- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.401
kızlar bu oğlan varya beni şimdiden abuk sabuk davranmama sebep oluyo :)
onu uyutucam diye yapmadığım şey kalmıyo birtürlü uykuya geçemiyo bende birsürü yöntem deniyorum uykuya geçince çok uzun süre uyuyor gece sorun yok ama gündüz uykusu nedir bilmiyo :)
son bulduğum yönteme çok güleceksiniz ama çok işe yarıyo hemen uykuya geçiyo
oğlumun oyuncak arabasını yatağa veya koltuğa sürüyorum sonra kaldırıyorum tekerleklerden çıkan sesle hemen uyuyor çok antika bir çocuk :)[/QUO
:)))))))biraz daha büyüsünler de o zaman ne şekilden şekile giricez merak ediyorum
emzirmeyi düşünmüosun sanırımalsanaalsanasmile
ayy new bileyim anam ilk defa kullanıcaktım cidden bilmiodum..tabiki emziriorum..neysae o zaman eski yöntem devam..spiralle ugraşamam.:asigim:Tatlım emzirirken kullanamıyorsun o hapları
Ne kadar zamandır yapmıyor ki idrarını? Uzun zaman olduysa ondandır sıkıntısı
bunu ögrendigim iyi oldu:lepi:hasret eldivenlerini 40 ı çıktıktan sonra çıkardım ellerinin üşümesinden birşey olmazmış bende çok tedirgin oldum dr. aradım sorun olmaz çıkar hava alsın ve parmaklarını çalıştırsın birşeyleri tutmasını ve kavramısını öğrensin onlar dokunarak öğrenirler dedi mesela bizimki emerken mutlaka benim tüşörtümü tutuyo ve diğer eliğle göğsümü seviyo birde emziğini çıkarıcagı zaman eliyle çkarıyo :)
benmkide xcok alıştı kucaga napcez yavay anam vayyy çok uykum varmirmirmirmir
oğluşum şuan bile kucağımda uyuyor.kafasınıda boynumun altına sokuyor.yerine koyunca açıyor gözleri cin cin bakıyor.
normal dogummuya kızlar cuma günü 40 ımız çıkıyo.ama beni bi korku sardı.ilişkide canım acıyacak diye korkuyorum.ilk gecemde bile bu kadar korkmamıştım.offf offf
normal dogummu
ikinci aylarında bilinçli gülerlermiş caooo a.skızlar bebişleriniz bilinçli gülüyormu?ne zaman gülecekler?
hmmm anladım..bende normal dogum yaparsam sırf bundan korkardım..normal yapmadıgım için ne diyebilirmki..kimisi cabuk topAarlıyo ama..belki umdugun gibi olmaz..kendini şartlama sakın..bi sürü normal dogum yapan var..HASRET e sorcan bu konuları..grubumuzun hasret dümeniaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3...oda normal yaptı...evetmirmirmirmir
gunaydın kızlar,
oglum 2 gecedir uyumuyor.hapsiriyor ve emdikden sonra bi miktar kusuyor.geceleri sanki gazi varmis gibi kivraniyor ama aglamiyor.ne oldugunu anlamadim.emzigini agzindan atiyor.gogsumun ustunde yatirdigimda uyuyor ama ana kucagina koydudumda uyaniyor.gazi mi var baska derdi mi var anlamiyorum.hala gozlerini kocaman acmis ana kucaginda eller kollar kipir kipir.
bi fikri olan var mi kizlar?
hmmm anladım..bende normal dogum yaparsam sırf bundan korkardım..normal yapmadıgım için ne diyebilirmki..kimisi cabuk topAarlıyo ama..belki umdugun gibi olmaz..kendini şartlama sakın..bi sürü normal dogum yapan var..HASRET e sorcan bu konuları..grubumuzun hasret dümeniaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3...oda normal yaptı...
merhaba mart anneleri.bende haziran annesi olcam size bişey sorcam çalışan anneler 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alıpta zorlanan oldumu?ben 30.haftamdayım almayı düşünüyorum ama zor gelirmi diyorum?
kızlar ben dogum kontrol hapıyla korunmayı düşünüorum..hiiiç hayatımda kullanmadım bunu kullananklar varmı???
kaydirigubbakcemile3....kıss rahatlıkmış valla sezeryan helekide epidural..:lepi:zaten bi daha doğurursam sezeryan yapıcam...
sistem değişmiş,dogum öncesi iznini dogum sonrasına aktaramıyosun.ben 33.haftaya kadar çalıştım.32'den itibaren alınıyo ya izin,1 haftamı dogum sonrasına aktarıcaktım ki tam dogum yaptıgm zaman değişmiş sistem.yandı yani o 1 haftam.o yüzden 32.haftada ayrıl izne..
biri benimi çağırdıaklinialirimsmileolumunekankayizsmilehmmm anladım..bende normal dogum yaparsam sırf bundan korkardım..normal yapmadıgım için ne diyebilirmki..kimisi cabuk topAarlıyo ama..belki umdugun gibi olmaz..kendini şartlama sakın..bi sürü normal dogum yapan var..HASRET e sorcan bu konuları..grubumuzun hasret dümeniaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3...oda normal yaptı...
