- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.381
kızlar eldiwenleri çıkardınızmı? yada n zamn çıkarcaz? ben eldiwenleri çıkardığımda üşüyo hemen bebeğimin elleri
kızlar ben dogum kontrol hapıyla korunmayı düşünüorum..hiiiç hayatımda kullanmadım bunu kullananklar varmı???
mevlüdünüz hayırlı olsun canım.yeni bebişiniz de hoşgelmiş...Merhabalar herkese...
Dün bebikimin mevlüdü okundu...
Allah'a şükür bunu da atlattık...
Yarın doktor kontrolümüz var...
Ve 1. aşımızı olacağız inşallah...
Abimin hanımı da pazartesi günü doğurdu... 6 kez teyze olmuştum,3.kez hala oldum...
:asigim:
canım benim doktorum 1-2 aylık bebekte gazdan başka hastalık olmaz demişti.ama yinede takip etmekte fayda var...gunaydın kızlar,
oglum 2 gecedir uyumuyor.hapsiriyor ve emdikden sonra bi miktar kusuyor.geceleri sanki gazi varmis gibi kivraniyor ama aglamiyor.ne oldugunu anlamadim.emzigini agzindan atiyor.gogsumun ustunde yatirdigimda uyuyor ama ana kucagina koydudumda uyaniyor.gazi mi var baska derdi mi var anlamiyorum.hala gozlerini kocaman acmis ana kucaginda eller kollar kipir kipir.
bi fikri olan var mi kizlar?
kızlar bu gün çok korktum.bebeğim boğuluyodu nerdeyse.mutfaktaydım bebeğimden tuhaf sesler geldi.direk uçtum yatak odasına,bi baktım kafasını yukarı kaldırmış bi de kusmuş boğazında kalmış. nefes alamıyodu.hemen yan çevirdim de öyle nefes aldı.o kadar korktum ki.kalbimin boğazımda attığını hissettim.bi de az önce evi süpürüyodum. ya o zaman olsaydı.off off zaten çok pimpirik biriyim şimdi iyice kafayı yerim.bi de grip oldum ne yapıcam bilmiyorum ona bulaşmaması içinmafoldumben
kızlar bebeklerinizin kol altlarını kontrol edin arada..ben üşümesin diye carcabuk giydirir bi yerine bakmazdım..gecende farkettim pişmiş soyulmuş kol atları yavrumun..bundanda mızmızlanmış olabilir..hemen be pantene sürdüm..bide kulak arkalarında konak oluşmuş be pantene 10 numara valla acil kurtarıcı:lepi:
allah kabul etsin canim.
Hayırlı olsun cnm, hem mevlidiniz hem de yeni bebeğiniz
kızlar titreşimli park yatak kullanan var mı? bizim cadı ana kucağına bayılıyo titreşiminde kendi kendine uyuyo kapatınca uyanıyo kucak arıyo önerir misiniz park yatağı
Sezeryan olan arkadaşlar, karnınızın bazı bölgelerinde hala hissizlik durumu var mı?
Annenin yanında olması büyük avantaj tabi, değil bano yapmak walla tuvalete bile gidemiyorum bazenakannehir
Ben de daha çıkarmadım canım, bazen ellerini açıp oynuyorum ben de ama hemencecik soğuyor dediğin gibi, biraz daha kalsın eldivenler. Hem zaten yüzlerine zarar verebilirler
Ben de dün başladım canım sağol, ama sen baya bi ekstra veriyomuşsun fazla gelmiyo mu bunlar? Bana da doktor günde 3 defa 8 damla demişti de bana biraz fazla gibi geldiğinden sormuştum. Gece çayını da bi denemek istiyorum aslında, memnun musun? gece uykuları düzenli mi?
Benim kuzucuk uyanık, o zaten hep uyanıkkaydirigubbakcemile3 Ben de aksine o uyanıkken giriyorum, uyuduğu 20 dakikalık zaman dilimlerinde ise işlerimi yapmaya çalışıyorum:1closedeyes:
kızlar eldiwenleri çıkardınızmı? yada n zamn çıkarcaz? ben eldiwenleri çıkardığımda üşüyo hemen bebeğimin elleri
mevlüdünüz hayırlı olsun canım.yeni bebişiniz de hoşgelmiş...
.
benim oğlum çok gazlı birde kolik sorunumuz var ancak sakinliyo valla gece çayını verdiğimden beri akşam 12 gibi yatıyo sabah 6:30 da uyanıyo sonra emziriyorum tekrar yatırıyorum saat 9 da kalkıyor buarada yatarken mama veriyorum
Hadi yaa, uykusuzluktan sersem gibiyim inan, hemen eşime söyleyeyim de alsın bari bu akşam. Milupanın mı?
kızlar ben dogum kontrol hapıyla korunmayı düşünüorum..hiiiç hayatımda kullanmadım bunu kullananklar varmı???
Tatlım emzirirken kullanamıyorsun o hapları
Ne kadar zamandır yapmıyor ki idrarını? Uzun zaman olduysa ondandır sıkıntısı
bende toplam 2 kez çıktım oda annem baktı bebişe de gidebildik eşimle...yoksa ben yalnız olsam sanırım banyo bile yapamıcam
annem gidince napçam bilmiyorum..
korkuyorum onunla yalnız kaldığımda napıcam sıkıntısı olduğunda nası susturucam bilmiyorum annem pazar günü gidiyo kara kara onu düşünüyorum
kızlar titreşimli park yatak kullanan var mı? bizim cadı ana kucağına bayılıyo titreşiminde kendi kendine uyuyo kapatınca uyanıyo kucak arıyo önerir misiniz park yatağı
Sezeryan olan arkadaşlar, karnınızın bazı bölgelerinde hala hissizlik durumu var mı?
vay anam vayyy çok uykum varmirmirmirmir
oğluşum şuan bile kucağımda uyuyor.kafasınıda boynumun altına sokuyor.yerine koyunca açıyor gözleri cin cin bakıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?