- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.441
bende istiorumturkbayragigelmedimi:1shok: off sen nerden yollamıştın bana adresini burdan mesaj atanlara yolladım we sildim adresleri sen nerden yolladın facedense duruyodur
kız hasoşum hbire tıkınıyoruz süt olsun diye bi fydası olur muevde yapılan hareketin hem ye hem platesle zayıfla kız olur mu acaba
gelmedimi:1shok: off sen nerden yollamıştın bana adresini burdan mesaj atanlara yolladım we sildim adresleri sen nerden yolladın facedense duruyodur
olur olur spor yaparak yakcaz yağları başka yolu yok en az 6 ay yicez mecbur bu yazı böyle geçiremem gazeteye yine ilan werdik bu arada yarından itibarende 7gün posta we sabahta yayınlanacak inşallah tez zamanda satılır bnde hayata dönerim
gelmedimi:1shok: off sen nerden yollamıştın bana adresini burdan mesaj atanlara yolladım we sildim adresleri sen nerden yolladın facedense duruyodur
yaf 6 ay çabuk geçsinnnnnkızdiyom acaba bi diyetisene gitsem
kislarrrrrr om x gaz surubunu bilen var mi ? yada humana rezene mi alayimda icireyim ogluma.geceden beri kesintisiz 15 dk dir uyuyor yuzustu yatirdim.
cok huzursuz bebegim 2 gundur ya cisini yapamadigindan dolayi sikintisi var yada gazi var.ayiramiyorum anlamiyorum ki hangisi ?
kızlar ben dogum kontrol hapıyla korunmayı düşünüorum..hiiiç hayatımda kullanmadım bunu kullananklar varmı???
kızlar eldiwenleri çıkardınızmı? yada n zamn çıkarcaz? ben eldiwenleri çıkardığımda üşüyo hemen bebeğimin elleri
bende toplam 2 kez çıktım oda annem baktı bebişe de gidebildik eşimle...yoksa ben yalnız olsam sanırım banyo bile yapamıcam
annem gidince napçam bilmiyorum..
korkuyorum onunla yalnız kaldığımda napıcam sıkıntısı olduğunda nası susturucam bilmiyorum annem pazar günü gidiyo kara kara onu düşünüyorum
Sezeryan olan arkadaşlar, karnınızın bazı bölgelerinde hala hissizlik durumu var mı?
merhaba mart anneleri.bende haziran annesi olcam size bişey sorcam çalışan anneler 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alıpta zorlanan oldumu?ben 30.haftamdayım almayı düşünüyorum ama zor gelirmi diyorum?
vay anam vayyy çok uykum varmirmirmirmir
oğluşum şuan bile kucağımda uyuyor.kafasınıda boynumun altına sokuyor.yerine koyunca açıyor gözleri cin cin bakıyor.
herkes burda ama pek bi sus yorgunmuyuz hanımlar:)))
ya kızlar cuma günü 40 ımız çıkıyo.ama beni bi korku sardı.ilişkide canım acıyacak diye korkuyorum.ilk gecemde bile bu kadar korkmamıştım.offf offf
sistem değişmiş,dogum öncesi iznini dogum sonrasına aktaramıyosun.ben 33.haftaya kadar çalıştım.32'den itibaren alınıyo ya izin,1 haftamı dogum sonrasına aktarıcaktım ki tam dogum yaptıgm zaman değişmiş sistem.yandı yani o 1 haftam.o yüzden 32.haftada ayrıl izne..
nasıl yani ya şimdi doğum öncesi iznimizi aktaramıycaz mı?
sezeryanda doğum sonrası çok çekiyosun diyolar.gerçekten öyle mi?
Benİm sÜtÜm İyİce gİdİyo galİba eskİsİ gİbİ gerİlmİyo artık gÖgslerİm yumusadı nasıl..gİdeyİm anamın aldıgı karıŞım caydan İÇeyİm bİraz bİŞeler yapmam lazım
Selammm,
Ben geldim...
Nihayet kızım uyudu...
Hani yenidoğanlar 16-20 saat uyurdu, bu yalanı soyleyeni bir yakalasam....
