2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bi rüzgar esince sacların dalda dalga dalgalanır yaa görünenden derin yamaçların sonra sonra algılanır yaa..ne kadar güzel büyülü bi kokun var sen görmeden bi yel eser senden nası bi ses tonun var ne söylesen masal gelir la fontain deeeenn...SAMSUN sahillerini şöyle bi turlamak istiorum canlar hafif bi rüzgar eşliginde arabayla ..bi de pamuk şeker isterim..vallahi sahil boyunca koşmak istiorum şu aaaaaaannnnndelikafadulden...cook özlediimm cook..

canım Allah kabul etsin büyüyor artık miniklerimiz 1 aylık olduk bile.aslında bazen hep böle bebek kalsın istiyorum .. hep benim yanımda olsun minik farem die :)

ALLAH kabul etsin cano..maşallah yaww ben ne teyze ne hala oldum..ilk defa anne oldum..boshayallersmile

Allah kabul etsin mevlidinizi bende 40 ı çıkınca okutucam

sağ olun canlar a.s.

Mevlam hepimizin evlatlarını korusun...

bizim bıdık durmuyor kusura bakmayın o yüzden geç yazıyorum
aklinialirimsmile

kızlar bebeklerinizin kol altlarını kontrol edin arada..ben üşümesin diye carcabuk giydirir bi yerine bakmazdım..gecende farkettim pişmiş soyulmuş kol atları yavrumun..bundanda mızmızlanmış olabilir..hemen be pantene sürdüm..bide kulak arkalarında konak oluşmuş be pantene 10 numara valla acil kurtarıcı:lepi:

allah kabul etsin canim.

Benimde kusunca moralim çok bozuluyo...ama Allahtan ağlamıyo kusunca...Evet canım sadece emziriyorum..humana stil tee içiyorum zaten bende bebişime de rezene kimyon çayını alıyım bari...milupa alcaktım ama bu iyi diyosan bunu alsırıyım annemeee

bende çoook özledim kafama estiği gibi davranıp gezip tozmayı oraya buraya gitmeyiiii
valla çıkıp markete alışveriş yapmaya gitmek bile bana ii geliyo nefes alıyorum :)

yok ya ne ewii ne çıkması dükkan war benim başımda bi bela adım atamıyorum hiç biyere beşiktaştada yok zaten öyle bi mağaza(( netcem bilmiorum yaaa araba tek yön çift yön olsa gerek duymnam oto koltuğuna bu kadar
cano cok pahalı yaw ne gerek oto koltugunu ne kadar kullancan..ben uygunlarından aldım bi tane hemde cok uygun..
69liralıklardan mı aldın bende baktım ama ya olmazsa diiorum offya alıp başımıu gitmek istiyorum yeter yaa dükkanı almak isteyen adamlardan seste çıkmadı kaldık yine şimdi tanıtımcı kadınlar geldi 1,2 saate bnde çıkacağım yine.. nefretim geldiiiiii
chicconun ana kucagi ikitellide acaip ucuz.solim.

biz hem arabaya koymak hem icinde yatirmak icin tercih ediyoruz canim
ikitellide nerde kız? zaten oralara hayatta ulaşamam ama yinede sen söle bakem
kilo kontrol topicine gir de bak ne haldeyiz hepimiz oaraya yazıoz 2010mart anelerinin kilo kontrolü die ben 74tüm şimdi 63üm we 1gr aşağı inemiorum63,8lerdeyim hatta kilo aldım sanırım(( yemekte yemiom nasıl oluyo anlamıyorum yaa:sinifsinif:
benim kızım her emmeden sonra bi miktar çıkarıyor fix. adet oldu artık mamalık bağlıyorum boynuna
ferberrrrrrrkötükedihüso diosun yani:))))

kislarrrrrr om x gaz surubunu bilen var mi ? yada humana rezene mi alayimda icireyim ogluma.geceden beri kesintisiz 15 dk dir uyuyor yuzustu yatirdim.
cok huzursuz bebegim 2 gundur ya cisini yapamadigindan dolayi sikintisi var yada gazi var.ayiramiyorum anlamiyorum ki hangisi ?

Çok geçmiş olsun cnm yaa, neyse ki zamanında farketmişsin. Bebeğini hep yan yatır canım sırtüstü yatmasına izin verme.

