- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.341
benimki 11 gün oldu hala devamakannehirkızlar benim adetinm hala kesilmedi bu gün 8 gün oluyor ama hala geliyor aranızda böyle olan varmı?????
ben kullanıyorum doktorum günde 3 kere 1 tatlı kaşığı ver demişti ben bazen 2 bazen bir defa veriyorum.hanımlar nurse harves kullanan var mı bunu bebeğe ne sıklıkla ne kadar veriyorsunuz ben damlayı değiştireyim diyorum bu gün de huysuzluk ederse belki işe yarar
minoset ebrum.emziren anneler hangi agrı kesici kullanıyosunuz ihtiyac oldugunda???
ya bişi sorcam bize yan komşumuz terrzi amca chicconun bebebk arabasoını hediye etti üstüne oto koltuğu almak istiyorum kendi,sininkine baktım 329tl çok para bi ana kucağı için acaba başka markalarınki olmazmı kiiiii_? monta edilmiyo üstüne oturtcam sadece
kızlar bu gün çok korktum.bebeğim boğuluyodu nerdeyse.mutfaktaydım bebeğimden tuhaf sesler geldi.direk uçtum yatak odasına,bi baktım kafasını yukarı kaldırmış bi de kusmuş boğazında kalmış. nefes alamıyodu.hemen yan çevirdim de öyle nefes aldı.o kadar korktum ki.kalbimin boğazımda attığını hissettim.bi de az önce evi süpürüyodum. ya o zaman olsaydı.off off zaten çok pimpirik biriyim şimdi iyice kafayı yerim.bi de grip oldum ne yapıcam bilmiyorum ona bulaşmaması içinmafoldumben
iyi sabahlar kızlar...şu saat oldu biz daha uyumadık.gözlerim uykusuzluktan ve sinirden ağlamaktan kan çanağı.şu an dizimde sallıyorum.ne yatıysam uyumadı.ağlamaktan yıktı ortalığı sabaha kadar.yoruldu şimdi.gece 12 den beri memede.sızım sızım sızlıyo...sadece memede susuyo ben de vermek istemiyorum yara oldu emzik niyetine kullanıyo.ama yine o galip geliyo.sinirlerim boşaldı.hüngür hüngür ağladım ben de.ne zaman bitecek bu gaz.neymiş bu böyle yaa...
Nasıl babaanneymiş öyle yaa, insan torununun altını değiştiremez mi:umursamaz:
Canım ben spiral taktırmayı düşünüyorum. İlk oğlumdan sonra taktırdım ve 7 sene boyunca onunla korundum. Çok ama çok rahattım, hiçbir yan etkisini görmedim.
sezeryanda 6 ay önerilmiyomus spiral(((( persembe dr kontrolüm var 3 aylık iğneleri soracagım dr arkadasım süt de arttırıyo iğneler diyo
benim doktorum 3 ay sonra gel takalım demişti ki ben de sezeryanım.
kızlar aranızda sab sımplex damla kullanan ar mı gaz için?
Bir kaç eczaneye sorduk o ilacı biz bulamadık. Eczacılar kaçak bir ilaç olduğunu söylediler. Kolay bulamazsınız, dikkat edin sahtesi de çok piyasa da dediler.
ne olduğunu bilmiyorum.Emzirme bileziği diye bişey duymuş muydunuz?
Ben yeni öğrendim de...
Fotoğrafını koymaya çalışıyorum ama olmuyo...
merhaba bende haziran annesi olcam.size bir sorum olacaktı.bebekleriniz doğmadan önce anne karnındaki hareketlerini biliyosunuz?çok hareketli ve az hareketli olabiliyolar.ben şöyle bişey duydumda bebek Anne karnında nasılsa doğduktan sonrada öyle olurmuş.doğrumu bunu yaşadınızmı?
Kendi kızım için diyebilirim ki öyle, çok hareketliydi. Şu anda da öyle.
merhaba kızlar,
ben mastit oldum. berbat bir gece geçirdim. ateşim 40 dereceye çıktı. sağ göğsüm inanılmaz acıyor. eşim sabaha kadar soğuk kompres yaptı ateşim zor düştü. eşek sıpası akşam tuttturdu emmeyecem diye sağ göğsüm doldu. şimdi çokk ağrıyor. doktora gitmek istemiyorum. her tarafım ağrıyor dayak yemiş gibiyim.
