- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.112
- 1.123
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.421
ulennnnn ben bu şişlerden nasıl kurtulcam yaff kafayı yedim yaffff ayaklarım ağırıyo yürüyemiyorumm dellendirmeyin ulen cvp yazınnn (kızlar kafayı yedim kusurabakmayın ya ben zayıf olmak istiyorum eski halimi istiyorum dar paça kotlarımı giyinmek istiyorum)
canm eger alırsam bende yasmin alıcam..en iyi o diye biliorum..bu gidişlede kullanacam galiba..gögüslerrim cook yumuşadı galiba sütüm iyice azalıyoeyvahedigeldismile bişeler yapmaM ŞART:1no2:ben hamilelikten önce hap kullanıyordum çok rahattım hiç yanetkisini görmedim ama markalar kişiden kişiye değişiklik gösteriyor her hap her bünyeye yaramıyor şu ara en çok tutulan yasmin en az yan etki onda ben myralon kullanmıştım hiç sorun yaşamadım hamilel,ik öncesi kontrollerde doktorum kendi kendine oluşan ve kaybolan basit kistler yüzünden hapımı değiştirdi aklı sıra tedavi edecektiklava: belara hapın adı kullananlar çok memnunmuş ama bana bir ayda 5 kilo ve bir beden büyümüş göğüsler bıraktı, doğru hapı bulamazsan sıkıntı olur ama bulursan müthiş rahatlık bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım, ama emzirirken hapı kimse önermiyor
kıss ayaklarında ne var nıye ŞıŞulennnnn ben bu şişlerden nasıl kurtulcam yaff kafayı yedim yaffff ayaklarım ağırıyo yürüyemiyorumm dellendirmeyin ulen cvp yazınnn (kızlar kafayı yedim kusurabakmayın ya ben zayıf olmak istiyorum eski halimi istiyorum dar paça kotlarımı giyinmek istiyorum)
kortizon sonrası kilo vermek çok zor oluyormuş bence doktora git önce doğru bilgileri al kafana göre takılma diyetler işşe yaramayabilir
kıss ayaklarında ne var nİye ŞİŞ
Benİm sÜtÜm İyİce gİdİyo galİba eskİsİ gİbİ gerİlmİyo artık gÖgslerİm yumusadı nasıl..gİdeyİm anamın aldıgı karıŞım caydan İÇeyİm bİraz bİŞeler yapmam lazım
canom dr unda zamnaanla gececegini söylemiş daha niye takıyosun adı üstünde şişlik bu iner..diiyetisyenle bi alakası varmı şişligin???hem noolmuş kalıcı bişe degilki..ben zayıfımda noliii dar paca kotlarımı giyiyomda noliii cokmu cıkabiliom gesmeler yaff dertlendrmayin beni gene baglayacam psikopata hee ..ebuşum yedim bidünya kortizon iğne serum ilaç ayaklarım bu halegeli işte şimdide lanet olsun ki gitmiyo aynaya bakınca ağlıyorum hep eski haticeyi özledimmmm
ok tatlımmmsalatalık ye bol bol ve çörek otu
hahahayyt daha çok beklersin sen bnde istiyom eski 51,52lere inmeyi ama resmen kalınlaşömışım kotlarımdan sadece 3ü oluyo onlarda zaten bol gelirlerdi gerisi bazanın altında en az 6,7 kilo wermemi bekliolarulennnnn ben bu şişlerden nasıl kurtulcam yaff kafayı yedim yaffff ayaklarım ağırıyo yürüyemiyorumm dellendirmeyin ulen cvp yazınnn (kızlar kafayı yedim kusurabakmayın ya ben zayıf olmak istiyorum eski halimi istiyorum dar paça kotlarımı giyinmek istiyorum)
bncede bişiler yapman lazım humana we milupa süt artırıcı çayın ikisinide al günde 3 fincan birinden 3 fincan birinden içmeyi denesene bu kadar millette etki yapıo sendemi yapmayacak we bnce asıl senin sütünü azaltan etken ne biliyormusunBenİm sÜtÜm İyİce gİdİyo galİba eskİsİ gİbİ gerİlmİyo artık gÖgslerİm yumusadı nasıl..gİdeyİm anamın aldıgı karıŞım caydan İÇeyİm bİraz bİŞeler yapmam lazım
canom dr unda zamnaanla gececegini söylemiş daha niye takıyosun adı üstünde şişlik bu iner..diiyetisyenle bi alakası varmı şişligin???hem noolmuş kalıcı bişe degilki..ben zayıfımda noliii dar paca kotlarımı giyiyomda noliii cokmu cıkabiliom gesmeler yaff dertlendrmayin beni gene baglayacam psikopata hee ..
