- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.112
- 1.123
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.301
merhaba kızlar,
ben mastit oldum. berbat bir gece geçirdim. ateşim 40 dereceye çıktı. sağ göğsüm inanılmaz acıyor. eşim sabaha kadar soğuk kompres yaptı ateşim zor düştü. eşek sıpası akşam tuttturdu emmeyecem diye sağ göğsüm doldu. şimdi çokk ağrıyor. doktora gitmek istemiyorum. her tarafım ağrıyor dayak yemiş gibiyim.
merhaba bende haziran annesi olcam.size bir sorum olacaktı.bebekleriniz doğmadan önce anne karnındaki hareketlerini biliyosunuz?çok hareketli ve az hareketli olabiliyolar.ben şöyle bişey duydumda bebek Anne karnında nasılsa doğduktan sonrada öyle olurmuş.doğrumu bunu yaşadınızmı?
Ben de daha yeni bugün aldım da cnm, tek seferde kaç damla veriyorsun ve faydasını gördün mü acaba?
benim bebek çok gazlı oldugu için doktor gunde 4 kere 8 damla vermemi söyledi.. ama benimki sanırım fazla .. her zmn kullanmıyorum ama rahatlatıyor bebegı daha rahat uyuyor sanki.ilk başlarda 3 saat ağlıyordu akşamları şimdi maşallah baya azalttı.. ben genelde nurse harveys kullanıyorum karışık yani kafama göre
Anladım cnm çok sağol
kızlar beim kız 1 buçuk saatte bir acıkıyo.maksimum 2 saat uyuyo ve çıldırmış gibi uyanıyo.çok acıkmış oluyo.sizinkiler kaç saatte bir emiyo...bi de gündüz kaç saat uyuyorlar.benimki gündüz uyuyo epey uyandırayım gece uyusun diyorum..uyandırıncada huzursuz oluyo hep...ağlıyo o zaman da
Walla canım yat kalk gündüzleri uyuduğuna dua et bence, zira uyusa da uyumasa da hiç farketmiyor gece uykusu benimkinin. Bazen hem gündüz hem gece uyanık, bazen gündüzleri uyuyor. Benim oğlanın gündüz uykuları maksimum iki saattir, geceleri ise en fazla 1 saat, çoğu zaman yarım saat 20 dakika arası:sinifsinif:
benimki de emziği tutmaya başladı annem eliyle bastırmayı öğretmiş nasıl becerdiyse sempatiksalakcinni kolay kolay düşürmüyor şimdi inanamadım ne varsa annelerde varmış tecrübe konuştu bu sefer kaydirigubbakcemile2
Helal olsun annene canım walla, bi de bizlerin evine uğrasayerimseniben
bu çapaklanma dediğiniz ne boyutta arkadaşlar.daha önce bahsedenlerde oldu...bizimkinde de var ama benimki gibi normal insan gibi yani....normal değil mi?
Yok canım kirpikleri de dahil tüm gözde çapaklanma oluyor
merhaba bende haziran annesi olcam.size bir sorum olacaktı.bebekleriniz doğmadan önce anne karnındaki hareketlerini biliyosunuz?çok hareketli ve az hareketli olabiliyolar.ben şöyle bişey duydumda bebek Anne karnında nasılsa doğduktan sonrada öyle olurmuş.doğrumu bunu yaşadınızmı?
Benim bebek te geceleri hareketliydi anne karnında, şimdi hiç belli olmuyo gündüz de hareketli canım. Onapek inanma, hamileyken sen hareket ettiğin sürece bebek sallandığından uyuyor, sen yattığın zamanlar da uyanıyor
emziren anneler hangi agrı kesici kullanıyosunuz ihtiyac oldugunda???
b,z dün olduk aşımızı sabah.gündüz uyudu sorunsuz.ama akşam 10 dan sabah 6 ya kadar ayaktaydık.ağladı sürekli.ondan mı olduki acaba?Kızlar 1. ay aşıları sonrası bebekleriniz çok huysuzlandı mı? Ve ağrı kesici fitil verdiniz mi?
bebişe paranox fitil,bana parol yazdı doktoremziren anneler hangi agrı kesici kullanıyosunuz ihtiyac oldugunda???
slm annişler nasılsınız çok özledim sizi ne vr ne yk sizlerde bebişler napıyo
minoset, doğumdan sonra da doktor onu yazmış hamileyken de kullanmıştım zaten, hamileyken kullandığım ilaçları kullanıyorum ihtiyacım olduğunda
Kızlar 1. ay aşıları sonrası bebekleriniz çok huysuzlandı mı? Ve ağrı kesici fitil verdiniz mi?
bu çapaklanma dediğiniz ne boyutta arkadaşlar.daha önce bahsedenlerde oldu...bizimkinde de var ama benimki gibi normal insan gibi yani....normal değil mi?
b,z dün olduk aşımızı sabah.gündüz uyudu sorunsuz.ama akşam 10 dan sabah 6 ya kadar ayaktaydık.ağladı sürekli.ondan mı olduki acaba?
bebişe paranox fitil,bana parol yazdı doktor
iyiyiz canım gözler kızarık,şiş geziyoruz uykusuzluktansempatiksalakcinni
canım 1.ay aşısı bebeğeateş veya herhangi bi huzursuzluk yapmıyo. ama iğneden korktuğu ve canı acıdığı için huysuzlanabilir. biz çok rahat atlattık. 2. ay aşısı ateş yaparmış.
Biz de bu sabah olduk ta aşımızı canım, çok huzursuz oğlum. Acaba versem mi fitil, hemen alıştırmak ta istemiyorum ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?