- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.361
canım Allah kabul etsinbüyüyor artık miniklerimiz 1 aylık olduk bile.aslında bazen hep böle bebek kalsın istiyorum .. hep benim yanımda olsun minik farem die :)
ALLAH kabul etsin cano..maşallah yaww ben ne teyze ne hala oldum..ilk defa anne oldum..boshayallersmile
Allah kabul etsin mevlidinizi bende 40 ı çıkınca okutucam
Merhabalar herkese...
Dün bebikimin mevlüdü okundu...
Allah'a şükür bunu da atlattık...
Yarın doktor kontrolümüz var...
Ve 1. aşımızı olacağız inşallah...
Abimin hanımı da pazartesi günü doğurdu... 6 kez teyze olmuştum,3.kez hala oldum...
:asigim:
Benimde kusunca moralim çok bozuluyo...ama Allahtan ağlamıyo kusunca...Evet canım sadece emziriyorum..humana stil tee içiyorum zaten bende bebişime de rezene kimyon çayını alıyım bari...milupa alcaktım ama bu iyi diyosan bunu alsırıyım annemeeeah kurban olurum yavruma..hayatım sen sadece emziriosun dimi mama kullanmıosun??bence sende humana nın rezenesini muhakkak iç..bebeginede humana nın kimyon ve rezene karışık cayı var bunu içir bi dene ya ben cok rahatladım anaam üzüldüm kuzucuguna ..eczaneden al ve dene..
bende çoook özledim kafama estiği gibi davranıp gezip tozmayı oraya buraya gitmeyiiiibi rüzgar esince sacların dalda dalga dalgalanır yaa görünenden derin yamaçların sonra sonra algılanır yaa..ne kadar güzel büyülü bi kokun var sen görmeden bi yel eser senden nası bi ses tonun var ne söylesen masal gelir la fontain deeeenn...SAMSUN sahillerini şöyle bi turlamak istiorum canlar hafif bi rüzgar eşliginde arabayla ..bi de pamuk şeker isterim..vallahi sahil boyunca koşmak istiorum şu aaaaaaannnnndelikafadulden...cook özlediimm cook..
yok ya ne ewii ne çıkması dükkan war benim başımda bi bela adım atamıyorum hiç biyere beşiktaştada yok zaten öyle bi mağazaevden çıkabiliyorsan bir mağazada deneme yapar internetten alırsın ama evden çıkabilseydin zaten netten sipariş vermezdin sanırım. ya bir şey soracağım (gülmeyin ama) bu bebek arabalarının içine neden araç koltoğu koyma gereği duyuyorsunuz içleri çok mu rahatsız görünüyor benim bebek arabamın içi gayet güzel sank şu ara soğuktan korktuğum için bebek çantasıyla yerleştiriyorum yazın içine yatıracağım alt değiştirme bezlerinden biriyle
69liralıklardan mı aldın bende baktım ama ya olmazsa diiorum offya alıp başımıu gitmek istiyorum yeter yaa dükkanı almak isteyen adamlardan seste çıkmadıcano cok pahalı yaw ne gerek oto koltugunu ne kadar kullancan..ben uygunlarından aldım bi tane hemde cok uygun..
ikitellide nerde kız? zaten oralara hayatta ulaşamam ama yinede sen söle bakemchicconun ana kucagi ikitellide acaip ucuz.solim.
biz hem arabaya koymak hem icinde yatirmak icin tercih ediyoruz canim
kilo kontrol topicine gir de bak ne haldeyiz hepimiz oaraya yazıoz 2010mart anelerinin kilo kontrolü die ben 74tüm şimdi 63üm we 1gr aşağı inemiorum63,8lerdeyim hatta kilo aldım sanırımya kızlar biz nezaman kilo vermeye başlıycağız ya gerçi şuanda kaç kilo olduğumu bilmiyorum ama 83 kilo ile doğum yaptım bide hamilelliğim sorunlu oluğu için çok fazla kortizon ve serum yedim bunları vucüdümdan nasıl atıcam bi bilgisi olan varsa bana özelden msj atabilrmi burdan bazen geçmişe bakamıyorumda sizlerin kilosu nasıl
benim kızım her emmeden sonra bi miktar çıkarıyor fix. adet oldu artık mamalık bağlıyorum boynunagunaydın kızlar,
oglum 2 gecedir uyumuyor.hapsiriyor ve emdikden sonra bi miktar kusuyor.geceleri sanki gazi varmis gibi kivraniyor ama aglamiyor.ne oldugunu anlamadim.emzigini agzindan atiyor.gogsumun ustunde yatirdigimda uyuyor ama ana kucagina koydudumda uyaniyor.gazi mi var baska derdi mi var anlamiyorum.hala gozlerini kocaman acmis ana kucaginda eller kollar kipir kipir.
bi fikri olan var mi kizlar?
ferberrrrrrrkötükedihüso diosun yani:))))OK bidenem..biraz önce eczaneyi aradım minoset parol öneriyo zaten..yagmur kucaga cok alıştı omuzlarım kollarım tutmuyo artık-tatlicadiarzu-..bu yuzden içtim..ama anası ondan daha inatcı 3.aydan sonra görüşecez el mi yaman bey mi??şimdilik anasının kollarına ihtiyacı var neyse ..ama kucaktan kucaga da yok artıklmaz:
kızlar ben dogum kontrol hapıyla korunmayı düşünüorum..hiiiç hayatımda kullanmadım bunu kullananklar varmı???
