- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.321
ya bişi sorcam bize yan komşumuz terrzi amca chicconun bebebk arabasoını hediye etti üstüne oto koltuğu almak istiyorum kendi,sininkine baktım 329tl çok para bi ana kucağı için acaba başka markalarınki olmazmı kiiiii_? monta edilmiyo üstüne oturtcam sadece
kızlar ıkıncı ay asısı ıcın doktor bıze emla krem verdı asıya gelmmedeen 1 saat once bacaklarının ust kısmına surecegım daha dogrusu yapıskan seklınde yapıstıracagım. Sızde onu deneyebılırsınız[/QUOT
allah allah ben onu lazer epilasyona giderken kullanıyordum.acıyı hafifletiyo
çok pahalı hiç gerek yok.neticede hepsi bir kmerle arabaya bağlanıyo...bizim bebek malzemelerini aldığımız mağaza tanıdık o demişti pusette neyse paraya kıy ama otokoltukta gerek yok demişti
evet canlar 2. ay aşısı biraz ağır karma aşı olduğu için ateş ve huzursuzluk oluyo ağrı kesici ve fitil ile geçirririz ben gitmeden önce ağrı kesici şurup vericem sonra da fitil böylece hafif alatır yiğenlerden biliyorum
pardon yaa her sor4uyu bebek üzerine alıyorum artıkbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile bana da minoset vermişti doktorum cnm
hepsi uyarmı acaba bilgin war mı? bide elimde patlamasın netten sipariş etcem ama olmazsa die düşünüyorum
evden çıkabiliyorsan bir mağazada deneme yapar internetten alırsın ama evden çıkabilseydin zaten netten sipariş vermezdin sanırım. ya bir şey soracağım (gülmeyin ama) bu bebek arabalarının içine neden araç koltoğu koyma gereği duyuyorsunuz içleri çok mu rahatsız görünüyor benim bebek arabamın içi gayet güzel sank şu ara soğuktan korktuğum için bebek çantasıyla yerleştiriyorum yazın içine yatıracağım alt değiştirme bezlerinden biriyle
cano cok pahalı yaw ne gerek oto koltugunu ne kadar kullancan..ben uygunlarından aldım bi tane hemde cok uygun..hepsi uyarmı acaba bilgin war mı? bide elimde patlamasın netten sipariş etcem ama olmazsa die düşünüyorum
Canım bebe o koltukta uyuduğunda vardığın yerde rahatlıkla koltukla beraber çıkarırsın uyandırmadan
geçmiş olsun bebekler çok sık boğuluyor mama olunca epey zorlanmış demek ki
kızlar bebşleriniz kaç dk. emiyor bir göğsü. benimki 10 dk. olunca bırakıyor.
benimkisi 5 dk tek göğsümü emip bırakıyor ama hiç nefes almadan emiyor aralıksız
2 3 saat dayanıyor
biraz önce 10 dk emdi o kadar sadece bir kere 15 dk bulduk
sizce azmı 58 günlük sanırım 6 kg olduk haftaya paztesi kontrolümüz var
bizim bebektede öapaklanma var göz doktoruna muayeneye gitmek gerekiyormu göz kayması filan avrmı diye
8 hftalık iznim bitti 20 günlük hastalık raporu aldım
bizim bebek emziğini artık kendisi çıkarıp tekrar alabiliyor elinin tersiyle vuruyor ağzına alıyor
benide 45 günlükken tam anlamıyla tanıdı
artık konuşuyoruz hııı kah agu filan diyor
bencede maşallah 6 kilo çok iyi
benim bebeğim 1 ayda 1150 kg almış azmı acaba??
canım gazı olunca emmek istiyor bizimkisi ama eliyle var gücüyle itiyor anlıyorum gaz oluştuğunu hemen emzik verip omzuma alıyorum hemen susuyor gazı varken emmek isteyip ağlayınca daha öok gaz oluşurmuş istersen sende o zaman dene emziği belki alır ağlamaya başlayınca
yada uyurken
seninkide güzel kilo almış maşallah
bizim bebekte 3800 doğdu sarılık ve idrar yolalrı enfeksiyonu 3400 e düşürdü doktorlar çok buldu 1 aylıkken 4 900 e çıktı
şimdide evde dijitalde bir kendim bir de onunla tartılıp aradaki farktan buluyoruz
5 dk yetiyor demekki bizim sıpaya
sımpson daki megi mi??????kaydirigubbakcemile3kısss öznurrr naniknanik
kızlarrrrr 40 cıkanlar cıkmak üzere olanlar bi daha hamile kalmak istemeyenlerrrrrr :))) nası korunacaksınız????????
bugün cok mutluyum.Kaynana beni şikayet etmiş ogluna cocuga baktırmıyo die bi kac gün önce eşimle kavga etmiştim.dün gece kaynana tarafı hayırlı olsun die geldi bebek için, herkesin içinde cocugu verdim kucagına anne bi altını alıver die temizdi aslında biliyorum alamaz.bozmadı alalım kızım dedi dolastırıyo evin içinde bebek aglıo 2 kere daha dedim altını alıver die en sonunda ben alt alamam sen bak nesi varsa dedi kucagıma veriverdi.eşimde duydu bu da sana kapak olsın dedimmmmm kahkaha attım benimki kıpkırmızı oldu amacı ara bozmak dedim cocuk bakmak deil :)))
Emzirme bileziği diye bişey duymuş muydunuz?