Çok yorgunum... Dün kırkımız çıktı bizimde...
hadi len walla toplu gönder yaptım e frambuaza gitti size nasıl gelmedi anamadım sizi ccye yazmıltım ondanmı acaba hata oldu yollayın tekrar bacılarım bu akşam yine deniyem bi kızdan fırsat bulursambende yolladım ama hasret hanım bizede yollamadınalsanaalsanasmile
bu arada oğlum hala kucağımda fenalık geçireceğim şimdiakannehirayrıca dertli olduğum bir konu daha var kırkım çıkalı çok oldu ama hala kocişle kankayız çünkü benim adetim bitmek bilmiyor 12-13 gün olduohaoldumsmile
cnm bnde sadece anne sütü mweriom tmm yicez ama sonuçta ekmeği yağı şekeri kesebiliriz bebişlere hiç bi faydası yok hem ayrıca aşırı bi diete gerek yok bi kanalda çıkıyomuş sabah 10damı ne orda egzersizlere başlyalım işte olmazmı ki?kız hasretimmm kız cvp yaz deyon platesle kız mama mı veriyoz sanki bebişlere yiceğiz ki süt olsun ama ben dayanamıyorum yaf
bende istiorumturkbayragi
Valla ben genelde bahsetmekten çok korkuyorum nazer değer diye ama benim kızım ağlamayı bilmiyodesem yalan olmaz emiyo gazı çıkıyo uyuyoo uyanık tutamıyorum akşamları sekizile onbir arası uyanık sonra gene uyku çokk korkuyorum nazar değer diye ilk günler gaz sorunumuz vardı ama çörek otu yağı halletti tavsiye ederim farkı göreceksiniz. Bazen acaba bu kadar uyuması normal mi diyorum.:sm_cool:
ya offf canım çok sıkılıyo bu duruma diyetisyene mi gideyim kadın doğum doktoru zamanla gider dedi ortopedidoktorudabol bol yürü dedi off olmuyo olmuyo ya sizlerde bişi öğrenirseniz yada tanıdıklarınızdan varsa sorup öğrenirseniz bana özelden msj atarmısınız nolursunuzzzzzz:gitme:
yaf deme öyle bana ne ya ben eski halimi isityorum bana gezme çok ama bu halimle çıkmıyorum herkes çok yakışmış deyo ben kendimden nefret ediyorum eşimden bileuzaklaşıyorum bu şişliklerden çatlklıklardan dolayı yardım edinnnnnn
ay geçmiş çok uzamış okuyamadım valla.herkese merhaba gelen gidenden giremedim bi türlü bugün nihayet kırkımız çıktı ama problemlerimiz hala aynı bugün kontrolümüz vardı nihayet 10 günde220 gr almışız.sütüm artmış.hepiniz gaz diyosunuz 3 gün hiç durmamasına ağladı neler yatıp neler ama banamısın demedi en son fitil kullandım rahatladı.ben gaz için bir formül daha bukdum.bir buçuk kuru kayısıyı kaynatın suyla şeker atmayın su biraz üstünü kapatsın biberona koyun suyunu gün içinde sık sık verin inanın farkı görüceksiniz oğlum katıyodu resmen çok rahat ettim.doktora göre bu bir ay beni idare edermiş bir ay sona oda işe yaramazmış.beni bir ay idare etsin gelicek aya allah kerim dedim]
hepiniz bakımsızlıktan bahsetmişiniz beni bir görseniz ipim kaydı resmen uykusuzluk bi yandan kilolar bi yandan bide vitamin içiyoruz oda kilo yağıyo süt olsun diye homini gırtlak yiyoruz valla
Selammm,
Ben geldim...
Nihayet kızım uyudu...
Hani yenidoğanlar 16-20 saat uyurdu, bu yalanı soyleyeni bir yakalasam....
Çok yorgunum... Dün kırkımız çıktı bizimde...
Valla ben genelde bahsetmekten çok korkuyorum nazer değer diye ama benim kızım ağlamayı bilmiyodesem yalan olmaz emiyo gazı çıkıyo uyuyoo uyanık tutamıyorum akşamları sekizile onbir arası uyanık sonra gene uyku çokk korkuyorum nazar değer diye ilk günler gaz sorunumuz vardı ama çörek otu yağı halletti tavsiye ederim farkı göreceksiniz. Bazen acaba bu kadar uyuması normal mi diyorum.:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?