemiyorum ama?

canım 1.ay aşısı bebeğeateş veya herhangi bi huzursuzluk yapmıyo. ama iğneden korktuğu ve canı acıdığı için huysuzlanabilir. biz çok rahat atlattık. 2. ay aşısı ateş yaparmış.

Sağol canım, ateşi yok zaten ama aşırı huzursuz. Belki de sadece korktuğu içindir

ya bişi sorcam bize yan komşumuz terrzi amca chicconun bebebk arabasoını hediye etti üstüne oto koltuğu almak istiyorum kendi,sininkine baktım 329tl çok para bi ana kucağı için acaba başka markalarınki olmazmı kiiiii_? monta edilmiyo üstüne oturtcam sadece

Biz de bu sabah olduk ta aşımızı canım, çok huzursuz oğlum. Acaba versem mi fitil, hemen alıştırmak ta istemiyorum ama?

bence verme canım.hemşire bize bu aşının yan etkisi yok bundan sonraki aşıda fitil verip gel dedi..herzamanki huzursuzluklarından biridir belki

geçmişe baktım da kızlar ben baby2go nun bebek arabasını aldım oto koltuklu kullanıyorum çok beğendim sürüü falan çok ii zorlamıyo rahat rahat gidiyo tavsiye ederim

kızlar ıkıncı ay asısı ıcın doktor bıze emla krem verdı asıya gelmmedeen 1 saat once bacaklarının ust kısmına surecegım daha dogrusu yapıskan seklınde yapıstıracagım. Sızde onu deneyebılırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…