Çok geçmiş olsun canım.
cano cok gecmiş olsun dikkat et benimkide biberonu yiyecek sanki öyle bi çekiyoki bi kaç defa genzine kactı bu yuzden bilirsin hemen iki kaş arasını yukarı dogru sıvazla ve gaz cıkarır pozisyonda ters tut..iyi akşamlar canlarım nasılsınız...
ben çok yorgunum bugün komşularım geldi bebişimi görmeye Allah'dan ablam geldi sağolsun minik kuşumla o ilgilendi bende misaferlerle ilgilendim çok yoruldum
oğlum dünden beri de çok huysuz yeni bi mama denedik oda gaz ve kabız yaptı yavrumu bi damla zeytinyağı ile hallettik kabızlık sorunumuzu gazı ise bugünde devam etti eski mamamıza geri döndük tabii dün eşim nöbetciydi bugün geldi oğlunu çok özlemiş mamasını ben yediriyim dedi neyse yedirdi tam bitmeye yakın (nedenini bilmiyorum) birden öyle bi fışkırttıki mamayı geri mosmor oldu bi an eşim biberonu fırlattı elinden boş bakıyo dedi aldım ben kucağıma sarstım nefes alıyordu tabii eşim çok korktu bende ama sakin olmak zorundayım eşimide sakinleştirdim soğukkanlı bi şekilde bişey yok babası bak iyi korkma bebekler kusar arada bi endişelenme dedim ömrümden ömür gitti tabii neyseki bi problem yok şimdi uyuyor meleğim babası her 5 dk da bir kontrol ediyo
sizlere bi bakıyım dedim ama halim yok oğluşum uyurken bende yatıyım hepinizi çok öpüyorum size ve meleklerinize huzurlu geceler güzel uykular dilerimopuyorumnanaktan
ay napim ya benzio ama cork cork :ecrin_bebek:
bu arada face de resimlerinize baktim kiscenle masallah ikinizede.bu arada acaip kiskandim kisimmmmmm acaip zayifl gorunuyorsun.nedir bunu
zaten hiç hamile gibi durmuyodum yaw sinir olmuştum küçüğcük bi göbüşüm vardı o yuzden zor olmadı yani..zaten 2.750 dogdu yagmur..niye sen cok mu kilo aldın şeker du bende bakiim sanaolumunekankayizsmile
ayy nolur dikkat edin kızlar benim en korktugum şeyy..basının altına hafif bi yükselti verin en azından bogulmayı önler..gecmiş olsun..grip sütle bulaşmıyo ama ellerini sürekli yıka ona temas etmeden önce naapcenkızlar bu gün çok korktum.bebeğim boğuluyodu nerdeyse.mutfaktaydım bebeğimden tuhaf sesler geldi.direk uçtum yatak odasına,bi baktım kafasını yukarı kaldırmış bi de kusmuş boğazında kalmış. nefes alamıyodu.hemen yan çevirdim de öyle nefes aldı.o kadar korktum ki.kalbimin boğazımda attığını hissettim.bi de az önce evi süpürüyodum. ya o zaman olsaydı.off off zaten çok pimpirik biriyim şimdi iyice kafayı yerim.bi de grip oldum ne yapıcam bilmiyorum ona bulaşmaması içinmafoldumben
gunaydın kızlar,
oglum 2 gecedir uyumuyor.hapsiriyor ve emdikden sonra bi miktar kusuyor.geceleri sanki gazi varmis gibi kivraniyor ama aglamiyor.ne oldugunu anlamadim.emzigini agzindan atiyor.gogsumun ustunde yatirdigimda uyuyor ama ana kucagina koydudumda uyaniyor.gazi mi var baska derdi mi var anlamiyorum.hala gozlerini kocaman acmis ana kucaginda eller kollar kipir kipir.
bi fikri olan var mi kizlar?
öznur bence burnu tıkalıdır kontrol ettinmi??tıkalı burunlada emzigide kabul etmez zor da emer..üşüttü galiba ayaklarını sıcacık tut..hastaysa sana daha cok ihtiyac duyar kokuna..:teselli:
gunaydın kızlar,
oglum 2 gecedir uyumuyor.hapsiriyor ve emdikden sonra bi miktar kusuyor.geceleri sanki gazi varmis gibi kivraniyor ama aglamiyor.ne oldugunu anlamadim.emzigini agzindan atiyor.gogsumun ustunde yatirdigimda uyuyor ama ana kucagina koydudumda uyaniyor.gazi mi var baska derdi mi var anlamiyorum.hala gozlerini kocaman acmis ana kucaginda eller kollar kipir kipir.
bi fikri olan var mi kizlar?
