2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kız hasoşum hbire tıkınıyoruz süt olsun diye bi fydası olur muevde yapılan hareketin hem ye hem platesle zayıfla kız olur mu acaba

olur olur spor yaparak yakcaz yağları başka yolu yok en az 6 ay yicez mecbur bu yazı böyle geçiremem gazeteye yine ilan werdik bu arada yarından itibarende 7gün posta we sabahta yayınlanacak inşallah tez zamanda satılır bnde hayata dönerim

yaf 6 ay çabuk geçsinnnnnkızdiyom acaba bi diyetisene gitsem

kız ebu sigara çok içme sakı bak bende kuduruyom içmek için geçen içtm ama vicdan azabı çektm içmedim sonra ama şuanda nasıl canım istiyo bi bilsen çok şükür rabbim dayanma gücü veriyo sütün az olur biraz daha sık dişini içme

gelmedimi:1shok: off sen nerden yollamıştın bana adresini burdan mesaj atanlara yolladım we sildim adresleri sen nerden yolladın facedense duruyodur

bende yolladım ama hasret hanım bizede yollamadınalsanaalsanasmile

bu arada oğlum hala kucağımda fenalık geçireceğim şimdiakannehirayrıca dertli olduğum bir konu daha var kırkım çıkalı çok oldu ama hala kocişle kankayız çünkü benim adetim bitmek bilmiyor 12-13 gün olduohaoldumsmile

kızlar nasılsınız,çok özledim sizleri valla,biliyosunuz evde değilim,Antalyadayım,daha da epey burada olacağım sanırım,Allah izin verirse yarın sabah eşim burada olucak 4 gün yanımızda,ama aklımsizde nasılsınız neler ytapıyorsunuz hep merak ediyprum ve sizler ve meleklerinizi koccaman öğüyoruz kızçem ile:enbuyukkk:

ay geçmiş çok uzamış okuyamadım valla.herkese merhaba gelen gidenden giremedim bi türlü bugün nihayet kırkımız çıktı ama problemlerimiz hala aynı bugün kontrolümüz vardı nihayet 10 günde220 gr almışız.sütüm artmış.hepiniz gaz diyosunuz 3 gün hiç durmamasına ağladı neler yatıp neler ama banamısın demedi en son fitil kullandım rahatladı.ben gaz için bir formül daha bukdum.bir buçuk kuru kayısıyı kaynatın suyla şeker atmayın su biraz üstünü kapatsın biberona koyun suyunu gün içinde sık sık verin inanın farkı görüceksiniz oğlum katıyodu resmen çok rahat ettim.doktora göre bu bir ay beni idare edermiş bir ay sona oda işe yaramazmış.beni bir ay idare etsin gelicek aya allah kerim dedim]

hepiniz bakımsızlıktan bahsetmişiniz beni bir görseniz ipim kaydı resmen uykusuzluk bi yandan kilolar bi yandan bide vitamin içiyoruz oda kilo yağıyo süt olsun diye homini gırtlak yiyoruz valla

Selammm,
Ben geldim...
Nihayet kızım uyudu...
Hani yenidoğanlar 16-20 saat uyurdu, bu yalanı soyleyeni bir yakalasam....

Çok yorgunum... Dün kırkımız çıktı bizimde...

O gaz ilacını biz kullanıyoruz. Düzenli kullanırsan ve her emzirişten sonra gazını çıkarırsan işe yarıyormuş. Ama benim kızım aşırı dertli gazdan dolayı, mucize olmadi ama biraz hafifledi dertleri.

kızlar ben dogum kontrol hapıyla korunmayı düşünüorum..hiiiç hayatımda kullanmadım bunu kullananklar varmı???

Bende doğum kontrol hapları aşırı yan etki yaptı, o nedenle kullanmayı bırakmıştım. Ama emziren anneler hapla korunamaz.

kızlar eldiwenleri çıkardınızmı? yada n zamn çıkarcaz? ben eldiwenleri çıkardığımda üşüyo hemen bebeğimin elleri

3 günlükken çıkarttık. Çocuk hemşiresi teyzem zeka gelişimini etkilediğini hatta önemli bir etken olduğunu söyleyip o çıkardı. Yüzünü çizmesinden yada üşümesinden daha önemli. Vücudu ellerinin ısısını ayarlamayı öğrenir, tırnaklarını da kesersin dedi.

Annem hasta benim biz birlikteyiz ama bana pek yardımcı olamıyor kızımı emziriken göğüslerim çok yara olduğundan iki elimde meşgul oluyor, iki büklüm kımıldayamıyorum. Susuyorum su içemiyorum. Kızımın üstüne battaniye çekmek istiyorum bir elimi bıraksam canım çok yanıyor. Bırak tuvalete gitmeyi yalnız emzirmek bile benim için işkence. Eşim işe giderken nasıl ağlayasım geliyor. O eve gelsin diye gözüm yolda bekliyorum.

Sezeryan olan arkadaşlar, karnınızın bazı bölgelerinde hala hissizlik durumu var mı?

Evet dikişler ve çevresi.

merhaba mart anneleri.bende haziran annesi olcam size bişey sorcam çalışan anneler 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alıpta zorlanan oldumu?ben 30.haftamdayım almayı düşünüyorum ama zor gelirmi diyorum?

