2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar biz nezaman kilo vermeye başlıycağız ya gerçi şuanda kaç kilo olduğumu bilmiyorum ama 83 kilo ile doğum yaptım bide hamilelliğim sorunlu oluğu için çok fazla kortizon ve serum yedim bunları vucüdümdan nasıl atıcam bi bilgisi olan varsa bana özelden msj atabilrmi burdan bazen geçmişe bakamıyorumda sizlerin kilosu nasıl

kızlar benim adetinm hala kesilmedi bu gün 8 gün oluyor ama hala geliyor aranızda böyle olan varmı?????
benimki 11 gün oldu hala devamakannehir
hanımlar nurse harves kullanan var mı bunu bebeğe ne sıklıkla ne kadar veriyorsunuz ben damlayı değiştireyim diyorum bu gün de huysuzluk ederse belki işe yarar
ben kullanıyorum doktorum günde 3 kere 1 tatlı kaşığı ver demişti ben bazen 2 bazen bir defa veriyorum.
emziren anneler hangi agrı kesici kullanıyosunuz ihtiyac oldugunda???
minoset ebrum.

canımcım bizim arabada chicco ama chicco nun oto koltuğu tüm arabalarına uyumlu değil onada bir bak istersen.çok para yaa sen bilirsin tabide ben pierre cardin aldım ayrı kullanıyorum ama.

canim benim Allah korumus melegini.cok cok gecmis olsun.

oglusum gozlerini kocaman kocaman acmis ana kucaginda saga sola bakiniyor.hic uykusu yok.bende onunla beraber oturuyorum.opuyorumnanaktan oyyy askimin huyu suyu degisti.

Canım ben de senin gibi çok zor geceler geçiriyorum öyle, ağlaya ağlaya tükeniyorum.
Göğüslerimde hep yara, kızım da çok huzursuz ve sancılı zamanlar geçiriyor. Öncelikle 4-5 farklı emzik aldım. Hepsini deniyorum, birini biraz tutarsa, 5 dk sustu diye avunuyorum, bana teselli oluyor. Fakat okuduklarımdan anladığım gazını yanlış çıkarmaya çalışıyormuşuz. Masajla, banyo ile, gaz ilacı ile gaz çıkartmaya odaklandık.

gunaydın kızlar,
oglum 2 gecedir uyumuyor.hapsiriyor ve emdikden sonra bi miktar kusuyor.geceleri sanki gazi varmis gibi kivraniyor ama aglamiyor.ne oldugunu anlamadim.emzigini agzindan atiyor.gogsumun ustunde yatirdigimda uyuyor ama ana kucagina koydudumda uyaniyor.gazi mi var baska derdi mi var anlamiyorum.hala gozlerini kocaman acmis ana kucaginda eller kollar kipir kipir.
bi fikri olan var mi kizlar?

cano cok gecmiş olsun dikkat et benimkide biberonu yiyecek sanki öyle bi çekiyoki bi kaç defa genzine kactı bu yuzden bilirsin hemen iki kaş arasını yukarı dogru sıvazla ve gaz cıkarır pozisyonda ters tut..

aynen benimki de öyle. yatağında uyanık durmuyor. ağlıyor ıkınıyor. illa ki kucak olacak

Günaydın kızlar bizimkinin de en büyük sorunu gaz
kekik suyu kullananlar ölçüsü nedir ve günde ne kadar veriyosunuz

Günaydın kızlar bizimkinin de en büyük sorunu gaz
kekik suyu kullananlar ölçüsü nedir ve günde ne kadar veriyosunuz
cano sabah akşam 8-9 yudum içiriorum biberonla..benmki humana nın rezenesi..cok sıkıştıgımda kullanıorum kendi kendine cıkarsın gazını diye bekliorum cok sancılanırsa içiriorum..

Merhabalar herkese...

Dün bebikimin mevlüdü okundu...
Allah'a şükür bunu da atlattık...

Yarın doktor kontrolümüz var...
Ve 1. aşımızı olacağız inşallah...

Abimin hanımı da pazartesi günü doğurdu... 6 kez teyze olmuştum,3.kez hala oldum...

:asigim:

sabah bi minoset aldım şimdi de emzrmem lazım..inşallah bi saorun olmaz dimi

canım ben parol kullanıyorum bütün emzikli arkdaşlarım drların önerdiğini söledi .benim saskın drum majezik verdi ilk doğduğunda korkma bi şey olmaz ama parolu tercih et derim bu arada kardeşimde dr kesinlikle parol diyo

ALLAH kabul etsin cano..maşallah yaww ben ne teyze ne hala oldum..ilk defa anne oldum..boshayallersmile

canım Allah kabul etsin büyüyor artık miniklerimiz 1 aylık olduk bile.aslında bazen hep böle bebek kalsın istiyorum .. hep benim yanımda olsun minik farem die :)

OK bidenem..biraz önce eczaneyi aradım minoset parol öneriyo zaten..yagmur kucaga cok alıştı omuzlarım kollarım tutmuyo artık-tatlicadiarzu-..bu yuzden içtim..ama anası ondan daha inatcı 3.aydan sonra görüşecez el mi yaman bey mi??şimdilik anasının kollarına ihtiyacı var neyse ..ama kucaktan kucaga da yok artıklmaz:

cano sabah akşam 8-9 yudum içiriorum biberonla..benmki humana nın rezenesi..cok sıkıştıgımda kullanıorum kendi kendine cıkarsın gazını diye bekliorum cok sancılanırsa içiriorum..
saol canım ben rezene denemedim oda ii geliyomu
ya bizimkinin reflüsü var sanırım Ebrucum yaaa emiyo gazı çıkaramıyo sonra öğürüyo hepsini olduğu gibi çıkarıyor..Napıcamı bilmiyorum o anda boğulucak gibi oluyo nefesini çeviremiyor...

Allah kabul etsin mevlidinizi bende 40 ı çıkınca okutucam

ah kurban olurum yavruma..hayatım sen sadece emziriosun dimi mama kullanmıosun??bence sende humana nın rezenesini muhakkak iç..bebeginede humana nın kimyon ve rezene karışık cayı var bunu içir bi dene ya ben cok rahatladım anaam üzüldüm kuzucuguna ..eczaneden al ve dene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…