- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.461
bende yolladım ama hasret hanım bizede yollamadınalsanaalsanasmile
bu arada oğlum hala kucağımda fenalık geçireceğim şimdiakannehirayrıca dertli olduğum bir konu daha var kırkım çıkalı çok oldu ama hala kocişle kankayız çünkü benim adetim bitmek bilmiyor 12-13 gün olduohaoldumsmile[/QUO
sen artık doktorunla konuş kesmek için ilaç falan veriyorlarmış önce internetten bir bak ama bu kadarının normal olduğunu sanmıyoruım bizimde son 9 gün adet olmak hesapta yok hiç bir olursa kıyamet kopacak doğumdan bir ay önce bırakmıştık
ya bende çok dertliyim.göbek kaldı yaa.nasıl gidicek bunlar,çatlaklarda cabası onun bi çözümü de yok(bi çözüm bulan varsa yazsın lütfen).bi de benim göbek deliğim dışarı fırladı.inş geri girer...:sinifsinif:
selam hanımlar ben bugun kontrole gıttım ve nıhayet gogus pompası yazdırabıldım medelanın mınoı elektrıklısını aldım bu pompadan kullanan arkadaslar ılk kullanımdan once kaynattınız mı naptınız yazarmısınız lutfen. Bırde dogum kontrol hapı kullanılabılıyyormjs ama sadece ıkı tane hap varmıs kullanılabılen ıstersenız adını yaazayım sızede ben aldım
ben o tür doğum kontrol haplarının henüz türkiyede satılmadığını duymuştum?
canım ben yurt dısındayım ısmını yazarım arastırırsınız bı dıye paylasmak ıstedım
yaz o zaman :) umarım bulabiliriz
bir çay kaşığı arı zeytin yağ ver taburcu kabızlığı hemen geçer.Mama veren arkadaşlarda mamaya koyabilirler.Ay bugün benim doğum doktorum site açmış kendine resimlerimizi çekti ay nekadar bakımsız ve nekadar kilolu çıkmışım 5-6 ayı iple çekiyorum valla.gazsız günler gelsin artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?