2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kortizon sonrası kilo vermek çok zor oluyormuş bence doktora git önce doğru bilgileri al kafana göre takılma diyetler işşe yaramayabilir

canm eger alırsam bende yasmin alıcam..en iyi o diye biliorum..bu gidişlede kullanacam galiba..gögüslerrim cook yumuşadı galiba sütüm iyice azalıyoeyvahedigeldismile bişeler yapmaM ŞART:1no2:

kıss ayaklarında ne var nıye ŞıŞ

biz bu gün ilk aşıları yaptırdık eve gerldikten sonra yıktı ortalığı küçük bey canı yandı ya acısını çıkardı bizden1400gr almış çok sevindim 4400 oldu zemuszemus

Benım sÜtÜm ıyıce gıdıyo galıba eskısı gıbı gerılmıyo artık gÖgslerım yumusadı nasıl..gıdeyım anamın aldıgı karıŞım caydan ıÇeyım bıraz bıŞeler yapmam lazım

kortizon sonrası kilo vermek çok zor oluyormuş bence doktora git önce doğru bilgileri al kafana göre takılma diyetler işşe yaramayabilir

ya offf canım çok sıkılıyo bu duruma diyetisyene mi gideyim kadın doğum doktoru zamanla gider dedi ortopedidoktorudabol bol yürü dedi off olmuyo olmuyo ya sizlerde bişi öğrenirseniz yada tanıdıklarınızdan varsa sorup öğrenirseniz bana özelden msj atarmısınız nolursunuzzzzzz:gitme:

ebuşum yedim bidünya kortizon iğne serum ilaç ayaklarım bu halegeli işte şimdide lanet olsun ki gitmiyo aynaya bakınca ağlıyorum hep eski haticeyi özledimmmm
canom dr unda zamnaanla gececegini söylemiş daha niye takıyosun adı üstünde şişlik bu iner..diiyetisyenle bi alakası varmı şişligin???hem noolmuş kalıcı bişe degilki..ben zayıfımda noliii dar paca kotlarımı giyiyomda noliii cokmu cıkabiliom gesmeler yaff dertlendrmayin beni gene baglayacam psikopata hee ..

hahahayyt daha çok beklersin sen bnde istiyom eski 51,52lere inmeyi ama resmen kalınlaşömışım kotlarımdan sadece 3ü oluyo onlarda zaten bol gelirlerdi gerisi bazanın altında en az 6,7 kilo wermemi bekliolar ebru şallıyla plates mi yapsak ama ben ewde duramıom işte maalesef ewde olsam warya nası zayıflarım nasıl mis gibi olurum da işte burda otur ıtur anca beynim yoruluyo beden hantallaştı kaldı hatçem:)
bncede bişiler yapman lazım humana we milupa süt artırıcı çayın ikisinide al günde 3 fincan birinden 3 fincan birinden içmeyi denesene bu kadar millette etki yapıo sendemi yapmayacak we bnce asıl senin sütünü azaltan etken ne biliyormusunklava: SİGARA!!! direk azaltıyormuş sende içiyordun püfür püfür inşallah hala içmiyorsun:mymeka:

yaf deme öyle bana ne ya ben eski halimi isityorum bana gezme çok ama bu halimle çıkmıyorum herkes çok yakışmış deyo ben kendimden nefret ediyorum eşimden bileuzaklaşıyorum bu şişliklerden çatlklıklardan dolayı yardım edinnnnnn

bana gönderdiğin ses gelmediki bende hasret unuttu beni diye düşünüyordum göndersene yine

napıyonuz annişler ya bn zayıflamak istyrm moralim bozuluyo aynaya bakınca

bendeeeeee
ay cok kotu gorunuyorumm

kaydirigubbakcemile3

merhaba mart anneleri.bende haziran annesi olcam size bişey sorcam çalışan anneler 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alıpta zorlanan oldumu?ben 30.haftamdayım almayı düşünüyorum ama zor gelirmi diyorum?

canim 37 haftaya kadar calistim ama anamdan emdigim sut burnumdan geldi ve 38 haftamda dogum yaptim.calistigim 5 haftam dogum sonrasi iznime eklendi.
gerci simdi olsa yine 37 ye kadar calisirim.

kızlar bebişleriniz bilinçli gülüyormu?ne zaman gülecekler?

bilmiyorum bende onu bekliyorum valla.

herkes burda ama pek bi sus yorgunmuyuz hanımlar:)))

ben uyuyakalmisim oglusumla.kaydirigubbakcemile3

kabız olma ihitmali var mı benimki de aynı şeyleri yapmıştı.

yok canim gazmis.om x verdim.iyi simdi.uyandi emzirdim yatti yine masallah nazarlardan saklasin allahim.

yok canim bi degisiklik yok.ben 12 martda dogum yaptim ve eklediler 5 haftami.

kis bilen varsa solesin valla.roberto carlos gibi bacaklarla gezmek hic guzel degil.mafoldumben

kız hasoşum hbire tıkınıyoruz süt olsun diye bi fydası olur muevde yapılan hareketin hem ye hem platesle zayıfla kız olur mu acaba

ozelden degil genelden olsun bizde ogrenelimmmm

salatalık ye bol bol ve çörek otu

anammmmm salatalik gaz yapmazmi?

kaydirigubbakcemile3

günde en fazla iki tanecikkk..ama kendimi savunmuyorumÇok üzgünüm çoook

ben sewerim balık eti olmayı bana yollaaaa
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…