2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sümeyra ben comfy nin parkyatağını aldım. titreşim bazen etkili oluyor. özellikle uyumamak için direndiği ama çok uykusu olduğu zamanlarda.

kızlar eldiwenleri çıkardınızmı? yada n zamn çıkarcaz? ben eldiwenleri çıkardığımda üşüyo hemen bebeğimin elleri

ben çıkaralı epey oldu.benim doktorum sarıp sarmalama diyo hep.eldivenleri de at demiti.hep açık elleri benimkinin

kızlar ben dogum kontrol hapıyla korunmayı düşünüorum..hiiiç hayatımda kullanmadım bunu kullananklar varmı???

ben gebelik öncesi hapla korunuyordum.inanılmaz memnundum.adetim çok ağrılı ve aşırı miktarda olurdu benim.bu hap kurtardı bei.çok düzenli,ağrısız ve az miktarla adet oldum hep.süperdi..hiçbir yan etkisini görmedim sadece ilk hafta vücut alışana kadar mide bulantısı olmuştu.ama kesinlikle emzirme döneminde kullanılmıyo.şimdi kara kara düşünüyorum adetim yine mahvedecek beni emdiği sürece...neyse katlancam.sonra yine haaappp....

mevlüdünüz hayırlı olsun canım.yeni bebişiniz de hoşgelmiş...

canım benim doktorum 1-2 aylık bebekte gazdan başka hastalık olmaz demişti.ama yinede takip etmekte fayda var...

canım çok geçmiş olsun.ben de paranoyak gibi hep kontrol ediyorum ama bazen çeviriyo kafasını.Allah yavrularımızı korusun...

dün market alışverişine çıktık.sepeti doldurduk bizim gür sesli kızımız aniden uyandı ve çığlık çığlığa bağırmaya başladı.açlığa hiç tahammülü yok.herkes bize bakıyo tabi ne yaptılar çocuğa diye.....arabaya zor yetiştim.memeyi alınca dünyalar onun oluyo.artık eşim de aldıklarımızı ödedi.kalanlarda kaldı....sanırım ek gıdaya geçene kadar böyle olacak.

evet bunu bende geçenlerde farkettim kulak arkası koltuk altı erkeklerde avret mahali kenarları sempatiksalakcinni

allah kabul etsin canim.

Hayırlı olsun cnm, hem mevlidiniz hem de yeni bebeğiniz

sağ olun canlar a.s.

kızlar titreşimli park yatak kullanan var mı? bizim cadı ana kucağına bayılıyo titreşiminde kendi kendine uyuyo kapatınca uyanıyo kucak arıyo önerir misiniz park yatağı

evet bizim yatak titreşimli bir kaç kez kullandım ama sizinki titreşime alışmışsa sevebilir
ben chicco lullbaby kullanıyorum müzik falanda var memnunum...

Sezeryan olan arkadaşlar, karnınızın bazı bölgelerinde hala hissizlik durumu var mı?

benim dilişin kenarları kitle gibi bastırınca orda bir kat oluşmuş ve hissiz

benim oğlum çok gazlı birde kolik sorunumuz var ancak sakinliyo valla gece çayını verdiğimden beri akşam 12 gibi yatıyo sabah 6:30 da uyanıyo sonra emziriyorum tekrar yatırıyorum saat 9 da kalkıyor buarada yatarken mama veriyorum

kızlar eldiwenleri çıkardınızmı? yada n zamn çıkarcaz? ben eldiwenleri çıkardığımda üşüyo hemen bebeğimin elleri

bende çıkarmam üşür bebikim havalar iyice ısınsın o zaman çıkarmayı düşünüyorum...

mevlüdünüz hayırlı olsun canım.yeni bebişiniz de hoşgelmiş...