cano cok gecmiş olsun dikkat et benimkide biberonu yiyecek sanki öyle bi çekiyoki bi kaç defa genzine kactı bu yuzden bilirsin hemen iki kaş arasını yukarı dogru sıvazla ve gaz cıkarır pozisyonda ters tut..
ay napim ya benzio ama cork cork :ecrin_bebek:
bu arada face de resimlerinize baktim kiscenle masallah ikinizede.bu arada acaip kiskandim kisimmmmmm acaip zayifl gorunuyorsun.nedir bunu
zaten hiç hamile gibi durmuyodum yaw sinir olmuştum küçüğcük bi göbüşüm vardı o yuzden zor olmadı yani..zaten 2.750 dogdu yagmur..niye sen cok mu kilo aldın şeker du bende bakiim sanaolumunekankayizsmile
ayy nolur dikkat edin kızlar benim en korktugum şeyy..basının altına hafif bi yükselti verin en azından bogulmayı önler..gecmiş olsun..grip sütle bulaşmıyo ama ellerini sürekli yıka ona temas etmeden önce naapcen
öznur bence burnu tıkalıdır kontrol ettinmi??tıkalı burunlada emzigide kabul etmez zor da emer..üşüttü galiba ayaklarını sıcacık tut..hastaysa sana daha cok ihtiyac duyar kokuna..:teselli:
ben 25 kilo aldim canim.
yok canim ya burnu tikali degil.klima yi da actim.ayaklari falanda sicak.simdide emzik ario.
cano sabah akşam 8-9 yudum içiriorum biberonla..benmki humana nın rezenesi..cok sıkıştıgımda kullanıorum kendi kendine cıkarsın gazını diye bekliorum cok sancılanırsa içiriorum..Günaydın kızlar bizimkinin de en büyük sorunu gaz
kekik suyu kullananlar ölçüsü nedir ve günde ne kadar veriyosunuz
sabah bi minoset aldım şimdi de emzrmem lazım..inşallah bi saorun olmaz dimi
ALLAH kabul etsin cano..maşallah yaww ben ne teyze ne hala oldum..ilk defa anne oldum..boshayallersmileMerhabalar herkese...
Dün bebikimin mevlüdü okundu...
Allah'a şükür bunu da atlattık...
Yarın doktor kontrolümüz var...
Ve 1. aşımızı olacağız inşallah...
Abimin hanımı da pazartesi günü doğurdu... 6 kez teyze olmuştum,3.kez hala oldum...
:asigim:
Merhabalar herkese...
Abimin hanımı da pazartesi günü doğurdu... 6 kez teyze olmuştum,3.kez hala oldum...
OK bidenem..biraz önce eczaneyi aradım minoset parol öneriyo zaten..yagmur kucaga cok alıştı omuzlarım kollarım tutmuyo artık-tatlicadiarzu-..bu yuzden içtim..ama anası ondan daha inatcı 3.aydan sonra görüşecez el mi yaman bey mi??şimdilik anasının kollarına ihtiyacı var neyse ..ama kucaktan kucaga da yok artıkcanım ben parol kullanıyorum bütün emzikli arkdaşlarım drların önerdiğini söledi .benim saskın drum majezik verdi ilk doğduğunda korkma bi şey olmaz ama parolu tercih et derim bu arada kardeşimde dr kesinlikle parol diyo
saol canım ben rezene denemedim oda ii geliyomucano sabah akşam 8-9 yudum içiriorum biberonla..benmki humana nın rezenesi..cok sıkıştıgımda kullanıorum kendi kendine cıkarsın gazını diye bekliorum cok sancılanırsa içiriorum..
Allah kabul etsin mevlidinizi bende 40 ı çıkınca okutucamMerhabalar herkese...
ah kurban olurum yavruma..hayatım sen sadece emziriosun dimi mama kullanmıosun??bence sende humana nın rezenesini muhakkak iç..bebeginede humana nın kimyon ve rezene karışık cayı var bunu içir bi dene ya ben cok rahatladım anaam üzüldüm kuzucuguna ..eczaneden al ve dene..saol canım ben rezene denemedim oda ii geliyomu
ya bizimkinin reflüsü var sanırım Ebrucum yaaa emiyo gazı çıkaramıyo sonra öğürüyo hepsini olduğu gibi çıkarıyor..Napıcamı bilmiyorum o anda boğulucak gibi oluyo nefesini çeviremiyor...
Allah kabul etsin mevlidinizi bende 40 ı çıkınca okutucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?