Ben çok zorlandım 37. haftaya kadar çalışırken ama kesinlikle doğru bir karar verdim; kızımla 5 hafta daha fazla birlikte olacağım. Ekonomik nedenlerden ücretsiz izin alma şansım yok. Dolayısıyla benim için en doğru karardı.

vay anam vayyy çok uykum varmirmirmirmir
oğluşum şuan bile kucağımda uyuyor.kafasınıda boynumun altına sokuyor.yerine koyunca açıyor gözleri cin cin bakıyor.

aynenn...

herkes burda ama pek bi sus yorgunmuyuz hanımlar:)))

kesinlikle...

ya kızlar cuma günü 40 ımız çıkıyo.ama beni bi korku sardı.ilişkide canım acıyacak diye korkuyorum.ilk gecemde bile bu kadar korkmamıştım.offf offf

siz birlikte olmaktan bende birlikte olmaya vakit bulamamaktan korkuyorum. Bu kız bana böyle yapışıkken ben kocamla nasıl birlikte olabilirim ki?

Eskiden bu mümkün müydü? ben ya 32 de ya 37 de çıkılabilir başka yolu yok sanıyordum.

nasıl yani ya şimdi doğum öncesi iznimizi aktaramıycaz mı?

Aktarıyorsun, ben 8+5 2 temmuz'a kadar izinliyim.

sezeryanda doğum sonrası çok çekiyosun diyolar.gerçekten öyle mi?

Kesinlikleeeee......

GNC bira mayası hapını alın kızlar günde 3 kere 2 adet ama mutlaka tok karna yutun. Kesinlikle süper. 2-3 günde etkisini görüyorsunuz.

Selammm,
Ben geldim...
Nihayet kızım uyudu...

Valla ben genelde bahsetmekten çok korkuyorum nazer değer diye ama benim kızım ağlamayı bilmiyo desem yalan olmaz emiyo gazı çıkıyo uyuyoo uyanık tutamıyorum akşamları sekizile onbir arası uyanık sonra gene uyku çokk korkuyorum nazar değer diye ilk günler gaz sorunumuz vardı ama çörek otu yağı halletti tavsiye ederim farkı göreceksiniz. Bazen acaba bu kadar uyuması normal mi diyorum.:sm_cool:

hadi len walla toplu gönder yaptım e frambuaza gitti size nasıl gelmedi anamadım sizi ccye yazmıltım ondanmı acaba hata oldu yollayın tekrar bacılarım bu akşam yine deniyem bi kızdan fırsat bulursam
kız hasretimmm kız cvp yaz deyon platesle kız mama mı veriyoz sanki bebişlere yiceğiz ki süt olsun ama ben dayanamıyorum yaf
cnm bnde sadece anne sütü mweriom tmm yicez ama sonuçta ekmeği yağı şekeri kesebiliriz bebişlere hiç bi faydası yok hem ayrıca aşırı bi diete gerek yok bi kanalda çıkıyomuş sabah 10damı ne orda egzersizlere başlyalım işte olmazmı ki?
bende istiorumturkbayragi

gönder gelsin anamyerimseniben

en çok annenin nazarı değermiş kıçını kaşı:)

doğum doktorunla konuştuysan şimdi bir de diyetisyene git muhtemelen aynı şeyi söylerler ama denemiş oplursun

vücutlar gitti elden psikopata da bağlayın adamlar çocuk yaptığına pişman olsun. arkadaşlar paranoyalarımızı burada dışa vuruyoruz zaten onları da bu kadar çok boğmayalım belli etmeyin bedenler kadar ruhları da sevdiler değil mi evlenirken beden gittiyse ruh duruyo şimdi hep beraber ne diyoruz :
BEN DÜNYANIN EN GÜZEL GARISIYAM...
BEN DÜNYANIN EN GÜZEL ANASIYAM...
zor biliyorum ama neşelenmeye çalışın ÇALIŞALIM :.)

Ben bunu denerim. Hergün 2-3 kere kaka yapan kızım dün geceden beri kaka yapmıyor by normal mi acaba?

hepiniz bakımsızlıktan bahsetmişiniz beni bir görseniz ipim kaydı resmen uykusuzluk bi yandan kilolar bi yandan bide vitamin içiyoruz oda kilo yağıyo süt olsun diye homini gırtlak yiyoruz valla

12 kg almıştım şimdi 66kg olmuşum hayatımda bu kadar şişko olmamıştım. Çok yemiyorum hatta eskiye oranla daha az yiyorum ama 20 günde gr farketmemiş bende.

Selammm,
Ben geldim...
Nihayet kızım uyudu...

kesinlikle haklısın bu koca bir yalan. Bazen hiç uyumuyor.

Allah nazarlardan saklasın canım, maşallah. Hep huzurlu sağlıklı bir bebek olur inşallah.

bir çay kaşığı arı zeytin yağ ver taburcu kabızlığı hemen geçer.Mama veren arkadaşlarda mamaya koyabilirler.Ay bugün benim doğum doktorum site açmış kendine resimlerimizi çekti ay nekadar bakımsız ve nekadar kilolu çıkmışım 5-6 ayı iple çekiyorum valla.gazsız günler gelsin artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…