biri benimi çağırdıaklinialirimsmileolumunekankayizsmile
bizimki fena gülüto özelliklede babasına kahkaha atıyo resmen ölüyoruz yaa çok fena bişey
eet şincik uzamnlık alanıma girmişsinsempatiksalakcinni cnm normalde dikiş yerlerinde bir acıma hassasiyet yoksa tamamen iyileşmişsen hiç bir acı hissetmezsin ama emziren annelerde kuruluk olabiliyomuş bi süre kuruluk olursa canın yanabilir biraz onunda çaresi war yani:jeyyar: ama benim çok canımyandı ahatta ilk denememiz başarısız sonuçlandı çünki ben doğumda daralttırmada yaptrdım genişledi düşüncesine kapılarakve birlşme olamadı dar olmuş baya onun harici canının yanacağını düşünmüyorum rahat olabilirsinyerimseniben
öyle sıkışmazmı yaa ne bilem ağırlık olmazmı bizim içinde bi bakam netten onlara:) öğrenirsden şu ikitelliyi haber wer bana cnm
kız işte demekki o gürültü sendede işe yarar sana gönderdiğim uğultuyu dinlettinmi ataya? o sese bitiyolar işte anne karnında duydukları sese bnenzetiyolar we rahatlayıp uyuyolar fön makinası, elektrikli süpürge aspratör we su sesi
napıyonuz annişler ya bn zayıflamak istyrm moralim bozuluyo aynaya bakınca
kızlar bu oğlan varya beni şimdiden abuk sabuk davranmama sebep oluyo :)
onu uyutucam diye yapmadığım şey kalmıyo birtürlü uykuya geçemiyo bende birsürü yöntem deniyorum uykuya geçince çok uzun süre uyuyor gece sorun yok ama gündüz uykusu nedir bilmiyo :)
son bulduğum yönteme çok güleceksiniz ama çok işe yarıyo hemen uykuya geçiyo
oğlumun oyuncak arabasını yatağa veya koltuğa sürüyorum sonra kaldırıyorum tekerleklerden çıkan sesle hemen uyuyor çok antika bir çocuk :)
merhaba mart anneleri.bende haziran annesi olcam size bişey sorcam çalışan anneler 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alıpta zorlanan oldumu?ben 30.haftamdayım almayı düşünüyorum ama zor gelirmi diyorum?
kızlar bebişleriniz bilinçli gülüyormu?ne zaman gülecekler?
herkes burda ama pek bi sus yorgunmuyuz hanımlar:)))
kabız olma ihitmali var mı benimki de aynı şeyleri yapmıştı.
sistem değişmiş,dogum öncesi iznini dogum sonrasına aktaramıyosun.ben 33.haftaya kadar çalıştım.32'den itibaren alınıyo ya izin,1 haftamı dogum sonrasına aktarıcaktım ki tam dogum yaptıgm zaman değişmiş sistem.yandı yani o 1 haftam.o yüzden 32.haftada ayrıl izne..
ulennnnn ben bu şişlerden nasıl kurtulcam yaff kafayı yedim yaffff ayaklarım ağırıyo yürüyemiyorumm dellendirmeyin ulen cvp yazınnn (kızlar kafayı yedim kusurabakmayın ya ben zayıf olmak istiyorum eski halimi istiyorum dar paça kotlarımı giyinmek istiyorum)
hahahayyt daha çok beklersin sen bnde istiyom eski 51,52lere inmeyi ama resmen kalınlaşömışım kotlarımdan sadece 3ü oluyo onlarda zaten bol gelirlerdi gerisi bazanın altında en az 6,7 kilo wermemi bekliolarebru şallıyla plates mi yapsak ama ben ewde duramıom işte maalesef ewde olsam warya nası zayıflarım nasıl mis gibi olurum da işte burda otur ıtur anca beynim yoruluyo beden hantallaştı kaldı hatçem:)
bncede bişiler yapman lazım humana we milupa süt artırıcı çayın ikisinide al günde 3 fincan birinden 3 fincan birinden içmeyi denesene bu kadar millette etki yapıo sendemi yapmayacak we bnce asıl senin sütünü azaltan etken ne biliyormusunklava: SİGARA!!! direk azaltıyormuş sende içiyordun püfür püfür inşallah hala içmiyorsun:mymeka:
kızlar titreşimli park yatak kullanan var mı? bizim cadı ana kucağına bayılıyo titreşiminde kendi kendine uyuyo kapatınca uyanıyo kucak arıyo önerir misiniz park yatağı
ya offf canım çok sıkılıyo bu duruma diyetisyene mi gideyim kadın doğum doktoru zamanla gider dedi ortopedidoktorudabol bol yürü dedi off olmuyo olmuyo ya sizlerde bişi öğrenirseniz yada tanıdıklarınızdan varsa sorup
öğrenirseniz bana özelden msj atarmısınız nolursunuzzzzzz:gitme:
salatalık ye bol bol ve çörek otu
canom dr unda zamnaanla gececegini söylemiş daha niye takıyosun adı üstünde şişlik bu iner..diiyetisyenle bi alakası varmı şişligin???hem noolmuş kalıcı bişe degilki..ben zayıfımda noliii dar paca kotlarımı giyiyomda noliii cokmu cıkabiliom gesmeler yaff dertlendrmayin beni gene baglayacam psikopata hee ..
günde en fazla iki tanecikkkhahahayyt daha çok beklersin sen bnde istiyom eski 51,52lere inmeyi ama resmen kalınlaşömışım kotlarımdan sadece 3ü oluyo onlarda zaten bol gelirlerdi gerisi bazanın altında en az 6,7 kilo wermemi bekliolarebru şallıyla plates mi yapsak ama ben ewde duramıom işte maalesef ewde olsam warya nası zayıflarım nasıl mis gibi olurum da işte burda otur ıtur anca beynim yoruluyo beden hantallaştı kaldı hatçem:)
bncede bişiler yapman lazım humana we milupa süt artırıcı çayın ikisinide al günde 3 fincan birinden 3 fincan birinden içmeyi denesene bu kadar millette etki yapıo sendemi yapmayacak we bnce asıl senin sütünü azaltan etken ne biliyormusunklava: SİGARA!!! direk azaltıyormuş sende içiyordun püfür püfür inşallah hala içmiyorsun:mymeka:
yaf deme öyle bana ne ya ben eski halimi isityorum bana gezme çok ama bu halimle çıkmıyorum herkes çok yakışmış deyo ben kendimden nefret ediyorum eşimden bileuzaklaşıyorum bu şişliklerden çatlklıklardan dolayı yardım edinnnnnn
bana gönderdiğin ses gelmedikibende hasret unuttu beni diye düşünüyordum göndersene yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?