kızlar bu gün çok korktum.bebeğim boğuluyodu nerdeyse.mutfaktaydım bebeğimden tuhaf sesler geldi.direk uçtum yatak odasına,bi baktım kafasını yukarı kaldırmış bi de kusmuş boğazında kalmış. nefes alamıyodu.hemen yan çevirdim de öyle nefes aldı.o kadar korktum ki.kalbimin boğazımda attığını hissettim.bi de az önce evi süpürüyodum. ya o zaman olsaydı.off off zaten çok pimpirik biriyim şimdi iyice kafayı yerim.bi de grip oldum ne yapıcam bilmiyorum ona bulaşmaması içinmafoldumben
ya kızlar biz nezaman kilo vermeye başlıycağız ya gerçi şuanda kaç kilo olduğumu bilmiyorum ama 83 kilo ile doğum yaptım bide hamilelliğim sorunlu oluğu için çok fazla kortizon ve serum yedim bunları vucüdümdan nasıl atıcam bi bilgisi olan varsa bana özelden msj atabilrmi burdan bazen geçmişe bakamıyorumda sizlerin kilosu nasıl
gunaydın kızlar,
oglum 2 gecedir uyumuyor.hapsiriyor ve emdikden sonra bi miktar kusuyor.geceleri sanki gazi varmis gibi kivraniyor ama aglamiyor.ne oldugunu anlamadim.emzigini agzindan atiyor.gogsumun ustunde yatirdigimda uyuyor ama ana kucagina koydudumda uyaniyor.gazi mi var baska derdi mi var anlamiyorum.hala gozlerini kocaman acmis ana kucaginda eller kollar kipir kipir.
bi fikri olan var mi kizlar?
sabah bi minoset aldım şimdi de emzrmem lazım..inşallah bi saorun olmaz dimi
Merhabalar herkese...
Dün bebikimin mevlüdü okundu...
Allah'a şükür bunu da atlattık...
Yarın doktor kontrolümüz var...
Ve 1. aşımızı olacağız inşallah...
Abimin hanımı da pazartesi günü doğurdu... 6 kez teyze olmuştum,3.kez hala oldum...
:asigim:
Benimde kusunca moralim çok bozuluyo...ama Allahtan ağlamıyo kusunca...Evet canım sadece emziriyorum..humana stil tee içiyorum zaten bende bebişime de rezene kimyon çayını alıyım bari...milupa alcaktım ama bu iyi diyosan bunu alsırıyım annemeee
bende çoook özledim kafama estiği gibi davranıp gezip tozmayı oraya buraya gitmeyiiii
valla çıkıp markete alışveriş yapmaya gitmek bile bana ii geliyo nefes alıyorum :)
kızlar ben dogum kontrol hapıyla korunmayı düşünüorum..hiiiç hayatımda kullanmadım bunu kullananklar varmı???
kislarrrrrr om x gaz surubunu bilen var mi ? yada humana rezene mi alayimda icireyim ogluma.geceden beri kesintisiz 15 dk dir uyuyor yuzustu yatirdim.
cok huzursuz bebegim 2 gundur ya cisini yapamadigindan dolayi sikintisi var yada gazi var.ayiramiyorum anlamiyorum ki hangisi ?
Çok geçmiş olsun cnm yaa, neyse ki zamanında farketmişsin. Bebeğini hep yan yatır canım sırtüstü yatmasına izin verme.
Ben toplamda 11 kilo aldım ve 69 kilo ile gittim doğuma. Eve döndüğümde 64 kiloydum, 10. günde 61 kiloydum. Şimdi bir aylık olduk ve ben yine 63 kiloyum:sinifsinif: Ne yapayım yaa, az yediğimde sütüm hemen azalıyor. Anlaşılan ben bu dönemde hamilelikten bile daha çok kilo alıcamohaoldumsmile:sinifsinif:
Benimkinde de var canım aynı durumlar, ama benimki hep kusuyordu zaten. Bence artık büyüyorlar ve huyları değişiyor, zaman geçtikçe uyku saatleri azalacakakannehir gerçi benimkinin biraz daha azalırsa hiç uyumayacağız herhaldekafamçokkarıştı
Yok canım benim birkaç kez almışlığım var, hatta dün gece de aldım
Hayırlı olsun cnm, hem mevlidiniz hem de yeni bebeğiniz
Walla biz bir aylık olduk ama doktor dışında markete bile bile çıkmışlığım yok henüz:1no2:
kızlar aranızda sab sımplex damla kullanan ar mı gaz için?
bende toplam 2 kez çıktım oda annem baktı bebişe de gidebildik eşimle...yoksa ben yalnız olsam sanırım banyo bile yapamıcam
annem gidince napçam bilmiyorum..
korkuyorum onunla yalnız kaldığımda napıcam sıkıntısı olduğunda nası susturucam bilmiyorum annem pazar günü gidiyo kara kara onu düşünüyorum
kızlar eldiwenleri çıkardınızmı? yada n zamn çıkarcaz? ben eldiwenleri çıkardığımda üşüyo hemen bebeğimin elleri
ben onu kullanıyorum canım günde 3 defa 8 er damla bitmek üzere yine onu alıcam eskisinden daha rahatız yine gaz sorunumuz oluyor ama kısa sürüyor ve az tavsiye ederim
tabi bunun yanında gündüz rezene veriyorum gece yatarkende gece çayı
sanırım bu saatlerde çoğu kzucuk uyuyoo..
Burası kalabalık oluyo genelde bu saatlerdeeee
kızlar eldiwenleri çıkardınızmı? yada n zamn çıkarcaz? ben eldiwenleri çıkardığımda üşüyo hemen bebeğimin elleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?