2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

vichi nin kremine 75 milyon bayıldım yanında da nivea nın sıkılaştırıcısını aldım doğumdan beri kullanıyom daha gelişme yok çatlaklarda vichininkini burada okumuştum hasrete eczacı önermişti hepsi boş, karın sarmayı da yaptım hatta hala sarılı pek gelişme yok çekin mekikleri arkadaşlar bizi ancak o paklayacak

selam hanımlar ben bugun kontrole gıttım ve nıhayet gogus pompası yazdırabıldım medelanın mınoı elektrıklısını aldım bu pompadan kullanan arkadaslar ılk kullanımdan once kaynattınız mı naptınız yazarmısınız lutfen. Bırde dogum kontrol hapı kullanılabılıyyormjs ama sadece ıkı tane hap varmıs kullanılabılen ıstersenız adını yaazayım sızede ben aldım

ben kızımda hap kulanmıştım bi zararını görmedim yanlız hapı saati saatine kullanmak gerekiyo artı unutmamak.spiral bana ters geliyo zaten taktıramam herhalde

ben o tür doğum kontrol haplarının henüz türkiyede satılmadığını duymuştum?

bizim oglanın yine sancı saati .. durmuyor herseyi deniyorum olmuyor
bagırıyor gaz cıkartınca rahatladı diyorum yok yok yok yine 00.30u bekliyor sanırım
bana kolay gelsin

benim kızancığı da aşı çarptı bütüngün uyumadı 5dakika uyuyor sonra hiç uyumamış gibi gözleraçık yandık bu gece

oooofff saat 16 dan bu yana yagmur la ugraşıorum kızlar 15 er dk lık uykuyla duruyo en fazla yarım saat uyudu uyumadı emzriorum dalıyo yatagına koyunca 10 dk sonra gözler şimşekkakannehir..kucagmda sallıorum yatagına koy gene aynı ayagımda bile salladım ne varsa denedim kafayı yicem..eşim geldi 8bucuk gibi sinirlerim bosandı başladımaglamaya :gitme:..harap oldum yaww..vücudumu taşıyamıyorum heryerim agrıyo..bi partide babasıyla cebelleşti ..uyudu 15dk şimdi tekrar uyandı..sallıyo babası beşigini..mahvoldum..ısrarla rezenesinide vermedim kendi cıkarsın gazını istedim ama biraz önce verdim ilacını bu gece sızar gider..uyanan kadar uyandrmicam onu..mahvolduuum

Doktorunun sitesini söyle de bizde bakalım. :)
Karnımda bir sürü çatlak var ben de onlara bir çözüm bulsam. Bu arada kızlar sezaryen olanlara henüz spor yasaksa (örneğin bana henüz yasak) oturduğunuz yerden karın kaslarınızı güçlendirecek basit bir hareket kanınızı çekebildiğiniz kadar içeri çekin ve bırakın. Tüm gün aklınıza geldikçe aralıksız yapın. Mekik çekmeye izin çıkana kadar hazırlık olur. Zaten başlangıçta göreceksiniz ki karnınızı içeri çekmeye çalışıyorsunuz ama çekemiyorsunuz. Dikişlerin olduğu yer ve hemen üstü hiç kımıldamıyor.

ya bize bir topic lazım bebiklerin gelişimlerini paylaşacağımız....
doğum kilo we boyu.. beslenme şekli: anne sütü mü, anne sütü+mamamı? we güncel gelşimlerini takip edebileceğimiz........

günaydınn..dün gece ilk defa kızımdan ayrı yattım yani yatak odamızda yattık.:gitme:.cekyatlarda yatmaktan sırtlarım morardı yaww..:bbo:her sabah agrılarla uyanıodum..telsizide aldım başucuma..sabaha karşı anam bi uyandım telsizden ninni sesleri gelio ALLLAH ALLAH dedim iyice kafayı bozdum heralde :1shok:yanlış duyuyom falan gene aynı kadının biri dandini dandini dastana....eee eee ee eeee...ninni söylüyo..ay bi gülme aldı sırnaşık şeybenii ne alaka yaww hatlar karıştı..neydi bu şidi sizce..hahhaaytt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…