.

sağ olasın canım a.s.

hasret eldivenlerini 40 ı çıktıktan sonra çıkardım ellerinin üşümesinden birşey olmazmış bende çok tedirgin oldum dr. aradım sorun olmaz çıkar hava alsın ve parmaklarını çalıştırsın birşeyleri tutmasını ve kavramısını öğrensin onlar dokunarak öğrenirler dedi mesela bizimki emerken mutlaka benim tüşörtümü tutuyo ve diğer eliğle göğsümü seviyo birde emziğini çıkarıcagı zaman eliyle çkarıyo :)

Hadi yaa, uykusuzluktan sersem gibiyim inan, hemen eşime söyleyeyim de alsın bari bu akşam. Milupanın mı?

kızlar ben dogum kontrol hapıyla korunmayı düşünüorum..hiiiç hayatımda kullanmadım bunu kullananklar varmı???

canim sen hic mi emzirmiyorsun.dr la konusurken emzirdigim icin hap ne olursa olsun olmaz dedi.

Tatlım emzirirken kullanamıyorsun o hapları

Ne kadar zamandır yapmıyor ki idrarını? Uzun zaman olduysa ondandır sıkıntısı

idarini surekli yapiyor ama dar oldugu icin agrisi oluyor.bakalim doktoru acmaya calisacagim dedi.olmadi sunnet ettirecegiz.ahhh ben dedim askima dogar dogmaz sunnet ettirelim diye once evet dedi sonra ne olduysa vazgecti.kaynanamda istemiyordu sunneti.kocam neden vazgecmis olabilir ki klava:

hic bisey olmaz.kimse olmadi mi daha rahat oluyorsun.kontrol senin elinde olunca daha iyi.

dogum yaptigim hastanede cocuk doktoru gelip sapka eldiven vs cikarip atmisti.ben disari cikinca ve banyodan sonra takiyorum.onceleri yuzunu ciziyordu ama tirnaklarini kesme konusunda deneyim kazandim artik.:1hug:

kızlar titreşimli park yatak kullanan var mı? bizim cadı ana kucağına bayılıyo titreşiminde kendi kendine uyuyo kapatınca uyanıyo kucak arıyo önerir misiniz park yatağı

canim ben park yatak kullaniyorum ama titresimini hic kullanmadim.

Sezeryan olan arkadaşlar, karnınızın bazı bölgelerinde hala hissizlik durumu var mı?

evet dikis yerimde ve biraz ustunde.ama biraz daha ustunde ise sanki igneler saplaniyormus gibi.doktor normal dedi.

hasret aslinda hani su aski varya bebekleri tasiosun boynunda kanguru degil ama.onlara bi baksana.ana kucagini bi zaman sonra kullanamiyorsun ama o askilari 3 yasina kadar kullaniyorsun.
ben diycem kocama alsin diye ama bu aralar o kadar cok sey isteyip aldirdim ki cesaret edemiyorum bisey daha istemeye ki 119 tl sadece.
ikitellideki yerin adini hatirlamiyorum arkadasim ordan aliyor herseyini onunda cep tel kapali.ogrenir soylerim adamlarin internet sitelerindende alabiliyorsun.ucuz bi yer fiyatlar uygun yani,

arkadaşlar gerçekten bunaldım ben ya şu ayağımdaki şişlerden halakurtulamadım lanet olsun şu kortizona ya şuanda kaç kiloyum onuda bilmiyorum ama sol dizimi bükemiyorum yürüyemiyorum hemen yoruluyorum ayaklarım çok hamlaştı aylardır yürümeince bu hale eldim ya nasıl gider bu şiişler bileniniz var mı

kızlar bu oğlan varya beni şimdiden abuk sabuk davranmama sebep oluyo :)
onu uyutucam diye yapmadığım şey kalmıyo birtürlü uykuya geçemiyo bende birsürü yöntem deniyorum uykuya geçince çok uzun süre uyuyor gece sorun yok ama gündüz uykusu nedir bilmiyo :)
son bulduğum yönteme çok güleceksiniz ama çok işe yarıyo hemen uykuya geçiyo
oğlumun oyuncak arabasını yatağa veya koltuğa sürüyorum sonra kaldırıyorum tekerleklerden çıkan sesle hemen uyuyor çok antika bir çocuk :)

merhaba mart anneleri.bende haziran annesi olcam size bişey sorcam çalışan anneler 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alıpta zorlanan oldumu?ben 30.haftamdayım almayı düşünüyorum ama zor gelirmi diyorum?

vay anam vayyy çok uykum varmirmirmirmir
oğluşum şuan bile kucağımda uyuyor.kafasınıda boynumun altına sokuyor.yerine koyunca açıyor gözleri cin cin bakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…