Ben yeni öğrendim de...
Fotoğrafını koymaya çalışıyorum ama olmuyo...
benimki arsızlıkta sınır tanımıyor demekki buradan onu çıkarıyorum açsada uynayacaksada on dakika kesin uyuya kalırsa 15i de buluyor. emir buyük yerden kendi ağzından çıkarmazsa benim bıraktırmama kızıyor fahri kaynanam (annem olur da kendisi) delikafadulden
ben geldimopuyorumnanaktanhepinize selamlar.ne var ne yok herkes iyidir umuyorum.
bizzz iyiyiz minik delikanlım uyuyor şimdi.artık bana sesli sesli gülüyor ısırıcam yanaklarını o olacak aşkım benim odelikafadulden.hala buğuzlu bir bebek ama neyapalım çekeceğiz başka çaresi yok.
EBRUCUM isyanlardamısın tatlım ne oldu sana???
kızlar benim adetinm hala kesilmedi bu gün 8 gün oluyor ama hala geliyor aranızda böyle olan varmı?????
merhaba bende haziran annesi olcam.size bir sorum olacaktı.bebekleriniz doğmadan önce anne karnındaki hareketlerini biliyosunuz?çok hareketli ve az hareketli olabiliyolar.ben şöyle bişey duydumda bebek Anne karnında nasılsa doğduktan sonrada öyle olurmuş.doğrumu bunu yaşadınızmı?
merhaba kızlar,
ben mastit oldum. berbat bir gece geçirdim. ateşim 40 dereceye çıktı. sağ göğsüm inanılmaz acıyor. eşim sabaha kadar soğuk kompres yaptı ateşim zor düştü. eşek sıpası akşam tuttturdu emmeyecem diye sağ göğsüm doldu. şimdi çokk ağrıyor. doktora gitmek istemiyorum. her tarafım ağrıyor dayak yemiş gibiyim.
emziren anneler hangi agrı kesici kullanıyosunuz ihtiyac oldugunda???
ya bişi sorcam bize yan komşumuz terrzi amca chicconun bebebk arabasoını hediye etti üstüne oto koltuğu almak istiyorum kendi,sininkine baktım 329tl çok para bi ana kucağı için acaba başka markalarınki olmazmı kiiiii_? monta edilmiyo üstüne oturtcam sadece
evden çıkabiliyorsan bir mağazada deneme yapar internetten alırsın ama evden çıkabilseydin zaten netten sipariş vermezdin sanırım. ya bir şey soracağım (gülmeyin ama) bu bebek arabalarının içine neden araç koltoğu koyma gereği duyuyorsunuz içleri çok mu rahatsız görünüyor benim bebek arabamın içi gayet güzel sank şu ara soğuktan korktuğum için bebek çantasıyla yerleştiriyorum yazın içine yatıracağım alt değiştirme bezlerinden biriyle
iyi akşamlar canlarım nasılsınız...
ben çok yorgunum bugün komşularım geldi bebişimi görmeye Allah'dan ablam geldi sağolsun minik kuşumla o ilgilendi bende misaferlerle ilgilendim çok yoruldum
oğlum dünden beri de çok huysuz yeni bi mama denedik oda gaz ve kabız yaptı yavrumu bi damla zeytinyağı ile hallettik kabızlık sorunumuzu gazı ise bugünde devam etti eski mamamıza geri döndük tabii dün eşim nöbetciydi bugün geldi oğlunu çok özlemiş mamasını ben yediriyim dedi neyse yedirdi tam bitmeye yakın (nedenini bilmiyorum) birden öyle bi fışkırttıki mamayı geri mosmor oldu bi an eşim biberonu fırlattı elinden boş bakıyo dedi aldım ben kucağıma sarstım nefes alıyordu tabii eşim çok korktu bende ama sakin olmak zorundayım eşimide sakinleştirdim soğukkanlı bi şekilde bişey yok babası bak iyi korkma bebekler kusar arada bi endişelenme dedim ömrümden ömür gitti tabii neyseki bi problem yok şimdi uyuyor meleğim babası her 5 dk da bir kontrol ediyo
sizlere bi bakıyım dedim ama halim yok oğluşum uyurken bende yatıyım hepinizi çok öpüyorum size ve meleklerinize huzurlu geceler güzel uykular dilerimopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?