2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar cuma günü 40 ımız çıkıyo.ama beni bi korku sardı.ilişkide canım acıyacak diye korkuyorum.ilk gecemde bile bu kadar korkmamıştım.offf offf

emzirmeyi düşünmüosun sanırımalsanaalsanasmile

Tatlım emzirirken kullanamıyorsun o hapları

Ne kadar zamandır yapmıyor ki idrarını? Uzun zaman olduysa ondandır sıkıntısı
ayy new bileyim anam ilk defa kullanıcaktım cidden bilmiodum..tabiki emziriorum..neysae o zaman eski yöntem devam..spiralle ugraşamam.:asigim:
bunu ögrendigim iyi oldu:lepi:
vay anam vayyy çok uykum varmirmirmirmir
oğluşum şuan bile kucağımda uyuyor.kafasınıda boynumun altına sokuyor.yerine koyunca açıyor gözleri cin cin bakıyor.
benmkide xcok alıştı kucaga napcez ya

evetmirmirmirmir
hmmm anladım..bende normal dogum yaparsam sırf bundan korkardım..normal yapmadıgım için ne diyebilirmki..kimisi cabuk topAarlıyo ama..belki umdugun gibi olmaz..kendini şartlama sakın..bi sürü normal dogum yapan var..HASRET e sorcan bu konuları..grubumuzun hasret dümeniaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3...oda normal yaptı...

kabız olma ihitmali var mı benimki de aynı şeyleri yapmıştı.

zaten bi daha doğurursam sezeryan yapıcam...

merhaba mart anneleri.bende haziran annesi olcam size bişey sorcam çalışan anneler 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alıpta zorlanan oldumu?ben 30.haftamdayım almayı düşünüyorum ama zor gelirmi diyorum?

sistem değişmiş,dogum öncesi iznini dogum sonrasına aktaramıyosun.ben 33.haftaya kadar çalıştım.32'den itibaren alınıyo ya izin,1 haftamı dogum sonrasına aktarıcaktım ki tam dogum yaptıgm zaman değişmiş sistem.yandı yani o 1 haftam.o yüzden 32.haftada ayrıl izne..

kızlar ben dogum kontrol hapıyla korunmayı düşünüorum..hiiiç hayatımda kullanmadım bunu kullananklar varmı???

ben hamilelikten önce hap kullanıyordum çok rahattım hiç yanetkisini görmedim ama markalar kişiden kişiye değişiklik gösteriyor her hap her bünyeye yaramıyor şu ara en çok tutulan yasmin en az yan etki onda ben myralon kullanmıştım hiç sorun yaşamadım hamilel,ik öncesi kontrollerde doktorum kendi kendine oluşan ve kaybolan basit kistler yüzünden hapımı değiştirdi aklı sıra tedavi edecekti klava: belara hapın adı kullananlar çok memnunmuş ama bana bir ayda 5 kilo ve bir beden büyümüş göğüsler bıraktı, doğru hapı bulamazsan sıkıntı olur ama bulursan müthiş rahatlık bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım, ama emzirirken hapı kimse önermiyor

ulennnnn ben bu şişlerden nasıl kurtulcam yaff kafayı yedim yaffff ayaklarım ağırıyo yürüyemiyorumm dellendirmeyin ulen cvp yazınnn (kızlar kafayı yedim kusurabakmayın ya ben zayıf olmak istiyorum eski halimi istiyorum dar paça kotlarımı giyinmek istiyorum)

nasıl yani ya şimdi doğum öncesi iznimizi aktaramıycaz mı?

biri benimi çağırdıaklinialirimsmileolumunekankayizsmile
ikinci aylarında bilinçli gülerlermiş caooo a.s
bizimki fena gülüto özelliklede babasına kahkaha atıyo resmen ölüyoruz yaa çok fena bişey
ya kızlar cuma günü 40 ımız çıkıyo.ama beni bi korku sardı.ilişkide canım acıyacak diye korkuyorum.ilk gecemde bile bu kadar korkmamıştım.offf offf
eet şincik uzamnlık alanıma girmişsinsempatiksalakcinni cnm normalde dikiş yerlerinde bir acıma hassasiyet yoksa tamamen iyileşmişsen hiç bir acı hissetmezsin ama emziren annelerde kuruluk olabiliyomuş bi süre kuruluk olursa canın yanabilir biraz onunda çaresi war yani:jeyyar: ama benim çok canımyandı ahatta ilk denememiz başarısız sonuçlandı çünki ben doğumda daralttırmada yaptrdım genişledi düşüncesine kapılarak ve birlşme olamadı dar olmuş baya onun harici canının yanacağını düşünmüyorum rahat olabilirsinyerimseniben
öyle sıkışmazmı yaa ne bilem ağırlık olmazmı bizim içinde bi bakam netten onlara:) öğrenirsden şu ikitelliyi haber wer bana cnm
kız işte demekki o gürültü sendede işe yarar sana gönderdiğim uğultuyu dinlettinmi ataya? o sese bitiyolar işte anne karnında duydukları sese bnenzetiyolar we rahatlayıp uyuyolar fön makinası, elektrikli süpürge aspratör we su sesi

Son düzenleme:
kızlar titreşimli park yatak kullanan var mı? bizim cadı ana kucağına bayılıyo titreşiminde kendi kendine uyuyo kapatınca uyanıyo kucak arıyo önerir misiniz park yatağı

ben sadece park yatak aldım gece onda yatıyort gündüz anakucağında titreşimi fena değil bebeğin alışıksa uyur, benimki sadece sakinleşiyor o da işine gelirse, genellikle park yatakta kendi uyuyor şimdilik... annem sallanmaya alıştırıyor korkarım ne saman ona bıraksam uykusu olduğunu anlar anlamaz sallıyor

merhaba mart anneleri.bende haziran annesi olcam size bişey sorcam çalışan anneler 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alıpta zorlanan oldumu?ben 30.haftamdayım almayı düşünüyorum ama zor gelirmi diyorum?

ben 32den sonra çok çabuk yorulmaya başlamıştım o yüzden çalışmadım ama senin işin masabaşı falansa zorlanmayabnilirsin

sezeryanda doğum sonrası çok çekiyosun diyolar.gerçekten öyle mi?

en fazla 1 hafta canmyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…