bizimki fena gülüto özelliklede babasına kahkaha atıyo resmen ölüyoruz yaa çok fena bişeyikinci aylarında bilinçli gülerlermiş caooo a.s
eet şincik uzamnlık alanıma girmişsinsempatiksalakcinni cnm normalde dikiş yerlerinde bir acıma hassasiyet yoksa tamamen iyileşmişsen hiç bir acı hissetmezsin ama emziren annelerde kuruluk olabiliyomuş bi süre kuruluk olursa canın yanabilir biraz onunda çaresi war yani:jeyyar: ama benim çok canımyandı ahatta ilk denememiz başarısız sonuçlandı çünki ben doğumda daralttırmada yaptrdım genişledi düşüncesine kapılarakya kızlar cuma günü 40 ımız çıkıyo.ama beni bi korku sardı.ilişkide canım acıyacak diye korkuyorum.ilk gecemde bile bu kadar korkmamıştım.offf offf
öyle sıkışmazmı yaa ne bilem ağırlık olmazmı bizim içinde bi bakam netten onlara:) öğrenirsden şu ikitelliyi haber wer bana cnmhasret aslinda hani su aski varya bebekleri tasiosun boynunda kanguru degil ama.onlara bi baksana.ana kucagini bi zaman sonra kullanamiyorsun ama o askilari 3 yasina kadar kullaniyorsun.
ben diycem kocama alsin diye ama bu aralar o kadar cok sey isteyip aldirdim ki cesaret edemiyorum bisey daha istemeye ki 119 tl sadece.
ikitellideki yerin adini hatirlamiyorum arkadasim ordan aliyor herseyini onunda cep tel kapali.ogrenir soylerim adamlarin internet sitelerindende alabiliyorsun.ucuz bi yer fiyatlar uygun yani,
kız işte demekki o gürültü sendede işe yarar sana gönderdiğim uğultuyu dinlettinmi ataya? o sese bitiyolar işte anne karnında duydukları sese bnenzetiyolar we rahatlayıp uyuyolar fön makinası, elektrikli süpürge aspratör we su sesikızlar bu oğlan varya beni şimdiden abuk sabuk davranmama sebep oluyo :)
onu uyutucam diye yapmadığım şey kalmıyo birtürlü uykuya geçemiyo bende birsürü yöntem deniyorum uykuya geçince çok uzun süre uyuyor gece sorun yok ama gündüz uykusu nedir bilmiyo :)
son bulduğum yönteme çok güleceksiniz ama çok işe yarıyo hemen uykuya geçiyo
oğlumun oyuncak arabasını yatağa veya koltuğa sürüyorum sonra kaldırıyorum tekerleklerden çıkan sesle hemen uyuyor çok antika bir çocuk :)
kızlar titreşimli park yatak kullanan var mı? bizim cadı ana kucağına bayılıyo titreşiminde kendi kendine uyuyo kapatınca uyanıyo kucak arıyo önerir misiniz park yatağı
kaydirigubbakcemile3....kıss rahatlıkmış valla sezeryan helekide epidural..:lepi:
merhaba mart anneleri.bende haziran annesi olcam size bişey sorcam çalışan anneler 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alıpta zorlanan oldumu?ben 30.haftamdayım almayı düşünüyorum ama zor gelirmi diyorum?
biri benimi çağırdıaklinialirimsmileolumunekankayizsmile
hehh geldi bizm zilloşşsempatiksalakcinni
bizimki fena gülüto özelliklede babasına kahkaha atıyo resmen ölüyoruz yaa çok fena bişey
eet şincik uzamnlık alanıma girmişsinsempatiksalakcinni cnm normalde dikiş yerlerinde bir acıma hassasiyet yoksa tamamen iyileşmişsen hiç bir acı hissetmezsin ama emziren annelerde kuruluk olabiliyomuş bi süre kuruluk olursa canın yanabilir biraz onunda çaresi war yani:jeyyar: ama benim çok canımyandı ahatta ilk denememiz başarısız sonuçlandı çünki ben doğumda daralttırmada yaptrdım genişledi düşüncesine kapılarakve birlşme olamadı dar olmuş baya onun harici canının yanacağını düşünmüyorum rahat olabilirsinyerimseniben
öyle sıkışmazmı yaa ne bilem ağırlık olmazmı bizim içinde bi bakam netten onlara:) öğrenirsden şu ikitelliyi haber wer bana cnm
kız işte demekki o gürültü sendede işe yarar sana gönderdiğim uğultuyu dinlettinmi ataya? o sese bitiyolar işte anne karnında duydukları sese bnenzetiyolar we rahatlayıp uyuyolar fön makinası, elektrikli süpürge aspratör we su sesi
sezeryanda doğum sonrası çok çekiyosun diyolar.gerçekten öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?