Ben toplamda 11 kilo aldım ve 69 kilo ile gittim doğuma. Eve döndüğümde 64 kiloydum, 10. günde 61 kiloydum. Şimdi bir aylık olduk ve ben yine 63 kiloyum:sinifsinif: Ne yapayım yaa, az yediğimde sütüm hemen azalıyor. Anlaşılan ben bu dönemde hamilelikten bile daha çok kilo alıcamohaoldumsmile:sinifsinif:

Benimkinde de var canım aynı durumlar, ama benimki hep kusuyordu zaten. Bence artık büyüyorlar ve huyları değişiyor, zaman geçtikçe uyku saatleri azalacakakannehir gerçi benimkinin biraz daha azalırsa hiç uyumayacağız herhaldekafamçokkarıştı

sabah bi minoset aldım şimdi de emzrmem lazım..inşallah bi saorun olmaz dimi

Yok canım benim birkaç kez almışlığım var, hatta dün gece de aldım

Hayırlı olsun cnm, hem mevlidiniz hem de yeni bebeğiniz

Walla biz bir aylık olduk ama doktor dışında markete bile bile çıkmışlığım yok henüz:1no2:

kızlar ben dogum kontrol hapıyla korunmayı düşünüorum..hiiiç hayatımda kullanmadım bunu kullananklar varmı???

ben kullandım canım yasmin kullandım...
kilo arttırıcı bir etkisini görmedim...yanetkisi enaz olanmış galiba...ama bende çok başağrısı yapıyordu...bıraktığımdan beri başağrısı çekmiyorum

kızlar ben dogum kontrol hapıyla korunmayı düşünüorum..hiiiç hayatımda kullanmadım bunu kullananklar varmı???

Tatlım emzirirken kullanamıyorsun o hapları

Ne kadar zamandır yapmıyor ki idrarını? Uzun zaman olduysa ondandır sıkıntısı

bende toplam 2 kez çıktım oda annem baktı bebişe de gidebildik eşimle...yoksa ben yalnız olsam sanırım banyo bile yapamıcam
annem gidince napçam bilmiyorum..
korkuyorum onunla yalnız kaldığımda napıcam sıkıntısı olduğunda nası susturucam bilmiyorum annem pazar günü gidiyo kara kara onu düşünüyorum

kızlar eldiwenleri çıkardınızmı? yada n zamn çıkarcaz? ben eldiwenleri çıkardığımda üşüyo hemen bebeğimin elleri

kızlar aranızda sab sımplex damla kullanan ar mı gaz için?

ben onu kullanıyorum canım günde 3 defa 8 er damla bitmek üzere yine onu alıcam eskisinden daha rahatız yine gaz sorunumuz oluyor ama kısa sürüyor ve az tavsiye ederim
tabi bunun yanında gündüz rezene veriyorum gece yatarkende gece çayı

sanırım bu saatlerde çoğu kzucuk uyuyoo..
Burası kalabalık oluyo genelde bu saatlerdeeee

Annenin yanında olması büyük avantaj tabi, değil bano yapmak walla tuvalete bile gidemiyorum bazenakannehir

kızlar eldiwenleri çıkardınızmı? yada n zamn çıkarcaz? ben eldiwenleri çıkardığımda üşüyo hemen bebeğimin elleri

Ben de daha çıkarmadım canım, bazen ellerini açıp oynuyorum ben de ama hemencecik soğuyor dediğin gibi, biraz daha kalsın eldivenler. Hem zaten yüzlerine zarar verebilirler

Ben de dün başladım canım sağol, ama sen baya bi ekstra veriyomuşsun fazla gelmiyo mu bunlar? Bana da doktor günde 3 defa 8 damla demişti de bana biraz fazla gibi geldiğinden sormuştum. Gece çayını da bi denemek istiyorum aslında, memnun musun? gece uykuları düzenli mi?

sanırım bu saatlerde çoğu kzucuk uyuyoo..
Burası kalabalık oluyo genelde bu saatlerdeeee

Benim kuzucuk uyanık, o zaten hep uyanıkkaydirigubbakcemile3 Ben de aksine o uyanıkken giriyorum, uyuduğu 20 dakikalık zaman dilimlerinde ise işlerimi yapmaya çalışıyorum:1closedeyes:

Selam canım ben çıkartıyorum ara ara üşüdüğünde geri takıyorum ama iki gündür ellerini emiyo yaa emzik veriyorum yok ne marka emzik kullanıyosunuz iki haftadır alışamadı. emziği iki üç dakika tutuyo sonra atıyo ağızından su geliyo azıcık bakkaldan aldıracağım bakalım onu dener mi? hasretcim oto koltuğu alacaksan kendi otonuza uygun onda kullanacak bişey al. çünkü bebeişler gezerken hep uyuyo yatırırsın onu arada bakarsın. diğer türlü zor oluyo. benimki puset çıkıp oto koltuğu takılanlardan. memnunum. ama biraz pahalı.320 gibi bişeydi. bebeconfort.

kızlar titreşimli park yatak kullanan var mı? bizim cadı ana kucağına bayılıyo titreşiminde kendi kendine uyuyo kapatınca uyanıyo kucak arıyo önerir misiniz park yatağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…